Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  15 członków

SMSL Audio Klub
IGNORED

SMSL VMV A2 - opinie, forum, testy

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest szansa przemalować tego Sabaja A30A na czarno i uciąć mu te uchwyty (może się je odkręca?)?

Zdecydowanie się dopisuje do tego pytania a może i petycji do producenta

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ciekawe czy lakiernik dałby radę,  bo prostu odrzuca mnie od tego wyglądu... Tak, ta złota plakieta jest do zerwania + pewnie niestety szpachla... 

Mam już z 2 tygodnie Sabaja i owszem na początku nie ujął mnie swoją stylistyką, po czasie jego uroda przestaje razić. A teraz jak już mnie oszołomił swoim graniem + postępującą adaptacja wzrokowa, jego wygląd jest dla mnie najmniej mówiąc - ekstrawagancki😉

Edytowane przez AiM-TV
10 minut temu, AiM-TV napisał:

Mam już z 2 tygodnie Sabaja i owszem na początku nie ujął mnie swoją stylistyką, po czasie jego uroda przestaje razić. A teraz jak już mnie oszołomił swoim graniem + postępującą adaptacja wzrokowa, jego wygląd jest dla mnie najmniej mówiąc - ekstrawagancki😉

A może podzielisz się fotkami z reala? Może nie jest tak źle 🤣

1 minutę temu, FioleK napisał:

Obstawiam, że najszybciej i najbezpieczniej będzie na Amazonie, szczególnie jeśli będzie realizacja przez Amazon. 

Nigdy jeszcze nie zamawiałem przez Amazon. Pewnie cło dojdzie 😠

Cabasse Abyss + ELAC Carina BS243.4

23 minuty temu, rd79 napisał:

Panowie, gdzie najlepiej Sabaja kupić? Ma być tanio, bezpiecznie i szybko 😉

Najtaniej HIFI EXPRESS - cena 2350 zł. Wysyłają z Niemiec.

Amazon zawsze wszelkie opłaty uwzględnia... Jakby coś wyszło to zwrócą bez problemu. Ja nigdy, jeśli chodzi o opłaty, nie miałem z Amazonem problemu. Trochę się po użerałem jak przysłali mi jedną kolumnę zamiast pary, ale to inna (i długa) historia... Generalnie zwroty i reklamacje są raczej bezproblemowe na Amazonie...

Jeszcze na AliExpress jest zapowiedź super ceny... ale nie mam pomysłu jak osiągnąć zapowiadane 452.99USD... bo "US $5 zniżki za każde US $30 wydane podczas promocji" działa do maks -15USD... więc wychodzi 571.94-15 = 556.94USD... Na pewno będzie można to dalej kuponami Ali na 11.11 zbić, ale najlepszy kupon to -31USD czyli mamy 525.94USD... Może sklep własne kupony jeszcze da...

2022-10-31 23_59_40-Window.png

Proponuję założyć nowy temat poświęcony Sabaj A30a i tam wymieniać się opiniami, żeby tu nie śmiecić w tym temacie. Co Wy na to? 😉 

1 godzinę temu, Tweeter2016 napisał:

2.122 zł na HiFi Express i jak pisałem już, wysyłka z Europy (NIemcy).

"499 Dolar amerykański to w przeliczeniu 2 367,88 Złoty" Jak osiągnąć 2 122zł?

Sorry, faktycznie cena się zmieniła - jest "449 Dolar amerykański to w przeliczeniu 2 130,62 Złoty"

Edytowane przez FioleK
10 minut temu, FioleK napisał:

"499 Dolar amerykański to w przeliczeniu 2 367,88 Złoty" Jak osiągnąć 2 122zł?

To może inaczej 2142,32 zł / 4,77 = 449$

Za tyle (449$) jest obecnie w promocji. Dlaczego upierasz się na 499$ ?

Cena się zmienia z kursem S (w zielonych jest 449,99$) , rano była ciut niższa. Wstawiłem to info bo była wyraźnie niższa niż w poprzednim okresie (ostatnie dwa tygodnie) kiedy utrzymywała się na poziomie ok. 2450-2500 zł 🙂

Godzinę temu, rd79 napisał:

Proponuję założyć nowy temat poświęcony Sabaj A30a i tam wymieniać się opiniami, żeby tu nie śmiecić w tym temacie. Co Wy na to? 😉 

A ja proponuję zostawić tak jak jest, ewentualnie proszę moderatora o zmianę tytułu na:  Wzmacniacz typu FDA- opine, testy. Będzie dalej wszystko w jednym miejscu. Cieszę sie , ze jest tak duże zainteresowanie tematem który założyłem i warto go kontynuować, niezaleznie od tego czy aktualnie kogoś stać na ładnego SMSL czy podobnie brzmiacego,brzydkiego 😉 Sabaja, liczy się efekt finalny, a ten jest po prostu zaj...sty 🙂

Hegel H120 & KEF R3

Dzisiaj zaczęły się 10% wyprzedaże. A kursy walut w święta i weekendy są wyższe ... czyli wiadomo co robić 😉 poczekać do jutra, zaopatrzyć wielowalutówkę w potrzebne $ i kupować 🙂

Żeby nie było całkiem off topic - smsl vmv a2 jest dzisiaj za około 4.046,65 zl pln!

Edytowane przez titilandus
35 minut temu, Prawie Audiofil napisał:

A ja proponuję zostawić tak jak jest, ewentualnie proszę moderatora o zmianę tytułu na:  Wzmacniacz typu FDA- opine, testy. Będzie dalej wszystko w jednym miejscu. Cieszę sie , ze jest tak duże zainteresowanie tematem który założyłem i warto go kontynuować, niezaleznie od tego czy aktualnie kogoś stać na ładnego SMSL czy podobnie brzmiacego,brzydkiego 😉 Sabaja, liczy się efekt finalny, a ten jest po prostu zaj...sty 🙂

Masz rację, jestem za 👍🙂

11 minut temu, Tweeter2016 napisał:

Myślicie, że jest szansa, ze SMSL zejdzie do 3k a SABAJ do 1.5k w BLACK FOOLS DAY??

W zeszłym roku SMSL A300 były po 6 stówek

A kiedy jest ten dzień ?

Jak ktoś zauważy dobrą cenę to proszę wrzucajcie link. Skorzystajmy wszyscy.

Przyznam, że czaję się na okazję by kupić Sabaja. 

Edytowane przez Piopio

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

21 minut temu, Daniel Dutka napisał:

Kupiłem wczoraj za 2499... z hifi ale kur.. pech 

Od tygodnia, na górze strony był baner z informacją o początku wyprzedaży od 1.11 ...

20 minut temu, Tweeter2016 napisał:

Myślicie, że jest szansa, ze SMSL zejdzie do 3k a SABAJ do 1.5k w BLACK FOOLS DAY??

W zeszłym roku SMSL A300 były po 6 stówek

Rok temu dolar był po 3,9zł ...  - niemniej też liczę na większe rabaty.

32 minuty temu, Daniel Dutka napisał:

Kupiłem wczoraj za 2499... z hifi ale kur.. pech 

Daj znać jak dojdzie i czekamy na Twoje wrażenia 😉

41 minut temu, Piopio napisał:

A kiedy jest ten dzień ?

BF jest 25 listopada, ale tak naprawdę cały ostatni tydzień listopada są promocje ("Black Week"). W ogóle listopad to jest zwykle  miesiąc przecen. Później jest jeszcze Cyber Monday - 28 listopada.

Ogólnie dobry BF był 3-4 lata temu w Polsce. Pamiętam ceny np. sprzętu foto były mocno obniżone, rekordowo niskie. Później sklepy się kapnęły, że tak nie można obniżać, bo inaczej tylko raz w roku będą sprzedawać towar 😄  I ostatnie dwa lata nie było już tak dużych rabatów, raczej sztuczne promocje przeważały. Niemniej jednak SMSL / SABAJ kupujemy poza granicami naszego kraju, a tam jeszcze potrafią zrobić a miarę sensowne promocje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.