Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 19:05
https://dane.gov.pl/pl

A wygląda okupacja Rumunii. Siepacze covidiańscy pacyfikują pociąg z beznamordnikowcami.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Mundurowe cwele zawsze byli i są bohaterzy na małą grupkę czy pojedynczych cywilów, starszych, kobiety, słabych
ale dzisiaj oglądałem jak kilkaset kiboli z cegłówkami wyskoczyło to spier.. w podskokach cwele w mundurkach,
moim zdaniem dobrze się dzieje, nie będzie rewolucji ani zmian bez krzywdy, ludzie muszą dostać w dupę i po krzyżu palami, głodować, chorować, mieć straty aby dostać w pysk i sie przebudzić

Edytowane przez .:Gerard:.

Panowie, chciałem na poważnie bez żartów. Kto jest wierzący, na kolana i modlić się. Jest źle. To jest moje zdanie, ani odrobiny żartu ani sarkazmu tutaj nie ma. Ani straszenia, ani zgrywania się. Znacie mnie trochę, czasem pożartuję, ale dzisiaj nie żartuję. Nie straszę, strach nic tutaj nie pomoże.

Edytowane przez Piotr_1

Cwel – obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami.

Gerard - jesteś cwelem czy bywasz cwelowany w twojej grupie  ? Macie już jakieś forum ?  Ale chlew się tu robi.

Edytowane przez janunio

tak jak pisalem wczoraj, jest masowa produkcja "chorych" , zaraz będzie i produkcja trupów bo coś ich nie za wiele

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2 minuty temu, MSki napisał:

"Dojeżdżanie kosmity", tylko ze to nie kosmita i "dojechany" nie został.. oby więcej takich obywatelskich reakcji.

obywatelu, pomóż policji, pobij sie sam 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
26 minut temu, janunio napisał:

Cwel – obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami.

Gerard - jesteś cwelem czy bywasz cwelowany w twojej grupie  ? Macie już jakieś forum ?  Ale chlew się tu robi.

Nie jestem
To określenie jest tez w stosowane do przedstawicieli służb którzy nadużywają władzy
A ty sie cieszysz jak biją protestujących ludzi ze mnie tak upominasz ?

W dodatku twoje przypomnienie o innym forum świadczy o twoich chlewie którego nie zauważasz, poczytaj wpisy kolegów przyklaskujących złodziejskiemu systemowi a później sie o chlewie do mnie wypowiadaj

Nie dyskutujcie już z nimi. Ich mózgi już od dawna inaczej pracują, są przestawione jak maglownica na sieczkarkę. To nieodwracalny proces. Te ich obelgi nie mają najmniejszego znaczenia. Zajmijcie się swoimi rodzinami i bliskimi.

Edytowane przez Piotr_1
Cytat

twoje przypomnienie o innym forum świadczy o twoich chlewie

Tak myślałem; poziom cwela. Pytałem grzecznie czy macie już swoje forum dla cweli. W domyśle chodziło o to byś się tam wyniósł z tym knajackim slangiem. 

3 minuty temu, janunio napisał:

Tak myślałem; poziom cwela. Pytałem grzecznie czy macie już swoje forum dla cweli. W domyśle chodziło o to byś się tam wyniósł z tym knajackim slangiem. 

Toniesz w szambie, mnie kurweo nie obrażaj 

7 godzin temu, il Dottore napisał:

A wygląda okupacja Rumunii.

Pisz po polsku. To polskie forum.

Edytowane przez JuG
21 minut temu, MSki napisał:

Co za bzdury wypisujesz ?

Czy to, że zarządzenie dotyczące noszenia maseczek jest osadzone w Ustawie, czy nie, ma jakieś znaczenie ? Z mojego punktu wiedzenia nie ma, bo bardziej powinniśmy się zdać na zdrowy rozsądek i zasady "współistnienia plemiennego". Nie masz zamiaru podporządkować się powszechnie obowiązującym zasadom ? to pakuj manatki i wyjedź tam, gdzie podobnych tobie geniuszy jest więcej. Ludzi z takim sposobem myślenia powinno się dawać to podpisu cyrograf o treści - "jak się zarażę covidem, nie zgadzam się na żadną formę leczenia mnie i jednocześnie przyjmuje do wiadomości, że z chwila zarażenia się, zostanę całkowicie odizolowany od pozostałej populacji, aż do momentu samouzdrowienia".

To jakby cie spałowali ze nie zapinasz pasów bezpieczeństwa, zresztą mandaty za to tez moim zdaniem jest wyłudzeniem
Dzisiaj zasady takie, w przyszłości system bezgotówkowy i monitoring, to nie teoria to fakt, wyjdziesz wtedy na ulice ?
Juz dzisiaj system z przypuszczalnych powodów może wstrzymać twoje pieniądze i życie ale ty powstrzymać systemu nie

niech mi zwrócą kasę na nfz z 25 lat pracy to chętnie podpisze cyrograf że nie chcę zeby mnie leczyli państwowe konowaly  ?

7 minut temu, .:Gerard:. napisał:

To jakby cie spałowali ze nie zapinasz pasów bezpieczeństwa, zresztą mandaty za to tez moim zdaniem jest wyłudzeniem
Dzisiaj zasady takie, w przyszłości system bezgotówkowy i monitoring, to nie teoria to fakt, wyjdziesz wtedy na ulice ?
Juz dzisiaj system z przypuszczalnych powodów może wstrzymać twoje pieniądze i życie ale ty powstrzymać systemu nie

Oni już zdania nie zmienią, długotrwały strach przez miesiące powoduje trwałe zmiany w mózgu. Bez tego człowiek by umarł ze stresu. Nie rozmawiaj z nimi w ogóle, to nie jest do odwrócenia, zobacz jak długo już czytali wątek.

14 minut temu, MSki napisał:

Co za bzdury wypisujesz ?

Czy to, że zarządzenie dotyczące noszenia maseczek jest osadzone w Ustawie, czy nie, ma jakieś znaczenie ? Z mojego punktu wiedzenia nie ma, bo bardziej powinniśmy się zdać na zdrowy rozsądek i zasady "współistnienia plemiennego". Nie masz zamiaru podporządkować się powszechnie obowiązującym zasadom ? to pakuj manatki i wyjedź tam, gdzie podobnych tobie geniuszy jest więcej. Ludzi z takim sposobem myślenia powinno się dawać to podpisu cyrograf o treści - "jak się zarażę covidem, nie zgadzam się na żadną formę leczenia mnie i jednocześnie przyjmuje do wiadomości, że z chwila zarażenia się, zostanę całkowicie odizolowany od pozostałej populacji, aż do momentu samouzdrowienia".

Ale masz pięknie mózg wyprany przez covidiańską propagandę. Tak... Będziesz paradował w wesołej sympatycznej MASECZCE (mówi się MASKA, człowieku! MASKA! A najlepiej NAMORDNIK!  Lewacy narzucili ci nawet słownik.), będziesz denuncjował beznamordnikowców do organów terroru sanitarnego znanych jako Szwadrony Zdrowia (jawne, tajne i dwupłciowe), a własny dzieciak i tak ci sprzeda świrusa bo w tym sezonie oszalały starzec Gut ogłosił w prasie gadzinowej Sakiewicza, że DZIECI SĄ STERYLNE! Wiosną nie były, teraz są...

I dlaczego nie słuchasz fearmongera Szumowskiego gdy ów ogłosił w radio ile są naprawdę warte te wasze namordniki? Dlaczego nie słuchasz Pinkasa, przecież to Główny Inspektor Sanitarny! I Pinkas mówi wyraźnie: NAMORDNIKI TO NARZĘDZIE KONTROLI UMYSŁÓW! Ludzie mają je nosić, żeby pamiętali że jest epidemia straszliwego świrusa. Tylko i wyłącznie w tym celu!

Naprawdę nie widzisz, że jesteś manipulowany i zrobili z ciebie poddostawcę okupacji?

24 minuty temu, JuG napisał:

Pisz po polsku. To polskie forum.

Won za Don!

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

5 minut temu, costa brava napisał:

niech mi zwrócą kasę na nfz z 25 lat pracy to chętnie podpisze cyrograf że nie chcę zeby mnie leczyli państwowe konowaly  ?

Costa nie wiesz  co piszesz. Wracałem kiedyś z Lofotów w maju. Praca z full ubezpieczeniem. Bus się w Andenes przy prędkości 30 km/h przewrócił i wylądowałem w szpitalu. Wyleczyli a bilety lotnicze przynieśli do łóżka. 

Ja wycofałem kasę z funduszy emerytalnych w Norwegii i Szwajcarii i teraz trochę żałuję.

1 minutę temu, MSki napisał:

A czy niezapinanie pasów zwiększa bezpieczeństwo, czy je zmniejsza ?

comment_8DGus3kxTCmNxkmdc66P6JOpxDRPDakJ

Jeszcze raz: wśród osób 65+ śmiertelność w Polsce wynosi 20%. Maseczki KN95 filtrują z 70% skutecznością. Pisałem, że w ALiExpress kosztują 1.30 pln/szt. Minimalny volemen zamówienia to 100 szt. Są wielokrotnego użytku ! Dostawa darmowa przez Pocztex. Epidemia jeszcze potrwa min z rok.

Trzeba być wyjątkowym debilem, żeby nie rozumieć i nie szanować obaw pokolenia 65+.   

Il Docttore to jakiś śmieć na Irladzkim zasiłku dla bezradnych. Całymi dniami wypisuje się tu bo nic innego do roboty nie ma.

Edytowane przez janunio

A czy niezapinanie pasów zwiększa bezpieczeństwo, czy je zmniejsza ?

I co ty z tym "pałowaniem" ?

tak, tak, czyli kolejna teoria spisowa w której zapomniałeś o czipowaniu. No bo skoro będziemy zaczipowani, to po co monitoring i płatności kartą ? - prawda ?

A skoro - Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, psychiatrzy niszczą umysły, naukowcy niszczą prawdę, religie niszczą duchowość, a rządy niszczą wolność - to może należy powrócić do etapu kamienia łupanego, niech przetrwają najsilniejsze i zdolne się obronić jednostki ?

Jeden skacze ze spadochronu czy na główkę do wody inny wspina po górach, wolny wybór

Jako obywatel masz prawo wyjść na ulice i sobie protestować, widać jak sie policja zachowuje "tyle o palowaniu"

Poczytaj o planach rządu w sprawie systemu bezgotówkowego, po telefonie już cie mogą śledzić albo namierzyć, to ty piszesz ze teoria

Nie lekarz tylko konował który poddał się systemowi, nic nie pisze złego na lekarza który wykonuje rzetelnie swoja prace, nie selekcjonuje dla profitów, w porównaniu do konowałów 

Jak sie wirus ukazał to sie na ubraniu i oczach osadzał, ktoś chce, niech chodzi nawet w kasku

Nad łóżkiem sobie tą wiekopomną myśl zawiesiłeś i się modlisz to tej makatki ?

Ty powinieneś. Bo ta myśl jest ponadczasowa. I jak widać - nawet po tych wszystkich latach nie każdy ją przyswoił.

A szkoda. Bo zamiast covidiańskiej sieczki w głowie mógłbyś mieć tam coś mądrego.

Trzeba byc jeszcze większym debilem aby obwiniać człowieka bez maski albo w masce który ma własne zdanie, za wirusa i działania systemu

17 minut temu, MSki napisał:

wypisując tu takie pierdolety.

Słuchaj - że tobie covidianie mózg wyprali to nie znaczy że wszyscy są podatni.

no nie dalej jak wczoraj sam Gut pisał  że winnymi epidemii są letnie rozluźnienie i obecnie antymaseczkowcy ...więc jak ja mam powaznie ich traktować,  sami sie kasują ...

Teraz, costa brava napisał:

że winnymi epidemii są letnie rozluźnienie i obecnie antymaseczkowcy

Ale dzieci... DZIECI SA STERYLNE!

Ten oszalały starzec już sam nie wie, co majaczy.

17 minut temu, janunio napisał:

Jeszcze raz: wśród osób 65+ śmiertelność w Polsce wynosi 20%.

BUHAHAHAHAAHAHAH! 99%! Wszyscy kurła umrzecie. ?

A na poważnie - to nie jest tak źle. Wg stanfordzkiej metaanalizy 61 prac dostępnej na stronie WHO - śmiertelność w populacji 70+ jest (typowo dla infekcji wirusowych) wyższa aż o 50% od śmiertelności ogólnej. Brzmi strasznie? Spokojnie! Ogólna jest zaledwie 0,2% a 70+ AŻ 0,3%.

Taki to i straszny świrus.

A ty Janunio nie pij tyle. W twoim wieku to naprawdę szkodzi i resztki neuronów zje w trymiga. ?

2 minuty temu, MSki napisał:

a co, do tej pory nie korzystałeś z usług służby zdrowia ? Przecież nawet jak nie korzystałeś, bo jesteś (rzekomo) okazem zdrowia, to ta służba była na "twoje zawołanie", czyli była gotowa w każdym przypadku i za to płaciłeś.

JPRDL... słów brakuje. Ty jesteś jakimś patentowanym komuchem, człowieku. Jakbym słuchał Szumiego.

Teraz, MSki napisał:

"Im lepszy lekarz, tym więcej zna bezwartościowych lekarstw." B. Franklin - tobie takie motto polecam.

A tobie i pozostałym Covidianom - polecam prostą instrukcję. ?

fd6df112afbba.jpg

Teraz, MSki napisał:

Oby dla ciebie i za ciebie ktoś nie musiał tak przerabiać regału.

Jasne. Wszyscy umrzemy! Łolaboga! ?

Widać po tobie że strach jest dzisiaj najczęściej oferowanym towarem.

Teraz, MSki napisał:

Po pięciu zawałach ? - chyba cię coś pojebało.

To czemu rozpowszechniasz covidiańską psychozę?

6 minut temu, MSki napisał:

a czemu ty antycovidową ?

Ja walczę o wolność i zdrowy rozsądek.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.