Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, atmeg napisał:

bardzo fajnie ze sie ujawnił człowiek który niechce aby Polacy dobrze zyli .

na jego plus ze przynajmniej ma odwage ...pisac ze nie lubi Polakow .

To w końcu są te wybory czy nie ...mam czekać na ulotkę czy wydrukować sobie sam ?

w Warszawie teraz demonstrują przedsiębiorcy ...policja teraz zaczyna ich legitymować...

43 minuty temu, asterix1 napisał:

To w końcu są te wybory czy nie ...mam czekać na ulotkę czy wydrukować sobie sam ?

Nic nie musisz robić, karty są już wydrukowane, wypełnione i policzone.
Wszystko By Cię chronić.

Teraz, Kalasanty Ciaputko napisał:

Nic nie musisz robić, karty są już wydrukowane, wypełnione i policzone.
Wszystko By Cię chronić.

Uff dziękuję

Daj mi znać kiedy będą wyniki znane -wtedy odblokuje qrwizje żeby sie dowiedzieć kto wygrał

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

10 minut temu, caleb66 napisał:

Wybory nie są dla was .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

W niedzielę idziesz głosować czy ciągle czekasz na pakiet?

Jestem Europejczykiem.

52 minuty temu, asterix1 napisał:

Uff dziękuję

Daj mi znać kiedy będą wyniki znane -wtedy odblokuje qrwizje żeby sie dowiedzieć kto wygrał

Ukryta Zawartość

Nie ważne kto wygrał, ważne kto liczy głosy ?

Ukryta Zawartość

Chcieliśmy, aby te wybory prowadziła Państwowa Komisja Wyborcza, a nie ten czy inny minister, który nie jest do tego powołany - mówił w "Tak jest" w TVN24 marszałek Senatu Tomasz Grodzki, odnosząc się do prac Senatu nad ustawą o wyborach. Nawiązując do porozumienia Jarosława Kaczyńskiego i Jarosława Gowina w tej sprawie, stwierdził, że "to trochę dziwne, gdy dwóch dżentelmenów ustala w zaciszu gabinetu, co ma napisać Sąd Najwyższy".

Może już dawno ustalili kto je wygrał ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Kalasanty Ciaputko

Ukryta Zawartość

Sądy sądami ale racja musi być po naszej stronie ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sądy sądami ale racja musi być po naszej stronie
Sądy to też tylko ludzie,nie powinni rozstrzygać w kwestiach ważnych, właściwie to w żadnych,bardziej sprawiedliwy byłby rzut moneta.
A wybory prędzej czy później będę i nie trzeba być wróżka żeby znać ich wynik .

Ukryta Zawartość

33 minuty temu, caleb66 napisał:

Sądy to też tylko ludzie,nie powinni rozstrzygać w kwestiach ważnych, właściwie to w żadnych,bardziej sprawiedliwy byłby rzut moneta.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka.

Podejrzewam że Twoi debile finansują Twoje małpki.

Jaki dali Ci budżet?

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, caleb66 napisał:

To że Duda wygra to raczej wróżenie z fusów ?

To że Duda wygra to raczej wróżenie z fusów
Ja będę głosował na andrzejka dude a jak ja tak głosuje tzn że wszyscy będą tak głosować a przynajmniej większość.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, caleb66 napisał:

Ja będę głosował na andrzejka dude a jak ja tak głosuje tzn że wszyscy będą tak głosować a przynajmniej większość.

Jak dalej będziesz grzeczniutki to i ja zagłosuję 

Jeżeli Tobie bardziej odpowiada rzut monetą który zadecyduje czyś morderca i paka na 25 lat, to właściwie cóż można o Tobie więcej powiedzieć... Chciałbym widzieć Twoją minę gdy gwałciciel Twojego dziecka będzie sądzony przez rzut monetą. Reszka - zgwałcił, Orzełek - niewinny ?

Ja jednak wolę sąd opierający się na obowiązującym prawie i podejmujące decyzje zgodnie z dowodami i faktami a nie z fusów. 

W czasie ćwiczeń ktoś chyba musiał na Tobie za mocno demonstrować działanie pałki...
To by wiele wyjaśniało...

Jeżeli Tobie bardziej odpowiada rzut monetą który zadecyduje czyś morderca i paka na 25 lat, to właściwie cóż można o Tobie więcej powiedzieć... Chciałbym widzieć Twoją minę gdy gwałciciel Twojego dziecka będzie sądzony przez rzut monetą. Reszka - zgwałcił, Orzełek - niewinny

Ja jednak wolę sąd opierający się na obowiązującym prawie i podejmujące decyzje zgodnie z dowodami i faktami a nie z fusów. 
W czasie ćwiczeń ktoś chyba musiał na Tobie za mocno demonstrować działanie pałki...
To by wiele wyjaśniało...
Możesz sobie pisać te brednie,rzeczywistości i tak nie zmienisz,nie wierzę żeby Polacy byli aż tak głupi żeby wybrać na prezydenta kogoś innego niż dude

32 minuty temu, caleb66 napisał:

Ja nie zagłosuję a więc już nie wszyscy .

Jak widzisz większośc tutaj prawidłowo ciebie ocenia .
 I tak bedzie z długopisem.
Myślisz że obchodzą mnie oceny mongołów Twojego pokroju ?
To pytanie retoryczne nie musisz odpowiadać.

Możesz sobie pisać te brednie,rzeczywistości i tak nie zmienisz,nie wierzę żeby Polacy byli aż tak głupi żeby wybrać na prezydenta kogoś innego niż dude

Nie wierzę, że ktoś może być tak głupi by los zawierzyć monecie. Jeszcze taka mała dygresja...
Jak już piszesz imiona i nazwiska to proszę jednak z dużej litery, tym bardziej, że to imię i nazwisko prezydenta, prezydenta na którego chcesz głosować. Trochę szacunku dla majestatu...

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

rzeczywistości i tak nie zmienisz

O jakiej rzeczywistości piszesz? Tej rzeczywistości rzeczywistej czy tej PiSowskiej? Bo jeśli chodzi o tą PiSowską to nie ma co zmieniać. To są jakieś halucynacje opętanych. Rzeczywistość to ma przeciętny Kowalski... Podwyżki czynszu, prądu, wody, śmieci, coraz droższe jedzenie, wizja utraty pracy, kredyt na karku itd. A jeszcze straszą obniżką wynagrodzenia.
Mnie nie interesuje kto będzie prezydentem, może to być nawet Duda. Ale ma być prezydentem, silnym niezależnym i otaczającym się mądrymi doradcami, fachowcami... a nie marionetką na sznurkach.  
Wytykają Tuska, a oni co zrobili dla polskich firm? Kompletnie nic, ta pomoc to fikcja i propaganda.

Nie wierzę, że ktoś może być tak głupi by los zawierzyć monecie. Jeszcze taka mała dygresja...
Jak już piszesz imiona i nazwiska to proszę jednak z dużej litery, tym bardziej, że to imię i nazwisko prezydenta, prezydenta na którego chcesz głosować. Trochę szacunku dla majestatu...
Jakoś mało mnie interesuje w co wierzysz a w co nie i twoje dygresje też.

Mam nadzieję choc to molo prawdopodobne że jako zwolennik demokracji uszanujesz w końcu wybór Większość i narodu i majestat nowo wybranego choć starego prezydenta.

4 minuty temu, caleb66 napisał:

Jakoś mało mnie interesuje w co wierzysz a w co nie i twoje dygresje też.

Mam nadzieję choc to molo prawdopodobne że jako zwolennik demokracji uszanujesz w końcu wybór Większość i narodu i majestat nowo wybranego choć starego prezydenta.

Widzę że Ciebie w ogóle mało co interesuje. Ja mam nadzieję, że w końcu uszanujesz wybranego w demokratycznych wyborach przez większość prezydenta i zaczniesz pisać jego imię i nazwisko z dużej litery.
Ja uszanuję każdego wybranego... ale wybranego dzięki uczciwej kampanii... zgodnie z obowiązującymi przepisami i konstytucją...
I nie będzie o tym decydować rzut monetą.

Widzę że Ciebie w ogóle mało co interesuje. Ja mam nadzieję, że w końcu uszanujesz wybranego w demokratycznych wyborach przez większość prezydenta i zaczniesz pisać jego imię i nazwisko z dużej litery.
Ja uszanuję każdego wybranego... ale wybranego dzięki uczciwej kampanii... zgodnie z obowiązującymi przepisami i konstytucją...
I nie będzie o tym decydować rzut monetą.
Kampanie wyborcze to głupota. To przez nie właśnie robi się z wyborów plebiscyt. To powinno być zakazane . Dozwolone tylko debaty albo walki na ringu .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.