Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, Klapa747 napisał:

O... Zaczynasz coś czaić ale trochę ci to zajęło. Ok miesiąca, jak klapie ? 

Ale ty Patrykowski dalej niczego nie czaisz i zawracasz ludziom dupę swoimi wydumanymi problemami.

2 godziny temu, Klapa747 napisał:

Wiesz, jeżeli nie potrafisz czytać między wierszami to twój problem. Także ten tego ?

Jak miedzy tymi wierszami jest bełkot to nie ma tam czego szukać. Wypad!

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, papageno napisał:

Zdecydowanie przed wizytą mohela. Stupiditas neonativa.

Z Terleckiego można by sporo tej luźnej skóry pozyskać ;-).

Jestem Europejczykiem.

W dniu 29.05.2020 o 21:39, cir napisał:

a czasem nie Porozumienie Centrum

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

I bardzo dobrze, nie podoba się robota to wy...ać do tefałenu, proste ?

To jest publiczne radio za publiczne pieniądze, a nie prywatny folwark propagandy pisuaru.

8 minut temu, sly30 napisał:

To jest publiczne radio za publiczne pieniądze, a nie prywatny folwark propagandy pisuaru.

Nikt tam się nie pracuje pro bono. Albo wykonujesz polecenia szefa albo wypad.

Tymczasem Trzaskowski już zmęczony kampanią ?

EXzsm-tWsAEqDPI?format=png&name=small

Edytowane przez A3Dzoszu

Trzeba potrafić się bawić, a i wypić trza czasem umieć, nie jak zakłamany maliniak, wiecznie klęczący i przestraszony własnego cienia....stąd ten jego ostry cień mgły. Nawet cień wzbudza w nim przerażenie.

Teraz, sly30 napisał:

wiecznie klęczący

To nie do końca jest jasne. Czy on klęka, czy właśnie wstaje z kolan. Historycy będą długo deliberować. Klęka wstając czy wstaje klęcząc?

A wydawałoby się, że przekonania religijne to prywatna sprawa.

6 godzin temu, Edition napisał:

Hihi ciąg dalszy historii ☺ 

Ruski troll Jurij spadł jak z nieba i podał dłoń na wyjaśnienie. Moim zdaniem Jarek o tym nie wiedział ! ! !

Pieprzysz. Jurij wpadł i zepsuł mi zabawę, ale nie mam do niego pretensji po to już było nudne.

A co do twoich domniemań z d... wziętych to po pierwsze - najwyraźniej inteligencji ci nie starcza żeby zrozumieć to, co pisałem.

Po drugie zachowałem sobie w zanadrzu coś, czego Jurij nie wkleił. Tak na wypadek gdyby się jeszcze jakiś pieniacz napatoczył.

P.S.

A ty odszczekałeś swoje farmazony???

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

15 minut temu, papageno napisał:

A wydawałoby się, że przekonania religijne to prywatna sprawa.

Nie gdy są fałszywe i stają się elementem gry politycznej i oszustwem wobec obywateli.  
hop sa sa.... umpa....umpa...

Na kolana....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez sly30
3 minuty temu, sly30 napisał:

Nie gdy są fałszywe i stają się elementem gry politycznej i oszustwem wobec obywateli.  

Przecież PiS gra religią przy okazji każdych kolejnych wyborów, to już właściwie standard.

Oczywiście Kościół na ten temat milczy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

12 godzin temu, Fashi napisał:

Dzień doby astrix1.

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dzisiejszego! 

Podziękował chodź w brygadzie dziś dziadek na mnie mówili bom najstarszy ?

10 minut temu, asterix1 napisał:

Podziękował chodź w brygadzie dziś dziadek na mnie mówili bom najstarszy ?

Hihi ,  ale miło było z rana dostać życzenia ☺ przynajmniej pozytywnie się dzień zaczął ?

Pozdrawiam serdecznie, 

PS

@Jaro_747 jeśli masz jakiegoś asa to dawaj. To już nudne się zrobiło, ciągle wraca temat klapy i jak tak dalej pójdzie będziemy się męczyć do końca wakacji... ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

24 minuty temu, Edition napisał:

Pokaż asa Jarku , wtedy przyznam się do błędu.  Póki co stoję na stanowisku , że Ty jesteś winny rampie załadunku potocznie nazywaną klapą. 

Chciałaby żebyś mnie skutecznie przekonał ?

Mam twoje zdanie głęboko w dupie. Dlaczego?

Ponieważ już ze trzy razy podawałem cytat w którym Patrykowski sam wymyśla klapę bo nie ma innego pomysłu na zrobienie zdjęcia z tyłu. Jeżeli ktoś tego nie łapie, i nie potrafi przyznać że widzi to co widzi, to ma jakiś duuży problem. I na nim powinien się skupić.

Pozdrawiam

Jaro

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Edition napisał:

Weszło bez wazelinki?  ?

Sam siebie pytaj, bo Patrykowskiemu właziłeś do dupy bez wazeliny a teraz łyso się zrobiło i wstyd?

Trzeba było wcześniej się zastanowić a nie teraz kombinować.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Kompletna degeneracja, niczym Bieńkowskiej.

Władza kompletnie deprawuje te k**wy o słabych mózgach.

Skynek, jakie to mieszkanie można wynająć w Wawie za tysiąc złotych?

Jestem Europejczykiem.

29 minut temu, Jaro_747 napisał:

Skynek, jakie to mieszkanie można wynająć w Wawie za tysiąc złotych?

Ja pomijam ten tysiąc złotych, ale spójrzcie wszyscy na sposób rozumowania tych, którzy są u koryta (tego obfitego). 
Biedny wiceminister zarabia (powiedzmy) 7 tys. zeta na rękę - mocno zaniżony szacunek - a musi wydać tysiąc na mieszkanie i to mu obniża pensję.
No jak tu żyć k**wa...no jak?

Po takim tekście sondaże budynia powinny zlecieć w dół na łeb, na szyję.

Edytowane przez soundchaser

Co do zarobków to generalnie nie wiem, ale znalazłem coś takiego (z 2019 roku):

"87,5 tysiąca złotych – tyle zarobił przez osiem miesięcy tego roku wiceminister cyfryzacji Adam Andruszkiewicz."

Czyli raczej koło dychy.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, sly30 napisał:

Obietnice sklepowej....

Ukryta Zawartość

Jak sklepowa? Dama odznaczona wieloma orderami Drewnianej Broszki. A reszta O.K ?

Ukryta Zawartość

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

Czyli raczej koło dychy.

Tylko nie wiadomo - netto, czy brutto.
To jednak nie jest istotne, bo pewnie zarabiają więcej, tylko listy płac są tajne.
Śmieszna jest ta konkluzja budynia, że mają nie letko z takim wynagrodzeniem...no ale to przecież wiceministrowie, czyli sort lepszy, bo dzięki ich pracy w Polsce żyje się lepiej i dostatniej, więc musi zarabiać więcej niż Kowalski w pensją minimalną 1.900 zł netto, bo nawet jakby się zesrał, to nie dorówna pracy takiego wiceministra. ?

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Po drugie zachowałem sobie w zanadrzu coś, czego Jurij nie wkleił. Tak na wypadek gdyby się jeszcze jakiś pieniacz napatoczył.

Czyli jednak jest klapa? Niech zgadnę,  o jej istnieniu nie mają pojęcia nawet konstruktorzy? ?

9 minut temu, skynyrd napisał:

Panowie - nie czarujmy się - to są kompletni degeneraci.

Samo takie stwierdzenie jak Dudy czy Bieńkowskiej, nawet nie ociera się o śmieszność.

Oni naprawdę tak myślą. I mówią to, co myślą - nawet im nie przychodzi do głowy, że to polityczne samobójstwo.

Zatracili kompletnie samokontrolę i oderwali się od społeczeństwa. Przypuszczam, że Duda już tak kompletnie zidiociał, a jest politykiem z drugiego szeregu, że popuszcza w gacie jak alkoholik ostatniego stopnia, czy ćpun na cracku.

To co o nas myślą te Sasiny, Trzaskowscy, Kamysze, Biedronie czy Bosaki?

Jesteśmy dla nich tylko wyłącznie mierzwą, mięsem wyborczym. Jesteśmy "pomiędzy".

Tz. że niby mamy demokrację. Prawa teoretycznie są przestrzegane, często naginane, ale żaden kacyk po wyborach nie rozstrzeliwuje połowy opozycji i nie kradnie całej dotacji czy budżetu na własne potrzeby.

Natomiast Zachód wyrobił sobie jakość praw, ograniczeń, obostrzeń, których politykowi po prostu nie opłaca się obejść.

USA dochodziło do tego 200 lat i też mają z tym niezłe kłopoty. Zachodnia Europa kilkadziesiąt, ale zawsze może przytrafić się jakieś bydlę - choćby Macron.

Więc jesteśmy w drodze ku... ale za naszego życia tam nie dojdziemy. Czy mamy 60 jak ja, czy 20.

Przykro mi, ale tak to wygląda.

O.K, O.K. Ale czy to znaczy, że mamy na nowo wynaleźć koło? Zawsze musimy po swojemu? 

Ale Ty Skynyrd szczaw jeszcze jesteś. 60 lat?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.