Skocz do zawartości
IGNORED

Dyskusje na luzie o wszystkim i niczym | Bez audio | Bez polityka

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, slawek.xm napisał:

na jednym z forów już taki eksperyment jest

mnie się nie spodobał i już mnie tam nie ma

Za to gówniarstwo z radością tapla się tam w gównie, które samo nasrało. Pozbawiać wszystkich userów zalet istnienia Regulaminu tylko dlatego, że kilku bocznicowych troli nie ma w zwyczaju się stosować? Jak widać po tamtym forum to nie był dobry pomysł.

Uwalniając Forum od zamordyzmu VA, trzeba było nie tylko anulować przyznane przez nich bany, ale dokończyc dzieła przyznając te, o których oni zapomnieli. Ale zrobiono na odwrót i bocznicowym trollom dano przywileje pod postacią taryfy ulgowej w wątkach politycznych.

Co więcej w wątku moderacyjnym często traktowani są jako grupa reprezentatywna, gdy wnioski dotyczące funkcjonowania Forum zostają odrzucone tylko dlatego, że powiedziało "Veto" kilku liderów Rankingu, którzy swą pozycję zdobyli za czasów VA klikaniem sobie nawzajem lajki pod nieskrępownymi atakami personalnymi.

Jest jak jest, datego postęp przebiega powoli: trzy kroki w przód - dwa wstecz. Na całe szczęście tyczy sie to tylko Bocznicy, a w działach tematycznych jest ok.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość

(Konto usunięte)
17 minut temu, szymon1977 napisał:

Za to gówniarstwo z radością tapla się tam w gównie, które samo nasrało. Pozbawiać wszystkich userów zalet istnienia Regulaminu tylko dlatego, że kilku bocznicowych troli nie ma w zwyczaju się stosować? To nie jest dobry pomysł.

Uwalniając Forum od zamordyzmu VA, trzeba było nie tylko anulować przyznane przez nich bany, ale dokończyc dzieła przyznając te, o których oni zapomnieli. Ale zrobiono na odwrót i bocznicowym trollom dano przywileje pod postacią taryfy ulgowej w wątkach politycznych.

Co więcej w wątku moderacyjnym często traktowani są jako grupa reprezentatywna, gdy wnioski dotyczące funkcjonowania Forum zostają odrzucone tylko dlatego, że powiedziało "Veto" kilku liderów Rankingu, którzy swą pozycję zdobyli za czasów VA klikaniem sobie nawzajem lajki pod nieskrępownymi atakami personalnymi.

Jest jak jest, datego postęp przebiega powoli: trzy kroki w przód - dwa wstecz. Na całe szczęście tyczy sie to tylko Bocznicy, a w działach tematycznych jest ok.

bardzo stonowany i rzeczowy wpis

powiem ci ,ze zanim Arkadowski został modem był ciekawym kolegą , dzwonilismy do siebie gadalismy , jak został modem nawet gratulacje mu składałem.... myslałem "nasz człowiek" w sensie audiofilów , ale bardzo szybko okazało się ,że został nieodrodnym uczniem swego mistrza vlado

dostawał ode mnie w oczy za swoją działalność ale w końcu mi sie znudziło bo grzeczne zwracanie uwagi nic nie dawało i wykasowałem do niego kontakty

kilka tygodni starczyło by facet odpłynał a właściwie przeszedł metamorfozę i był juz nie do zaakceptowania

13 minut temu, slawek.xm napisał:

zanim Arkadowski został modem był ciekawym kolegą

W dzałach tematycznych Vlado też był spoko, a z pewnością są gorsi. 

13 minut temu, slawek.xm napisał:

Dziękuję. Postarałem się bez emocji opisać to, co każdy może zobaczyć - trzeba tylko chcieć.

16 godzin temu, slawek.xm napisał:

na jednym z forów już taki eksperyment jest

mnie się nie spodobał i już mnie tam nie ma

Ale Sławku to tylko jeden temat, do którego można nie zaglądać, a zainteresowanie będą mogli tam na sobie "wieszać psy" do woli co powinno pozytywnie wpłynąć na ich ogładę w pozostałych tematach 🙂

20 minut temu, slawek.xm napisał:

powiem ci ,ze zanim Arkadowski został modem był ciekawym kolegą , dzwonilismy do siebie gadalismy , jak został modem nawet gratulacje mu składałem.... myslałem "nasz człowiek" w sensie audiofilów , ale bardzo szybko okazało się ,że został nieodrodnym uczniem swego mistrza vlado

dostawał ode mnie w oczy za swoją działalność ale w końcu mi sie znudziło bo grzeczne zwracanie uwagi nic nie dawało i wykasowałem do niego kontakty

kilka tygodni starczyło by facet odpłynał a właściwie przeszedł metamorfozę i był juz nie do zaakceptowania

Władza, nawet ta iluzoryczna przewraca ludziom w głowach, oczywiście nie wszystkim. 

48 minut temu, szymon1977 napisał:

Za to gówniarstwo z radością tapla się tam w gównie, które samo nasrało. Pozbawiać wszystkich userów zalet istnienia Regulaminu tylko dlatego, że kilku bocznicowych troli nie ma w zwyczaju się stosować? Jak widać po tamtym forum to nie był dobry pomysł.

A gdybyś tam nie zaglądał wiedziałbyś o tym? 

A co do drugiego stwierdzenia, to jest fałszywe. z regulaminu (w jakimś tam określonym stopniu) byłby wyłączony jeden temat, a cała reszta bez zmian-przynajmniej ja tak to sobie wyobrażam.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

13 minut temu, Jacchusia napisał:

Ale Sławku to tylko jeden temat, do którego można nie zaglądać...

Niestety ale nie, wszak nagłówek o podobnej treści wisi nad całą Bocznicą.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, Jacchusia napisał:

Ale Sławku to tylko jeden temat, do którego można nie zaglądać

teraz też nie trzeba zaglądać do żadnego wątku

ja tam nie potrafię traktować z szacunkiem w tematach merytorycznych ludzi którzy na bocznicy ślą mi ch......e albo wyzywają od idiotów albo wyśmiewają wiarę a potem proszą o porady w kwestiach audiofilskich

i nawet wykazywanie dobrej woli i odpowiadanie jak w przypadku jaro czy MV nic nie daje

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Niestety ale nie, wszak nagłówek o podobnej treści wisi nad całą Bocznicą.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

teraz też nie trzeba zaglądać do żadnego wątku

ja tam nie potrafię traktować z szacunkiem w tematach merytorycznych ludzi którzy na bocznicy ślą mi ch......e albo wyzywają od idiotów albo wyśmiewają wiarę a potem proszą o porady w kwestiach audiofilskich

i nawet wykazywanie dobrej woli i odpowiadanie jak w przypadku jaro czy MV nic nie daje

Ja sobie to wyobrażam tak, ze będzie jeden wątek z tymi xxxx-jami , a w reszcie forum bez zmian. W tym wątku niech sie tam kotłują ile wlezie, a poza nim będą takimi jakimi ich chcemy widzieć. Wilk syty i owca cała, życie to jeden wielki kompromis.

Sławku, ale to ze ktoś pod przymusem/groźbą kary od moderacji nie rzuca owymi na prawo i lewo nie czyni  z niego porządnego 🙂

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

6 minut temu, slawek.xm napisał:

[...]  wyśmiewają wiarę [...]

Historia dowiodła, że do niczego innego poza wyśmianiem te bajki się nie nadają.

Popatrz na miłosiernego "boga" nad Ukrainą (nad Buczą np.).

Śmiechu warte.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Jacchusia napisał:

Sławku, ale to ze ktoś pod przymusem/groźbą kary od moderacji nie rzuca owymi na prawo i lewo nie czyni  z niego porządnego 🙂

ale przykro jest widzieć , że kolega o którym miało się dobre zdanie okazuje się tego zdania niegodnym .... jak np arkadowski

24 minuty temu, Jacchusia napisał:

Od tego właśnie jest Regulamin, żeby na buraku wymusić to, co innemu nakazuje kultura osobista.

-----

23 minuty temu, argus napisał:

Historia dowiodła, że do niczego innego poza wyśmianiem te bajki się nie nadają.

Popatrz na miłosiernego "boga" nad Ukrainą (nad Buczą np.).

Śmiechu warte.

Masz od tego stosowny wątek... ups na Twój wniosek zamknięty.

Edytowane przez szymon1977

W dniu 7.01.2023 o 11:24, slawek.xm napisał:

niegodnym .... jak np arkadowski

Ktoś kiedyś lata temu wspomniał (wiem kto - blogerek szymońcio), że to Marek Lacki.

Ponoć Szymon1 to ekspert w zakresie historii, bo sam się chwalił, że bdb zna się na historii.

slawek.xm wygląda na eksperta w tymże temacie 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  - do tego stopnia, że co niektórzy mogą pomyśleć, iż slawek.xm to ksiądz :)

W tymże ww. temacie @slawek.xm wygląda na przeciwieństwo slaja @sly30 - ale jaja. Tzn. @slawek.xm bardziej jak egzorcysta; @sly30 jak ten który go się boi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
W dniu 6.01.2023 o 03:09, slawek.xm napisał:

podłego i wulgarnego hejtu jest w necie dostatek

Tak jak wszędzie np w kościołach. Wystarczy posłuchać jedraszewskiego, Rydzyka i innych bandytów w sukienkach. 

Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, sly30 napisał:

Tak jak wszędzie

ale to wcale nie znaczy , że poważny i inteligentny audiofil jak Ty musi dołączać lub przewyższać innych hejterów

15 minut temu, slawek.xm napisał:

ale to wcale nie znaczy , że poważny i inteligentny audiofil jak Ty musi dołączać lub przewyższać innych hejterów

Wszystko zależy co kto rozumie pod pojęciem hejt. Prawy, uczciwy i honorowy człowiek powinien ostro reagować na podłości ze strony polityków, kleru i innych grup. Ale oni zawsze bronią się nazywając taką reakcję sprzeciwu…bezpodstawnym hejtem albo atakiem na kościół. 

W dniu 7.01.2023 o 11:14, slawek.xm napisał:

Już nie biadol na całej Bocznicy , tylko podaj nr. konta , to Ci zapłacę za ten doktorancki wykład o cewce równoległej .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, MV2 napisał:

Już nie biadol na całej Bocznicy , tylko podaj ren nr. konta , to Ci zapłacę za ten doktorancki wykład o cewce równoległej .

Schronisko Na Paluchu im. Jana Lityńskiego
Jednostka budżetowa m.st. Warszawy
ul.Paluch 2
02-147 Warszawa, Polska

Nr konta dla darowizn:
CitiBank Handlowy
76 1030 1508 0000 0005 5005 0005

15 minut temu, slawek.xm napisał:

co łaska 🙂

Wpłaciłem tylko 50 zł. , bo to schronisko jest mało zaangażowane w ratowanie kotów .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jutro dostaniesz od Admina potwierdzenie przelewu , bo nie jesteś godzien poznania moich danych osobowych . 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

2 godziny temu, sly30 napisał:

Prawy, uczciwy i honorowy człowiek powinien ostro reagować na podłości ze strony polityków, kleru i innych grup.

Ostro? Tak. Ale stanowczo i zdecydowanie, to nie chamsko i obraźliwie.

Drogie dzieci!

Nie mogę w wątku moderacyjnym więc napiszę Wam tutaj: o cenzurze możnaby mówić, gdyby wypowiedzi negatywne usuwano a pozytywne zostawiano. A w tej sytuacji, to jeśli właściciel nie chce aby na ten temat rozmawiać, to musicie odejść na inne forum.

Jak widać pozytywy da się znaleźć, choć zamknięcia wątku wszystkim userom z powodu wybryku kilku bocznicowych troli nie popieram.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.