Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy tu takich na pęczki i wieloletnie z nimi doświadczenie.

Typu "ja tam PiS nie popieram, ale oni robią ludziom dobrze a wszyscy inni kradli".

Zupełnie jak Gowin - popiera, ale się nie cieszy.

Kukiz też niby nie popierał, ale w kluczowych głosowaniach był z PiS. I na przykład pomógł PiSowi zdobyć Sąd Najwyższy, czego efekty mamy teraz.

Po czynach ich poznacie Kolego!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ty sobie popieraj kogo chcesz , masz demokrację, wolno Ci. Tylko bądź tak dobry i nie obrażaj ludzi myślących inaczej niż Ty. Nie wiem co Ci się stało , ale nie wygląda to dobrze Jarku. Uważasz się za omnibusa, masz zawsze poczucie wyższości i prowadzisz rozmowy w sposób agresywny. 

A przypomnij sobie o klapie i wrzuć na luz ? chyba , że Ciebie Rafał oddelegował tutaj na forum.  Wtedy nie będziesz mógł się uspokoić. To by się zgadzało. 

PS

Nienawidzisz pisu ok masz prawo , ale cz korzystasz z pomocy rządu?  Mam na myśli 500/300+ etc? Jeśli tak to jesteś skończonym hipokrytą i powinieneś wpłacić całą kwotę rządowej pomocy na cel przeciwdziałaniu wojny hybrydowej, w której jesteś żołnierzem (czy świadomie czy nie) ☺

PS 2

Nie odpisuj w stylu "głupi jesteś , pisowski oszust etc" to już jest stare i nie modne.  Stać Cię na więcej. Chyba...

Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Aha. Czyli to całe PiSowskie pierdolenie o sprawiedliwości to tylko propaganda dla jeleni typu Fashi, Kaliber, Patrykowski, atmeg i inni.

Mach die Klappe zu chamie...

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Kukiz też niby nie popierał, ale w kluczowych głosowaniach był z PiS. I na przykład pomógł PiSowi zdobyć Sąd Najwyższy, czego efekty mamy teraz.

I bardzo dobrze, w końcu będzie można pozamykać do pierdla takich jak ty :)  

Edytowane przez Klapa747
2 godziny temu, Fashi napisał:

A przypomnij sobie o klapie i wrzuć na luz ? chyba , że Ciebie Rafał oddelegował tutaj na forum.  Wtedy nie będziesz mógł się uspokoić. To by się zgadzało.

O jakiej klapie pajacu?

Bardzo chętnie do tego wrócę, ale nie jestem pewny czy ktokolwiek tęskni za bredniami Patrykowskiego. Chcesz do tego wrócić - nie ma sprawy. Najpierw zamiast cienko pierdzieć napisz co wiesz na ten temat. Czekam.

Bo na razie to rżniesz tu twardziela a jak cie przycisnąć to zaczynają się płacze i jęki jaki to niedobry jestem.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Dostałeś klapą w łeb ale jak widać za słabo. 

Nie pajacuj. Wystarczy pośmiewiska.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

1 minutę temu, Fashi napisał:

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

O jakiej klapie pajacu?

Bardzo chętnie do tego wrócę, ale nie jestem pewny czy ktokolwiek tęskni za bredniami Patrykowskiego. Chcesz do tego wrócić - nie ma sprawy. Najpierw zamiast cienko pierdzieć napisz co wiesz na ten temat. Czekam.

Bo na razie to rżniesz tu twardziela a jak cie przycisnąć to zaczynają się płacze i jęki jaki to niedobry jestem.

Czekam pajacu.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:
3 minuty temu, Fashi napisał:

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

O jakiej klapie pajacu?

Czekam pajacu.

Przeczytałem kilka stron tej "dyskusji" i dawno nie widziałem, żeby ktoś zrobił z siebie takiego błazna jak ty . A z ta bajeczką o autobusie to już przebiłeś wszystko ?

6 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Przeczytałem kilka stron tej "dyskusji" i dawno nie widziałem, żeby ktoś zrobił z siebie takiego błazna jak ty . A z ta bajeczką o autobusie to już przebiłeś wszystko ?

Znowu chcesz Patrykowski zrobić z siebie debila? Podziwiam twój masochizm, ale nie ma sprawy - mogę jeszcze raz skopać ci dupsko.

Może zaczniemy od tych miliardów które Tusk dał Grekom. Pytałem o to, ale żuciłeś hasełko i uciekłeś z podkulonym ogonem. Więc słucham?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Czekam pajacu.

To , że jesteś prosty nie zwalnia z kultury. Jeśli masz traume z podstawówki lecz ją u specjalisty. Nie moja wina ,  że dzieci w szkole zabierały Ci kanapki a pani od biologii nazywała Cię pajacem. Nie przenoś swoich problemów na innych. Lepiej wróć do równowagi , wyłącz komputer i zrób coś dla siebie. 

Wszystkiego dobrego.

Edytowane przez Fashi

3 minuty temu, Fashi napisał:

To , że jesteś prosty nie zwalnia z kultury. Jeśli masz traume z podstawówki lecz ją u specjalisty. Nie moja wina ,  że dzieci w szkole zabierały Ci kanapki a pani od biologii nazywała Cię pajacem. Nie przenoś swoich problemów na innych. Lepiej wróć do równowagi , wyłącz komputer i zrób coś dla siebie. 

Wszystkiego dobrego.

Czyli co? Przyznajesz że nieświadomie powielałeś cudze brednie i teraz wycofujesz się z tego?

Przepraszać nie musisz.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:
4 minuty temu, Fashi napisał:

Wszystkiego dobrego.

Czyli co? Przyznajesz że nieświadomie powielałeś cudze brednie i teraz wycofujesz się z tego?

Ty już widzisz rzeczy, których niema :)

Teraz, Jaro_747 napisał:
1 minutę temu, Klapa747 napisał:

:)))))))))))))))))))))

Też mnie to śmieszy, ten desperacki masochizm.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nie wiem co dokładnie miał na myśli 747 pisząc wczoraj wieczorem, że jest źle.

Ale powtórzę Jego słowa: Jest źle.

Straszna poraly, polery, polarysacia. Jezu, jak to było? P o l a r y z a c j a. Otóż to. Czyżby dopadał mnie wirus pislamu? Nie dam się. Jak to suweren mówi? Mam na to w y j e b a n e. Cha, cha, cha. U! Ole!

2 minuty temu, Klapa747 napisał:

Ty już widzisz rzeczy, których niema ?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nie, to ty widzisz rzeczy których nie ma. Mało tego - wmawiasz ludziom, ze to oni. Typowa sztuczka propagandowego żołnierza reżimu.

A właściwie jego klona.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Przepraszać nie musisz.

Twierdzę , że klapa wyrzadziła Ci krzywdę i masz z tego powodu traume, którą próbujesz zagłuszyć prostactwem. Ot taki głos rozpaczy .

Teraz, Jaro_747 napisał:

Nie, to ty widzisz rzeczy których nie ma. Mało tego - wmawiasz ludziom, ze to oni. Typowa sztuczka propagandowego żołnierza reżimu.

A właściwie jego klona.

Z głupim się przez ścianę macałeś? 

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

żuciłeś

Rzuć się pod żywopłot ?

6 minut temu, papageno napisał:

Ale powtórzę Jego słowa: Jest źle

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

5 minut temu, notoryczny napisał:

żuciłeś

To prawda. Samodzielnie myślący rzuca. Zaprogramowany dureń żuca.

Ot, cała tajemnica. Ot, proste.

Nadal jest źle.

18 minut temu, Fashi napisał:

Twierdzę , że klapa wyrzadziła Ci krzywdę i masz z tego powodu traume, którą próbujesz zagłuszyć prostactwem. Ot taki głos rozpaczy .

Widzę że zaczynasz robić się nerwowy i zaczynasz się wykręcać. Ja ci grzecznie daję szansę żebyś się wycofał z kłamstw i insynuacji. Jak nie chcesz zrobić tego w porę to trudno.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Nerwowy? 

28 minut temu, Fashi napisał:

Wszystkiego dobrego.

Jesteś kłamliwym cwaniaczkiem który  rzuca jakieś hasełko a przyparty do muru ucieka z płaczem jak to wszyscy się nad nim znęcają.

Zupełnie jak Kaczyński który na podwórku najpierw kopał kolegów, a jak dostał w berecik to uciekał z bekiem do mamusi.

Jestem Europejczykiem.

Udowodnij , że klapa nie ma z Tobą nic wspólnego.

Czekam .

8 minut temu, Jaro_747 napisał:
26 minut temu, Fashi napisał:

Widzę że zaczynasz robić się nerwowy i zaczynasz się wykręcać. Ja ci grzecznie daję szansę żebyś się wycofał z kłamstw i insynuacji.

Z jakich kłamstw i insynuacji? Najpierw wymyśliłeś tylną klapę w ANie 225 ? a później pier**liłeś jakieś głupoty, żeby temat zagadać, jakaś bajeczka z autobusem była a na koniec, jak się można było spodziewać powiedziałeś, że klapę wymyślił ktoś inny :)  Już nie pamiętasz? 

15 godzin temu, Fashi napisał:

Fajnie byłoby zobaczyć Polską flagę nad  Reichstagiem

Najpierw niech nasi sportowcy zaczną regularnie wygrywać z Niemcami w różnych dziedzinach sportu a zwłaszcza w piłce nożnej. Mocni to my jesteśmy w gębie i prezentacjach w PowerPoint jak mistrz Morawiecki. A czynów praktycznych, np. samochodu elektrycznego brak. A jak będzie to i tak w dużym stopniu opracowany przez Niemców. Może lepiej ich nie zaczepiać tylko intensywnie się od nich uczyć. Oczywiście tylko tych dobrych rzeczy z których słyną.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 minuty temu, Klapa747 napisał:

Z jakich kłamstw i insynuacji? Najpierw wymyśliłeś tylną klapę w ANie 225 ? a później pier**liłeś jakieś głupoty, żeby temat zagadać, jakaś bajeczka z autobusem była a na koniec, jak się można było spodziewać powiedziałeś, że klapę wymyślił ktoś inny ? Już nie pamiętasz? 

To ty Patrykowski wymyśliłeś klapę a jak ci to udowodniłem zacząłeś kłamać i mataczyć. Dlatego nazywam cie kłamcą i oszustem. Może być?

Możemy oczywiście odkopać twoje odwracanie kota ogonem, ale kogo to interesuje. Znowu się ośmieszysz i tyle.

Poza tym teraz teraz też kłamiesz, bo zadanie z autobusem było dla intelektualnie nierozgarniętych którzy nie umieli porównać dwóch liczb.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:
12 minut temu, Klapa747 napisał:

Z jakich kłamstw i insynuacji? Najpierw wymyśliłeś tylną klapę w ANie 225 ? a później pier**liłeś jakieś głupoty, żeby temat zagadać, jakaś bajeczka z autobusem była a na koniec, jak się można było spodziewać powiedziałeś, że klapę wymyślił ktoś inny ? Już nie pamiętasz? 

To ty Patrykowski wymyśliłeś klapę a jak ci to udowodniłem zacząłeś kłamać i mataczyć. Dlatego nazywam cie kłamcą i oszustem. Może być?

Klapa powiedz kochany, kto pisał, żeby zrobić zdjęcia jak AN 225 był zapakowany "z drugiej strony", Giertych?  
Była gadka, że samolot był zapakowany na full, co pokazywały zdjęcia z otwartym nosem. A ty zacząłeś pier**lić, że pisowce oszukują, bo go pewnie nie zapakowali do końca, dlatego nie ma zdjęć jak jest zapakowany z tyłu. Tak było? Tak było.

To powiedz teraz pajacu, jak można zrobić te zdjęcia "z tyłu". Rentgenem, przez blachy? Czy może masz jakąś starą Zorkę 5, która sobie z tym poradzi? :) 

Zrobiłeś z siebie durnia i kontynuowałeś to przez kilka kolejnych stron. Ba, robisz to do teraz :)
Tyle w temacie...

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:
4 godziny temu, Fashi napisał:

O jakiej klapie pajacu?

Bardzo chętnie do tego wrócę, ale nie jestem pewny czy ktokolwiek tęskni za bredniami Patrykowskiego. Chcesz do tego wrócić - nie ma sprawy.

Ale jakoś nie bardzo ci idzie to wracanie?  ?

@Patrykowski może przypomni jak to było dokładnie?

@Fashi

Godzinę temu, Fashi napisał:

Udowodnij , że klapa nie ma z Tobą nic wspólnego.

Czekam .

Pisałem i cisza hihi.

Jak widać klapa na całej linii ?

Godzinę temu, Klapa747 napisał:

Klapa powiedz kochany, kto pisał, żeby zrobić zdjęcia jak AN 225 był zapakowany "z drugiej strony", Giertych?  
Była gadka, że samolot był zapakowany na full, co pokazywały zdjęcia z otwartym nosem. A ty zacząłeś pier**lić, że pisowce oszukują, bo go pewnie nie zapakowali do końca, dlatego nie ma zdjęć jak jest zapakowany z tyłu. Tak było? Tak było.

To powiedz teraz pajacu, jak można zrobić te zdjęcia "z tyłu". Rentgenem, przez blachy? Czy może masz jakąś starą Zorkę 5, która sobie z tym poradzi? ?

Zrobiłeś z siebie durnia i kontynuowałeś to przez kilka kolejnych stron. Ba, robisz to do teraz :)
Tyle w temacie...

No widzisz kłamco i oszuście.

Patrykowski ma tu bana, że odpowiadasz jako jego klon?

Ale ładnie z twojej strony że przyznałeś, że to on nieistniejącą klapę wymyślił.

Ponieważ ja nigdy o czymś takim nigdy nie napisałem (bo o tym wiem), to oszust Patrykowski zaczął zwyczajnie kłamać i wciskać mi swoje własne pomysły.

I jechał tak przez kilka stron z uporem pieniacza. Zrobił z siebie idiotę po czym zniknął. Ale nie mógł tego przeboleć więc dalej ciągnął temat sam i przy pomocy swoich klonów.

I to by było tyle.

24 minuty temu, Fashi napisał:

Pisałem i cisza hihi.

Jak widać klapa na całej linii ?

Następny chętny do dołączenia do grupki ośmieszonych pajaców? Nie ma problemu, widzę że już pięciu tu startuje. Jakieś PiSowskie Sonderkommando?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.