Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska Olimpijskie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?

Rekomendowane odpowiedzi

@Ajothe

Pewnie zauważyłeś że jak ktoś wypisuje głupoty na temat lub o mnie to staram się tego nie cytować.....bo po co?

Nie wiem po co miałbym tu z tobą dyskutować o czymś co nie jest sportem.....zwłaszcza że zanim zacząłeś o tym pisać to już wykreowałeś się na znawcę i jak ja szary, prosty człowiek mam się z takim znawcą gender mierzyć.  

Palnąłeś o "przewadze genetycznej w innych sportach"......dalej nie widzę związku, ale przywykłem że tak to z tobą bywa.   🙂

A jak widzę co masz mediami wyryte w szarych komórkach w sprawie "tęczowej zarazy" to chyba rozumiesz że z tym do wiadomego tematu powinieneś się skierować......a tam już takim orłem nie jesteś.  

Dużo pisz o tym że "jak się urodzi dziecko z penisem to jest chłopcem, jak z waginą to jest dziewczynką" bo to takie odkrywcze jest. A znacznie mniej pisz o IBA lub pisz do Tuska by naszych tej "kremlowskiej" organizacji wydobyć.
🙂 🙂 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

4 minuty temu, Maju napisał:

Dużo pisz o tym że "jak się urodzi dziecko z penisem to jest chłopcem, jak z waginą to jest dziewczynką" bo to takie odkrywcze jest.
🙂 🙂 🙂

Tak, dla Was to załatwia sprawę i tego się trzymajcie 🙂

Ja tego tematu tu nie poruszyłem, jedynie nie przechodzę obojętnie. 

Mało tego, nie poruszyłem tutaj żadnego tematu polityczne, jedynie odpowiadam na coś z czym się nie zgadzam. 

2 godziny temu, Ajothe napisał:

Nieźle jaja, wnioskujesz że skoro tylko kremlowską IBA zrobione jakieś badania, które są niejawne to jest to pewna informacja?

W Algierii panuje konserwatyzm, nie ma tranzycji płci, a jak się urodzi dziecko z penisem to jest chłopcem, jak z waginą to jest dziewczynką. 

Czyli PRZEGRALES dyskusje, nie masz argumentow na poparcie swoich tez i poprzez ataki personanle na dyskutantow starasz sie wyprzec ten fakt. Klasyka w wydaniu internetowych trolli. Bez odbioru.

4 minuty temu, Buzzer napisał:

Czyli PRZEGRALES dyskusje, nie masz argumentow na poparcie swoich tez i poprzez ataki personanle na dyskutantow starasz sie wyprzec ten fakt. Klasyka w wydaniu internetowych trolli. Bez odbioru.

Bez odbioru, łykaj kremlowskie oświadczenia i nie zawracaj głowy 😃

4 godziny temu, Ajothe napisał:

Nieźle jaja, wnioskujesz że skoro tylko kremlowską IBA zrobione jakieś badania, które są niejawne to jest to pewna informacja?

W Algierii panuje konserwatyzm, nie ma tranzycji płci, a jak się urodzi dziecko z penisem to jest chłopcem, jak z waginą to jest dziewczynką. 

One są nie jawne dla osób tylko trzecich to normalne, dla sędziów i samych zainteresowanych są jawne.

To normalne jak idziesz do lekarza zrobić badanie to wiedzą tylko zainteresowane osoby, a nie kolega z pracy. 

W Algierii jak i w całym świecie arabskim podobnie zresztą jak w Azji południowej możesz zrobić papiery kiedy chcesz i na co chcesz.  Nie tylko zmianę płci ale również prawko na lewo,  szkoły itd. Masz kasę to towar się znajdzie. 

Godzinę temu, Mariusz03 napisał:

One są nie jawne dla osób tylko trzecich to normalne, dla sędziów i samych zainteresowanych są jawne.

To normalne jak idziesz do lekarza zrobić badanie to wiedzą tylko zainteresowane osoby, a nie kolega z pracy. 

W Algierii jak i w całym świecie arabskim podobnie zresztą jak w Azji południowej możesz zrobić papiery kiedy chcesz i na co chcesz.  Nie tylko zmianę płci ale również prawko na lewo,  szkoły itd. Masz kasę to towar się znajdzie. 

Kolejny, który się opiera na oświadczeniu i ufa kremlowskiej organizacji 🤯

Straszne. 

2 godziny temu, costa brava napisał:

Kreml jest ostatecznym argumentem 

Pierwszym! 

Nie, to ty wierzysz Kremlowi poprzez różnych agentów wpływu, Gonzalesow i Moralesow że płci jest w cholere i trochę a facet to baba

I kto tu jest i... ? Nawet nie pozyteczny a szkodliwy 

Kreml tylko dla takich jak ty ma taką  narrację, dla siebie zupełnie  inną 

16 minut temu, Ajothe napisał:

Z prawactwem,

Ten argument odpada.
Oburzenie w tej kwestii dotyczy nie tylko ludzi o konserwatywnych poglądach i doskonale o tym wiesz, karmiąc bzdetami wyłącznie własne dość chore ego. Poza tym nie masz żadnych racjonalnych argumentów.

Zatem z czym się nie zgadzasz, nie pytałem - z kim?

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

10 minut temu, xniwax napisał:

Ten argument odpada.
Oburzenie w tej kwestii dotyczy nie tylko ludzi o konserwatywnych poglądach i doskonale o tym wiesz, karmiąc bzdetami wyłącznie własne dość chore ego. Poza tym nie masz żadnych racjonalnych argumentów.

Zatem z czym się nie zgadzasz, nie pytałem - z kim?

Wyedytowałeś właśnie post zmieniając jego znaczenie 😃

Typowo prawackie zachowanie 🤭

Teraz, TomekL3 napisał:

A która jest zgodna z Twoją naturą?

Moja 🙂

17 minut temu, Ajothe napisał:

🙂

17 minut temu, Ajothe napisał:

🙂

12 minut temu, Ajothe napisał:

Wyedytowałeś właśnie post zmieniając jego znaczenie

Dostosowałem do twojej natury. Zgodnie z życzenie twego ego.

12 minut temu, Ajothe napisał:

😃

To poniżej jest ciekawszym, normalnym zjawiskiem niż ta twoja obrona wypaczania natury.
Prawdziwy sport bez robienia przewagi poprzez oszustwo zamiany płci na papierze dla zysku i poklasku zlewaczałej gawiedzi i porąbanych ambicji
niszczenia wszystkiego co normalne i naturalne.

1.jpg.4e11be42a96ad6f877fca038fa9cacc6.jpg

Edytowane przez xniwax

Manipulujesz z braku argumentów.
W żadnym wpisie nie odniosłem się personalnie do tej osoby.
Natomiast wypaczaniem natury jest wykorzystywanie takich ludzi do celów ideologicznych i do wypaczania sportu jako takiego.

Twoje wulgaryzmy i chamstwo świadczy tylko o twojej niskiej kulturze i całkowitym braku argumentacji.

-----------------------
Piękna dyscyplina sportu uprawiana bez podziału na płeć startujących zawodników.

1.jpg.c5b065a51681fcc4f007b8ad8910a4d2.jpg

22 minuty temu, Ajothe napisał:

Jako, że masz czelnosc edytowania postów zmieniając ich znaczenie trafiasz do ignorowanych. 

Nawet śmieszne...

5 godzin temu, Ajothe napisał:

Kolejny, który się opiera na oświadczeniu i ufa kremlowskiej organizacji 🤯

Straszne. 

Męczący jesteś w tym swoim fanatyzmie.

Były także w historii polskiego sportu pomówienia dotyczące płci - smutny przykład tu:

Ukryta Zawartość

Mieliśmy też zawodniczkę, której interpłciowość  została ujawniona przypadkiem,  po tragedii w USA:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, Buzzer napisał:

Ciekawe czy powstanie jakas komisja majaca na celu wyjasnienie tegorocznej porazki na IO, mowie tutaj o dzialaczach, prezesach itp.

Taki stan utrzymuje sie od komuny, tyle ze teraz bylo jeszcze wiecej pieniedzy do "rozprowadzenia" i w koncu zrobil sie szum. Zawodnicy nigdy sie zbytnio nie liczyli. Ludzi w tych zwiazkach ktorzy sie na czyms znaja i im zalezy mozna policzyc na palcach, reszta zajmuje tylko stolki.

Niezłe podsumowanie występu naszych siatkarzy w igrzyskach.
W sumie trudno się nie zgodzić z tymi zarzutami. Również uważam, że oni nie zdobyli srebra, a przegrali złoto.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

@soundchaser
Teraz będą szukać winnych, tylko zapominają że my graliśmy trochę nierówno, nasze dobre mecze przeplatały porażki ale i tak zagrali wszystko na co nas w danej chwili było stać.
 A przeciwnicy wygrywali ostatnie mecze wysoko i byli na fali wnoszącej......no i grali u siebie.   🙂

Jaki jest stan naszego sportu pokazuje przykład kolarstwa torowego:

Ukryta Zawartość

"Jeszcze raz dziękuję tym, którzy są ze mną, wspierają i pomagają, a do tych, którzy podkładają kłody pod nogi mam prośbę - zniknijcie i nie przeszkadzajcie więcej" - zakończył Rudyk."

Ukryta Zawartość

Słyszałem na wizji podobnie mocne słowa Rudyka o tym jak tam wygląda sytuacja.

Inni nie owijali w bawełnę:

Ukryta Zawartość

Słyszałem (na żywo) jak komentator Tomasz Jaroński skomentował wynik Darii Pikulik i znowu ironicznie opisał rolę jaką w tym sukcesie odegrali "działacze", jak im należy "podziękować"......jak widać nie przestraszył się jak były kolarz (link wyżej) straszenia ich prawnikami. 

Tu dostało się tylko kolarstwu torowemu (szermierce) a w zasadzie tej "czapie" działaczy która tylko żeruje na sporcie, tylko dbają o swoje.......podejrzewam że w wielu dziedzinach jest pewnie podobnie.
Pieniędzy (dla sportowców) nie było, nie ma i pewnie jeszcze długo nie będzie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

15 godzin temu, Ajothe napisał:

Z prawactwem, to taka ideologia zupełnie obca mojej naturze 🙂

Lewacka ideologia i kolejny - po babochłopach - przykład, jak działa w praktyce na igrzyskach. Ponoć oglądaliście "brykdęsa"? Jakoś nie zająknęliście się na temat tej żenady? Pani "profesor od dźęder i LGBTQ+" w kadrze Australii! Delektujcie się: 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Godzinę temu, Tadeiro napisał:

Lewacka ideologia i kolejny - po babochłopach - przykład, jak działa w praktyce na igrzyskach. Ponoć oglądaliście "brykdęsa"? Jakoś nie zająknęliście się na temat tej żenady? Pani "profesor od dźęder i LGBTQ+" w kadrze Australii! Delektujcie się: 

Jeżeli ta wiadomość wywołała u Ciebie wyjątkowo bolesną traumę, to współczuję. Niestety nie każdy obdarzony jest taką wrażliwością....

Typowe. 

Już pisałem, że zrobili aferę nagłaśniając występ 1 idiotki, ale pozostałe występy kilkudziesięciu zawodników na niesamowitym poziomie już ich nie interesują.

Pospolity idiotyzm zobowiązuje. 

6 minut temu, Ajothe napisał:

Pospolity idiotyzm zobowiązuje. 

I  jak widać u Lewaków to stan permanentny. Skoro za ten "wyczyn" dostała całe 0 (słownie: zero) punktów, to gratuluję reszcie australijskiej ekipy. 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.