Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, hi_aro napisał:

Przestań bredzić w gorączce, podaj przykłady, który fryzjer dostaje pracę, jak przewoźnicy, w moim rodzinny mieście jest fabryka GE, wszytko stoi... 

konkrety, przykłady, kwoty. To że nie płacisz teraz ZUSu, za 2 miesiące będziesz płacił dwa w miesiącu...

g...prawda, zmienili to i zus jest zawieszony a nie odroczony 

• Moderatorzy
16 minut temu, hi_aro napisał:

Przestań bredzić w gorączce, podaj przykłady, który fryzjer dostaje pracę, jak przewoźnicy, w moim rodzinny mieście jest fabryka GE, wszytko stoi... 

To co ? Mamy dołożyć do amerykańskiego GE ?

Praktycznie cała Europa stanęła, a niektórzy "wina Jarka" zwłaszcza Kryśka bo teatry stoją.

Edytowane przez stench

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

5 minut temu, costa brava napisał:

a co sie tu dzieje?

Nie rozumiesz, to nie rezonuj.
Nie masz kompletnie pojęcia o tym co tu piszesz.
A jeśli piszesz z nudów, to zajmij się może czymś bardziej pożytecznym, bo pisaniem bzdur nie zrobisz tu kariery celebryty.

16 minut temu, costa brava napisał:

lubię jak kończą sie argumenty a zaczynają inwektywy ?

Jak lubisz, to napiszę Ci jeszcze tak: spadaj, bo swoje argumenty to możesz sobie  wsadzić, zamiast epatowania nimi tu na forum.

Edit: ale wiesz gdzie masz spier... i gdzie masz sobie wsadzić te swoje argumenty?

Edytowane przez soundchaser

20 minut temu, costa brava napisał:

g...prawda, zmienili to i zus jest zawieszony a nie odroczony

No i tak zostałeś wydymany, chociaż tego nie wiesz...A może to wiesz i lubisz?

" wielu przedsiębiorców stanie przed dylematem: korzystać z możliwości zawieszenia płacenia składek ZUS czy zdecydować się na mniejszy podatek, dzięki większemu odliczeniu."

19 minut temu, stench napisał:

To co

Przykłady, liczby PICfanboju... Budyń już gorączkę dostaje i szykuje kolejne 2 miliardy na drugą kampanię w PIC TV... Wie że Trzaskowski mu jaja okopie. 

Godzinę temu, stench napisał:

Wszystkie ulgi i bonusy jakie dostałem , to od rządu.

Znaczy nie pracujesz? Na zasiłku jesteś? ?

22 minuty temu, hi_aro napisał:

Wie że Trzaskowski mu jaja okopie. 

Jaja to on dawno zostawił na Nowogrodzkiej. Prezes się nimi zabawia razem z kotem. ?

Duda to nawet nie ma się co równać do Jakiego, który takie lanie dostał, ze uciekł do brukselki ?

Normalnie, już widać jaki strach padł na psidraczuniów ?

Edytowane przez jar1

Komuchy nie wiedzą że można dużo więcej od podatku odliczyć niż za PO było, że jak masz dzieci to też masz ulgi oprócz 500+,że młodzi do 26 roku życia nie płacą podatku dochodowego,że ratę za kredyt mieszkaniowy można odliczyć od podatku pod warunkiem że nie jest we frankach,że samochody firmowe też można odliczyć, że wszyscy pracujący na etatach po wyżej 26 roku życia płacą niższy podatek itd ,za PO zlikwidowali nawet ulgę za Internet

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Ty kretyn jesteś. Jak można z Tobą rozmawiać na dowolny temat, jeśli czyta się takie Twoje posty...:(

Ty to jesteś cham, co widać i w tym wpisie.

Ale mam nadzieję, ze sobie użyłeś frustracie.

1 godzinę temu, Mysza 13 napisał:

Podaj gorszych.. Za każdą trafną odpowiedź dostaniesz lizaka.....Masz 60 s.

Czas minął ..Nie wygrałeś żadnego lizaka......... Masz nagrodę pocieszenia : 3szt. drutów zasilających Harmonix Milion,,, i dziękujemy za udział .

Kidawa chyba była gorsza skoro uznali, ze idzie na złom.

21 minut temu, jar1 napisał:

Chłopcy, uspokójcie się, bo zamienimy Trzaskowskiego na Rabieja.

Ten przynajmniej lepiej zna prezesa ?

Na wylot ;-)?

Jestem Europejczykiem.

49 minut temu, soundchaser napisał:

Stench...na miłość boską - ten mój tekst jest teraz tak wykastrowany, że jest jak bez jaj i nie ma siły rażenia.

;-(

Ostrożnie, bo Kolega Stench ostatnio poczuł w sobie polityczną Wole Bożą :-).

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, Mysza 13 napisał:

Słuchaj człowieku , bo nie będę powtarzał......Jeszcze raz mi przekręcisz nazwisko i żarty się skończą.

Trzęsę się jak galareta.

Tak, tak, pamietam, juz kiedyś straszyłeś rękoczynami?? 

To ty masz na nazwisko Mysza??

Lepiej włącz sobie tego Zappę

Edytowane przez jezz
8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ostrożnie, bo Kolega Stench ostatnio poczuł w sobie polityczną Wole Bożą :-).

Jest tu też inny co czuje wolę bożą tylko ostatnio nie pisuje. Też trzeba na niego uważać.

2 godziny temu, hi_aro napisał:

podaj swoje przykłady w konkretnych przykładach.

Naprawdę Pic nic nie zrobił, kompletnie nic, stanął i stoi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...a teraz czekamy na KałO i nowego kandydata  tego od spuszczania kału do Wisły.
Jakie to szczęście w nieszczęściu, że teraz nie rządzą skurwiele z PO. Premierem nie jest Kopacz, ministrem zdrowia Arłukowicz,
ministrem finansów Rostowski, a prezydentem Komorowski.

Aha, jeszcze jedno, nikt nie twierdzi, że zrobiono wszystko, bo nie zrobiono, zawsze można więcej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jednym z problemów epidemii koronawirusa jest fakt, że pacjenci przestają się leczyć.

Na przykład dotknięci chorobami umysłowymi przestają brać leki które im się skończyły.

Jestem Europejczykiem.

Jednym z problemów epidemii koronawirusa jest fakt, że pacjenci przestają się leczyć.
Na przykład dotknięci chorobami umysłowymi przestają brać leki które im się skończyły.
Nie swiruj idź na wybory .

18 minut temu, caleb66 napisał:

Nie swiruj idź na wybory .

Co ty też nie p...lisz!

Ostatnio próbowałem zagłosować, ale wyborów nie było. Nie bardzo wiadomo co się stało bo nikt ich nie odwołał.

Nawet w bantustanach odwołują albo po prostu ich nie robią. Zresztą w Afryce bantustanów dawno już nie ma, teraz  Grupa Rekonstrukcyjna Prezesa odtwarza jeden w Europie.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Co ty też nie p...lisz!
Ostatnio próbowałem zagłosować, ale wyborów nie było. Nie bardzo wiadomo co się stało bo nikt ich nie odwołał.
Nawet w bantustanach odwołują albo po prostu ich nie robią. Zresztą w Afryce bantustanów dawno już nie ma, teraz  Grupa Rekonstrukcyjna Prezesa odtwarza jeden w Europie.
Wiesz co ,trzeba by zlikwidować wszystkie europejskie rządy i ogłosić niepodległość Europy jako państwa,póki mamy Polske są Niemcy i inne wrogo albo niechętnie do nas nastawione kraje i nie wygląda na to żeby coś w tym kierunku miało się zmienić, chyba że w drugą stronę. Możesz zawsze wyjechać do USA tam ,Europa to niespokojne miejsce .

Typowy PiSowski ciemniak któremu reżimowa propaganda wcisnęła najtańszy kit.

Przecież Polaków wszędzie kochają! Jan Paweł II, Wałęsa, Lewandowski, bracia Collins, wódka i pierogi.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.