Skocz do zawartości
IGNORED

Spis powszechny .

Rekomendowane odpowiedzi

PESEL osoby spisanej jest przesuwany z bazy : do spisu do zbioru spisany . A dane z spisu do wyniku . Osobno.

Nikt nie jest w stanie sprawdzić podanych danych szczególnie że są one anonimowe.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Zalogowałem się, tak z ciekawości, żeby zobaczyć jakie będą pytania i ile czasu to zajmuje i o dziwo - szybko się z tym spisem uporałem. Tyle, że po zatwierdzeniu nie mam podglądu na swoje odpowiedzi i możliwości ew. korekty.
Jak gdzieś się pomyliłem nieświadomie, to nie mogę już tego poprawić, bo nawet nie mam wglądu do całej tej ankiety.

Jakaś straszna lipa...później ktoś to sprawdzi i jak coś się nie będzie zgadzać, to zarzuci mi kłamstwo i wlepi karę.

Tak to ma działać? 😉

Karę możesz w najgorszym wypadku zaliczyć po uporczywym uchylaniu się od spisu w ogóle.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
W dniu 10.05.2021 o 15:52, soundchaser napisał:

Zalogowałem się, tak z ciekawości, żeby zobaczyć jakie będą pytania i ile czasu to zajmuje i o dziwo - szybko się z tym spisem uporałem. Tyle, że po zatwierdzeniu nie mam podglądu na swoje odpowiedzi i możliwości ew. korekty.
Jak gdzieś się pomyliłem nieświadomie, to nie mogę już tego poprawić, bo nawet nie mam wglądu do całej tej ankiety.

Jakaś straszna lipa...później ktoś to sprawdzi i jak coś się nie będzie zgadzać, to zarzuci mi kłamstwo i wlepi karę.

Tak to ma działać? 😉

Art. 51 Konstytucji, pkt. 4

"Każdy ma prawo do żądania sprostowania oraz usunięcia informacji nieprawdziwych, niepełnych lub zebranych w sposób sprzeczny z ustawą."

Ten, kto przygotował tę ankietę, musiał być wrednym, pisiorskim, antyedukacyjnym dupkiem.

Moja żona jest nauczycielką w szkole podstawowej- w pkt nt działalności zakładu gdzie pracuje, NIE MA NAUCZANIA, KSZTAŁCENIA, CZY EDUKACJI. Trzeba wpisać "inna działalność" i dopiero tam jest nauczanie.

Widać, że autor ankiety, w szkołę to tylko kamieniami rzucał...

żona nie znalazła , jest kilkadziesiąt zawodów około pedagogicznych .

Edytowane przez marek-1969

Ja się spisałem przez net . Spisałem też matkę i ciotkę . Trza tym mniej kumatym z komputerem pomóc, żeby nie łazili , nie dzwonili po jakiś urzędach . Tak czy siak prosta sprawa , kilkadziesiąt  pytań o jakieś pierdoły typu czym jaram w piecu , czy mam kochankę itp.

10 godzin temu, berkut napisał:

Ja się spisałem przez net . Spisałem też matkę i ciotkę . Trza tym mniej kumatym z komputerem pomóc, żeby nie łazili , nie dzwonili po jakiś urzędach . Tak czy siak prosta sprawa , kilkadziesiąt  pytań o jakieś pierdoły typu czym jaram w piecu , czy mam kochankę itp.

I po co ?  A doopke wypiales do igly ? Zeby byc poprawny politycznie?

Edytowane przez KARAWAN290
2 godziny temu, KARAWAN290 napisał:

Poprawanie polityczni z kim? Nie widzę żadnego połączenia z polityka . Wpisałem się  bo coś piszą o karach pieniężnych  , mi nie przeszkadzają takie pytania jak na spisie . Z 10 lat temu też był taki spis , ani mnie to ziębi, ani grzeje . Co do szczepienia, to szczepię się -jest za darmochę , mam blisko , żadnych problemów nie widzę .

21 minut temu, berkut napisał:

Poprawanie polityczni z kim? Nie widzę żadnego połączenia z polityka . Wpisałem się  bo coś piszą o karach pieniężnych  , mi nie przeszkadzają takie pytania jak na spisie . Z 10 lat temu też był taki spis , ani mnie to ziębi, ani grzeje . Co do szczepienia, to szczepię się -jest za darmochę , mam blisko , żadnych problemów nie widzę .

co za ludzie ja pierrrr , wysmaruj się gnojem , ot tak poprostu najlepiej świnskim a co ci tam przeciez to nic nie szkodzi 

34 minuty temu, KARAWAN290 napisał:

co za ludzie ja pierrrr , wysmaruj się gnojem , ot tak poprostu najlepiej świnskim a co ci tam przeciez to nic nie szkodzi 

A tak spytam z ciekawości . Ile masz lat ? jakie jest twoje wykształcenie? To anonimowe pytania , nie jestem z GUSu.

2 minuty temu, berkut napisał:

A tak spytam z ciekawości . Ile masz lat ? jakie jest twoje wykształcenie? To anonimowe pytania , nie jestem z GUSu.

jak bedziesz na forum od 15 lat np to ci odpowiem , napisz za 15 lat 

2 minuty temu, berkut napisał:

Ok poczekam .

i wysmaruj sie gnojem to tak na zapas , wyspowiadales sie już rządowi , przyjmiesz trucizne w dooopsko to co ci leży zeby sobie mordy gównem nie wysmarowac ? 

3 minuty temu, KARAWAN290 napisał:

i wysmaruj sie gnojem to tak na zapas , wyspowiadales sie już rządowi , przyjmiesz trucizne w dooopsko to co ci leży zeby sobie mordy gównem nie wysmarowac ? 

Żeby kogoś obrazić, trzeba to umieć zrobić . Jest to też pewnego rodzaju umiejętność . Ty jej nie posiadasz , twoje starania są daremne. 

2 godziny temu, berkut napisał:

Żeby kogoś obrazić, trzeba to umieć zrobić . Jest to też pewnego rodzaju umiejętność . Ty jej nie posiadasz , twoje starania są daremne. 

przeciez ja cie nie obrażam , ciebie nie da sie obraźić , zdjecie w avatarze wystarczy 

10 godzin temu, KARAWAN290 napisał:

A tam gowno jest w tym spisie... Ze co, podasz w jakim zawodzie pracowales, jakie wyksztalcenie i ile pokoi masz w domu.  Nic wiecej tam nie ma. 

A religia czy zdrowie - mozna pytania pominac. 

Wiecej ludzie straszyli tym spisem niz to warte. Jak dla mnie taki spis bez sensu. Rok temu mialem spis rolny, tamten byl bardziej zoorganizowany i bardziej szczegolowy. 

Wiec smialo mozna sie tam zalogowac, wypelnic, nawet posciemniac i wyslac. 

Rownie dobze mogli za nas ten spis zrobic ZUS i Gmina. 

Edytowane przez Lolo2
A tam gowno jest w tym spisie... Ze co, podasz w jakim zawodzie pracowales, jakie wyksztalcenie i ile pokoi masz w domu.  Nic wiecej tam nie ma. 
A religia czy zdrowie - mozna pytania pominac. 

Wiecej ludzie straszyli tym spisem niz to warte. Jak dla mnie taki spis bez sensu. Rok temu mialem spis rolny, tamten byl bardziej zoorganizowany i bardziej szczegolowy. 

Wiec smialo mozna sie tam zalogowac, wypelnic, nawet posciemniac i wyslac. 

Rownie dobze mogli za nas ten spis zrobic ZUS i Gmina. 
A co jest do zatajania w kwestii religii i zdrowia, żeby te pytania pomijać ? To wstyd być zdrowym ateistą ?
6 godzin temu, remak123 napisał:

A co jest do zatajania w kwestii religii i zdrowia, żeby te pytania pomijać ? To wstyd być zdrowym ateistą ?

Jak sam widzisz, niektorzy wyzej maja bol dupy na sama mysl ze trzeba cokolwiek wypelnic... 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.