Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wypowiedzi - perełki pisowców.

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Może i głupi ale szczery .

Jasne. Tak szczery, że zdradził tajemnicę partyjną, choć ich elektorat i tak jest zbyt tępy, by tę wypowiedź wlasciwie zrozumieć.

49 minut temu, Jaro_747 napisał:

Licytuj.

Ile razy biorę się za sprawdzania jakichś liczb podawanych przez pisowców tyle razy okazuje się że kłamią.

Sto na sto.

Przypadek? Nie sądzę. Kłamstwo to standardowa metoda tej szajki.

Dublecik głupot. Do trzech razy szczuka..

3 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Dublecik głupot. Do trzech razy szczuka..

Tak tylko po pisowsku pieprzysz czy masz coś konkretnego do powiedzenia?

Mareczek kłamał w kwestii eksportu węgla, nie masz z tym problemu?

Jestem Europejczykiem.

W tym kraju się nie da.

Kolejna kabaretowa wypowiedź Fogla " premier sam wybiera sobie współpracowników " .

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Nowak to wyjątkowa kretynka, dlatego jest tak hołubiona przez pisowców.

Teoria ciekawa - ale czy właściwa? Raczej nie, bo np na naszym forum za bycie kretynem lajków od pisowców nie dostaniesz, co najwyżej uśmiechy politowania.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

21 minut temu, szymon1977 napisał:

Teoria ciekawa - ale czy właściwa? Raczej nie, bo np na naszym forum za bycie kretynem lajków od pisowców nie dostaniesz, co najwyżej uśmiechy politowania.

Ależ o tym właśnie piszę szymek. Lajki od pisowców za bycie kretynem się nie liczą.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ależ o tym właśnie piszę szymek. Lajki od pisowców za bycie kretynem się nie liczą.

Nie zrozumiałeś, co poniekąd potwierdza słuszność moich słów. Otóż na naszym Forum za bycie kretynem lajka od pisowca nie dostaniesz, więc co niby chciałbyś sobie liczyć?

Edytowane przez szymon1977

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Nie zrozumiałeś: na naszym Forum za bycie kretynem lajka od pisowca nie dostaniesz, więc co niby chciałbyś liczyć?

Prymitywizm twoich wypowiedzi jest na poziomie pozostałych lizaczy prezesowego zadka.

Co ty szymek wiesz o zrozumieniu czegokolwiek???

A teraz może wypowiesz się na temat eksportu węgla? Masz okazję się wykazać. Czekam z zainteresowaniem.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Udało ci się 😁

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

Czytaj powoli. Po literce i weź głeboki oddech 🙂

Rozpisać?😁

2 godziny temu, YunnanTEA napisał:

Kostropate?

ty nawet nie znasz znaczenia tego słowa 😁😁

2 godziny temu, YunnanTEA napisał:

Małe miki za 260mld zł? Zima idzie...

zmarzniesz?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
27 minut temu, Jaro_747 napisał:

A teraz może wypowiesz się na temat eksportu węgla?

A co chciałbyś się dowiedzieć? Zapytaj wprost, jak będę miał chwilę to poszukam dla Ciebie w googlach.

27 minut temu, Jaro_747 napisał:

Prymitywizm twoich wypowiedzi...

Przy Twoich prostackich obelgach mój prymitywizm to cecha iście arystokratyczna.

Twoje pieniactwo przechodzi w nowa fazę. Doszła megalomania.

A wracając do węgla - znany pisowski propagandzista @marek-1969 stwierdził:

"eksportujemy tylko koksujący który nie nadaje się do celów grzewczych".

Prawda czy fałsz? Proste pytanie, powinieneś dać radę.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

..."eksportujemy tylko koksujący który nie nadaje się do celów grzewczych".

Prawda czy fałsz? Proste pytanie, powinieneś dać radę.

Ale właściwie to o co Ty mnie pytasz? Fakty zaprezentowałeś (chyba to byłeś Ty, nie chce mi się wracać), nie jestem Tobą aby ku szczytnej idei faktom zaprzeczać.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Twoje pieniactwo przechodzi w nowa fazę. Doszła megalomania.

Powyżej uznania samego siebie za europejczyka-rebelianta ze swoją megalomanią i tak nie wyskoczę.

-----

JA PIER... zapomniałem posłuchać tego, co mi linkowałeś - chwila przerwy.

No widzisz szymek, nadymasz się jak indor a na prościutkie pytanie nie potrafisz odpowiedzieć.

Jestem Europejczykiem.

Widać z jaką zajadłością realizują woodzowską zasdę: Nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne. Wierność aż po grób. Co tam prawda.

Teraz, papageno napisał:

Widać z jaką zajadłością realizują woodzowską zasdę: Nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne. Wierność aż po grób. Co tam prawda.

Lud pisowski zaiste potrafi zadziwić.

Jestem Europejczykiem.

No widzisz szymek, nadymasz się jak indor a na prościutkie pytanie nie potrafisz odpowiedzieć.

Ja pier... choć raz skup się człowieku! Przedstawiłeś fakty - czego oczekujesz, że będę faktom zaprzeczał?

Ps.

Podlinkujesz mi jeszcze raz bo nie mogę znaleźć.

-----

5 minut temu, papageno napisał:

Widać z jaką zajadłością realizują woodzowską zasdę: Nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne.

Ja pier... piszesz to jako komentarz do postu, w którym Twojemu koledze przyznałem rację?

Jezusie Maryjo jaki nierozgarnięty!!!

5 godzin temu, marek-1969 napisał:

(...) eksportujemy tylko koksujący który nie nadaje się do celów grzewczych.

Węgiel koksujący, żeby nie było wątpliwości.

To stwierdzenie to prawda czy nieprawda?

Jak mam zapytać szymek żebyś zrozumiał??? Prościej już nie potrafię.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

To stwierdzenie to prawda czy nieprawda?

Ja pier... skup się człowieku! Sam w odpowiedzi przedstawiłeś (chyba Ty) oficjalne dane - czego oczekujesz, że ja swoim widzimisię ocenię prawdziwość danych... daj lepiej linka z tą muzyką, co mi wczoraj linkowałeś.

Jak mam zapytać szymek żebyś zrozumiał???

Ile razy mam odpowiadać, żebyś tę odpowiedź zrozumiał. Równie dobrze mógłbyś zapytać, czy moim zdaniem 2+2=4

Czyli Kolega PiSowiec @marek-1969 kłamał, tylko nie chce ci to przejść przez gardło.

A ponoć prawda was wyzwoli...

Jestem Europejczykiem.

20 minut temu, Jaro_747 napisał:

@marek-1969 kłamał,

Dasz mi w końcu linka do tej muzyczki z wczoraj?

Ps.

Od "kłamał" do "pomylił się" droga daleka, osądzać nie będę bo do oceny sytuacji nic to nie wnosi.

12 minut temu, szymon1977 napisał:

Dasz mi w końcu linka do tej muzyczki z wczoraj?

Ps.

Od "kłamał" do "pomylił się" droga daleka, osądzać nie będę bo do oceny sytuacji nic to nie wnosi.

Nie pomylił się tylko kłamał bo przyłapany mataczył.

Linka dam, nie ma problemu. Ale najpierw przejrzę, bo tam mnóstwo słabizny, z pierwszego sezony chyba trzy utwory są warte uwagi. Jutro zrobię jakąś selekcję i podrzucę, może w jakimś innym wątku. Chętnie wysłucham sugestii i propozycji gdzie to wrzucić, bo zawsze miałem ucho do muzyki innych kultur i może warto to pociągnąć i rozwinąć.

Takie lewackie skrzywienie - otwartość na świat 😛.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Nie pomylił się tylko kłamał...

Dla mnie to nie ma znaczenia: nie jestem za PiS żeby wciskać pomyłkę, ani za PO żeby wciskać kłamstowo.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Chętnie wysłucham sugestii i propozycji...

Fallujah "Flesh Prevails" - doskonała płyta death-metalowo mocno zafascynowana jazzem.

Linka dam, nie ma problemu. Ale najpierw przejrzę, bo tam mnóstwo słabizny, z pierwszego sezony chyba trzy utwory są warte uwagi. Jutro...

Daj dziś, dla laika to nie zrobi różnicy, czy kawałki są dobre, super, czy takie sobie.

Jeżeli chodzi o sugestie to oczekiwałem raczej takich dokąd przenieść te wpisy o muzyce orientalnej. Do jakiego forum, bo na Bocznicy nie bardzo pasuje i zaśmieca inne wątki.

Jestem Europejczykiem.

Ale tak na zachętę coś wrzucę ;-).

Nieprzekonanych zachęcam do wytrzymania pierwszej minuty, później samo wciąga.

Jestem Europejczykiem.

I jeszcze to z unikalną prośba do moderacji o wybaczenie offtopicu, ale słucham i polecam z czystym sercem. Jak się nie spodoba to polecam słuchanie do skutku.

Jestem Europejczykiem.

Dla przypomnienia:

"Myślenie o pieniądzach nie jest najważniejsze w życiu, zapewniam kolegów lekarzy, młodych lekarzy, którzy rozpoczynają pracę, że pieniądze naprawdę nie są najważniejsze w życiu. Sam w tej chwili, jako marszałek Senatu, zarabiam zdecydowanie mniej, niż bym zarabiał, jako dyrektor czy ordynator szpitala. Naprawdę warto pracować dla jakiejś idei, a nie tylko myśleć o pieniądzach".

Szkoda, że nie skierował tych słów do swoich kompanów w łupieniu.

A rzeczywistość wyglądała tak:

"Portal TVN24.pl ujawnił, że Karczewski jako senator, a potem wicemarszałek Senatu, w latach 2009-2015 zarobił ponad 400 tys. zł, odbywając płatne dyżury w szpitalu, w którym był na bezpłatnym urlopie na czas wykonywania mandatu senatora. Z dokumentów, do których dotarł TVN24.pl, wynika, że Ministerstwo Zdrowia uznało wtedy taką sytuację za niedopuszczalną. Podobną opinię wyrazili eksperci oraz Główny Inspektor Pracy".

Ale ponieważ pan senator kieruje się idea rzeczywistość została zanegowana. To brzmi lepiej, niż gdyby się napisało, ze kłamie jak każdy pisiaty. Oni nie kłamią. Oni negują rzeczywistość.

12 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To co powiedzieć o zwolenniku władzy, który wierzy ,że ta władza za nic nie odpowiada i nic nie może ?

Cytujesz króla Europy który ciągle twierdził że nic nie może?

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

2 godziny temu, papageno napisał:

Naprawdę warto pracować dla jakiejś idei, a nie tylko myśleć o pieniądzach".

O! 

To dokładnie to samo, czego Czarnek wymaga od nauczycieli.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.