Skocz do zawartości
IGNORED

Życie partnerskie w "trójkącie" : On, ONA i AUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Najbrzydszy System Stereo Na Świecie właśnie wyraźnie wypiękniał. Żona już mi ciosa kołki na głowie, że córce głowę truję audiozakupami a ona do PL tylko na chwilę pojechała! 🙂

Dzięki @Q21! Interesy z Wami to przyjemność! 🙂

Fu39FivXwAAXrKt?format=jpg&name=medium

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Godzinę temu, przmor napisał:

Po angielsku ale chyba każdy zrozumie.

Tak rozumiemy. Już w dziale Start był jeden wątek do wylewania frustracji mężczyzn niezdolnych do życia w związku z kobietą, tu mamy powtórkę z rozrywki.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

A mnie się wydaje ,że te różnice w spojrzeniu na fakt umieszczenia w mieszkaniu sprzętu Hi Fi między kobietami i mężczyznami wynikają z faktu odmienności gustów . Bo sprzęt oprócz tego ,że powinien dobrze grać powinien także dobrze wyglądać .To też jest mebel czyli liczy się także efekt estetyczny .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Dźwięk i funkcjonalność to moja działka, stylistykę pozostawiam żonie, a kasa wspólna - problemu nie ma.

W dniu 30.04.2023 o 20:03, szymon1977 napisał:

Dźwięk i funkcjonalność to moja działka, stylistykę pozostawiam żonie, a kasa wspólna - problemu nie ma.

Skoro nie masz problemu z kobietą, to może wcale to nie jest kobieta🤔?
😁

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czy on i ona mogą uprawiać seks w towarzystwie audio ? Czy to jest już patologia ( seks grupowy ) .

Zapytaj Laurę, którą odgrywała Julia Roberts z filmu "Sypiając z wrogiem" 😉  

Mężczyżni są z Marsa, kobiety z Venus, a domowe stereo z Tworek. Ale można to wszystko jakoś pogodzić i poustawiać, więc zdarza się, że zapanuje pokój i harmonia, chociaż nie jest to takie oczywiste, że tak będzie forever. Zawsze jest powód do konfliktu, a jak go nie ma, to przybyszki z Venus go sobie znajdą, lub wymyślą, a one lubią wymyślać... 😉🙃🙂

Parker's Mood

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Z audio się nie da sypiać . No chyba ,że z lampowcem .

Albo z klasą "A" 😉.

58 minut temu, Chicago napisał:

Mężczyżni są z Marsa, kobiety z Venus, a domowe stereo z Tworek. Ale można to wszystko jakoś pogodzić i poustawiać, więc zdarza się, że zapanuje pokój i harmonia, chociaż nie jest to takie oczywiste, że tak będzie forever. Zawsze jest powód do konfliktu, a jak go nie ma, to przybyszki z Venus go sobie znajdą, lub wymyślą, a one lubią wymyślać... 😉🙃🙂

... i wybaczyć rzeczy których żeśmy jeszcze nie zrobili 🙂

W dniu 8.05.2023 o 15:24, Kalasanty Ciaputko napisał:

Skoro nie masz problemu z kobietą, to może wcale to nie jest kobieta🤔?
😁

Bez obaw, poza tematyką Forum AS moja kobieta to 100% kobieta (mnóstwo "problemów").

Szczerze mówiąc oczekiwałem od Kolegów, że podzielą się sposobami - wyrafinowanymi sztuczkami stosowanymi w stosunku do kobiet, by wprowadzić zmiany w systemie audio.

Np kolor ust mojej Żony patrząc przez lata na zastosowane techniki makijażu permanentnego równowarty jest wybitnym DAC - patrząc na koszty w złotówkach. Ale rozmazana z jacuzzi nie wychodzi. 😉

Moja "audio nervosa"  cierpliwie wyczekuje na "cosmetolog nervosa" mojej połowicy.

I wtedy ....

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

U mnie nie ma problemu co ile kosztuje i ma większe priorytety. Mamy wspólne wydatki = bytowe. A reszta w dochodów ma dobrowolność. Każdy kupuje co mu się podoba. Ale aspekt estetyczny sprzętu, tak... Tu czasami są kolizje interesów 😉.

Ale umówmy się koledzy, czasami wymiana mebli jest tańsza niż wymiana kolumn 😁.

9 godzin temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Ale umówmy się koledzy, czasami wymiana mebli jest tańsza niż wymiana kolumn 😁.

Nie dla mnie- moje regały na książki wykonałem samodzielnie z tarcicy modrzewiowej (cięcie, heblowanie , szlifowanie, malowanie)

Są bezcenne.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

W dniu 8.05.2023 o 16:51, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czy on i ona mogą uprawiać seks w towarzystwie audio ? Czy to jest już patologia ( seks grupowy ) .

Bardzo grupowy. 
Uprawiasz seks przy włączonej muzyce i w momencie gdy dochodzicie akurat kończy się płyta. Sąsiedzi przestają słyszeć muzykę, a zaczynają słyszeć orgazm.
Miałem tak kilka razy. 😉

Edytowane przez soundchaser
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.