Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Riczi75 napisał:

Ale frazesy pisowskiej propagandy piszesz .

Kto dzisiaj za takie pieniądze pracuje ?

2mln Ukraińców u nas pracowało a zapytaj którego czy za takie pieniądze do pracy by wstał . I nie pracowali oni na stanowiskach jak twoje ?

No proszę, a jeszcze 5lat temu ...

Najlepszy dowód na to, że PiS cały ten porządek, zaprowadzony przez Tuska, rozwalił.

7 godzin temu, janunio napisał:

Jest radość; PiS robi tak koszmarne błędy, że nic ich już nie uratuje. Wreszcie coś dociera do "ziomala".

Ziomal, o czym nie wie PiS, boi się jak ognia wyjścia z UE. Wycofanie dopłat dla chłopa, zamknięcie granic, zatrzymanie budowy dróg itp itd ... 

Róbta tak dalej ...

Pisz tak dalej :) Kłam ile wlezie .Może idioci uwierzą w takie pisanie ........Ale w niczym nie przyczynisz sie do zwalczania PISu :) Za mało inteligencji i wiedzy ....zbyt mało .....

wręcz przeciwną robote robisz choć tego nie wiesz .....:)Pisz dalej ...

Obecnie jest wielka rzecz ,wymieniają debili w PO na mniejszych debili :) taka akcja teraz jest :)

Pan jarek nie od dziś co zbudował dzieki wsparciu wielu wartościowych ludzi to sam niszczy ......od lat .Ale to Niemieckie i Ruskie słóżby wiedzą .Nie zdradzam tu tajemnicy Panstwowej .

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Właśnie to się dzieje .Od lat .

Ale obok Jarka sa nadal normalni ludzie o tym zapominasz.mój muzyczny przyjacielu .

Panie wojciech iwaszczukiewicz ,napisz pan ile kasy dają Niemcy aby zniszczyć niezależność Polaków ....? Historia kołem sie toczy .......I nie zawiele sie tu zmienia ......

Idą poteżne kwoty na to aby rozbić PIS .PO co :) Abyśmy gadali ,znaczy szwargotali po Niemiecku i pracowali na Nich .Ot cała tajemnica .......

Edytowane przez atmeg

Taka moda teraz, że Nas chcą zniszczyć: Niemcy, Czesi, Słowacy, Rosjanie, Ukraińcy, Litwini, Białorusini ... Dawno bylibyśmy mocarstwem gdyby nie w/w. Co nie ?

w czasie 2 wojny swiatowej Niemcy posiadali doskonale analizy wydajnosci gospodarczej z narodow niewolniczych ,z polakow z Czechow .

Najlepszy współczynnik zysku z niewolnika mieli na Czechach ......do tej pory to mają .

Niemcy teraz staja na glowie aby zdobyc w calosci Polske ......

niewielu wie ze aby w 2 wojnie swiatowej Niemcy wygrali te wojne zabraklo im jedynie jednego , wsparcia od nas Polakow i bardzo dobrze ze nie dostali tego ale teraz po latach wyciagneli wnioski i jest wojna o Polske ,czyja bedzie ? Czy Polakow czy Niemcow ....Ruscy tu sie nie licza narazie

7 minut temu, janunio napisał:

Taka moda teraz, że Nas chcą zniszczyć: Niemcy, Czesi, Słowacy, Rosjanie, Ukraińcy, Litwini, Białorusini ... Dawno bylibyśmy mocarstwem gdyby nie w/w. Co nie ?

nie zadna moda i nie Ruscy itp . To szwaby chc nas przejac  ....Nie zadni zydzi czy ruscy tylko Niemcy .

7 minut temu, janunio napisał:

a z takimi tekstami to wypierdzielaj oszolomie .nawet niechce wiedziec komu sluzysz ......

Edytowane przez atmeg

Niemcy przegrali wojnę bo nie mieli surowców. Drugi powód był taki, że ich organizacji produkcji była przestarzała i mało efektywna. Próbował to zmienić Albert Speer wprowadzając wzory organizacji produkcji z USA. Było za późno.  

Gość

(Konto usunięte)
20 minut temu, YunnanTEA napisał:

Powrót do 6zł/h?

Kolejna pispwska propaganda .

PiS nie jest gwarantem że taki stawki nie wrócą . Paradoksalnie to właśnie przez ich działanie może się tak stać . 

Przypomne tylko że nie mamy jedynie kandydatów z PiS i KO . Warto troche rozszerzyć swiatopogląd a nie broczyć non stop w tym samym szambie . 

Edytowane przez Riczi75
27 minut temu, janunio napisał:

Niemcy przegrali wojnę bo nie mieli surowców. Drugi powód był taki, że ich organizacji produkcji była przestarzała i mało efektywna. Próbował to zmienić Albert Speer wprowadzając wzory organizacji produkcji z USA. Było za późno.  

Mylisz sie ,moge nazwac ciebie idiota ? Niemcy zabiegali o sojusz z nami ,by niemozliwy ...

Niemcom nie zabraklo mineralow tylko okolo 2 milionow zolnierzy ......Hitler chcial ich od nas w zamian za sojusz ....widac ze nieznasz historii

a my Polacy nie kochamy ani Niemcow ani Ruskich ....

3 godziny temu, notoryczny napisał:

Gdy PiS dochodził do władzy, to ludzie zatrudniani byli na takich stawkach, ażeby jakoś w miarę zarobić, tyrali po 12 godzin

Piszesz chyba o czasach z przed 20lat. Albo o ludziach bez jakichkolwiek umiejętności/wykształcenia. Zwykłych nierobach albo takich co uważają, że im się należy...
Po za tym co to za pierd...olenie, ile wtedy było warte 6pln a ile teraz... takiej inflacji to od bardzo dawna nie było.

1 godzinę temu, YunnanTEA napisał:

No proszę, a jeszcze 5lat temu ...

Chcesz powiedzieć, że 5 lat temu ktoś pracował za 6pln?
Chyba za dużo TVPiS.

34 minuty temu, atmeg napisał:

Mylisz sie ,moge nazwac ciebie idiota ? Niemcy zabiegali o sojusz z nami ,by niemozliwy ...

Niemcom nie zabraklo mineralow tylko okolo 2 milionow zolnierzy ......Hitler chcial ich od nas w zamian za sojusz ....widac ze nieznasz historii

a my Polacy nie kochamy ani Niemcow ani Ruskich ....

Taaa... Ile to Polaków żyje i pracuje w Niemczech i wracać nie chcą mimo, że PiS rządzi i dobrobyt którego nam świat zazdrości ogłasza.
O Rosji nie piszę bo to nie kraj, to stan umysłu...

25 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A może my byśmy tak kogoś zniszczyli ? Zamiast siebie nawzajem .

ja jestem za budowaniem a nie niszczeniem kolego moj:)

jestem za wsplopraca z Niemcami ale bez sprzedawania siem .wielu woli wziasc i sprzedac .

a kto niby sprzedaje Polakow - tak Zydzi ...;to najwieksze kalmstwo jakie funkcjonuje bo to zadni Zydzi sprzedaja nas tylko inni Polacy zwabieni pieniedzmi itp .

=====================

kto importuje do europy ludzi z afryki ? Mowi sie e to jakis bogaty Zyd ,miliarder a tymczasem kto odbiera tych afrykanczykow ? statki Niemieckie....kto tu kogo oklamuje ?

Ju pomijam ze to kolejny kretynski pomysl Niemiecki

Niemcy inrzynierw maja doskonalych ale politykow maja kiepskich ,bardzo kiepskich ....ich polityka polega jedynie na lapowkach .

========================

pozatym najwazniesza KWESTIA ....TAK ....sZWABY zawsze przegrywaja ,zawsze ......i to juz nie ulega dyskusji bo to sa same fakty.Co kolwiek sie rusza dostaja po dupie  to z zachodu to z wschodu ,maja wielka traume z tym zwiazana tylko udaja ze jej nnie ma ....

Edytowane przez atmeg
49 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Piszesz chyba o czasach z przed 20lat. Albo o ludziach bez jakichkolwiek umiejętności/wykształcenia. Zwykłych nierobach albo takich co uważają, że im się należy...
Po za tym co to za pierd...olenie, ile wtedy było warte 6pln a ile teraz... takiej inflacji to od bardzo dawna nie było.

Chcesz powiedzieć, że 5 lat temu ktoś pracował za 6pln?
Chyba za dużo TVPiS.

Polska jest dziwnym krajem"

- Polska jest dziwnym krajem gdzie wielu ludzi zarabia mniej niż minimalne wynagrodzenie zapisane ustawowo. Dzieje się tak za sprawą zbyt częstego stosowania umów zlecenia i o dzieło. Wielokrotnie już przedstawialiśmy dowody i wyliczenia potwierdzające, że są Polacy pracujący w ochronie, czy gastronomii, zarabiający po 3-4 złote za godzinę. W naszej ocenie jest to niedopuszczalne - mówi Piotr Szumlewicz ekspert OPZZ.

Przyjmując, że średnio zatrudnieni na etacie w Polsce pracują 168 godzin w miesiącu, zarabiający 3 złote na godzinę miesięcznie otrzymują 504 złote brutto. Będący w odrobinę lepszej sytuacji, dostający 4 złote, muszą próbować przeżyć miesiąc za 672 brutto. Należy też pamiętać, że opłacając wszystkie składki, pracujący na zlecenie nie zarobi więcej, niż etatowiec.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

12 godzin temu, Riczi75 napisał:

Te czasy odchodzą w zapomnienie i PiSowcy otwierają oczy . Nie chcą już aby ich partia miała ich za idiotów a tak było do tej pory

I dlatego łączął się w bólu z inteligencją płaczącą po trójce.?

"Sytuacja jest żenująca, osoby odpowiedzialne powinny ponieść konsekwencje, powinny zostać usunięte, żeby nie mogły prowadzić dalej spraw tego ważnego dla wielu Polaków programu radiowego - ocenił w niedzielę prezydent Andrzej Duda, odnosząc się do sytuacji w radiowej Trójce"

Czytaj więcej na

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To pisowiec uciekający z Nowogrodzkiej .To zgodne z tematem wątku ?

Ja napisałem coś w tym a chciałem napisać w wątku o trójce. Po prostu edytowałem.

6 minut temu, atmeg napisał:

Nawet chinczycy nienawidza niemcow ....

Mówili ci to?

Palnij się facet w beret bo bredzisz tak, że aż ekran mi się wykrzywia.

Jestem Europejczykiem.

albo inaczej , kto kradnie i plije na Polske to wasi .....

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Mówili ci to?

Palnij się facet w beret bo bredzisz tak, że aż ekran mi się wykrzywia.

muzg ci sie wykrzywia a nie ekran kolego.

1 minutę temu, atmeg napisał:

albo inaczej , kto kradnie i plije na Polske to wasi .....

muzg ci sie wykrzywia a nie ekran kolego.

Jak czytam twoje wypociny to mi ziemniaki czwórkami wychodzą z piwnicy.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jak czytam twoje wypociny to mi ziemniaki czwórkami wychodzą z piwnicy.

to masz problem z tym ze Polakom pod PISem zyje sie lepiej .nie wnikam dlaczego taki bol glowy masz ,twoj problem .

a jakiej odpowiedzi sie spodziewales ,bluzgow ? :) nic z tego ,sam zacznij uczyc sie pisac bez bluzgow .

Edytowane przez atmeg
21 minut temu, atmeg napisał:

sorki ale nie jestescie zadna inteligencja  ,,,,jestescie jedynie spijaczami scierwa ...ludzmi bez honoru ...

Coś ty, ja jestem prostym chłopem z Bieszczadów.?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.