Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, jezz napisał:

W sumie dobrze, ze nie głosuję na Konfederację. Nie jestem taki rozedrgany. 

To może zdradź na kogo zagłosujesz ?

Duda znowu się podniecił i krzyczy. Co jest podwójnie śmieszne, bo krzyczy że Polska nie potrzebuje krzyku!

Najwyraźniej sam siebie nie słyszy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Najwyraźniej sam siebie nie słyszy.

Bo w uszach dźwięczą słowa prezesa wydającego polecenia. Chce je zagłuszyć, mieć złudne przekonanie, że to co mówi to jego. Im głośniej, tym większe przekonanie.

No cóż... Wilk mówi to samo, co ja. Trzeba zacisnąć zęby i głosować na Czaskosia a nawet na Myszkę Miki... W każdym razie na Antydudę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

9 godzin temu, jezz napisał:

W sumie dobrze, ze nie głosuję na Konfederację. Nie jestem taki rozedrgany.

Cóż, wyborców Konfederacji (w tym i mnie) czeka potężny mindfuck. Bo nie jest łatwo głosować na człowieka będącego totalnym zaprzeczeniem wszystkich ideałów, w jakie się wierzy. Ale z drugiej strony - właśnie tego wymaga dobro Polski. Dlatego Antyduda.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A tu ciekawy casting, ciekawe sformułowania i pożądane typy ?

EaQPaU4WAAAB5h2?format=png&name=900x900

Ale to już nieaktualne, wysypało się. Tego castingu nie będzie - informacja od producentów:

(…) klient całkiem zrezygnował z tego projektu (...)

?

"Raczej prawdziwych niepełnosprawnych" to by tu na forum pozbierał bez problemu. Ale takich z deficytem intelektualnym więc nie wiem czy załapaliby się na ten casting. Gdyby nie, to zawsze mogą zapisać się do fanklubu Maliniaka. Przynajmniej pojeździliby sobie autobusem ;-).

Jestem Europejczykiem.

ten tez z deficytem intelektualnym  ? bo jeszcze wczoraj chciał mnie wypalać gorącym żelazem 

Ukryta Zawartość

tak że wzorujcie się panowie na szefie, i proszę trochę grzeczniej do mnie :)

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ciekawa hierarchia:

Ukryta Zawartość

To Jezus startuje w wyborach ?

Ukryta Zawartość

12 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To Jezus startuje w wyborach ?

Pis ogłosił powtórne głosowanie -przy pierwszym nie przeszedł...

Teraz, Jaro_747 napisał:

W dzisiejszej Polsce byłby bez szans.

Bo to lewak był.

Dzisiaj modlimy się do błogosławionego Mateusza, co to każdemu obiecał miskę ryżu, jako zapłatę za pracę.. 

To ten, , który zaraz po stworzeniu Ziemi,  jako pierwszy przepisał ja na żonę. ?

Teraz, jarekb napisał:

mógł by wygrać , darmowe ryby  pychotka 

raczej winem by zapunktował. Ale reżim zaraz zrobiłby z niego lewaka który chce zniszczyć rodzinę i wprowadzić komunizm.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, costa brava napisał:

Ale ten rezim to podobno komuniści...eh na co komu logika

Nie komuniści tylko bolszewicy. Ale to dla ciebie zbyt trudne.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

bolszewicy

Urzędujący prezydent na spotkaniu w Brzegu stwierdził, że próbuje się "wciskać nam i naszym dzieciom nową ideologię", którą nazwał "neobolszewizmem"

Ja p......ę, ale cyrk.

12 minut temu, papageno napisał:

Urzędujący prezydent na spotkaniu w Brzegu stwierdził, że próbuje się "wciskać nam i naszym dzieciom nową ideologię", którą nazwał "neobolszewizmem"

Ja p......ę, ale cyrk.

Przyznam mu racje trwa to od pięciu lat...nazwę bym zmienił np pis-izm

Godzinę temu, papageno napisał:

Ja p......ę, ale cyrk.

Od rana walczę w ogrodzie i od czasu do czasu wpadam na kawę i coś zimnego. Dudę dawkuję sobie ostrożnie, bo to co dziś p...li to już zgroza totalna. Żona jego wystapienie skomentowała "Chłopie, żebyś ty wiedział jaki jesteś żałosny!"

W kółko tylko ja i ja, pińcet plus, czysta plus i LGBT czyhające za każdym rogiem. Miałem iść po piwo do mojego wiejskiego sklepiku, ale zaczynam się bać że mnie jacyś geje Czaskoskiego napadną ;-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Od rana walczę w ogrodzie i od czasu do czasu wpadam na kawę i coś zimnego. Dudę dawkuję sobie ostrożnie, bo to co dziś p...li to już zgroza totalna. Żona jego wystapienie skomentowała "Chłopie, żebyś ty wiedział jaki jesteś żałosny!"
W kółko tylko ja i ja, pińcet plus, czysta plus i LGBT czyhające za każdym rogiem. Miałem iść po piwo do mojego wiejskiego sklepiku, ale zaczynam się bać że mnie jacyś geje Czaskoskiego napadną ;-).
Ja będę na dude głosował i mało mnie interesuje co sobie myśli twoja żona i Ty,ważne że mi jest dobrze .
3 minuty temu, caleb66 napisał:
8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja będę na dude głosował i mało mnie interesuje co sobie myśli twoja żona i Ty,ważne że mi jest dobrze .

Jeszcze lepiej by ci było jakbyś wziął zimny prysznic.

Jestem Europejczykiem.

55 minut temu, Jaro_747 napisał:

Panie te LGBT nie dość że napadną to i zgwałcom...?

A tak na poważnie koło dudy gorąco to są gotowi  wszystko obiecać i powiedzieć...ta banda boi się pierdla za ten burdel co przez 5 lat zrobili 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.