Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, sly30 napisał:

Ludzie biznesu związani z rydzykiem, a tak jest w tym przypadku, to ludzie związani z pisem. 

W tym kraju wszystko jest z wiązane z PiS od jakiegoś czasu. Włącznie z wirusem :) 

10 minut temu, Klapa747 napisał:

W tym kraju wszystko jest z wiązane z PiS od jakiegoś czasu. Włącznie z wirusem ?

Czyli dla ciebie taki wielomilionowy przekręt jest ok? I tu ludzie pisu nie są winni?

PiS-komuna się umacnia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tylko patrzeć jak zaczną uruchamiać PGR-y.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, glazior napisał:

Jaro ale dałeś się złapać .Co za wstyd

Jakaż piękna pogarda dla ludzi  papagenu .

Tak sobie czytam te wasze teksty sly i ten drugi i myślę że psychiczna anatomia małpy jest kluczem do psychicznej anatomii człowieka.

Widać, że propagandzista PiSowski ma inteligencję na poziomie pięciolatka i na takim poziomie rozumuje.

A jak zabiera się za psychologię to już dramat.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, sly30 napisał:

Kolejny pisowski przekręt na grube miliony.... 

Ukryta Zawartość

Na "wojnach"zawsze kręciło się dobry biznes a jak jeszcze masz władzę to "kręcenie lodów" jest łatwiejsze i chronione przez podporządkowane władzy organa sprawiedliwości. 

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Mnie nurtuje skąd w ludziach tyle złych emocji? Przecież z takim bagażem negatywnych emocji musi się ciężko oddychać . Chyba , że się mylę?  

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Godzinę temu, Fashi napisał:

Mnie nurtuje skąd w ludziach tyle złych emocji? Przecież z takim bagażem negatywnych emocji musi się ciężko oddychać . Chyba , że się mylę?  

Ciężki oddech to mają zazwyczaj ci co czekają na zrzuty od rządu. 

Teraz, Lech36 napisał:

Ciężki oddech to mają zazwyczaj ci co czekają na zrzuty od rządu. 

Jest sposób

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 22.05.2020 o 22:33, skynyrd napisał:

Nie wyjaczyłem się, ani nie wyonacyłem. Poszedłem po piwo.

To fajnie ze na piwko sobie poszedłeś ,ja też chodze na piwo.Lubie piwko.

2 godziny temu, Fashi napisał:

zgadzam sie z tobą ,tyle zlych emocji z strony Niemieckiego PO ,i nadal nadaja to samo co za hitlera ...Zdobyć Polske ,zniszczyć wszystkich intelektualistow Polskich .PO ...PO nad wszystkimi !!!

5 minut temu, atmeg napisał:

Cześć Atmeg! ☺

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

==================================================

To nie jest jakas tam drobna przepychanka ,tu sie ważą dzieje Polski........

2 minuty temu, Fashi napisał:

Cześć Atmeg! ☺

no witaj:)

co tam porabiasz Fashi , gotujesz cos dla kobiety albo sluchasz muzy jakiejs ,,,,czy tez kombinujesz jak tu uderzyć w Polaków ? :) co porabiasz stary ?

16 minut temu, atmeg napisał:

co tam porabiasz Fashi 

Jem jabłka i pije herbatę ?

ja jestem za pisem .Bo jestem jestem za Polakami .Cokolwiek to znaczy .....Nie za ruskimi nie za niemcami tylko za Polakami .jestem za swoją ojczyzną ......

ta jaruś robi błendy ,wielkie błendy ale i tak wygra .......ta suka jarus miala sytuacje aby Polske wybawić z wszelkich problemow ,zjaraja siem , obsrala siem.

4 minuty temu, Fashi napisał:

Jem jabłka i pije herbatę ?

Widze ze nie jesteś szczery z nami.

TA SUKA JARUŚ BOI SIE ZE ZABIJĄ JEGO JAK JEGO BRATA I UGADUJE SIE !!!!!

3 minuty temu, atmeg napisał:

Widze ze nie jesteś szczery z nami.

Dlaczego tak myślisz?  Co się dzieje? 

14 minut temu, Fashi napisał:

Dlaczego tak myślisz?  Co się dzieje? 

JEB SIE ?

ILOŚ KRETYNÓW I KLAMCÓW W TYM TEMACIE TO JEST MISTRZOSTWO SWIATA ...

Fashi ,SORKI JUZ Z TOBĄ NIE GADAM ZNACZY NA SERIO ?

dLA MNIE JESTES JEDNA Z SUK .PRZYKRO MI ....ALE NIESTETY TAKA PRAWDA ...

GDYBY TO BYŁA STARA WOJNA DOSTALBYŚ KULKE W LEB .OD POLSKIEGO pARTYZANTA ........

TO NIE JEST ZABAWA ,ZADNA .....CZESC LUDZI WIE O TYM.nIE WSZYSTKICH ZABILI SZWABY I rUSCY ....tO NIE JEST ZADNA ZABAWA .

Edytowane przez atmeg

jA TU JEDYNIE PISANIEM MOGE bRONIĆ hONORU POLAKOW .....

oRAZ TYM ŻE PiS wYGRA . to ze Pis wygra jest oczywiste i to sprawia ze Szwaby wsciekaja sie strasznie .

Glowna linia tajnej polityki Niemieckiech skupia sie na odzyskaniu utraconych ziem .....to zadna wielka tajemnica :)Nie jest to obliczone na 10 lat ,to jest obliczone nawet na 100 lat ....i  to wielotorowo .Np .rozbijanie spojnosci Polakow poprzez wrowadzenia mniejszosci narodowych .

6 godzin temu, sly30 napisał:

Kolejny pisowski przekręt na grube miliony.... 

Ukryta Zawartość

Oki juz wiemy kto na forum działa politycznie na stronie Niemiecką ,indoktrynujac i oklamujac .

Oto mamy działacza Pro szwabskiego na widelcu . .OTO on .

Nie jedyny ,takich jak on jest Tu kilkunastu ,sa tez na stolkach bo inaczej ci nizsi nie mogli by dzialac ....

A co na to miejscowe kwoki ? a one na to ...no co my mozemy my nic zlego nie robiermy bo nam tak kaza ......

No sorki ale to zydzi okradają Polaków !!!!od setek lat !!!!i teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Rafał, kandydat KO na kandydata w wyborach prezydenckich, chce zaprzestania przekopu Mierzei Wiślanej.  Jest po tej samej stronie co Ruscy. 

@atmeg ma rację, szwaby sterują KO chcą nas zadusić rękoma KO...

Podzielą się z ruskimi i będzie po Polsce...

Edytowane przez Fashi

2 godziny temu, atmeg napisał:

Oki juz wiemy kto na forum działa politycznie na stronie Niemiecką ,indoktrynujac i oklamujac .

Oto mamy działacza Pro szwabskiego na widelcu . .OTO on .

Nie jedyny ,takich jak on jest Tu kilkunastu ,sa tez na stolkach bo inaczej ci nizsi nie mogli by dzialac ....

A co na to miejscowe kwoki ? a one na to ...no co my mozemy my nic zlego nie robiermy bo nam tak kaza ......

No sorki ale to zydzi okradają Polaków !!!!od setek lat !!!!i teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co na to lekarz? Chyba nie stosujesz się do zaleceń. 

1 minutę temu, sly30 napisał:

A co na to lekarz? Chyba nie stosujesz się do zaleceń. 

W takich przypadkach medycyna jest bezradna.

2 godziny temu, Fashi napisał:

Rafał, kandydat KO na kandydata w wyborach prezydenckich, chce zaprzestania przekopu Mierzei Wiślanej.  Jest po tej samej stronie co Ruscy. 

@atmeg ma rację, szwaby sterują KO chcą nas zadusić rękoma KO...

Podzielą się z ruskimi i będzie po Polsce...

Weźmy taki debilny tekst. Przecież to trzeba być kompletnie bez mózgu, żeby w takie pierdy uwierzyć.

Jestem Europejczykiem.

Śmiej się i udawaj głupiego. Mało to PO poszło Niemcom "na rękę" ? 

1 minutę temu, Fashi napisał:

Śmiej się i udawaj głupiego. Mało to PO poszło Niemcom "na rękę" ? 

Mało to PiS "poszedł Niemcom na rękę"?

A tajne spotkanie Prezesa z Merkel pod Berlinem?

No zresztą Macierewicz mógł kazać zbombardować Reichstag, a tego nie zrobił. Przypadek?

Nie sądzę ;-).

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, sly30 napisał:

Teraz PiS idzie na rękę Sowietom.

I z każdej strony bagno. Za każdej partii źle, jesteśmy ogólnie w... 

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No zresztą Macierewicz mógł kazać zbombardować Reichstag, a tego nie zrobił. Przypadek?

Nie sądzę ;-).

Fajnie byłoby zobaczyć Polską flagę nad  Reichstagiem

Edytowane przez Fashi

Godzinę temu, A3Dzoszu napisał:

Czy ktoś złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa?

Pisowska prokuratura umarza wszystkie zgłoszenia przestępstw pisu.

Zabawne są te wszystkie stwierdzenia czy to z jednej czy z drugiej strony. Jak kraj długi i szeroki polityk nie zrobi krzywdy drugiemu politykowi. Władza jest przejmowana i każdy się orientuje co kto zrobił , mają oddech na plecach poprzedników i następców. Także jedni i drudzy oszukiwali, oszukują i oszukiwać będą.  Z tą różnicą , że jedni robią dobrze Niemcom a drudzy próbują zachować pozoru , że robią dobrze polakom. 

Ot cała zagadka niemocy prokuratury i słynnego zapytania "ilu siedzi?" Nikt nie siedzi bo ten wsadzający wie , że prędzej czy później przyjdzie zemsta i sam pójdzie siedzieć.

Proszę , nie udawajcie, że o tym nie wiecie...

Edytowane przez Fashi
Literówka

Aha. Czyli to całe PiSowskie pierdolenie o sprawiedliwości to tylko propaganda dla jeleni typu Fashi, Kaliber, Patrykowski, atmeg i inni.

No i później biedacy nie dość, że zostają zrobieni w konia, to jeszcze pocieszają się, że to dla ich dobra.

Każdemu może zdarzyć się, że zostanie oszukany. Ale żeby tłumaczyć, ze nic się nie stało i że oszust jest niewinny to już efekt prania mózgu.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Dlaczego manipulujesz? 

Pisałem wielokrotnie , nie jestem za PiS czy KP.  Bylem za 15' a teraz jestem za sobą. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.