Skocz do zawartości
IGNORED

Nie żyje Jerzy Urban . Co dalej z tygodnikiem NIE ?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, absinth3 napisał:

Wątek ciągnięty sztucznie

De mortuis aut bene, aut nihil, więc nie bardzo jest co pisać.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Dajcie już temu Urbanowi spokój. Umarł i już. Po co ten wątek? Tygodnik "Nie" ktoś inny przejmie i dalej będzie funkcjonować. 

Z drugiej strony zobaczcie- wszystkie demony późnego  prlu - u są już,, po tamtej stronie ".

Jaruzelski, Kiszczak,  Urban....   dobrze , że ich dzieci nie są tak ambitne jak rodzice...

17 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale są ich godni mentalni  następcy i fundują nam deja vu pod postacią pispaństwa .

Smutna diagnoza ale prawdziwa ...

Dokładnie, demony odeszły ale w polityce nadal Polskie ZOO: Chomik kontra Kaczor Donald.

Edytowane przez szymon1977

14 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale są ich godni mentalni  następcy i fundują nam deja vu pod postacią pispaństwa .

Mentalni następcy: europosłowie miller, Włodzimierz Cimoszewicz Grupa Postępowego Sojuszu Socjalistów i Demokratów w Parlamencie Europejskim, arłukowicz, dalej rosati, napieralski, michnik, walter, wejchert, komorowski, tusk... ... ... i 27% forumaudio. Dinozaury demokracji socjalistycznej. Cześć ich pamięci.

Na pogrzebie Urbana mnóstwo komuchów - Michnik, Turski, Kwaśniewski. Jak szedł Kwach to ludzie krzyczeli: "Gaście papierosy bo wybuchnie!". 🙂

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Godzinę temu, il Dottore napisał:

Na pogrzebie Urbana mnóstwo komuchów - Michnik, Turski, Kwaśniewski...

A za nimi sznur fanów, wśród nich wszyscy nasi forumowi rebelianci, walczący na Bocznicy o demokrację i kapitalizm - "Polskie ZOO" 🙂

Edytowane przez szymon1977

2 godziny temu, costa brava napisał:

Im więcej bojowników o wolność tym mniej wolności 

Aktualnie jeden z bojowników o wolność słowa ubolewał w wątku moderacyjnym, że userom o odmiennych poglądach wolno się wysławiać, a za czasów "informatyka" to było...

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Aktualnie jeden z bojowników o wolność słowa ubolewał w wątku moderacyjnym, że userom o odmiennych poglądach wolno się wysławiać, a za czasów "informatyka" to było...

Kto to "informatyk"?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

24 minuty temu, il Dottore napisał:

Kto to "informatyk"?

Nie wiem, to cytat.

• 3 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Fgd6dMRWAAI7Sgo?format=jpg&name=900x900

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.