Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

W Antyradiu puszczają co chwilę . Fajna jest tak ładnie oddaje rzeczywistość
Ja na swoim hi endowym sprzęcie słucham muzy która sprawia mi przyjemność ,Kazik do tych artystów się nie zalicza chociaż płyta na żywo ale w studio mi się podobała ale to stara płyta.
12 minut temu, Riczi75 napisał:

A milioner w którym z poniższych lokum się znajduję ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

@Bobcat, czy mógłbys wyjaśnić panu, że sugerowanie choroby psychicznej forowicza jest srogo karane przez moderację?

Możesz przy okazji zgłosić post?

Ukryta Zawartość

9 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Pewnie że się nie damy... PiSowi nie uda się nas zniszczyć...

Bo PiS ma w dupie niszczenie was ,PiS buduje Polske i bogaci Polaków i nawet wy i wasze dzieci bedziecie kozystac na tym że rządzi PiS ale wy rządzić nie bedziecie !!!!

PiS was nie niszczy ,Sami sie niszczycie

Edytowane przez atmeg
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, jezz napisał:

@Bobcat, czy mógłbys wyjaśnić panu, że sugerowanie choroby psychicznej forowicza jest srogo karane przez moderację?

Możesz przy okazji zgłosić post?

Trudno . Będę z tym żył . Ty sie nie musisz o to przejmować .

3 minuty temu, caleb66 napisał:
15 minut temu, Riczi75 napisał:
W Antyradiu puszczają co chwilę . Fajna jest tak ładnie oddaje rzeczywistość emoji854.png

Ja na swoim hi endowym sprzęcie słucham muzy która sprawia mi przyjemność ,Kazik do tych artystów się nie zalicza chociaż płyta na żywo ale w studio mi się podobała ale to stara płyta.

Proszę o zdefiniowanie co to takiego sprzęt HI END.
No i prosimy pochwal się nam nim...
Bo pisać to wiesz ....

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, caleb66 napisał:
16 minut temu, Riczi75 napisał:
W Antyradiu puszczają co chwilę . Fajna jest tak ładnie oddaje rzeczywistość emoji854.png

A jednak . ?

5 minut temu, atmeg napisał:

Bo PiS ma w dupie niszczenie was ,PiS buduje Polske i bogaci Polaków i nawet wy i wasze dzieci bedziecie kozystac na tym że rządzi PiS ale wy rządzić nie bedziecie !!!!

Pisząc 'Wy" kogo masz na myśli?

I nawet nasze dzieci, może i Twoje, będą spłacać to co pożyczyły ten i poprzednie rządy ...

Edytowane przez Kalasanty Ciaputko
5 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Proszę o zdefiniowanie co to takiego sprzęt HI END.
No i prosimy pochwal się nam nim...
Bo pisać to wiesz ....

Ja tobie odpowiem .dla ciebie Hi Endem są fale z Berlina i z Moskwy .A dla mnie fale z Polskiej wioski i miasteczka .

8 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Pisząc 'Wy" kogo masz na myśli?

I nawet nasze dzieci, może i Twoje, będą spłacać to co pożyczyły ten i poprzednie rządy ...

A jak myślisz ? tych co zawsze klamią przy wyborach ,to są ci sami od lat ,to dokladnie ci sami co kradną pieniadze i mowia ze na 500plus niema , ci sami co podnoszom spracowanym starcom wiek emerytalny , ci sami ,tak zwani Wy .Nie rozumiesz :) bardzo dobrze rozumiesz ,grasz tu tego Trzaskowskiego co robi głupie miny i udaje że niewie oco chodzi?

Spoko ,Polacy wiedzą :)

Dla ciebie najlepszą spłatą jaka nastapi bedzie to że Twoi nie dorwą sie już do władzy w Polsce .

A o reszte nie bój sie ,damy se rade i bedzie dobrze dla Polaków .

Gość

(Konto usunięte)
22 minuty temu, atmeg napisał:

Nie pisz mi Tu ze Tobie przykro jest ....zauważ ze muza tu jest ale tylko jako dodatek .

Tu sie gada o tym czy twoje córki mogą być gwałcone przez muzułmanów zaproszonych przez wiadomych panów ?niemasz córki ? czy twój syn bedzie zmuszany do homoseksualnych zachowań !

A tak naprawde chodzi o to jakimi metodami zniszczy sie nas Polaków i czy sie damy zniszczyć .

Ja jestem pewny że niedamy sie zniszczyć ....

Ale my mamy muzułmanów w kraju którzy są ponad prawem . Nic im nie grozi za spowodowanie bardzo poważnego wypadku .

I takie rzeczy za czasów PiS . Nieprawdopodobne a jednak .

Tak poza tym to najeżdźca z ameryki będzie najprawdopodobniej wyjety spod polskiego prawa . Czyli bedzie mógł bezkarnie zgwałcić twoje dziecko lub po pijaku przejechać ciebie i nic mu nie zrobią 

12 minut temu, atmeg napisał:

Ja tobie odpowiem .dla ciebie Hi Endem są fale z Berlina i z Moskwy .A dla mnie fale z Polskiej wioski i miasteczka .

Czyli to jest dla Ciebie Hi End :

Rozumiem, to wiele wyjaśnia ...

=========================

Ale to was wscieka Ze przegracie te wybory :) A wciekajcie siem :) Palcie sie ,w tych swoich akcjach !

Spoko piszcie tu jaki to straszny jest PiS ......I szykujcie dupy na kolejny wpiernicz od PiSu !!!!!!

Pozdrawiam przegranych !!!!!!!!!

================================

52 minuty temu, atmeg napisał:

takich pseudo wieszczów post komunistycznych o krótkich nogach sa dziesiatki całe

Zenek, Zenek, Zenek, Zenek... na prezydenta. 

20 minut temu, atmeg napisał:

Dla ciebie najlepszą spłatą jaka nastapi bedzie to że Twoi nie dorwą sie już do władzy w Polsce .

Ale kto to są Ci moi, bo zdaje się wiesz lepiej ode mnie.

22 minuty temu, atmeg napisał:

Spoko ,Polacy wiedzą ?

Rozumiem, że należysz do reprezentatywnej grupy Polaków?

PS , to ze to Forum ma miano forum dla intelektualistow ,znawcow muzyki i sprzetu .I ze tu jest zgromadzona pewna reprezantacja polityczna w przewadze ,nie dziwie siem ,wiem o tym i z tym nie walcze o nie .bardzo szanuje to miejsce .

ale mam inne poglady polityczne i spoleczne i dotyczce wiary niz wiekszosc tu piszacych a o dziwo ci ludzie nie zaloza sobie watku jakie to fajne bedzie zycie pod federacjami Niemieckimi i ruskimi z z muzulmanami razem do kupy

17 minut temu, hi_aro napisał:

Zenek, Zenek, Zenek, Zenek... na prezydenta. 

heh ,masz za to  u mnie plusa ,za swoje poczucie humoru .

17 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Ale kto to są Ci moi, bo zdaje się wiesz lepiej ode mnie.

Rozumiem, że należysz do reprezentatywnej grupy Polaków?

TWOI TO  SA tWOI  ,a a MOI to jest PiS .

16 minut temu, Jaranek. napisał:

Wasze szczęście, że na karcie do glosowania wystarczy postawić krzyżyk ?  

zes blysnol ,znawco polityki .....ale w obliczu przegranej wyciaga siem wszystko jako argument .

Jaranek. mlody witaj ? Bardziej ostrz jezyk ,moze dadza ci jaka fuche ....

wyzbadz sie uczuc do Polski a znajdziesz swojego Pana co dobrze ci zaplaci .

Edytowane przez atmeg
11 minut temu, atmeg napisał:

TWOI TO  SA tWOI  ,a a MOI to jest PiS .

Ale ja jestem tylko i wyłącznie przeciwko PiS...
I nie ma wyimaginowanych przez Ciebie Moich...

Niech elton urodzi dziecko !!!!!!niech udowodni ze potrafi ! inaczej jest tylko sciekiem ludzkim.

3 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Ale ja jestem tylko i wyłącznie przeciwko PiS...
I nie ma wyimaginowanych przez Ciebie Moich...

wiec twoi niewymaigowani przegraja te wybory , rozumiem ze OK .

2 minuty temu, atmeg napisał:

Niech elton urodzi dziecko !!!!!!niech udowodni ze potrafi ! inaczej jest tylko sciekiem ludzkim.

wiec twoi niewymaigowani przegraja te wybory , rozumiem ze OK .

Przecież pisałem, że nie ma 'Moich" ... Są tylko " Nie Moi"
"Moich" wymyśliłeś Ty...

2 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Przecież pisałem, że nie ma 'Moich" ... Są tylko " Nie Moi"
"Moich" wymyśliłeś Ty...

Sorki Stary ale jakos nie wierze w to co ty tu wypisujesz ,teraz pisze normalnie tak prosto .

Pisztu ,masz prawo ale sorki stary ale szybcie uwierze w prawde z psiej dupy niz od ciebie .

3 minuty temu, xajas napisał:

Czy ty juz urodziles jakies dziecko, ty scieku ludzki

a dziekuje ,dziekuje  ,nieurodziem .......co cie boli bardziej, te slowa ktore tu napisalem ostre czy za jaki czas upadek polskiego spoleczenstwa ?

ty udajesz ogarnietego czy jestes ? wiesz jak przejdzie fala "homo" to co za nia bedzie isc ? to pytanie zadales sobie kiedykolwiek ? zacznij myslec Typie !

17 minut temu, atmeg napisał:

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

swoja droga ,ludzie pod wplywem emocji odslaniaja siem i tu mielismy okazje zobaczyc pana

xajas bezposrednio ublizajacego innemu userowi czyli mi ,troche krecilo mnie odpowiedziec ublizeniem ale ....nie zrobie tego ,a niech tam ,fajnie ze czlowiek siem otworzyl pokazal co umie ,fajnie ,super.16 lat stazu ok szacun ,bluzg jak spod klopa - szacun odemnie !!!!

tak trzymaj  xajas !!!!!rozwijaj te umiejetnosc .pamietaj rownolegle rozwijaj umiejetnosc milczenia jak bedziesz wsrod mozulmanow bo cie moga za***ac !zabic za twojego eltona !!!!!!a mi mozesz ublizac bo jest to Polska .

Edytowane przez atmeg
11 minut temu, atmeg napisał:

tak trzymaj  xajas !!!!!rozwijaj te umiejetnosc .pamietaj rownolegle rozwijaj umiejetnosc milczenia jak bedziesz wsrod mozulmanow bo cie moga za***ac !zabic za twojego eltona !!!!!!a mi mozesz ublizac bo jest to Polska .

a rozmawiałeś kiedys w zyciu z prawdziwym muzułmaninem ?

czy tylko dowiedziałes sie z TVP 1 co mysli i jak zyje muzułmanin

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

============================

ciekawostka ...pewne elity stojace za np. takimi ludzmi jak Pan kandydat na prezydenta Trzaskowski wprowadzaj na szeraka skale zwiazki homoseksualne i inne pokrewne zjawiska a tu skupcie uwage jednoczesnie chca importowac muzulmanow ktorzy nienawidza homoseksualistow i karaja ich prosto ,kara smierci!!!!!!!!!!

Kto tu kogo chce oklamac i tak naprawde oco chodzi ?

ja wiem ze zadalem za trudne pytanie dla zwolennikow PO i ich poplecznikow .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.