Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wypowiedzi - perełki pisowców.

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

A do Lisa i Durczoka się dopieprzałeś. A według twojej logiki nieważne jakim kto jest skur.elem, ważne wyniki.

Obajtek chory... Jacenty... jak pelikan.

Człowieku, tobie się myli pisanie o kimś z pisaniem o ich dokonaniach, choc nie wiem jakie ci dwaj je mają (?).

Kiedy ja pisałem o osiągnięciach Orlenu, to ty wmieszałeś  w to ułomność Obajtka - łapiesz?

a skoro o Orlenie:

Cytat

PKN Orlen chce kupić niemiecką rafinerię Schwedt. To zakład należący do Rosnieftu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No popatrz znowu sukces klnącego Obajtka 🙂

POmijam fakt, ze von Tusk chciał Orlen sprzedać Rosjanom...

I taka refleksja:

Ciekawe jakby wojna na Ukrainie wyglądała gdyby rządziło PO?...a polskie firmy energetyczne były w rękach Rosjan? a tym samym i my...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

41 minut temu, kostropaty napisał:

naprawdę, to są maluszki w porównaniu z pisiatymi 😄 

Mylisz prowizje od strat dla państwa i podatników.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

54 minuty temu, Tadeiro napisał:

W Krakowie ludzie żyli najdłużej w Polsce, proszę państwa, mimo że był smog, jak to mówili największy w Polsce. Ja się wychowałem w miasteczku, które było zasmożone nie gorzej niż Kraków. Wyrosłem na zdrowego człowieka.

Oblicz w jakiej odległości od jabłoni upadło jabłko.

Marszałek woj. zachodniopomorskiego grozi pozwem Gazecie Polskiej za przedruk informacji z Die Welt o współpracy premier Maklemburgii-Pomorza Przedniego z Rosją. Dlaczego pozew? Bo polityk PO ściśle współpracował z niemiecką premier. Rosja, Niemcy, PO - w sumie jeden diabeł.

Staropolskie " Uderz w Niemca a lemingi się odezwie"

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

"Dzieci z in vitro, są jak truskawki. Bez smaku" miał powiedzieć podczas swojego wystąpienia. Później odwoływał się do papieża Jana Pawła II: "Nie wolno nam tego robić w Polsce, w której urodził się nasz papież" przekonywał radny PiS."

Adam Grelecki, radny PiS z Krakowa.

"Radna PiS z Poznania myli in vitro z... KLONOWANIEM: "To metoda WETERYNARYJNA, pierwsza była owieczka Dolly!"

MjAyMjA5YgsgGztZbk5vHmNDbwMoF2FINFt3SG4C

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Łodzie podwodne można budować wszędzie, na kanałach , rzekach. Bo chodziło o to aby było poza zasięgiem alianckiego lotnictwa. Natomiast bazy muszą być na głębokich wodach

Ty im nie tłumacz, bo i tak "nie zrozumią". 😉

Teraz, porlick napisał:

Ty im nie tłumacz, bo i tak "nie zrozumią". 😉

Nie musisz . W marynistyce siedzę od 40 lat . A z zagadnień przemysłu stoczniowego w pierwszej połowie 20 wieku mam na koncie opracowania i wykłady . 

Ale każdy kto widział TVN24 pewnie wie lepiej 

18 minut temu, jar1 napisał:

"Dzieci z in vitro, są jak truskawki. Bez smaku" miał powiedzieć podczas swojego wystąpienia. Później odwoływał się do papieża Jana Pawła II: "Nie wolno nam tego robić w Polsce, w której urodził się nasz papież" przekonywał radny PiS."

Adam Grelecki, radny PiS z Krakowa.

"Radna PiS z Poznania myli in vitro z... KLONOWANIEM: "To metoda WETERYNARYJNA, pierwsza była owieczka Dolly!"

Ukryta Zawartość

Uderzające podobieństwo z tym, że owca głupot nie gada... 

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

Człowieku, tobie się myli pisanie o kimś z pisaniem o ich dokonaniach, choc nie wiem jakie ci dwaj je mają (?).

Kiedy ja pisałem o osiągnięciach Orlenu, to ty wmieszałeś  w to ułomność Obajtka - łapiesz?

No łapię. Według ciebie mamy chama za szefa największej państwowej spółki, a ty cieszysz się z dużych zysków tej spółki, która zarabia na sprzedawaniu paliwa Polakom. 

A o ułomności napisałeś ty. Dla mnie Obajtek to wiejski cwaniak.

A żeby być w temacie. Może jakiś cytat z Obajtka?

Edytowane przez Piękny Stefan

Pomieszczenie 7,5x6,2x2,7. Współczynnik W 0,2. Temperatura zewnętrzna -10 st. C. Ile pisiarek z ministerstwa klimatu o temp. 36,7 st. C i pow. ciała 2,4 m kw. należy umieścić, by temp. wewnętrzna wyniosła 17 st. C? Jak długo trzeba grzać?

44 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

A żeby być w temacie. Może jakiś cytat z Obajtka?

Nie wolno.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota nie jeden ma tytuł  :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez 23031970

Piotr

1 godzinę temu, marek-1969 napisał:

Nie musisz . W marynistyce siedzę od 40 lat . A z zagadnień przemysłu stoczniowego w pierwszej połowie 20 wieku mam na koncie opracowania i wykłady . 

Ale teraz mamy pierwszą połowę XXI wieku gdybyś się nie zorientował.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, marek-1969 napisał:

W marynistyce siedzę od 40 lat

Bardzo ciekawe . A w jakiej konkretnie ? 

Edit . Tu same szczury lądowe . Nie ma z kim pogadać .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Byłoby bardzo dobrze, gdyby wznowiła pracę wspólna komisja ds. podręczników"
R. Sikorski podczas wspólnej konferencji z Ławrowem w Moskwie 6 maja 2009 r.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, marek-1969 napisał:

W marynistyce czy w marynarce ?

2013:

Dziennik Elbląski” poinformował, że premier Donald Tusk, obecny w czwartek w Elblągu, podczas spotkania z mieszkańcami miasta obiecał realizację przekopu przez Mierzeję Wiślaną. Nie doszło natomiast do spotkania Tuska z prezydentem Elbląga Jerzym Wilkiem (PiS).

30 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

W marynistyce czy w marynarce ?

Cały On, marynarz, strażak i żołnierz w jednym 😉

69080356_1120697734808126_37936714349040

Edukacja, edukacja.

"Nauczyciel to człowiek naprawdę uzdolniony, wykształcony, mądry z wielkim obyciem i kontaktami z ludźmi, zwłaszcza młodymi nie potrzebuje dokształcania co miesiąc czy co 2 miesiące — mówił Przemysław Czarnek podczas zjazdu klubów Gazety Polskiej"

Ważne żeby się spowiadał i do komunii przystępował. Najpierw spowiedź przez piskuratorem pisoświaty potem dopiero przed księdzem. Zaświadczenia o spowiedzi dołączane do akt osobowych.

4 minuty temu, jar1 napisał:

Cały On, marynarz, strażak i żołnierz w jednym 😉

Ukryta Zawartość

Na front. Nie trafią konusa...

Ukryta Zawartość

Według nieoficjalnych doniesień Radia ZET Jacek Kurski, jeszcze do niedawna prezes TVP, miałby objąć stanowisko ministra cyfryzacji w rządzie Prawa i Sprawiedliwości. O tę informację został zapytany we wtorek rzecznik partii. - W PiS wielu nosi buławy w plecakach.

Jestem Europejczykiem.

Dlaczego Polska - największy producent węgla w Europie - cierpi na brak węgla i jego niebotyczne ceny? Dlaczego eksportuje węgiel, a importuje węglopodobny? Odpowiedź: rządzi "dobra zmiana". Zabrakłoby piasku na Saharze ?

Pyta Janusz  Lewandowski . Wraz z kolegami z KLD ( protoplaści PO) zlikwidowali blisko 40 kopalń węgla.

Ps eksportujemy tylko koksujący który nie nadaje się do celów grzewczych. Ale skąd lemingi mają o tym wiedzieć.

Edytowane przez marek-1969

Czerń, widzę czerń

"Równe traktowanie wszystkich to lewacka utopia. W szkole jej emanacją jest edukacja włączająca" - napisała na Twitterze kurator Barbara Nowak.

Odpowiedź na Twitterze

Michał Gostkiewicz  

@mgostkiewicz

Równe traktowanie wszystkich ma pani wpisane w Konstytucji RP. A dzieci ze specjalnymi potrzebami zasługują na szczególną ochronę i pomoc państwa.

Godzinę temu, marek-1969 napisał:

Ps eksportujemy tylko koksujący który nie nadaje się do celów grzewczych. Ale skąd lemingi mają o tym wiedzieć.

Kłamiesz pisowski propagandzisto.

"Od stycznia do teraz sprzedano poza Polskę około 2,8 miliona ton węgla za 3 miliardy złotych - przekazała doktor Joanna Maćkowiak-Pandera, prezeska think tanku Forum Energii.

W 2022 roku Polska wyeksportowała 2,877 mln ton węgla, z czego koksującego - 1,434 mln ton."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Następny geniusz nie słyszał o kontraktach długoterminowych .

Ty nie kłamiesz . Tylko powtarzasz brednie z miediów dla " nowoczesnych i europejskich"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

26 minut temu, marek-1969 napisał:

Następny geniusz nie słyszał o kontraktach długoterminowych .

W tym roku węgiel koksujący to połowa sprzedanego węgla a nie całość jak pisałeś. Jesteś kłamca i oszust albo analfabeta. Trzeciego wyjścia nie ma.

Jestem Europejczykiem.

Zawsze to lepiej niż być lemingiem który wierzy w bajki opozycji dzięki czemu czuje się lepszy . 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.