Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Gdyby w drugiej turze wyborów Andrzej Duda spotkał się z Małgorzatą Kidawą-Błońską, uzyskałby poparcie 49 proc., a kandydatka PO otrzymałaby 37 proc. głosów. 14 proc. głosujących nie wiedziałoby, na kogo ma oddać głos.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A w niedawnej odsłonie proroctw wyborczej niemal wygrała Kidawa ?

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Ukryta Zawartość

dać władzę frustratom, to wychodzi z nich prymitywizm oparty o mściwość. Jak nie hejt, to mobbing, jak nie mobbing, to oszczerstwa, jak nie oszczerstwa to półprawdy i manipulacja  czy nękanie prawem. Qwa, Ministerstwo Sprawiedliwości - wzór cnót wszelakich.

11 minut temu, Jacchusia napisał:

A w niedawnej odsłonie proroctw wyborczej niemal wygrała Kidawa ?

ee tam,

Ukryta Zawartość

jak nie Kidawa, to kto inny, byle nie Duda i Bosak. Jeżeli chodzi o Bosaka to raczej nie ma problemu. I tak nadzieję przynoszą takie fajne informacje, jak chociażby z portalu wpolityce.pl. Duda traci we wszystkich sondażach ok 6 proc. Piękna sprawa. I jeszcze to, że jego poparcie kończy się na 40%. To daje nadzieję.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

21 minut temu, osimar napisał:

jak nie Kidawa, to kto inny, byle nie Duda i Bosak. Jeżeli chodzi o Bosaka to raczej nie ma problemu. I tak nadzieję przynoszą takie fajne informacje, jak chociażby z portalu wpolityce.pl. Duda traci we wszystkich sondażach ok 6 proc. Piękna sprawa. I jeszcze to, że jego poparcie kończy się na 40%. To daje nadzieję.

Polsce potrzebna jest zmiana, dobra zmiana, przecież. ?

nie tylko Puck. No chyba, że na głosowanie też zwieźli ludzi autokarami ?

I w Wałbrzychu...

Faktycznie, znajdujemy taką sondę na stronie walbrzych24.com. Została przeprowadzona w połowie lutego. "Wałbrzyszanie nie chcą spotkania z prezydentem Dudą" – czytamy w tytule. Tu również kandydat na prezydenta był w 2015 roku.

W sondzie wypowiedziało się 3,8 tys. internautów. 81 proc. powiedziało "nie", 19 proc. było na "tak".

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Gratuluje temu Typowi co powiazaL Bacha z sytuacja polityczna w Europie i Polsce .

Chce zobaczycz linki kilku osob co chwalily siem sluchaniem Bacha ,dawac linki jakie zapodawaliscie do muzy Bacha , nie mam na mysli wszystkich co tu cos na ten temat napisali ale tych co zainicjowali temat Bacha ......

dobra zostawmy Bacha w spokoju ,byl i jest zajebisty to nie ulega zadnym dyskusja

+++++++++++++++++++=

co do moich postepow z otrtografia ....jest proporcjonalna do ....wiadomo czego.

===========================================

Edytowane przez atmeg

Znacznie ciekawszym tematem jest wyjscie WB z UE ....

Gratuluje WB ze zrobili To .........Obronili swoje Panstwo i teraz sa na prostej do rozwoju ....

I tak bedzie ,WB zacznie sie rozwijac w jakis ":tajemny sposob " a tak nap;rawde poprostu wystarczy ze zrzucila z siebie Niemieckie Sidla ..........

Nastepnym krokiem WB bedzie oczyszczenie Panstwa z calej masy Nierobow jakie im zaimportowali Niemcy w celu rozbicia wewnetrznego i dezintegracji spoleczenstwa .

Edytowane przez atmeg

Nalezy oczekiwac iz WB ustawi dosc ostre kryteria wjazdu na ich teren osob z UE ,to oczywiste .

Ja  na ich miejscu tak bym zrobil .

Co do dawania mojej osobie plusikow .........nie chce ich .........serio .....

Nie zakladalem tego tematu aby zbierac jakies plusy ,punkty itp .generalnie takie systemy plusikow uwazam za chore .To sluzy jedynie manipulacji .taka prawda o tych plusikach ......

Kiedys na tym forum bylo info pod linkami do muzy ilu ludzi faktycznie kliknelo w link i teoretycznie posluchali muzy ,zlikwidowano to nie bez powodu .Nie powinniscie wiedziec jak wami sie manipuluje i nie powinniscie wiedziec jaka jest prawdziwa wasza popularnosc ......tak to dziala .w zamian macie plusiki ktore biora sie niewiadomo skad ......

Edytowane przez atmeg
3 minuty temu, dulon184 napisał:

uciekłeś na weekend?.

Zapas wziąłeś?

w poniedzialek stawiam sie ......w pracy ,zawiodlem ciebie ? trudno

ale spoko ,doceniam twoj humor .....

===========

no i tak tu jest :)

==================

=================

Trza to brac czolowo ale tez lajtowo ,amortyzatory kazdy powinien miec dobre :)

=========================================================

Kiedys reagowalem zbyt nerwowo ........na dzis nudy ,klasyka zachowan ludzkich.....

Edytowane przez atmeg

Atmeg, zbastuj. Posłuchaj wariacji, wiesz jakich.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

=============

co jest z jednej strony pieknego a z drugiej strony strasznego ? ta rozpietosc zachowan ludzkich .

Trzeba sie z tym oswoic i zaakceptowac ze tak jest ......

9 minut temu, bubusia napisał:

Atmeg, zbastuj. Posłuchaj wariacji, wiesz jakich.

Atmeg nie musi słuchać cudzych wariacji, swoich własnych ma pod dostatkiem ;-).

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Heh ,myslalem ze to bedzie jakas pogadanka ideologiczna a tu masz ...Bach .

Spoko .....Chodzi o moje powatpiewanie w to kto tu slucha Bacha ? spoko .

Mi chodzi o linki stare od tych ludzi ,np. z przed trzech lat ,ale dzieki fajna muza .....jak to bACH RADZI SOBIE Z MUZA ZAJEBISCIE .

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Atmeg nie musi słuchać cudzych wariacji, swoich własnych ma pod dostatkiem ;-).

TEZ PRAWDA :) Ztym iz moje wariacje sprawdzaja sie w realu .......nie pisze o kosmitach tylko realnych wydarzeniach .....a ze reakcje sa takie ,trudno .....jak kto jest "zaprogramowany" tak reaguje .

ide po flaszke .....

TEZ PRAWDA :) Ztym iz moje wariacje sprawdzaja sie w realu .......nie pisze o kosmitach tylko realnych wydarzeniach .....a ze reakcje sa takie ,trudno .....jak kto jest "zaprogramowany" tak reaguje .
ide po flaszke .....

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

W koncu jest sobota ...choc powinienem dokonczyc kilka projektow a nie pic i gadac tu......ale sa wazniejsze sprawy niz zarobienie kilku kolejnych groszy ....:)Projekty nie uciekna bowiem kto je zrobi jesli nie Ja :) Nikt.Aaaaa zrobia inni ale za wieksza kase ,na tym to polega tak ze moge byc spokojny o projekty.

COS Z MUZY ......PODLACZAM swoje juz wysluzone Fostexy i co ....

Cos znajde ......takiego co by nie ranilo uszu :)

22 godziny temu, Zbig napisał:

Nie Arabia tylko Kuwejt i nie podziękowała tylko EADS nie posmarował tam należycie wszystkich trybików i stąd drobny przestój.  Na Bliskim Wschodzie jest ciężki pustynny klimat i europejskie standardy smarowania są niewystarczające ?

Tam gdzie wrak czyli w czarnej d....

Sprzęt wojskowy ma działać w każdych warunkach bo inaczej skończy jak Niemcy w Rosji.A to nie wiedzieli gdzie sprzedają niezły bajzel tam maja ale to w sumie nie dziwne jak do każdego posiłku pija wino.Nie posmarowali przekładni to tak jakby sprzedali auto bez oleju w skrzyni .Pojedzie ale jak długo może o to chodzi ?

Taa ,co zapodac ,mozna uciec w muze tak wysublimowana ze wiekszosc oleje ,w Jazz mozna tez udezyc ......

ale ja mam swoje sciezki i zapodam muze Disco ,klasyczna .

O bosze On rozroznia gatunki disco ............

Bacha odpuscilem bo juz byl .:) zartuje oczywiscie .Mialem smaka na inna muze niz Bacha .

===================

Tu bardzo wazne ....Nie uwazam siebie za czlowieka ktory zna muze na wylot .......

Poprostu slucham muzy roznej od dawna i tyle .

=========================================================

Tak wiec uwagi typu ze pod wplywem alko , uznalem siebie za Boga i znawce muzy odpuscie sobie :)

Nie idzcie tym tropem a jak juz to musicie sie znac lepiej  niz ja inaczej bedzie miazga .

====================================================

Wizyta przywodcy Francji  w Polsce ........Macrona .......

Nikt tu o tym nie pisze a podobno interesujecie sie polityka ?

22 minuty temu, mariusz05 napisał:

Sprzęt wojskowy ma działać w każdych warunkach bo inaczej skończy jak Niemcy w Rosji.A to nie wiedzieli gdzie sprzedają niezły bajzel tam maja ale to w sumie nie dziwne jak do każdego posiłku pija wino.Nie posmarowali przekładni to tak jakby sprzedali auto bez oleju w skrzyni .Pojedzie ale jak długo może o to chodzi ?

O posiłkach we Francji i napojach masz dokładnie takie samo pojęcie, jak i o wszystkich innych dziedzinach życia.

Czyli - zerowe.

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

O posiłkach we Francji i napojach masz dokładnie takie samo pojęcie, jak i o wszystkich innych dziedzinach życia.

Czyli - zerowe.

A ty  w odroznieniu od niego sciemniasz ......

4 minuty temu, boomaga napisał:

Pytać nie wystarczy...

Trzeba umieć słuchać, a co trudniejsze zrozumieć.

Nie bierz tego do siebie personalnie ?

Spoko ,zapytalem bo to wazne sprawy sa .....tu widac iz wielu dyskutuje ale niewielu wie co sie dzieje .

Tak wiec wiekszosc zupelnie  ie kuma co sie dzieje i dlaczego Macron byl w Polsce ........

a przecierz to sa oczywiste zjawiska .....

i dlatego pytam sie tych wszystkich co tu tak pisza .o co chodzi z ta wizyta Macrona w Polsce ?

7 minut temu, jamelo napisał:

Atmeg, weź się ty już może za ten projekt.

bedzisz zdziwiony ale napewno musze tak zrobic .

Gadanie tu jest jak walka z wiatrakami .problem polega na tym iz ja wiem dlaczego tak ida tu rozmowy .

i przykro mi jak ludzie nie rozumieja jak sprzedaja swoj kraj.

Potem sa zdziwieni ze ktos im mowi ze nie moga juz robic tego co wczesniej robili bo Niemcy zmienili prawo pod siebie .I nadal naiwnie wierza w idee UE .

Cala wiarygodnosc UE upadla z wyjciem WB z UE .teraz jest to jedynie 4rzesza Niemiecka .

jedynym promieniem slonca jest obecnosc wojsk USA .........

Edytowane przez atmeg

Prawda jest taka ze wpierdolilismy sie w ,mocne Niemieckie bagno.

a bagno Niemieckie latwo nie odpusci      .

A tu ciekawostka ,strasza nas nadal Zydami .........normalne robienie padaczki z umyslow Polakow .

to zydzi czychaja na was Polakow a tymczasem borem lasem Niemcy zagarniaja kraj.:)

Ja niechce byc Niemcem ........ani Ruskim ......

uwarzam iz PIS powoli sprzedaje nas Polakow jako walute w przetargach z Niemcami .czyli sprzedaje nas za gwaracje pozostania u wladzy .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.