Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

Robi dyplomację przez pajacowanie.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Przeczuwam buntowniczą naturę. Tak im z oczu patrzy.

2 godziny temu, janunio napisał:

Jeżeli Prezydent USA nazywa Prezydenta innego państwa zabójcą to wychodzi, że Biden to PAJAC jest.

Z promptera jeszcze czyta ładnie.

Nie pajacuj.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

3 godziny temu, janunio napisał:

Jeżeli Prezydent USA nazywa Prezydenta innego państwa zabójcą to wychodzi, że Biden to PAJAC jest.

Widzę że myślisz Kaczyńskim, tzn. nikt nie wmówi nam, że czarne jest czarne a białe jest białe.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, janunio napisał:

Demencja postępuje u Bidena więc empatyczny Putin w odpowiedzi dyplomatycznie życzył mu zdrowia. ? I zaprosił na dyskusję na żywo. U Bidena odpowiedzieli, że prezydent "jest zajęty". ?

Biden się wygadał:

Biden podczas przemówienia nazwał Kamalu "Prezydent Harris"

https://nypost.com/2021/03/18/biden-calls-kamala-president-harris-during-speech/

43 minuty temu, JuG napisał:

U Bidena odpowiedzieli, że prezydent "jest zajęty". ?

Kłamiesz.

Biały Dom odpowiedział, że Biden podtrzymuje to co powiedział...i cały, normalny świat sie z nim zgadza i dziękuje, ze ktoś tak ważny to otwarcie powiedział.

Mam nadziej, że teraz cały zachód zmieni się w stosunku do tego zamordystycznego i krwawego  reżimu, bo dobry krwisty jest tylko befszyk.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Gość

(Konto usunięte)
42 minuty temu, Jacchusia napisał:

Kłamiesz.

Jesteś niedoinformowany - na żadne dyskusje publiczne z Putinem bez promptera marazmatyczny Biden nigdy się nie zgodzi. Jak mawiali w ZSRR: без бумажки ты какашка. ?

"Jutro prezydent USA jest zajęty".

Biden to taki Breżniew na końcowym etapie otępienia starczego. Ale na lepszych bateriach - z Tesli pewnie. ?

Jaka obecna Ameryka taki i obecny prezydent. ?

51 minut temu, Jacchusia napisał:

ktoś tak ważny

Ktoś tak ważny powinien wiedzieć czym jest dyplomacja. Ale są plotki, że za codziennymi wpadkami amerykańskiego dziadka z demencją stoi wielce ambitna Harris, która chce pełni władzy.

Godzinę temu, Jacchusia napisał:

Mam nadziej, że cały zachód zmieni się w stosunku do tego zamordystycznego i krwawego  reżimu

Tez mam taką nadzieję. ?

USA_Bombing_resized.jpg&f=1&nofb=1

Godzinę temu, JuG napisał:

Jesteś niedoinformowany - na żadne dyskusje publiczne z Putinem bez promptera marazmatyczny Biden nigdy się nie zgodzi. Jak mawiali w ZSRR: без бумажки ты какашка. ?

Biden to taki Breżniew na końcowym etapie otępienia starczego. Ale na lepszych bateriach - z Tesli pewnie. ?

Jaka obecna Ameryka taki i obecny prezydent. ?

Ktoś tak ważny powinien wiedzieć czym jest dyplomacja. Ale są plotki, że za codziennymi wpadkami amerykańskiego dziadka z demencją stoi wielce ambitna Harris, która chce pełni władzy.

Tez mam taką nadzieję. ?

Ukryta Zawartość

Sowieci już z Syrii wyszli ?

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, JuG napisał:

Demencja postępuje u Bidena więc empatyczny Putin w odpowiedzi dyplomatycznie życzył mu zdrowia. ? I zaprosił na dyskusję na żywo. U Bidena odpowiedzieli, że prezydent "jest zajęty". ?

Biden się wygadał:

Biden podczas przemówienia nazwał Kamalu "Prezydent Harris"

Ukryta Zawartość

Co ty też nie powiesz Jurij???

Niby tak dobrze poinformowany jesteś, a jak widać albo g... wiesz, albo robisz z siebie głupka. Już w trakcie kampanii było wiadomo, że Kamala jest szykowana na jego następcę. Nawet wasz agent tu na forum pisał o tym.

Z choinki się urwałeś?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, JuG napisał:

?

Ukryta Zawartość

Za każdym razem trafiali w Sowietów albo w Rusklch.

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, JuG napisał:

Biden to taki Breżniew na końcowym etapie otępienia starczego.

Zawsze mnie bawi jak ten Wasz wielkoruski nacjonalizm prowadzi do popadania w śmieszność.  Breżniew w wieku 78 lat był od 3 lat trupem, a przez ostatnie 7-8 lat życia był kukłą i figurantem po tym jak przeszedł udar i zawał.  A amerykański prezydent z czasów Breżniewa wciąż żyje i cieszy się niezłym zdrowiem.

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, Zbig napisał:

cieszy się niezłym zdrowiem

Fakt! ? Ale musi przez dwa lata nie wykorkować żeby kolorowa Harris stała prezydentką bez wyborów. To, że jest zidiociały nie ma znaczenia - rządzi nie on.

4 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Nie to co trampek...

W USA ostatnio z prezydentami jak w kawale - Ogłoszenie w gazecie: z dniem 01.01 Iwan Gówno zmienia imię na Piotra. ?

1 minutę temu, JuG napisał:
16 minut temu, Zbig napisał:

cieszy się niezłym zdrowiem

Fakt! ? Ale musi przez dwa lata nie wykorkować żeby kolorowa Harris stała prezydentką bez wyborów. To, że jest zidiociały nie ma znaczenia - rządzi nie on.

Pisałem o Carterze który ma 96 lat ?

A co do Bidena, to Putin nie miałby żadnych szans aby znieść trudy kampanii w realiach amerykańskich.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
13 minut temu, JuG napisał:

To bardzo ciekawe , co piszesz . To by się pokrywało z sympatią ,,miłościwie nam panujących" do Bidena . 

10 minut temu, Zbig napisał:

Putin nie miałby żadnych szans aby znieść trudy kampanii w realiach amerykańskich.

Widziałeś kampanię prezydencką w Rosji ? 

Po co kampania , skoro konkurenci znikają , albo idą do kiczmana ?

Edytowane przez Mysza 13
Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, Zbig napisał:

Pisałem o Carterze który ma 96 lat ?

"Niezłe zdrowie" to pojęcie względne. ?

Ale trzeba przyznać, że czytać (jak i Biden) jeszcze potrafi. ?

9 minut temu, Mysza 13 napisał:

To bardzo ciekawe , co piszesz . To by się pokrywało z sympatią ,,miłościwie nam panujących" do Bidena . 

Widziałeś kampanię prezydencką w Rosji ? 

Wpierw Miedwiediewa dziobał Putin a potem Putin dziobał Miedwiediewa?

41 minut temu, Zbig napisał:

amerykański prezydent z czasów Breżniewa wciąż żyje i cieszy się niezłym zdrowiem.

Wieś poprawia kondycję. Kiedyś był plantatorem fistaszków i chyba nadal unika zgiełku wielkiego miasta. 

Sielskie otoczenie zapewnia pogodę ducha ?

3 minuty temu, xetras napisał:

Wieś poprawia kondycję. Kiedyś był plantatorem fistaszków i chyba nadal unika zgiełku wielkiego miasta. 

Sielskie otoczenie zapewnia pogodę ducha ?

Berneńskie psy pasterskie trzymane w mieście żyją 3 lata krócej.  Nie wiem czy to się przekłada na ludzi i w drugą stronę.  Na wsi więcej się chla z nudów.

"Jak wynika z danych GUS, najdłużej żyją przeciętnie kobiety na Podkarpaciu (82,8 w miastach i na wsi), najkrócej zaś mężczyźni w łódzkich miastach (71,5). Panowie nie tylko żyją ogólnie krócej, lecz także to u nich miejsce zamieszkania mocniej różnicuje przeciętne trwanie życia. Dla przykładu statystyczny mężczyzna z mazowieckiego miasta („przypadkowo” powiedzmy, że z Warszawy) żyje o 2,8 roku dłużej od swojego równie statystycznego odpowiednika z mazowieckiej wsi. Duże różnice widać także w lubuskim (2,5 na korzyść miasta), zachodniopomorskim (2,5)  czy lubelskim (2,3). Jedynym województwem, gdzie to na wsi mężczyźni żyją przeciętnie dłużej niż w miastach jest – tu nie ma zaskoczenia – województwo śląskie."

1 godzinę temu, Zbig napisał:

Berneńskie psy pasterskie trzymane w mieście żyją 3 lata krócej. 

Kolega ma tej rasy psa który już w wieku 4 lat ma problemy z ustaniem na np kafelkach (z powstaniem z nich) po lekach nastąpiła poprawa lecz nie do końca -psy tej rasy żyją średnio 8 lat ( nie sprawdzałem tej informacji)

Przepraszam ze zboczyłem trochę z tematu

Ps Wspaniały i spokojny pies...acha mieszkają  w małej miejscowości nie w dużym mieście

34 minuty temu, asterix1 napisał:

Kolega ma tej rasy psa który już w wieku 4 lat ma problemy z ustaniem na np kafelkach (z powstaniem z nich) po lekach nastąpiła poprawa lecz nie do końca -psy tej rasy żyją średnio 8 lat ( nie sprawdzałem tej informacji)

Przepraszam ze zboczyłem trochę z tematu

Ps Wspaniały i spokojny pies...acha mieszkają  w małej miejscowości nie w dużym mieście

Brak wątku o psach, jakaś kocia dyskryminacja.

Nie chodzi o wielkość miasta tylko o tryb trzymania - berny są spolegliwe i ludzie biorą je do bloku a to nie jest dla nich miejsce.  Ja mam małe szwajcary i one w ciągu dnia są na zewnątrz i są z tego powodu przeszczęśliwe.

Muszą ruchome schody dla dziadka zrobić. ?

Dopóki Joe nie potraktuje Trumpa nowiczokiem, nie ma szans aby sobie zaskarbić sympatię u Rosjan, wiemy, wiemy ?

1 minutę temu, Zbig napisał:

Brak wątku o psach, jakaś kocia dyskryminacja.

Nie chodzi o wielkość miasta tylko o tryb trzymania - berny są spolegliwe i ludzie biorą je do bloku a to nie jest dla nich miejsce.  Ja mam małe szwajcary i one w ciągu dnia są na zewnątrz i są z tego powodu przeszczęśliwe.

Nie napisałem miejsca zamieszkania:dom jednorodzinny a zima jest jego rajem ktoś obcy może by sie przestraszył ale łagodny jak baranek ?

Opowieści właściciela w rozmowach w brygadzie ?

Muszą ruchome schody dla dziadka zrobić. ?

chciał sobie truchcikiem po schodach jak małolat a tu bec ? trzeba bylo powoli dostojnie 

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Nie napisałem miejsca zamieszkania:dom jednorodzinny a zima jest jego rajem ktoś obcy może by sie przestraszył ale łagodny jak baranek ?

Opowieści właściciela w rozmowach w brygadzie ?

One swego czasu zyskały nadmierną popularność z powodu udziału w reklamach, i przez niekontrolowaną hodowlę zepsuto rasę, która była dość nieliczna, trzeba bardzo uważać skąd się kupuje i czy są pełne dane medyczne z zalecanych dla rasy badań.  Inna kwestia że to dość spore molosy, a one ogólnie nie żyją za długo.

2 minuty temu, Zbig napisał:

One swego czasu zyskały nadmierną popularność z powodu udziału w reklamach, i przez niekontrolowaną hodowlę zepsuto rasę, która była dość nieliczna, trzeba bardzo uważać skąd się kupuje i czy są pełne dane medyczne z zalecanych dla rasy badań.  Inna kwestia że to dość spore molosy, a one ogólnie nie żyją za długo.

Na koniec-moich rodziców Pinczer paskuda gryzoń itd-żył lat 17

Przepraszam za odejście od tematu

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.