Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, notoryczny napisał:

Jak się marnie zarabia to jest szansa, że zrozumie się tych, którzy żyją od 1 do 1.  Trollu z wysokim wynagrodzeniem ?

Wpis godny prawdziwego marksisty .

Jak się zarabia dobrze, bo się dużo pracuje to trzeba to oddać półdebilom, bo są głodni, a chcą mieć to samo co pracujący i jeszcze sobie por.chać za państwowe i żeby państwo za najduchy zapłaciło. No i wszystko jasne....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jest radość; PiS robi tak koszmarne błędy, że nic ich już nie uratuje. Wreszcie coś dociera do "ziomala".

Cytat

Brak jakichkolwiek chęci kompromisu ze strony władz i groźba polexitu - o tym mówi eurodeputowany Juan Fernando Lopez Aguilar przed publikacją nowego raportu o łamaniu praworządności przez polski rząd. Eurodeputowanych "szokuje" konfliktowe nastawienie przedstawicieli ministerstwa sprawiedliwości.

Ziomal, o czym nie wie PiS, boi się jak ognia wyjścia z UE. Wycofanie dopłat dla chłopa, zamknięcie granic, zatrzymanie budowy dróg itp itd ... 

Róbta tak dalej ...

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, notoryczny napisał:

Jak się marnie zarabia to jest szansa, że zrozumie się tych, którzy żyją od 1 do 1.  Trollu z wysokim wynagrodzeniem ?

A może trzeba wziąść swoje życie w swoje ręce a nie patrzeć na innych którzy mają lepiej i czerpać tylko budżetu .

Kto ci broni zakasać rekawy ?

Na ludziach tak postrzegajacych rzeczywistość PiS buduje swój elektorat . Włączając w to iście gebelsowską propagandę wychodziło im to bezbłędnie .

A ci którzy są podporą tego państwa którzy są przedsiebiorczy to najgorszy sort . Mam nadzieję że dożyję czasu kiedy to nie miernoty a ci którzy utrzymują to państwo i jego socjal będą mieli coś do powiedzenia .

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Nie wzrusza mnie gadka nieudaczników którzy swoją nieudolność potrafią jedynie zrzucać na wszystkich i wszystko poza sobą

Nieudacznicy to tylko w PiS. Innym nie potrzeba ochrony prawnej nieudaczników. Dają sobie radę bez dupków z PiS.

16 minut temu, janunio napisał:

Ziomal, o czym nie wie PiS, boi się jak ognia wyjścia z UE. 

Wyjście z UE jest już przesądzone, ale to jeszcze potrwa bo można UE doić na kasę. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

6 godzin temu, caleb66 napisał:

Czyli Andrzejek nie jest długopisem bo stawia warunki .

Ja pierdziu, co za prawdziwek!!!

Warunki to może sobie i stawia ale wszyscy o olewają, a od jakiegoś czasu olewają go zupełnie otwarcie, bez żadnego owijania w bawełnę i bez rękawiczek. Właśnie Kurski jest tego świetnym przykładem.

Jestem Europejczykiem.

5 godzin temu, electro napisał:

Jak się zarabia dobrze, bo się dużo pracuje to trzeba to oddać półdebilom, bo są głodni, a chcą mieć to samo co pracujący i jeszcze sobie por.chać za państwowe i żeby państwo za najduchy zapłaciło. No i wszystko jasne....

Najlepiej gdyby pracowali po 12 godzin dziennie ze stawką 6 zł. na godzinę( tak było ). I wtedy można pisać o tym czego ten „ ciemny lud” pragnie.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

5 godzin temu, Lech36 napisał:

Nieudacznicy to tylko w PiS. Innym nie potrzeba ochrony prawnej nieudaczników. Dają sobie radę bez dupków z PiS.

Wyjście z UE jest już przesądzone, ale to jeszcze potrwa bo można UE doić na kasę. 

a czy przypadkiem trochę nie przemawia przez Ciebie zderzenie się z tematem '' zatrudniamy nowego pracownika '' ?

5 godzin temu, Riczi75 napisał:

A może trzeba wziąść swoje życie w swoje ręce a nie patrzeć na innych którzy mają lepiej i czerpać tylko budżetu .

Akurat Pan Iwaszczukiewicz czerpie z budżetu, toś mu dowalił hehe.

3 minuty temu, notoryczny napisał:

Jeżeli Pan Iwaszczukiewicz jest lekarzem, to trudno postawić go w jednym szeregu z PiSowskim urzędnikiem.

A te swoje głupkowate hehe to sobie możesz schować.

29 minut temu, jarekb napisał:

a czy przypadkiem trochę nie przemawia przez Ciebie zderzenie się z tematem '' zatrudniamy nowego pracownika '' ?

A kto zatrudnia?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, notoryczny napisał:

Ale to problem albo i nie pana Iwaszczukiewicza . Wywnioskowalem że Ty również masz z tym problem . 

Wiesz ja się pracy , ciężkiej pracy nie obawiam . Całe życie pracuje , zarabiam , poduszkę finansową mam więc o najbliższe jutro się nie obawiam . Ale jak PiS i jego popleka z nami zostanie to będziemy jak niewolnicy zapinkakać za długi jakie nam Pis serwuje ostatnio

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

A kto zatrudnia?

wcześniej kilka lat , wielu szukających pracownika mogło się mocno zdenerwować na rządy , i ''pisonierobów '' za popsucie układu 

Gość

(Konto usunięte)
41 minut temu, notoryczny napisał:

Najlepiej gdyby pracowali po 12 godzin dziennie ze stawką 6 zł. na godzinę( tak było ). I wtedy można pisać o tym czego ten „ ciemny lud” pragnie.

Ale frazesy pisowskiej propagandy piszesz .

Kto dzisiaj za takie pieniądze pracuje ?

2mln Ukraińców u nas pracowało a zapytaj którego czy za takie pieniądze do pracy by wstał . I nie pracowali oni na stanowiskach jak twoje ?

1 minutę temu, Riczi75 napisał:

2mln Ukraińców u nas pracowało a zapytaj którego czy za takie pieniądze do pracy by wstał . I nie pracowali oni na stanowiskach jak twoje ?

Staliśmy się ''zachodem'' dla nich , ostatnio i oni za półdarmo nie pracowali 

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Ale frazesy pisowskiej propagandy piszesz .

Kto dzisiaj za takie pieniądze pracuje ?

Gdy PiS dochodził do władzy, to ludzie zatrudniani byli na takich stawkach, ażeby jakoś w miarę zarobić, tyrali po 12 godzin.

3 minuty temu, notoryczny napisał:

Gdy PiS dochodził do władzy, to ludzie zatrudniani byli na takich stawkach, ażeby jakoś w miarę zarobić, tyrali po 12 godzin.

a i to Polscy ''biznessmeni'' nie potrafili czasem się powstrzymać , praca na czarno i do lasu po wypadku ,wstyd 

Edytowane przez jarekb
10 minut temu, jarekb napisał:

wcześniej kilka lat , wielu szukających pracownika mogło się mocno zdenerwować na rządy , i ''pisonierobów '' za popsucie układu 

A kogo obchodzi to, co było kilka lat temu? Chyba tylko starych pierdzieli w rodzaju Kaczyńskiego.

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, Riczi75 napisał:

Ale to problem albo i nie pana Iwaszczukiewicza . Wywnioskowalem że Ty również masz z tym problem . 

Wiesz ja się pracy , ciężkiej pracy nie obawiam . Całe życie pracuje , zarabiam , poduszkę finansową mam więc o najbliższe jutro się nie obawiam . Ale jak PiS i jego popleka z nami zostanie to będziemy jak niewolnicy zapinkakać za długi jakie nam Pis serwuje ostatnio

Ja nie mam z tym problemu, też mi budżet płaci . Niemniej spotykam różnych ludzi, nie tylko tych, którzy żyją jak pączki w maśle. Nigdy by mi nie przyszło do głowy żeby pogardzać budowlańcem, cieciem czy robotnikiem sezonowym .

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

A kogo obchodzi to, co było kilka lat temu? Chyba tylko starych pierdzieli w rodzaju Kaczyńskiego.

Nienawiść za obrazę siedzi długo w człowieku a pielęgnowana na ''wieczorkach inteligenckich '' do teraz 

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, notoryczny napisał:

Tylko weż pod uwagę że gospodarka i potrzeby rynku wzrosły na tyle ze już nikt nie chciał pracować za takie pieniądze .

Teraz kiedy ludzie potracą pracę i będzie nadwyżka ludzi szukających pracę w stosunku do ilosci tej pracy to może się wrócić sytuacja z powiększeniem szarej strefy i z realnym spadkiem zarobków itd . Oby nie . 

6 minut temu, notoryczny napisał:

Ja nie mam z tym problemu, też mi budżet płaci . Niemniej spotykam różnych ludzi, nie tylko tych, którzy żyją jak pączki w maśle. Nigdy by mi nie przyszło do głowy żeby pogardzać budowlańcem, cieciem czy robotnikiem sezonowym .

Ja szanuje ludzi i sam doceniam tych którzy szanuja innych. 

A przy okazji doceń tych którzy do tego budżetu wpłacają aby ten miał na wypłate dla ciebie . 

Nie gniewaj sie ale to oni pracują na ciebie a nie odwrotnie . Większosć z PiSowskich wyborców twierdzi ze ten kto prowadzi biznes to najgorszy sort . Prawda jest odwrotna , bo nie ma państwa bez ludzi przedsiebiorczych .

I dlatego  uważam z całą odpowiedzialnoscia za slowa że ten kto poddaje się bez refleksji pisowskiej propagandzie to zwykły ćwok i głupiec .

12 minut temu, Riczi75 napisał:

przy okazji doceń tych którzy do tego budżetu wpłacają aby ten miał na wypłate dla ciebie . 

Czy aby to nie ten” ciemny lud” zapieprza w fabrykach , buduje drogi, stawia domy. Jaką grupę społeczną miano na myśli tworząc określenie „ ciemny lud” chyba fizoli, bez wykształcenia ( taki można wysnuć wniosek) czyli tych, którzy zapieprzają w pocie czoła aby jeden z drugim miał gdzie mieszkać, miał po czym jeździć. Ale wyśmiewać ich można, bo dali się kupić za 500+. Paranoja.

7 minut temu, notoryczny napisał:

Czy aby to nie ten” ciemny lud” zapieprza w fabrykach , buduje drogi, stawia domy. Jaką grupę społeczną miano na myśli tworząc określenie „ ciemny lud” chyba fizoli, bez wykształcenia ( taki można wysnuć wniosek) czyli tych, którzy zapieprzają w pocie czoła aby jeden z drugim miał gdzie mieszkać, miał po czym jeździć. Ale wyśmiewać ich można, bo dali się kupić za 500+. Paranoja.

Jak by tym ''oświeconym'' zaproponowano 5,000 zł to innaczej by śpiewali , 500 phii na wachę nie styka , taki jest mniej więcej przelicznik przy 25 tyś zarobku ,

tylko nie piszczcie że by się nie skusili wystarczy spojrzeć na łapownictwo wśród ''decyzyjnych''

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, notoryczny napisał:

Przecież wyjaśnilismy że nie pracuja już ludzie za 6 zł bo to bzdura . Dzisiaj nie ma ciemnego ludu bo średnie wykształcenie to już podstawa podstaw .

Masz tendencje do ubolewania nad ludżmi którzy tego niepotrzebują aby dodać dramatyzmu swojej wypowiedzi . Pisowska propaganda.

Dla mnie ciemny lud to nie ludzie pracy , to ludzie którzy zasłyszane prawdy (PiS) uznają za swoje bez jakiej kolwiek refleksji i za jedyną alternatywę , tak takich ludzi uważam za ciemny lud

Murarz domy buduje,
Krawiec szyje ubrania,
Ale gdzieżby co uszył,
Gdyby nie miał mieszkania?

A i murarz by przecie
Na robotę nie ruszył,
Gdyby krawiec mu spodni
I fartucha nie uszył.

Piekarz musi mieć buty,
Więc do szewca iść trzeba,
No, a gdyby nie piekarz,
Toby szewc nie miał chleba.

Tak dla wspólnej korzyści
I dla dobra wspólnego
Wszyscy muszą pracować,
Mój maleńki kolego.

18 minut temu, Riczi75 napisał:

Przecież wyjaśnilismy że nie pracuja już ludzie za 6 zł bo to bzdura . Dzisiaj nie ma ciemnego ludu bo średnie wykształcenie to już podstawa podstaw .

Masz tendencje do ubolewania nad ludżmi którzy tego niepotrzebują aby dodać dramatyzmu swojej wypowiedzi . Pisowska propaganda.

Dla mnie ciemny lud to nie ludzie pracy , to ludzie którzy zasłyszane prawdy (PiS) uznają za swoje bez jakiej kolwiek refleksji i za jedyną alternatywę , tak takich ludzi uważam za ciemny lud

No sorry jaśnie oświecony, jak to dobrze, że mamy takich obywateli jak Ty, którzy rozumieją intencje kandydatów, wiedzą na kogo głosować , na co mogą liczyć gdy ich kandydat dorwie się już do koryta. Nie ma to jak świadome głosowanie, brawo Ty.

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, notoryczny napisał:

No sorry jaśnie oświecony, jak to dobrze, że mamy takich obywateli jak Ty, którzy rozumieją intencje kandydatów, wiedzą na kogo głosować , na co mogą liczyć gdy ich kandydat dorwie się już do koryta. Nie ma to jak świadome głosowanie, brawo Ty.

Pis już był i jest . Po było ,  to z czym masz problem ? Nie wiesz czego się spodziewać ?

Ja wiem szambo i szambo więc głosuje na tego który stara sìe być w prawdziwej opozycji do jednych i drugich . 

Jestem otwarty aby dać w końcu szansę innym a nie motać się w tym samym gównie 

Edytowane przez Riczi75
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.