Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Caleb - po ch*j siedzisz w tym zapyziałym wątku?
Jesteś przeze mnie, zaproszony do wątku Polityka.
Dzięki za zaproszenie ale moja obecność w wątku polityka może zostać uznana za prowokację i zaraz potem ban. A na chwilę obecną mam 5 stron ostrzeżeń a punkty przestałem liczyć w 2011.
Wiesz co, matole?
Ja jestem bardzo spokojny, pacyfistycznie nastawiony do ludzi człowiek. Mam tu kilku znajomych pisiaków, pracują u mnie i nawet się lubimy.
Ale gdyby któryś z nich bluznął do mnie takim tekstem - dostałby w pysk i kopa z roboty.
Niusiek znowu trolujesz .
Dzięki za zaproszenie ale moja obecność w wątku polityka może zostać uznana za prowokację i zaraz potem ban. A na chwilę obecną mam 5 stron ostrzeżeń a punkty przestałem liczyć w 2011.
Wypisuję się z wątku. To nie moje klimaty, nie moja bajka, nie moje towarzystwo. Przepraszam jeśli komuś sprawiłem przykrość swoimi wpisami
Godzinę temu, remak123 napisał:

Przywiozę smaczną zupkę i owoce morza.

241d6f8df8bb24b599b59bf54c542b69.jpg

Świeżo złowione.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

5 godzin temu, caleb66 napisał:

Oczywiście mogę podać numer konta a moje poglądy polityczne mogą ewoluować w zależności od kwoty wpływów ale po co ,dobrze mi z PiS em.

Dziwka też daje dupy temu kto da więcej.
Czymże się od niej różnisz w takim razie?

Dziwka też daje dupy temu kto da więcej.
Czymże się od niej różnisz w takim razie?
Dziwka nie daje temu kto da więcej, ma cennik na poszczególne usługi, burdel to nie dom aukcyjny . Ja swoje wysokie dochody zawdzięczam wyłącznie swojemu genialnemu umysłowi nie ciału, choć przystojny niewątpliwie jestem i umięśniony i w ogóle super .

k**estwo,dziadostwo i zboczenia to wasza specjalność ,PiS to zwalcza k**ewskimi metodami czyli ogień zwalczaj ogniem co popieram w 100% ,żaden polityk czy urzędnik państwowy nie będzie bezkarny jeżeli złamie prawo . Jak coś ukradnie o 6 rano będzie miał wjazd na chatę.
2 godziny temu, caleb66 napisał:

Dziwka nie daje temu kto da więcej, ma cennik na poszczególne usługi, burdel to nie dom aukcyjny . Ja swoje wysokie dochody zawdzięczam wyłącznie swojemu genialnemu umysłowi nie ciału, choć przystojny niewątpliwie jestem i umięśniony i w ogóle super .

k**estwo,dziadostwo i zboczenia to wasza specjalność ,PiS to zwalcza k**ewskimi metodami czyli ogień zwalczaj ogniem co popieram w 100% ,żaden polityk czy urzędnik państwowy nie będzie bezkarny jeżeli złamie prawo . Jak coś ukradnie o 6 rano będzie miał wjazd na chatę.

Taaa... Najlepszym przykładem że PiS nie zajmuje się k...restwem jest Banaś.
Jak go niesprzyjający PiSowi dziennikarze zdemaskowali to nagle PiS się od niego odgrodził. A tak go bronili, że niby taki nieskazitelny, prawy człowiek. Nikt mi nie powie, że służby nic nie wiedziały o jego powiązaniach. Na stanowisko prezesa NiK nie bierze się chłopca z ulicy. I co PiS mu zrobił? A no nic, to on robi PiSowi koło dupy.
Bo w Polsce tylko staruszka może dostać mandat za brak maseczki idąc chodnikiem.

Jak go niesprzyjający PiSowi dziennikarze zdemaskowali to nagle PiS się od niego odgrodził. A tak go bronili, że niby taki nieskazitelny, prawy człowiek. Nikt mi nie powie, że służby nic nie wiedziały o jego powiązaniach. Na stanowisko prezesa NiK nie bierze się chłopca z ulicy. I co PiS mu zrobił? A no nic, to on robi PiSowi koło dupy.
Bo w Polsce tylko staruszka może dostać mandat za brak maseczki idąc chodnikiem.
Chyba nie uwierzyłeś w ten teatrzyk z banasiem ,gdyby naprawdę miał coś na pisiorow juz dawno by gryzł kwiatki od spodu . Jest takie przysłowie kto się lubi ten się czubi .
1 minutę temu, caleb66 napisał:
10 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Chyba nie uwierzyłeś w ten teatrzyk z banasiem ,gdyby naprawdę miał coś na pisiorow juz dawno by gryzł kwiatki od spodu . Jest takie przysłowie kto się lubi ten się czubi .

Czyli co, jak ktoś ma coś niewygodnego PiSowi to go "usuwają"?

2 minuty temu, caleb66 napisał:
22 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
Czyli co, jak ktoś ma coś niewygodnego PiSowi to go "usuwają"?

Nie wiem ale troche samobójstw prominentow mieliśmy w ostatniej dekadzie .

To jednak dobrze myślałem że jesteś tchórz ?

To jednak dobrze myślałem że jesteś tchórz

Chyba masz coś z głową koleżko, czemu niby tchórz ?

Ale wiesz, że po rozwodzie kościelnym, dzieci Jacka Kurskiego to bękarty?
Powiedz to kurskiemu
1 minutę temu, caleb66 napisał:
5 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
To jednak dobrze myślałem że jesteś tchórz emoji6.png

Chyba masz coś z głową koleżko, czemu niby tchórz ?

Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy że jesteśmy kolegami.

Skoro liczysz samobójstwa prominentów to może boisz, się że Ciebie też "usuną" jak nie będziesz grzeczny .

18 minut temu, Sine Metu napisał:

Ale wiesz, że po rozwodzie kościelnym, dzieci Jacka Kurskiego to bękarty?

I syn nietykalny ? 

5 minut temu, caleb66 napisał:

Widzę że jesteś głupszy niż myślałem, koleżka to nie kolega gwoli ścisłości ale nie bierz tego do siebie .

Wiem, że świetnie czujesz się w lekturach szkolnych, szczególnie w tych z końmi.
Pewnie znasz też wierszyk o murzynku Bambo ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A rok temu zginął inny kolarz ?

Jak PiS nie rządził nie było takich kraks ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
I syn nietykalny  
Pedofile w Kościele Katolickim są nietykalni, fakt.

BTW. Taki np. Janusz Korwin-Mikke. To że 44 lata różnicy to ch*j.

Ale patrząc na daty urodzin dzieci, to 68-letni gość ruchał 24-latkę.

Tak. Przynajmniej od tego czasu. On jest lepszy od Polańskiego (33 lata różnicy).

Gdzie jest granica pedofilii u prawaków?

No sorry, ale jeżeli dwudziestolatka rucha się z emerytem, to znaczy że on wykorzystał jej problemy psychiczne.

I chłopstwo to lubi. No rzesz k**wa mać!
25 minut temu, Sine Metu napisał:

No sorry, ale jeżeli dwudziestolatka rucha się z emerytem, to znaczy że on wykorzystał jej problemy psychiczne.

Albo finansowe ?

Patologii wszędzie pełno.

BTW. Taki np. Janusz Korwin-Mikke. To że 44 lata różnicy to ch*j. Ale patrząc na daty urodzin dzieci, to 68-letni gość ruchał 24-latkę.

A moze to ona wykorzystala jego „problemy finansowe“?  

Uwaga ogolna, niezalezna od tego jednego tematu:

Moim zdaniem, to ciagle grzebanie w zyciu prywatnym osob publicznych (kto z kim spal, czyja zona jest zydowka, kto jak wyglada, ile ma kilo, itp.) w celu zdyskredytowania tych osob, to ta najnizsza szuflada zachowawcza, godna najgorszych sensacyjnym szmatlawcow.

Ale na to wyglada, ze pranie cudzych brudow i to na cudzym podworku, to narodowe hobby Polakow.

Jesli dyskutujemy o polityce, gospodarce i politykach, to skupil bym sie nad ich „zdolnosciami“ (tudziez ich brakiem) na arenie politycznej, a nie w lozku.
8 godzin temu, Sine Metu napisał:

Tak. Przynajmniej od tego czasu. On jest lepszy od Polańskiego (33 lata różnicy).

Zazdrościsz?

8 godzin temu, Sine Metu napisał:

Taaaa....

Jak w starym żarciku:

- A żeby tego twojego tatusia wreszcie najjaśniejszy szlag trafił!!!

Ciach! I listonosz padł na zawał...

Który zdrowy facet, w średnim wieku, wyrzuciłby z łóżka 24latkę z łóżka - boś jesteś za młoda? 

Pytanie raczej dlaczego 24latka dała dziadkowi?  Bo on to raczej MISTER świata nie jest...

Moim zdaniem jeśli oboje dobrowolnie oddali się uciechom cielesnym to nic w tym złego. Jednak mogli się zabezpieczyć bo ojciec pradziadkiem ?  Powinniśmy myśleć też o dziecku...

Sprawa Hansa G. i Nitek-Płażyńskiej

Proces cywilny o naruszenie dóbr osobistych przeciwko niemieckiemu przedsiębiorcy, toczył się od stycznia 2017 r. Powódka zarządzała projektami w firmie Hansa G. od czerwca 2015 r. do stycznia 2016 r. W marcu 2016 r. Telewizja Republika wyemitowała program, w którym Nitek-Płażyńska zaprezentowała zarejestrowane z ukrycia nagrania ilustrujące znieważanie jej na tle m.in. narodowościowym przez pracodawcę Hansa G.

Niemiecki przedsiębiorca mówił m.in.: "nienawidzę Polaków; nie to, że ich nie lubię, nienawidzę ich. Oni wszyscy są cwelami i idiotami. Lepiej jest w Afryce. Jesteście gównem". - Tak, jestem! Jestem hitlerowcem! To wina tego kraju (Polski - przyp. red.), że taki jestem - miał mówić biznesmen. - Zabiłbym wszystkich Polaków. Nie miałbym z tym problemu - słychać też na nagraniach.

W lutym 2019 r. Sąd Okręgowy w Gdańsku uznał Hansa G. za winnego mowy nienawiści wobec Polaków. Nakazał mu przeprosiny powódki i wpłatę 50 tys. zł zadośćuczynienia na rzecz Muzeum Piaśnickiego w Wejherowie. Biznesmen wniósł o oddalenie wyroku w całości uznając, że Nitek-Płażyńska naruszyła jego dobra osobiste, upubliczniając treść prywatnych i - jego zdaniem - zmanipulowanych rozmów.

W marcu br. Sąd Apelacyjny w Gdańsku zmienił wyrok sądu niższej instancji, uznając – prawomocnie, że Nitek-Płażyńska ma przeprosić Hansa G. za nagrywanie go bez jego wiedzy i upublicznienie tych nagrań. Sąd nakazał Nitek-Płażyńskiej wpłatę 10 tys. zł na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy i uiszczenie kosztów zastępstwa procesowego w wysokości ok. 6 tys. zł.

Z kolei Hans G. miał pisemnie przeprosić Nitek-Płażyńską za naruszenie jej dóbr osobistych, w tym jej godności i świadomości narodowej oraz uiścić 10 tys. zł na rzecz Muzeum Piaśnickiego działającego w Wejherowie.

No coz, scyzoryk sie otwiera. Jak tu nie lac.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.