Skocz do zawartości
IGNORED

Fala upadłości i bankructw zbliża się nieubłaganie.

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, cir napisał:

moja córka własnie definitywnie przeniosła działalnosc do Norwegii

Morawiecki kilka dni temu mówił na wiecu o powrocie Polaków setkami tysięcy do domu

to chyba jednak jest dom wariatów

Skończyło się dobre życie na poczet Państwa i nas wszystkich nas więc spier.... do dobrobytu gdzie Bruksela nie ma nic do gadania.

I czym się tu chwalić ? 

Mogła obrać kierunek Dubaj,  nie jest tak różowo jak w 1985r. bo wtedy za jedną pensję, w Polsce trzeba było pracować 45 lat 🙂 czyli całe życie.

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Jacuś - czy Ciebie też pogięło totalnie? Przestań uczestniczyć w tych głupich wątkach politycznych, bo stajesz się taki sam jak tam piszący te brednie.

Stetryczał nam forumowy miszcz słowa. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

10 minut temu, Lech36 napisał:

Czasem lepiej nie mieć pomysłów i

Pisiate maja natrętną potrzebę wywracania wszystkiego do góry nogami. Pomysł za pomysłem a co z tego wynika, to widać. Tak jakby ilość zgłaszanych pomysłów przekładała się na jakość. W ich fanatycznych łbach pewnie się przekłada. W rzeczywistości to tylko destrukcja. I jest to woda na młyn Moskwy. Im Polska słabsza, im bardziej rozpieprzona gospodarczo, bardziej wyizolowana ze społeczności europejskiej, tym dla Rosji lepiej. 
Ale się nam patrioci trafili! A na forum nie brak pożytecznych, którzy są zachwyceni tymi działaniami pisiatych.

5 minut temu, soundchaser napisał:

Jacuś - czy Ciebie też pogięło totalnie? Przestań uczestniczyć w tych głupich wątkach politycznych, bo stajesz się taki sam jak tam piszący te brednie.

Nie wiem co jest bardziej  śmieszne bycie głupkiem, nie mądrym człowiekiem, niewykształconym człowiekiem czy udawanie przygłupa  🙂

13 minut temu, Jacchusia napisał:

Genialne...czyli na oślep, a do przodu bo czas przecież tyka.

Dlaczego na oślep? Należy zawsze obserwować rozwój wypadków i powolutku przeć na przód. Zawsze to lepsze i bezpieczniejsze od układu w którym oczy są w dupie i przeć do tyłu jak to czyni PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Do niektórych nie dociera fakt, że mamy do czynienia z nowym ładem i pewnymi procesami które są tworzone nie na szczeblu władzy danego kraju, tylko na szczeblu globalnym i będą w kółko obarczać winą za całe zło Tuska, czy teraz Pisowców.
Doprawdy mieć aż takie klapki na czach i nie dostrzegać prawdziwych przyczyn i skutków obecnego kryzysu... współczuć chyba tylko wypada.

6 minut temu, djedryk napisał:

Nie wiem co jest bardziej  śmieszne bycie głupkiem, nie mądrym człowiekiem, niewykształconym człowiekiem czy udawanie przygłupa  🙂

Indoktrynacja zawsze może być świadoma, albo nieświadoma.
Ja potrafię odróżnić na forum kto udaje, że nie rozumie, a kto nie rozumie naprawdę.

3 minuty temu, papageno napisał:

Ale się nam patrioci trafili!

To patriotyzm dopasowany do trwania przy korycie obliczony na najgłębsze pokłady ciemnogrodzian potrzebnych do realizacji tej ścieżki (trwania przy korycie).  

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Ja potrafię odróżnić na forum kto udaje, że nie rozumie, a kto nie rozumie naprawdę.

SOUND na Prezydenta!!!!!! 😉 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

23 minuty temu, szymon1977 napisał:

Napierd.lanie na PiS jak słuszne - tak mało konstruktywne, a powtarzane w każdym wątku doskonale podkreśla brak pomysłu opozycji na Polskę. Wpisy, które streścić można słowami ***** *** to argumentacja tego samego kalibru co "ja słyszę".

Pandemia, wojna na Ukrainie i szantaż Rosji jest na rękę PO bo Polska  pogłębia się w recesji a z drugiej strony to idealna obrona PIS

Jedni i drudzy pi.... i tyle w temacie.

Jednym i drugim dałbym dożywotni zakaz pełnienia obowiązków państwowych.

9 minutes ago, soundchaser said:

Do niektórych nie dociera fakt, że mamy do czynienia z nowym ładem i pewnymi procesami które są tworzone nie na szczeblu władzy danego kraju, tylko na szczeblu globalnym

i bez względu jaka opcja polityczna będzie rządzic to w pewnych kwestiach będą musieli się podporządkowac decyzjom jakie zapadają np w Davos. Mogą conajwyżej kombinować jakim sposobem osiągną załozony cel i w tej materii toczyć batalię z opozycją. W sprawach które są ponad ich kompetencjami nie mają nic do powiedzenia, ani Kaczyński, ani Tusk.

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

7 minut temu, soundchaser napisał:

Do niektórych nie dociera fakt, że mamy do czynienia z nowym ładem i pewnymi procesami które są tworzone nie na szczeblu władzy danego kraju, tylko na szczeblu globalnym i będą w kółko obarczać winą za całe zło Tuska, czy teraz Pisowców.
Doprawdy mieć aż takie klapki na czach i nie dostrzegać prawdziwych przyczyn i skutków obecnego kryzysu... współczuć chyba tylko wypada.

Indoktrynacja zawsze może być świadoma, albo nieświadoma.

Rozpier....... celowo poukładany świat dobrobytu i wolności  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 minuty temu, papageno napisał:

No cóż, są globaliści i globalni idioci.

Jak zwykle bełkot.

A tu tylko jeden przykład, do czego prowadzą pomysły pisiatych. 

"Money.pl dotarł do pisma, jakie wysłało Ministerstwo Finansów do Rady Dialogu Społecznego. Rada prosiła rząd o udostępnienie planów finansowych funduszy Banku Gospodarstwa Krajowego, które wykorzystano przy konstrukcji budżetu na 2023 r. Ministerstwo z rozbrajającą szczerością przyznało, że ich nie zna. Problem w tym, że wydatki wypchnięte przez PiS poza budżet i tym samym kontrolę parlamentu mają sięgnąć 422 mld zł. Ekonomiści - domagający się przejrzystości finansów publicznych - krytykują za to PiS od lat"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i komu to służy? Nie tylko pisiatym do nabijania sobie kabzy, nie tylko.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
5 minut temu, djedryk napisał:

Jak zwykle bełkot.

On należy do tych, którzy nie rozumieją obecnej sytuacji. Tego jestem pewien...nie udaje.
Ignorować i tyle.

Godzinę temu, djedryk napisał:

A po co ja mam pytać ? jak ten człowiek to nałogowy kłamczuch polityczny.

Przecież  on już wiedział w 2015r. jak będzie w 2022r więc tym bardziej miał ułatwione zadanie i powinien zacząć działać.

a ja i tak wybieram 2015, było przyjemniej 🙂 

41 minut temu, djedryk napisał:

Jednym i drugim dałbym dożywotni zakaz pełnienia obowiązków państwowych.

i kto zostaje wtedy?

3 minuty temu, kostropaty napisał:

albo te straszliwe niemce...

Połaszczą się na patriotyczne ławeczki, promy, elektryczne auta, przekopy, lotniska polowe, nieprzebrane zapasy węgla, czyste wody w obfitości, gigantyczny przemysł obronny, pola wiatraków, czyste powietrze, uregulowane rzeki, wybitnie wydolny system emerytalny, prężnie działającą służbę zdrowia, najczystsze powietrze w Europie, miliardy ton złota?

35 minut temu, soundchaser napisał:

On należy do tych, którzy nie rozumieją obecnej sytuacji. Tego jestem pewien...nie udaje.
Ignorować i tyle.

Myślisz że nie rozumie ? według mnie dokładnie jest to celowe sianie dezinformacji.

Zastanawiam się czy głupi zmanipulowany  wyborca pisu nie jest mniej szkodliwy niż wykształcony elektorat PO

6 minut temu, papageno napisał:

Połaszczą się na patriotyczne ławeczki, promy, elektryczne auta, przekopy, lotniska polowe, nieprzebrane zapasy węgla, czyste wody w obfitości, gigantyczny przemysł obronny, pola wiatraków, czyste powietrze, uregulowane rzeki, wybitnie wydolny system emerytalny, prężnie działającą służbę zdrowia, najczystsze powietrze w Europie, miliardy ton złota?

bełkot m.... elektoratu PO 

według mnie dokładnie jest to celowe sianie dezinformacji.

o, i przyznał się 😄 

Zastanawiam się czy głupi zmanipulowany  wyborca pisu nie jest mniej szkodliwy niż wykształcony elektorat PO

nie mierz ludzi swoją miarą 🙂 

9 minut temu, djedryk napisał:

To straszne że ktoś może się nad takim czymś zastanawiać, pewnie dlatego mamy "sukces" sił destrukcji czyli PiS, "sukces" który prawdopodobnie wyjdzie Polsce bokiem. 

44 minuty temu, djedryk napisał:

wy... z tego wątku gdyż kompletnie nic nie wnosisz .

Bełkot to propaganda a na propagandzie podobno tylko PIS jedzie.

Po co pisać po co udowadniać najlepiej przyprawić rogi na obrazku Tuskowi wtedy jest diabłem Brukselskim.

A Kaczyńskiemu dziób kaczy.

A po co ja mam pytać ? jak ten człowiek to nałogowy kłamczuch polityczny.

Przecież  on już wiedział w 2015r. jak będzie w 2022r więc tym bardziej miał ułatwione zadanie i powinien zacząć działać.

Wiem poszedł do Brukseli ładować akumulatory polityczne u kanclerz Merkel i zajęło jemu to aż 7 lat a przepowiednię    którą   dostał  była od samego Jackowskiego w 2021r.

Może w 2015r. miał jakieś objawienie Maryjne które pomyliło mu się z 2021r. 🙂

Jaka szkoda,  że  ludzie z PiS- u (zwłaszcza z PiS- u ) nie wzięli sobie do serca profetycznej analizy/ wizji (?)  Lecha Kaczyńskiego , dotyczącej militarnej  ekspansji Rosji  na kraje bałtyckie. 

Szkoda,  gdyż mieliśmy dość czasu i środków , aby militarnie oraz energetycznie przygotować się na obecną sytuację ( inwazja Rosji na Ukrainę i związany z tym kryzys energetyczny , żywnościowy,  itp.).

PiS  walczył z aborcjonistkami i trwonił publiczne  pieniądze  ,  na wybory korespondencyjne ,  na propagandę(  kurwizję) ,    kupował poparcie ambony oraz  tworzył synekury dla Misiewiczów , itd. , miast , np.: kupić Karakale , czy inwestować w odnawialne źródła energii  , etc. 

Okres , w którym rządził i rządzi PiS to najbardziej zmarnowany czas dla Polski , dla naszego  bezpieczeństwa  i naszych portfeli. 

Życzę zdrowia,  wszak w każdym wieku się przydaje. 

Piotr

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Ignorować i tyle.

Oczywiście,  że nie mamy wpływu na obecną sytuację polityczno- ekonomiczną na świecie, wszak jesteśmy tylko pionkiem na arenie międzynarodowej.

Niemniej przez mądrą strategię polityczno- ekonomiczną możemy uniknąć katastrofy " lotniczej" i jakoś  przejść przez obecne turbulencje .😉

Piotr

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Całkowicie utraciłes kontakt z rzeczywistoscią. Nąstepnym razem za publiczne obrażaniem mnie posądzeniem o sympatyzowanie z PiS, będziesz się jak za atak personalny przed moderacją tłumaczyć, bo ja takiego buractwa tolerować nie będę.

To piszesz szymek że wszelkie posądzenie o sympatyzowanie z PiS będziesz ścigał, bo to obraza?

Pierwszy raz muszę się z tobą zgodzić.

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, papageno napisał:

A na forum nie brak pożytecznych, którzy są zachwyceni tymi działaniami pisiatych.

Pokaż no ich palcem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

To piszesz szymek że wszelkie posądzenie o sympatyzowanie z PiS będziesz ścigał, bo to obraza?

Pierwszy raz muszę się z tobą zgodzić.

Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Ale dobrze, że świadomość że bycie pisowcem to wstyd i hańba jest już powszechna.

Jestem Europejczykiem.

Podobnie jak POkemonem

Tylko bycie ruską onucą to jeszcze powód do satysfakcji 😆

Podobnie jak kiedys szurem i foliarzem

3 godziny temu, djedryk napisał:

Ja co do tego nie mam cienia wątpliwości, wszak to opozycyjna subkultura ***** *** i jej pokładanie nadziei w sierotach po Tusku, nie pozwala zaistnieć zdolnej dojść do władzy opozycji.

Edytowane przez szymon1977

4 godziny temu, 23031970 napisał:

Jaka szkoda,  że  ludzie z PiS- u (zwłaszcza z PiS- u ) nie wzięli sobie do serca profetycznej analizy/ wizji (?)  Lecha Kaczyńskiego , dotyczącej militarnej  ekspansji Rosji  na kraje bałtyckie. 

Szkoda,  gdyż mieliśmy dość czasu i środków , aby militarnie oraz energetycznie przygotować się na obecną sytuację ( inwazja Rosji na Ukrainę i związany z tym kryzys energetyczny , żywnościowy,  itp.).

PiS  walczył z aborcjonistkami i trwonił publiczne  pieniądze  ,  na wybory korespondencyjne ,  na propagandę(  kurwizję) ,    kupował poparcie ambony oraz  tworzył synekury dla Misiewiczów , itd. , miast , np.: kupić Karakale , czy inwestować w odnawialne źródła energii  , etc. 

Okres , w którym rządził i rządzi PiS to najbardziej zmarnowany czas dla Polski , dla naszego  bezpieczeństwa  i naszych portfeli. 

Życzę zdrowia,  wszak w każdym wieku się przydaje.

W związku z tym że nikt tutaj na oczywiste pytania nie odpowiada ( szczególnie KO anty PIS-owa )  zadaję pojedyncze pytania.

Na jakiej podstawie twierdzisz że Ludzie PIS-u nie wzięli sobie do serca.

20 minut temu, djedryk napisał:

W związku z tym że nikt tutaj na oczywiste pytania nie odpowiada ( szczególnie KO anty PIS-owa )  zadaję pojedyncze pytania.

Na jakiej podstawie twierdzisz że Ludzie PIS-u nie wzięli sobie do serca.

Na podstawie zakupów uzbrojenia dla armii których za wiele nie było. Pisałem o tym wielokrotnie.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.