Skocz do zawartości
IGNORED

COVID-19 jako narzędzie do ... 1. resetu gospodarki światowej, 2. wywołania globalnego konfliktu zbrojnego, 3. depopulacji, 4. ... ?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.09.2020 o 08:38, beniu77 napisał:

Co o tym wszystkim myślicie, a może nie myślicie?

Wiesz z jakiego powodu wybuchła I WŚ? W czasie narastającej wrzawy jeden z politycznych pacjentów nie zdążył odebrać telefonu.
Od lat pracuję w branży IT więc trochę wiem. W końcu zadziała prawo Murphy’ego. Ktoś wtopi przy pisaniu kodu, o czymś zapomni, zadziała za szybko lub za wolno, albo zadziała sama natura. Potem nastąpi głęboki reset, którego nawet Ci wielcy mimo wszystko się nie spodziewają. Max 50 lat. A potem będzie... dobrze. ?

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

...jak wytłumaczysz udział państwa PiS w tym niby globalnym covidowym spisku?

Tobie się uroił jakiś globalny spisek, w którym idziela się PiS, o ja mam tłumaczyć? Do psychiatry z problemem, nie do mnie. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Powtórzę pytanie:

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

Tobie się uroił jakiś globalny spisek, w którym idziela się PiS, o ja mam tłumaczyć?

Nie uciekaj - odpowiedz.

19 godzin temu, Jaro_747 napisał:

o LGBT. Albo o gównie w Wiśle.

Aleś zrobił zestawienie, ty eko-homofobie.

W dniu 12.09.2020 o 17:05, beniu77 napisał:

Po co to wszystko...?

No własnie. Na co liczyłeś? Za mało po tobie jeżdżą? Za późno z tym wyskoczyłeś, jesteś tylko kolejnym idio-covidowcem

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

11 godzin temu, Jacchusia napisał:

No własnie. Na co liczyłeś? Za mało po tobie jeżdżą?

Jestem za stary żeby prostackie zaczepki zrobiły na mnie wrażenie. Mam to w d.... 

11 godzin temu, Jacchusia napisał:

Za późno z tym wyskoczyłeś, jesteś tylko kolejnym idio-covidowcem

Nie mam czasu na przekopywanie setek stron forum,  z których 3/4 tych wypowiedzi jest uderzająco podobna do zawartych w tym wątku - czyli pitolenie jeden na drugiego (zupełnie jak w tv i sejmie). Jako naród i społeczeństwo jesteśmy podzieleni i zbyt skłóceni by spokojnie i nie obrażając nikogo ze sobą rozmawiać.  Naród skłócony i podzielony jest słabym narodem. Ktoś to zrobił i komuś na tym zależy by taki stan rzeczy trwał. 

3 godziny temu, beniu77 napisał:

Jestem za stary żeby prostackie zaczepki zrobiły na mnie wrażenie. Mam to w d.... 

Nie mam czasu na przekopywanie setek stron forum,  z których 3/4 tych wypowiedzi jest uderzająco podobna do zawartych w tym wątku - czyli pitolenie jeden na drugiego (zupełnie jak w tv i sejmie). Jako naród i społeczeństwo jesteśmy podzieleni i zbyt skłóceni by spokojnie i nie obrażając nikogo ze sobą rozmawiać.  Naród skłócony i podzielony jest słabym narodem. Ktoś to zrobił i komuś na tym zależy by taki stan rzeczy trwał. 

A ty dalej o covidzie?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

3 godziny temu, beniu77 napisał:

Jaki naród? Ta papka lub kupa g..ulepiona przez globalnych gangsterów narodem już dawno być przestała.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

19 godzin temu, Mrok napisał:

Wiesz z jakiego powodu wybuchła I WŚ? W czasie narastającej wrzawy jeden z politycznych pacjentów nie zdążył odebrać telefonu

Nie rozumiem.

Przybliż ogólnik. Austriak, Serb, Rusin, Prusak, Francuz, czy kto ?

Dość osobliwe przypuszczenie wysnuwasz.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

11 godzin temu, Amator 2b napisał:

Jaki naród? Ta papka lub kupa g..ulepiona przez globalnych gangsterów narodem już dawno być przestała.

Mówisz o Stalinie i jego następcach?

Jestem Europejczykiem.

35 minut temu, Jaro_747 napisał:

Mówisz o Stalinie i jego następcach?

Znowu nie zgadłeś.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

22 godziny temu, xetras napisał:

Nie rozumiem.

Ale co tu rozumieć - wystarczy dostrzec, że Ci co im się wydaje, że są intelektualnymi elitami, swoje mylne przekonanie kreują na napier.laniu na własny kraj, naród i tradycje.

W dniu 13.09.2020 o 19:53, Jaro_747 napisał:

...gadaj tu z intelektualną biedotą.

Smutno patrzeć jak komuś się wydaje, że jest mądrzejszy, za każdym razem, gdy mu się coś z PiS skojarzy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.