Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, jarekb napisał:

Za mojego życia pewnie żadnych zmian nie będzie te same ryje , jak już kiedyś napisałem to taki wybór '' w co  wolę wdepnąć w krowie czy końskie gówno'' czy to jest wybór ?? 

Nie glosowales ale masz bardzo dużo do powiedzenia...

Znasz takie powiedzenie "kibic z dala niech się nie itd

14 minut temu, asterix1 napisał:

Nie glosowales ale masz bardzo dużo do powiedzenia...

Znasz takie powiedzenie "kibic z dala niech się nie itd

nie głosuję bo nie widzę lepszości jednych nad drugimi , a to że Pis tonie w szambie to tylko zasługa postępu w dostępie do informacji , to samo było za solidarności , platformy i innych , tylko teraz ''hołota'' się rozbestwiła i zagląda na Pańskie stoły jak ci jedzą ze złotych talerzy , 

3 minuty temu, jarekb napisał:

nie głosuję bo nie widzę lepszości jednych nad drugimi , a to że Pis tonie w szambie to tylko zasługa postępu w dostępie do informacji , to samo było za solidarności , platformy i innych , tylko teraz ''hołota'' się rozbestwiła i zagląda na Pańskie stoły jak ci jedzą ze złotych talerzy , 

Załóż swoją partie ...wejdź do istniejących zmieniaj je ...krytyków,obserwatorów  są miliony ale jak trzeba cos zdziałać nie ma nikogo

siedzieć za kompem i biadolić jak to jest źle to jest sposób na zmianę na lepsze? wyjdź na zewnątrz działaj zrób coś a nie że "nie widzę  lepszości jednych nad drugimi"

Tez bym chciał spokojnie zajmować sie czymś innym ale jak widzę ze źle jest nie siedzę i płaczę...robię to co w moim zakresie jest( teraz szyjemy maseczki do szpitala "pomagam w tym")

Zaczął sie następny etap walki z koronawirusem-lekarze pielęgniarki którzy ratują z zarazy sa hejtowani z tego powodu-średniowiecze....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ps Te natomiast wybory z premedytacją ZBOJKOTUJE ( pierwszy raz od 89 roku)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kolejny polityk bez jaj.  Ale my im wszystkim pokażemy.

Ukryta Zawartość

Wy poważnie łyknęliście te opowieści ''opozycji'' o trosce o zdrowie ? ? , pewnie nie ale każdy udaje że tak , a wiadomo chodzi o to żeby PIS się wyłożył na zarazie stracił poparcie ludu a wtedy wkroczy Donald Mesjasz Tusk ,

zanim odpowiesz , zrobiłem zdjęcie tego posta i przypomnę Ci twoją odpowiedź w stosownym czasie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To wszystko coraz bardziej przypomina powtórkę ze Smoleńska, tylko celem nie jest lotnisko 10 kwietnia a wybory 10 maja.

Wódz każe lądować, pilotuje Sasin, Morawiecki mówi że zmieścimy się śmiało i tylko Gowin stoi w otwartych drzwiach z naręczem spadochronów i patrzy jak COVID gęstnieje...

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Zbig napisał:

To wszystko coraz bardziej przypomina powtórkę ze Smoleńska, tylko celem nie jest lotnisko 10 kwietnia a wybory 10 maja.

Też mam takie skojarzenia, z tym, ze ofiar może być znacznie więcej. 

To samo szaleństwo, by dołożyć L. Kaczyńskiemu kilka punktów procentowych wizytą w Smoleńsku.

Teraz, jar1 napisał:

Też mam takie skojarzenia, z tym, ze ofiar może być znacznie więcej. 

Tym razem na pokładzie są sami PiSowcy, nie będzie kogo żałować.  Koniec kadencji Gersdorf to jest to 100 metrów, potem będą chcieli odejść na drugi krąg.  Tyle że Protasiuk też chciał odejść ale okazało się że w tych warunkach magiczny guziczek który zawsze działał, nie działa...

14 minut temu, Zbig napisał:

Tym razem na pokładzie są sami PiSowcy, nie będzie kogo żałować.  Koniec kadencji Gersdorf to jest to 100 metrów, potem będą chcieli odejść na drugi krąg.  Tyle że Protasiuk też chciał odejść ale okazało się że w tych warunkach magiczny guziczek który zawsze działał, nie działa...

Nie tylko PiSowcy, pocztowcy, ludzie też...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

1 minutę temu, jar1 napisał:

Nie tylko PiSowcy, pocztowcy, ludzie też...

Ale przecież oni nie dadzą rady nawet wydrukować tych wszystkich kwitów, pocztowcy nie kiwną palcem...

Ja to mam jeszcze jedną teorię, że w PiSie rośnie grupa która szuka sposobu jak pozbyć się największego balastu...

2 minuty temu, notoryczny napisał:

Ukryta Zawartość

zapomniałeś dodać NIE ?

Ukryta Zawartość

12 minut temu, Zbig napisał:

Ale przecież oni nie dadzą rady nawet wydrukować tych wszystkich kwitów, pocztowcy nie kiwną palcem...

Wylądować w Smoleńsku tez nie dali rady...

12 minut temu, Zbig napisał:

Ja to mam jeszcze jedną teorię, że w PiSie rośnie grupa która szuka sposobu jak pozbyć się największego balastu...

Nie wszyscy chcą polec pod Nowogrodzką...

19 minut temu, Zbig napisał:

zapomniałeś dodać NIE ?

NIEchybnie zabraknie tam...?

15 godzin temu, Stream napisał:

Ja za mojego życia nigdy nie kupię sobie wzmacniacza D'Agostino i kolumn MBL ale to nie znaczy, że mam ciągle słuchać wieży Unitry i Altusów sprzed 30 lat. Demokracja wymaga zainteresowania i zaangażowania, a przede wszystkim daje możliwość wyboru. Nawet jeżeli jest to wybór miedzy krowim a końskim gównem.

Braki w inteligencji? Czy co? 

Krowie qvvno to po PSL zostało, zamiast OFE, a końskie to Tuska koń (biały) zostawił w galopie. Tak vypiepr.iaczł do Brukselki ...

?

28 minut temu, jar1 napisał:

Wylądować w Smoleńsku tez nie dali rady...

Nie wszyscy chcą polec pod Nowogrodzką...

To tak paskudnie w "soku z buraka" na audiostereo o PO / PSL i specu od "ciepłaj wody w kranie" piszesz!?

Edytowane przez LJ3
8 godzin temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Już było. Widać, ze miałeś przerwę.

Ukryta Zawartość

Kierownictwo PO uznało, że zawieszenie kampanii przez Małgorzatę Kidawę-Błońską było błędem. Kandydatka na prezydenta jeszcze w tym tygodniu ma ją wznowić - ustalił Onet. Polityczka zachęcała do bojkotu wyborów i od końca marca praktycznie nie prowadziła kampanii.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 godzin temu, LJ3 napisał:

Braki w inteligencji? Czy co? 

Krowie qvvno to po PSL zostało, zamiast OFE, a końskie to Tuska koń (biały) zostawił w galopie. Tak vypiepr.iaczł do Brukselki ...

Lubię te komentarze na poziomie elektoratu jedynie słusznej partii rządzącej.

Codzienny przekaz z Nowogrodzkiej, jak zachowywać się w czasach coronawirusa ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

58 minut temu, jezz napisał:

Od Kidawy?

To już lekka przesada

A coś ty się tak na Kidawę zafiksował. Najwyraźniej ukradkiem oglądasz za dużo reżimowej telewizji.

Jestem Europejczykiem.

33 minuty temu, Stream napisał:

Lubię te komentarze na poziomie elektoratu jedynie słusznej partii rządzącej.

to prawda, są takie klimatyczne. Z drugiej jednak strony szkoda że na jedno kopyto, zupełnie jakby były pisane przez tego samego ktosia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.