Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wypowiedzi - perełki pisowców.

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet za milion . Nie to co inwestycje targowicy . Stop . Jakie inwestycje !

25 lutego w waszym myśleniu nic nie zmienił.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

rozpier*alanie pieniędzy podatników i napychanie sobie kieszeni na lewo nazywasz inwestycjami?

Edytowane przez kostropaty
49 minut temu, polraven napisał:

Niestety ale w Tym związku to opozycja od dwóch kadencji tyłem do partnera stoi. Jeśli chcesz wygrać to musisz zrozumiesz dlaczego przegrywasz, samouwielbie, że niby jesteś lepszy to niby Ci się należy, to za mało. Bo na razie to ******* bez gry wstępnej.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

16 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Apeluję do wszystkich o pisanie na temat. A tematem są  głupie wypowiedzi czy wpisy pisowskich czynowników.

To masz. Mnie to zawsze rozśmiesza. 

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Niestety ale w Tym związku to opozycja od dwóch kadencji tyłem do partnera stoi. Jeśli chcesz wygrać to musisz zrozumiesz dlaczego przegrywasz, samouwielbie, że niby jesteś lepszy to niby Ci się należy, to za mało. Bo na razie to ******* bez gry wstępnej.

Cierpliwości szymon, nie podniecaj się tak. Do wyborów jeszcze rok.

Albo i dłużej.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

ja to bym normalność wolał

a nie psycholi i złodziei u steru 🙂 

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Cierpliwości szymon, nie podniecaj się tak. Do wyborów jeszcze rok.

Albo i dłużej.

Podniecę się gdy będzie czym, na tę chwilę gdy patrzę na parainteligentne wybryki forumowych opozyjonistów z Tobą na czele to ręcę opadają. Jestem cierpliwy, ale mogę się niedoczekać aż PiS umrze ze starości.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

42 minuty temu, szymon1977 napisał:

Podniecę się gdy będzie czym, na tę chwilę gdy patrzę na parainteligentne wybryki forumowych opozyjonistów z Tobą na czele to ręcę opadają. Jestem cierpliwy, ale mogę się niedoczekać aż PiS umrze ze starości.

Smutno ci szymek bo nawet nie masz startu do tej "forumowej opozycji".

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

...nie masz startu do tej "forumowej opozycji".

A myślałem, że w moim wieku nie wybucha się już spontanicznym śmiechem - dziękuję, dawno tak dobrego dowcipu nie czytałem.

„Wszyscy jesteśmy równi wobec prawa i niestawianie się na wezwania prokuratury skutkuje akcją milicji, yyy policji.“ - Ryszard Terlecki. 

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

A myślałem, że w moim wieku nie wybucha się już spontanicznym śmiechem - dziękuję, dawno tak dobrego dowcipu nie czytałem.

To skąd szymek te wszystkie twoje kompleksy które ochoczo demonstrujesz?

Jestem Europejczykiem.

Opiniotwórcza gazetka wybiórcza 2020 :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

...twoje kompleksy...

Akurat to wszystkich Twoich postów istotą jest kompleks: kompleks z powodu bycia Polakiem. Szczerze mi Cię szkoda gdy widzę, jak wydaje Ci się ważna Twoja bocznicowa pisanina. Istniejesz tylko dlatego, że ludzie inteligentni na codzień nie zauważają Twojego istnienia. To jak z krzyżem, który wisi na ścianie: w sumie można by go zdjąć, tylko po co, skoro już tam jest?

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Smutno ci szymek bo nawet nie masz startu do tej "forumowej opozycji".

Możesz przestać trollować? Wojciech o to prosił.

9 minut temu, soundchaser napisał:

Możesz przestać trollować? Wojciech o to prosił.

To w jego wykonaniu oznaczałoby niebyt. Ale dołaczączam:

Jaro_747 przestań trolować PROSZĘ.

19 minut temu, szymon1977 napisał:

To w jego wykonaniu oznaczałoby niebyt. Ale dołaczączam:

Jaro_747 przestań trolować PROSZĘ.

Pajacujesz. Policz swoje wpisy o mnie szymek, wycisz swoje kompleksy, wszystkim ulży.

A wracając do tematu:

"Wierzę, że otwarcie kanału przez Mierzeję Wiślaną to początek czwartego portu Rzeczypospolitej; to kolejny akt tego, by Polska była naprawdę niepodległa, suwerenna i była liczącym się państwem; to także efekt woli, inspirowanej patriotyzmem - powiedział w sobotę prezes PiS Jarosław Kaczyński."

Według Prezesa kanał donikąd służy umocnieniu niepodległości Polski.

Ciekawa koncepcja.

Jestem Europejczykiem.

46 minut temu, Jaro_747 napisał:

Policz swoje wpisy o mnie...

Jaro proszę, ja Ci tylko odpowiadam a staram się być delikatny.

46 minut temu, Jaro_747 napisał:

...kanał donikąd...

A kilka (a może kilkanaście?) dni temu ten sam kanał w wątku Wojennym zbierał lajki, bo pozwalał uniezależnić się od ruskich surowców - w tym wątku wiatr w drugą stronę wieje chorągiewkom.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

A lilka dni temu ten sam kanał w wątku Wojennym dostał lajka, bo pozwił uniezależnić się od ruskich surowców - w tym wątku wiatr w drugą stronę wieje chorągiewkom.

Ty czytasz brednie które wypisujesz???

"kanał (...) pozwił uniezależnić się od ruskich surowców"

Jakim cudem??? Na dnie kanału odkryto złoża gazu i ropy???

Jestem Europejczykiem.

No nie da się ukryć, że manipulacja, odwracanie kota ogonem i dopasowywanie sobie wymyślonej ideologii do zastanej sytuacji to Wasza specjalność i znak firmowy.
Twoja Jarek i Tobie podobnych forumowiczów, podążających zawsze za wybraną i słuszną narracją.

"— Nie chodzi o to, czy tu będą mogły przepływać największe statki; od tego, by odbierać towar z największych statków, mamy inne porty; od tego, by ładować największe statki, mamy inne miejsca na wybrzeżu Rzeczypospolitej. Chodziło o to, by ta droga symbolicznie była otwarta."

To przemyślenia Dudy.

Jestem Europejczykiem.

34 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ty czytasz brednie które wypisujesz???

"kanał (...) pozwił uniezależnić się od ruskich surowców"

Jakim cudem??? Na dnie kanału odkryto złoża gazu i ropy???

Choc raz przeczytaj to, co komentujesz: nie ja to pisałem, ja tylko przytoczyłem to, co ktoś pisał.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.