Skocz do zawartości
IGNORED

NOWY ŁAD

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, fetek napisał:

że mimo waszych głupich urojeń budżet potrafił być na plus a inwestycji jest więcej niż za czasów PO gdzie był największych zastrzyk gotówki w historii kraju ?

Inwestycji w co?

Jakieś wyliczenia można prosić?

Jestem Europejczykiem.

Budżet na plus? hmmm…

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez electro

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

34 minuty temu, fetek napisał:

a co to jest 500 zł ? przecież to są śmieszne pieniądze..

nigdzie nie pisałem że prowadzę trzy działalności, jak już to sezonowo jedną.

a nie jest lepiej ? przepraszam bardzo ale czy Ty czasem nie przesadzasz ? naprawdę myślisz że gdziekolwiek na świecie są uczciwi politycy ?

tak, inflację też wymyślił Kaczyński, trzyma za jaja cały świat.

Przecież pieniędzy nie ma i nie będzie a mimo to dalej kradną i to kilkaset procent więcej. Pomyślałeś czasem że nie da się kraść w nieskończoność ? że mimo waszych głupich urojeń budżet potrafił być na plus a inwestycji jest więcej niż za czasów PO gdzie był największych zastrzyk gotówki w historii kraju ? i co chyba najważniejsze są dowiezione a nie porzucone lub oddane 5 lat po terminie.

kolejny z urojeniami, napisałem że wina może leżeć po stornie samorządu lub dyrektora palcówki i podałem przykłady że może być inaczej.

Przez ostanie lata miałeś rynek pracownika, skoro macie tak źle to dlaczego ciągle tam siedzi ? jakbyś pracował u prywaciarza to też byś siedział i marudził czy zmienił prace ?

Wypowiedziana ustami prezydenta RP należącego do Platformy Obywatelskiej.

I co myślisz że tylko Ty masz źle ? pierdzielisz bzdury jak moja teściowa (MPD stopień głęboki!).

Dostajesz 2190 zł fajnie, moja córka ma chorobę genetyczną na którą dostaje jedno wielkie nic a ponad połowę swojego życia spędziła w szpitalach!, do 6 roku życia należny się jedynie wspomaganie i turnusy rehabilitacyjne. Na specjalistów oczekujesz nawet 3 lata a podstawowe badania prywatnie to 8-10 tyś zł i musisz je wykonać kilkukrotnie i co myślisz że robię z siebie ofiarę, wylewam żale na forum i walę w rząd bo miało być lepiej ?

Wszystko można wypracować, lekarze mają na tyle empatii by wszystkie podłe zabiegi wciągać na NFZ i to w dogodnych terminach.

Nie WOŚP a naczelna małpa jest problemem i gdzie Ty masz tutaj konflikt ?

jak większość platfusów.

No i się żalisz , jednak nie jest tak dobrze . 

Ja nie robię z siebie ofiary tylko prowokujesz więc odpowiadam co mi nie pasuje .

Naczelna małpa  brawo , żeby takie małpy siedziały w rządzie ale robiły same dobre rzeczy dla Polski nie miał bym problem.

Sam pierdzielisz bzdury ,bronisz systemu nie do obronienia .

Żona pracuje 4 rok bo miała dość 8 lat w domu więc ja zrezygnowałem.z pracy by mogła robić to co lubi i po co tyle czasu studiowała .

Ale za malutki widać jesteś by to zrozumieć . 

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

2 minuty temu, electro napisał:

Budżet na plus? hmmm…

Ukryta Zawartość

To jest najprawdziwsza nieprawda!!! 

To są ,,fakty autentyczne" wyssane przez tefałen🙂!!! 

Jak tak można??? Przecież pod przywództwem Jego (którego imienia nie wypowiem) PiSpolskarośnie w siłę!!! 

A program ,,willa plus"? Jest dowodem, jak wspaniale i cudownie gospodarka galopuje (jak Łysek z pokładu Idy) 😂😂😂

Ukryta Zawartość

Mnie ta walka plemienna polska niewiele obchodzi, ale powiedzmy sobie, ze prawa ekonomii można naciągnąc, no ale z matematyką czy fizyką ostatecznie się nie da walczyć. Zawsze mi mowiono, matke oszukasz, ojca oszukasz, ale fizyki nie oszukasz…

To naprawdę nie jest geniusz żaden menadzerski rozregulować rynek dodrukiem pieniądza. Przecież to jest krotkotrwałe. Lawina już ruszyła. Nieprawda, ze tak jest wszedzie i ze wszyscy tak maja. Wiemy, że gorzej jest w tej chwili pod wzgledem głownych wskaznikow ekonomicznych na Wegrzech, a biedniejszym krajem w Unii od nas jest tylko Rumunia.

Ja nie ogladam tv więc nie uwierzyłem, ze my teraz z Bidenem na swiecie karty rozdajemy, ze na wszystko nas stać, ba nawet z sasiedniego kraju bezrobotnych utzrymamy.

Oczywiscie, ze stac, oczywiscie ze utrzymamy, ale kosztem kryzysu i biedy, który dotknie najbiedniejszych, dlatego PIS tak kradnie, bo chce ustawic swoje rodziny.

Dla wlasciciela pizzerii czy piekarni zamkniecie biznesu, po np. 20 latach dzialalnosci może byc osobista tragedią, ale nie jest tragedią finansową, finansową jest dla ludzi, ktorzy za kazdym razem ida na bruk. 
Zreszta co tutaj duzo filozofowac, na kazde ogłoszenie np. do pracy kelnerki zglasza sie 30-40 dziewczyn, do prac remontowych po 100 Mirków.
Kryzys już puka do drzwi.

17 minut temu, electro napisał:

Nieprawda, ze tak jest wszedzie i ze wszyscy tak maja.

Dodruk pieniadza jest w calej EU. Kryzys i biede widac takze w Rzeszy.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

9 minut temu, kichanadeta napisał:

Dodruk pieniadza jest w calej EU. Kryzys i biede widac takze w Rzeszy.

No tak, ale każdy by wolał kryzys niemiecki czy szwedzki niż polski. Przede wszystkim ze względu na inny punkt wyjścia. Zapomina się na jakie błędy nie stać biednego kraju. No, ale jak to Kaczyński mowi na spotkaniach- my jesteśmy cwańsi i zaginamy czasoprzestrzeń…

2 godziny temu, fetek napisał:

Przecież pieniędzy nie ma i nie będzie a mimo to dalej kradną i to kilkaset procent więcej

wiesz, ja na nich nie głosowałem...

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Budżet kaczki jest ponad dwa razy większy od ostatniego największego budżetu Tuska. Skąd taka różnica? Wystarczyło nie kraść.

Chyba w jego chorej wyobraźni... 

5 minut temu, caleb66 napisał:

Budżet kaczki

sam zarobił? gospodarny wałkarz

6 minut temu, caleb66 napisał:

Wystarczyło nie kraść.

i nawet to nie wyszło...szydło...z worka...

3 minuty temu, caleb66 napisał:

na stronach rządowych.

piss original 😄 

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Sprawdź sobie jak nie wierzysz na stronach rządowych.

Na stronach rządowych - to rządzący mogą sobie wypisywać, co im się żywnie podoba i pasuje🙂

3 minuty temu, kostropaty napisał:

sam zarobił? gospodarny wałkarz

i nawet to nie wyszło...szydło...z worka...

Gdyby wuc określił się precyzyjniej... 

Np. ,, wystarczyło nie brać, bo im się należy".

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Wiesz co to budżet?

Wiem... Wiem także, że budżet nie jest z gumy i nie można go naciągać w nieskończoność, bo jak to się może skończyć- widzimy obecnie... 

2 minuty temu, kostropaty napisał:

wiesz, co to defraudacja?

Co?

7 minut temu, endriuw napisał:

Gdyby wuc określił się precyzyjniej... 

Np. ,, wystarczyło nie brać, bo im się należy".

Wiem... Wiem także, że budżet nie jest z gumy i nie można go naciągać w nieskończoność, bo jak to się może skończyć- widzimy obecnie... 

Inflacja jest w całej Europie. W niektórych krajach strefy euro jeszcze wyższa niż u nas.

1 godzinę temu, electro napisał:

Wiemy, że gorzej jest w tej chwili pod wzgledem głownych wskaznikow ekonomicznych na Wegrzech, a biedniejszym krajem w Unii od nas jest tylko Rumunia.

Biedaku...może kup sobie telewizor. 

15 minut temu, YunnanTEA napisał:

Biedaku...może kup sobie telewizor. 

I oglądaj tyko tvp, będziesz bredził jak co niektórzy tutaj 

6 minut temu, dedal75 napisał:

I oglądaj tyko tvp, będziesz bredził jak co niektórzy tutaj 

Nie, zalecam tvn25. Dla zachowania poziomu. Katarzyna KoMenda-Zaleska. 🤣 

3 godziny temu, fetek napisał:

tak, inflację też wymyślił Kaczyński, trzyma za jaja cały świat.

Strasznie krótkowzrocznie patrzysz.

2 godziny temu, electro napisał:

Oczywiscie, ze stac, oczywiscie ze utrzymamy, ale kosztem kryzysu i biedy, który dotknie najbiedniejszych, dlatego PIS tak kradnie, bo chce ustawic swoje rodziny.

Nie, nie dlatego. Dlatego, że w naturze niemal każdego polityka jest kraść, bo mają pieniądze do przywłaszczenia sobie na wyciągnięcie ręki i wiedzą, że żadna kara ich za to nie spotka, a PiS opanował tę "sztukę" do perfekcji...znacznie lepiej niż wcześniej PO.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Budżet kaczki jest ponad dwa razy większy od ostatniego największego budżetu Tuska.

Chyba miałeś na myśli deficyt budżetowy. 😆

31 minut temu, YunnanTEA napisał:

Małpy , mendy itp tak traktujecie wszystkich innych .

Wy nawet między sobą nie potraficie się dogadać a chcecie rządzić 38 mln narodem . Pycha kroczy przed upadkiem .

3 minuty temu, dedal75 napisał:

Małpy , mendy itp tak traktujecie wszystkich innych .

Wy nawet między sobą nie potraficie się dogadać a chcecie rządzić 38 mln narodem . Pycha kroczy przed upadkiem .

I trzecia kadencja bardzo prawdopodobna.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

I trzecia kadencja bardzo prawdopodobna

Raczej nie. Już dość. Teraz kolej na innych złodziei. Zresztą te 8 lat władzy to ostatnio standard.
Teraz PiS będzie w opozycji, ale już nachapany i ustawiony do końca życia.

4 godziny temu, YunnanTEA napisał:

Charakterystyczne że ... pisowskim najbardziej przeszkadzają ludzie inteligentni. Pani Redaktor jest jedną z najlepszych dziennikarek telewizyjnych (nie tylko TVN24) jakie obecnie mamy i to zapewne  rozwściecza pisowców, bo kogo mają w reżimowym szambie? Holecką?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.