Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-21 17:01
https://dane.gov.pl/pl

No jeszcze mnie ta witamina nie zawiodła przynajmniej w kwestiach wirusowo przeziebieniowych.

A na błonicę i inne zalecam zamknięcie granic dla pewnej grupy ludzi , pewnie akurat tych co chciałbys wpuścić 

W dniu 23.03.2025 o 19:32, Pseudodrummer napisał:

Fakty wychodzą na jaw jeden po drugim jak grzyby po deszczu. I co z tego?
My to wiedzieliśmy już 5 lat temu jak towszystko się zaczęło. Określano nas mianem płaskoziemców, szurów i foliarzy i niektóre zakute łby nadal tak uważają. 😉 

Godzinę temu, zetempowiec napisał:

I tego się trzymaj. Oglądaj i unikaj lekarzy. A na odrę, błonicę i inne paskudztwa najlepsza jest witamina C, koniecznie lewoskrętna.

A Ty się szczep, szczep, jeszcze raz szczep...i cały czas proś o więcej...zwłaszcza przeciwko covidowi się szczep.
Są jeszcze te szpryce? Chyba są...zresztą Ty to powinieneś wiedzieć najlepiej.

Na zdrowie!

1 godzinę temu, costa brava napisał:

A na błonicę i inne zalecam zamknięcie granic dla pewnej grupy ludzi , pewnie akurat tych co chciałbys wpuścić 

Dawno niczego bardziej naiwnego nie czytałem (uwaga! eufemizm). Błonicę do naszego kraju przywlókł jak najbielszy, polski i być może patriotyczny dzieciak, patriotycznych być może polskich rodziców. Stać ich było na ekskluzywną wycieczkę zagraniczną, zamiast szwendać się po lokalnym centrum handlowym. Dzieciak nie był szczepiony, więc pewnie rodziców byś pochwalił jako mądrych konserwatystów, którzy zbuntowali się przeciw bigpharmie.

2 godziny temu, zetempowiec napisał:

Błonicę do naszego kraju przywlókł jak najbielszy, polski i być może patriotyczny dzieciak, patriotycznych być może polskich rodziców.

Oho.
Znowu antypolska,rasistowska,skierowana przeciwko rdzennym mieszkancom Europy narracja.
Znajome?
Był nietoperz z Wuhan
teraz jest

Cytat

" jak najbielszy, polski i być może patriotyczny dzieciak, patriotycznych być może polskich rodziców."

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

A zaraz wjedzie "Rozalka w piecu na 4 godziny"

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

9 godzin temu, zetempowiec napisał:

Dawno niczego bardziej naiwnego nie czytałem (uwaga! eufemizm). Błonicę do naszego kraju przywlókł jak najbielszy, polski i być może patriotyczny dzieciak, patriotycznych być może polskich rodziców. Stać ich było na ekskluzywną wycieczkę zagraniczną, zamiast szwendać się po lokalnym centrum handlowym. Dzieciak nie był szczepiony, więc pewnie rodziców byś pochwalił jako mądrych konserwatystów, którzy zbuntowali się przeciw bigpharmie.

No tak, to rzeczywiście rzuca nowe światło na pandemię Covid i w zasadzie wszystkich i wszystko usprawiedliwia.

Nie wiem czym się zajmujesz, ale w czasie tej "pandemii" byłem w stałym kontakcie z 3-ma największymi szpitalami w Zachodniopomorskiem. Jeden z nich był głównym szpitalem zakaźnym na całe województwo. A że ludzie mnie lubią, Ci dobrze zorientowani w prywatnych rozmowach byli ze mną całkowicie szczerzy. Poza tym nie byli to "specjaliści" sponsorowani, których listę za czasów Covid można było bez trudu znaleźć na oficjalnych stronach Sejmu RP.

Jeśli miałbym szukać porównania Waszej forumowej "produkcji", ze stanem faktycznym i rzetelną wiedzą, do której miałem dostęp, to tylko rewolucyjne hasła z epoki Stalina przychodzą mi do głowy. Chciałbym napisać coś innego, ale wtedy musiałbym skłamać.

Edytowane przez Mrok
11 godzin temu, costa brava napisał:

No jeszcze mnie ta witamina nie zawiodła przynajmniej w kwestiach wirusowo przeziebieniowych.

Ta grupa dziś solidnie obciąża system opieki zdrowotnej ale o tym cisza,tak pracują i odprowadzają "składki"są wierzący w te bajki.

czego nie rozumiesz???

20 godzin temu, Mrok napisał:

rewolucyjne hasła z epoki Stalina przychodzą mi do głowy

jedno znam:

"Czynem wyprzedzimy myśl!"

Edytowane przez Pseudodrummer

W dniu 25.03.2025 o 09:11, zetempowiec napisał:

I tego się trzymaj. Oglądaj i unikaj lekarzy. A na odrę, błonicę i inne paskudztwa najlepsza jest witamina C, koniecznie lewoskrętna.

Ja unikam. Zdecydowanie

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

W dniu 25.03.2025 o 09:11, zetempowiec napisał:

na odrę, błonicę i inne paskudztwa najlepsza jest witamina C, koniecznie lewoskrętna

Witamina C jest dobra na wszystko. Prawoskrętna też.

• Moderatorzy

Przypomnę stare wyliczanki z 11 czerwca 2021 roku:

Trochę statystyki bo świrus jest z nami rok i 3 mies (15 miesięcy) i jesteśmy po 3 falach.

Dane z WP, przyjmuję, że jest 36 mln Polaków.

Od początku zakażonych zostało 2 877 000, zmarło 74 500.

Więc:

Zakażonych zostało 7,99 % społeczeństwa

Zmarło total 0,2% społeczeństwa(dana zawyżona bo obejmuje 15 mies - rocznie 0,16)

Zmarło spośród zakażonych : 2,59% (dana zawyżona bo obejmuje 15 mies - rocznie 2,07)

........................................

W ostatnim normalnym 2019 zmarło 418 tys ludzi, w 2020 pandemicznym 485 tys co daje 16% wzrost.

W roku 2019 zmarło 11,6 % populacji wyjściowej.

W roku 2020 zmarło 13,4 % populacji wyjściowej.

Przypomnę, że oprócz pandemii znacznie pogorszyła się jakość leczenia wszystkich chorób co mogło znacznie zwiększyć ilość zgonów na nowotwory, zawały i udary.

Ciekawe czy zwiększenie śmiertelności utrzyma się, czy też jeśli Covid nie będzie miał zwyżek to śmiertelność spadnie na 2,3 lata (najsłabsi umrą w 2020/2021).

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

W dniu 25.03.2025 o 20:09, Pseudodrummer napisał:

A zaraz wjedzie "Rozalka w piecu na 4 godziny"

Nie czytałeś lektur. Na trzy zdrowaśki.

659396b8a6e50bfe95cba0dddf66c202.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

f52a271bc6876c30679bae62a8a8b696.jpg
40ef5b86c102a072e5657b15d8520e16.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Laboratoryjne zabawy korporacyjne doprowadziły do 90 mln zakażeń i śmierci ponad 4 mln niewinnych ludzi. Biznes szczepionkowy się opłacił. Dziś tylko skrajnie zakłamani ludzie twierdzą, że to wszystko było dziełem przypadku. Na logicznie myślące osoby, które w czasie pandemii apelowały o dystans do oficjalnego bełkotu, wylano ocean pomyj, lekarzy którzy nie chcieli uczestniczyć w zbrodniczym procederze zdyskredytowano w oczach opinii publicznej. Z obrotu wycofano między innymi Iwermektynę i Chlorochinę, które podawane we wstępnym stadium choroby skutecznie powstrzymywały rozwój choroby. Niezależnych lekarzy, którzy wskazywali na alternatywne metody leczenia Covid, szkalowano, a w niektórych przypadkach pozbawiono możliwości wykonywania zawodu. Ludziom chorym zalecano szczepienia, paracetamol oraz przebywanie w domach, a tym w stadium zaawansowanym smażono płuca pod respiratorami. Powszechnie zalecano noszenie maseczek, które nie stanowiły skutecznej ochrony.

Układowe mainstreamowe sępy pospłacały kredyty. Hieny które wywołały pandemię, uśmierciły miliony i dorobiły się majątków nie zostały osądzone i przykładnie ukarane. Pięć lat minęło i o sprawie zapomniano. Układowi padlinożercy dalej namawiają ludzi na przyjmowanie specyfików, które nie są w w stanie ich wyleczyć. Wydarzenie podkreślono kolejną grubą kreską. Nic się nie stało.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok
17 minut temu, Mrok napisał:

Dziś tylko skrajnie zakłamani ludzie twierdzą, że to wszystko było dziełem przypadku. Na logicznie myślące osoby, które w czasie pandemii apelowały o dystans do oficjalnego bełkotu, wylano ocean pomyj

Otóż to!

Cele 3 w 1: kasa, tresura i zamordyzm, praktyki depopulacyjne.

Przekręt i zbrodnia stulecia.

Stulecie się dopiero zaczęło 

A zbrodnia nieukarana tylko rozzuchwala...

Edytowane przez costa brava
34 minuty temu, costa brava napisał:

Ukryta Zawartość

Ale jazda po chamsku

Więcej stron było zablokowanych. Taka wolność słowa. Wtedy i teraz.

Ukryta Zawartość

53 minuty temu, costa brava napisał:

Ukryta Zawartość

Ale jazda po chamsku

"Pamiętam ruską propagandę, chińską propagandę..."

Nu pewnie, a rząd Mateusza Morawieckiego głosił wtedy prawdę objawioną i opłaconą przez koncerny farmaceutyczne. 😄

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok
Godzinę temu, Mrok napisał:

Nu pewnie, a rząd Mateusza Morawieckiego głosił wtedy prawdę objawioną i opłaconą przez koncerny farmaceutyczne.

Opozycja ówczesna tak samo. Lewica Zandberga i inna wrzeszczała o przymusie szczepień.

W dniu 30.03.2025 o 12:57, stench napisał:

Przypomnę, że oprócz pandemii znacznie pogorszyła się jakość leczenia wszystkich chorób co mogło znacznie zwiększyć ilość zgonów na nowotwory, zawały i udary.

Nie było żadnej jakości. Leżałeś z udarem, zawalem itp. walnięty gdziekolwiek w kąt i czekałeś na wynik testu (który do diagnostyki się nie nadaje). Zanim się doczekałeś to umarłeś na ten udar czy zawał, wpisywali ci covid i kasa szła. Po wypadkach samochodowych też wpisywali covid jako przyczynę zgonu. Ja już nie pójdę do lekarza po leczenie raczej nigdy, chyba,  ze coś zasymulować, bo papier będzie potrzebny. Dla mnie obecnie lekarze (no może jakieś wyjątki są, ale to raczej wśród tych pozbawionych prawa do wykonywania zawodu) zrównali się moralnie z prawnikami, politykami i urzędasami. Szumowiny i dno moralne. No jeszcze bankierów wszelakiej maści bym dorzucił do zestawu. Jak wszędzie pewnie są uczciwe wyjątki.

Edytowane przez Misio38

Mocne słowa 

Nie znam z autopsji, miałem wypadek ale juz po pandemii chwała Bogu , czyli zamiast mi zszywac pewną część ciała to mówisz że poszedłbym na test i potem moze pod respirator ? 

Mimo że nic mi nie dolegało ale wynik testu święta rzecz i izolacja co najmniej  pewna,  ale czy by mnie szyli czy sie bali?

9 godzin temu, Mrok napisał:

Z obrotu wycofano między innymi Iwermektynę i Chlorochinę, które podawane we wstępnym stadium choroby skutecznie powstrzymywały rozwój choroby. Niezależnych lekarzy, którzy wskazywali na alternatywne metody leczenia Covid, szkalowano, a w niektórych przypadkach pozbawiono możliwości wykonywania zawodu

To trwa do dzisiaj,procesy,sprawy w sądach.

Dane były i są zbierane.
Przyjdzie czas rozliczenia.

16 godzin temu, Misio38 napisał:

Nie było żadnej jakości. Leżałeś z udarem, zawalem itp. walnięty gdziekolwiek w kąt i czekałeś na wynik testu (który do diagnostyki się nie nadaje). Zanim się doczekałeś to umarłeś na ten udar czy zawał, wpisywali ci covid i kasa szła. Po wypadkach samochodowych też wpisywali covid jako przyczynę zgonu. Ja już nie pójdę do lekarza po leczenie raczej nigdy, chyba,  ze coś zasymulować, bo papier będzie potrzebny. Dla mnie obecnie lekarze (no może jakieś wyjątki są, ale to raczej wśród tych pozbawionych prawa do wykonywania zawodu) zrównali się moralnie z prawnikami, politykami i urzędasami. Szumowiny i dno moralne. No jeszcze bankierów wszelakiej maści bym dorzucił do zestawu. Jak wszędzie pewnie są uczciwe wyjątki.

Ładnie napisane. Kolejna grupa zawodowa, która stała się pasożytami czerpiącymi korzyści z krzywdy innych. Systemowe pijawki bez honoru i godności. Chociaż obecnie to powinni być nazywani przedstawicielami handlowymi koncernów farmaceutycznych a nie lekarzami. 

Panowie... Przecież ludzie z wdzięczności robili balkonowe koncerty dla dzielnego personelu medycznego! Jak tak możecie? 😉 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.