Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory na głowy państw . Ma być pięknym blondynem o głębokich oczach i uśmiechać się. Deprecjacja wyborów.

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

To głosuj na Saturian . Przecież to towarzysze z pierścieni saturna.

Wolę już płaskoziemców niż antyszczepionkowców.

"Włoski neofaszysta Roberto Fiore miał w Warszawie publiczne spotkanie z Grzegorzem Braunem, posłem Konfederacji, podczas którego podkreślał swoje związki z faszyzmem, zachwycał się marszami niepodległości i zagrzewał do walki o nacjonalistyczną Europę, która ma powstać w przeciwwadze do Unii Europejskiej. Mówił też o konieczności współpracy z Rosją"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

braun-Fiore-4-688x724.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, Grzech76 napisał:

Ja nie znam historii, ty nie znasz znaczenia słowa niepodległość.

Kto nie zna historii to nie zna niepodległości . Jest mu wszystko jedno kto rządzi, czy będzie wojna , jak już wojna jest to ją chwali . Co skutkuje tym na kogo głosujemy .

9 minut temu, jar1 napisał:

Wolę już płaskoziemców niż antyszczepionkowców.

Ja wolę pieska blondynki Jadzi, która właśnie zrobiła sobie z nim selfie.

5 minut temu, jar1 napisał:

"Włoski neofaszysta Roberto Fiore miał w Warszawie publiczne spotkanie z Grzegorzem Braunem, posłem Konfederacji, podczas którego podkreślał swoje związki z faszyzmem, zachwycał się marszami niepodległości i zagrzewał do walki o nacjonalistyczną Europę, która ma powstać w przeciwwadze do Unii Europejskiej. Mówił też o konieczności współpracy z Rosją"

https://oko.press/neofaszysta-roberto-fiore-w-warszawie-zagrzewal-grzegorza-brauna-do-walki-o-nacjonalistyczna-europe/

braun-Fiore-4-688x724.jpg

Ja wolę Klausa Schwaba i jego 4 rewolucję przemysłową oraz powiedzenie , nie będziesz posiadał nic i będziesz szczęśliwy, to ciekawsza postać niż Roberto Fiore.

Edytowane przez Gość

Reagan został wybrany demokratycznie to oczywistość . I ten przykład zaprzecza twojej tezie ,że wybitni przywódcy i demokracja wykluczają się .

12 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Reagan został wybrany demokratycznie to oczywistość . I ten przykład zaprzecza twojej tezie ,że wybitni przywódcy i demokracja wykluczają się .

Problem w tym że takich polityków dziś praktycznie nie ma. Co do owych głów, to dziś wybierają je google, youtube, fb itp. systemy do używane formatowania wyobrażeń ludu pracującego miast i wsi.

Demokracja sprawdzała się w Grecji. Współczesna pozbawiona uczciwości nie jest warta funta kłaków. 😉

Edytowane przez Mrok

No to jeszcze raz zadam pytanie .Jak nie demokracja to co ? W Grecji ( w Atenach bo były też rządy tyranów czy oligarchii ) to się sprawdzała demokracja bezpośrednia .Obecnie jest ona możliwa jedynie w Szwajcarii .

11 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jak nie demokracja to co ?

Na takie pytanie nikt dotąd z obozu walczącego z demokracja dotąd od lat nie odpowiedział. Bo głupio byłoby napisać wprost, że Putin.

Edytowane przez jar1
Gość

(Konto usunięte)
W dniu 17.03.2022 o 07:36, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Kto mówi o wykluczaniu się tezy że wybitni przywódcy wykluczają się z demokracją ?

Teraz mamy durnokrację lub dupokrację , która z mądrą demokracją nie ma nic wspólnego. Dlatego w durnodupokracji sprawdza się tylko uśmiechnięty blondyn tylko dla tego że jest ładny i ma spodnie w kwiatki. 

W dniu 18.03.2022 o 19:22, jar1 napisał:

Na takie pytanie nikt dotąd z obozu walczącego z demokracja dotąd od lat nie odpowiedział. Bo głupio byłoby napisać wprost, że Putin.

Salvador Allende były prezydent Chile obalony przez Augusto Pinocheta w celu ratowania gospodarki wolnorynkowej . Jak myślisz czy Augusto Pinochet to demokrata czy dyktator  ?

15 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Agent Putina. Prawda ?

A skąd, to był agent zgniłego zachodu. Putin to dobry agent 🙂

Edytowane przez jar1
W dniu 15.03.2022 o 11:05, Wojtek 1959 napisał:

Jeśli antidotum ma być Kwaśniewski , Cimoszewicz , Tusk , Biedroń , Lewandowski , Bielecki , towarzyszka Spurek , Miller , Thun . Tacy jak Kwaśniewski , Miller , Balcerowicz, Cimoszewicz to przecież namaszczeni czekiści rodem z PZPR . Mam rozumieć że ich popierasz , to ja z tego autobusu wysiadam. Przeczytaj sobie o panu Grzegorzu Braunie, panu Korwinie Mikke . Żaden z nich nie był namaszczony przez PZPR.  

Tępi wyborcy pisu nie czują podstawowych spraw. Wymieniają byłych komuchów jako wrogów, ale swoich komuchów chwalą pod niebiosa. Jedni i drudzy byli komuchami, ale jedni wprowadzili Polskę do UE i NATO, a obecne, pisowskie komuchy, chcą Polskę z UE wyprowadzić, a później i z NATO. W końcu pisowcy kochali Trumpa, który chciał likwidacji UE, kocha Putina, a NATO uważał, za twór zbędny! Sporo mamy w Polsce idiotów pożytecznych putinowi….PiS, konfederacja i całe rzesze pożytecznych kretynów na forach. 
Jakim trzeba być matołem, by popierać korwina czy brauna, ludzi którzy jawnie popierają Sowietów! Niewiarygodne. 

Edytowane przez sly30

Po co z nim dyskutujecie. Pojawił się akurat teraz i sączy konfabulacki, ruski jad. Jeszcze moderacja tego nie dostrzegła, czy udaje że nie widzi?

Gość

(Konto usunięte)
16 godzin temu, papageno napisał:

Po co z nim dyskutujecie. Pojawił się akurat teraz i sączy konfabulacki, ruski jad. Jeszcze moderacja tego nie dostrzegła, czy udaje że nie widzi?

Może raczej prokuratura . Takie rzeczy donosi się do prokuratury jako możliwość popełnienia przestępstwa "jest coś takiego jak zniesławienie" a nie do moderacji. To kogo popieram i na kogo głosuję chłopcze należy do mnie . Mamy demokrację . A może jej nie mamy . Obraza uczuć politycznych wyłazi jak słoma z butów . A to że orientacja pratii się komuś nie podoba to też jego prywatna sprawa. Moderacja powinna zająć się tobą bo banujesz i trollujesz za poglądy polityczne i za to kto na kogo głosuje. Pewnie głosujesz na jedną i tą samą słuszną , ale nie narzucaj innym żeby głosowali na tą partię która ci się podoba.

Edytowane przez Gość
Gość

(Konto usunięte)
17 godzin temu, sly30 napisał:

Tępi wyborcy pisu nie czują podstawowych spraw. Wymieniają byłych komuchów jako wrogów, ale swoich komuchów chwalą pod niebiosa. Jedni i drudzy byli komuchami, ale jedni wprowadzili Polskę do UE i NATO, a obecne, pisowskie komuchy, chcą Polskę z UE wyprowadzić, a później i z NATO. W końcu pisowcy kochali Trumpa, który chciał likwidacji UE, kocha Putina, a NATO uważał, za twór zbędny! Sporo mamy w Polsce idiotów pożytecznych putinowi….PiS, konfederacja i całe rzesze pożytecznych kretynów na forach. 
Jakim trzeba być matołem, by popierać korwina czy brauna, ludzi którzy jawnie popierają Sowietów! Niewiarygodne. 

Może najlepiej na nikogo nie głosować bo można w każdym przypadku stać sie ruskim agentem . Poczytać sobie o przywódcach partii politycznych to nie grzech . To kto twoim zdaniem jest autorytetem? Ludzie z KLD ? Z PZPR . Szczekać to każdy potrafi , a pomyśleć to już żaden . Na kogo zagłosujesz tak będziesz miał . Ale nie narzucajmy na forum jedynego słusznego kierunku a przeciwników nie piętnujmy na pograniczu banowania. Od kiedy to Braun czy Korwin popierają sowietów ? Mało wiesz to klepiesz. Głosowałem na PiS , bo dość miałem rządów KLD bis , teraz widzę w PiS przerost formy nad treścią  i w najbliższych wyborach już na nich nie zagłosuję . Być może na nikogo , bo według mnie te wszystkie nowe partie to zlepek starych głownie postkomunistycznych partii oraz oaza dla wypalonych takich jak Gowin, Schetyna , wypalony rockman  Kukiz . Prawda też będzie źle jak nie zagłosuję . Będę podejrzany.

Edytowane przez Gość
Gość

(Konto usunięte)
W dniu 22.03.2022 o 10:10, Wojtek 1959 napisał:

Może raczej prokuratura . Takie rzeczy donosi się do prokuratury jako możliwość popełnienia przestępstwa "jest coś takiego jak zniesławienie" a nie do moderacji. To kogo popieram i na kogo głosuję chłopcze należy do mnie . Mamy demokrację . A może jej nie mamy . Obraza uczuć politycznych wyłazi jak słoma z butów . A to że orientacja pratii się komuś nie podoba to też jego prywatna sprawa. Moderacja powinna zająć się tobą bo banujesz i trollujesz za poglądy polityczne i za to kto na kogo głosuje. Pewnie głosujesz na jedną i tą samą słuszną , ale nie narzucaj innym żeby głosowali na tą partię która ci się podoba.

Uczucia polityczne?

A co to takiego?

Gość

(Konto usunięte)
W dniu 26.03.2022 o 00:10, dulon184 napisał:

Uczucia polityczne?

A co to takiego?

Tak samo jak uczucia religijne . 

1. Kto obraża partię rządzącą i jakąkolwiek partię polityczną   oraz jej członków ten podlega każe pozbawienia wolności od 25 lat do dożywocia.

2. Kto krytykuje partię par rządzącą i jakąkolwiek partię polityczna oraz jej członków ten podlega ten karzę pozbawienia wolności od 25 lat do dożywocia. 

3. Kto nie głosuje na partię rządzącą i jakąkolwiek partię polityczną oraz jej członków ten podlega karze pozbawienia wolności od 25 la do dożywocia łącznie z karą śmierci.  

Edytowane przez Gość
Gość

(Konto usunięte)
19 minut temu, kostropaty napisał:

czy-moj-maz-wyjdzie-z-tego-doktorze-ciezko-powiedziec-obrazenia-uczuc-religijnych-sa-bardzo-glebokie.jpg

Bez obrazy uczuć politycznych to nie ma smaku , oraz ikry w naszej buraczano kartoflanej rzeczywistości.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.