Skocz do zawartości
IGNORED

Piwo z Mentzenem

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że tak jak Lex Tusk przysporzy wyborców KaŁo tak afera z Marciniakiem - Mentzenowi.

Już nawet Biedroń wystąpił w obronie Marciniaka. To w końcu popełnił zbrodnie czy nie?

2 minuty temu, dzarro napisał:

Wygląda na to, że tak jak Lex Tusk przysporzy wyborców KaŁo tak afera z Marciniakiem - Mentzenowi.

Już nawet Biedroń wystąpił w obronie Marciniaka. To w końcu popełnił zbrodnie czy nie?

Nie rób z siebie głupka proszę, po co ci to? W tej dyscyplinie jest tu zbyt duża konkurencja.

Jestem Europejczykiem.

"Szymon Marciniak nie poprowadzi finału Ligi Mistrzów. Tak UEFA ukarała sędziego za występ na konferencji organizowanej przez Sławomira Mentzena, kontrowersyjnego polityka Konfederacji, oskarżanego o antysemityzm i homofobię. - Niestety wiem to z bardzo dobrych źródeł - powiedział Tomasz Smokowski z "Kanału Sportowego"."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szczucie i poprawność robią się coraz groźniejsze.

Ukryta Zawartość

13 minut temu, Zyzol napisał:

"Szymon Marciniak nie poprowadzi finału Ligi Mistrzów. Tak UEFA ukarała sędziego za występ na konferencji organizowanej przez Sławomira Mentzena, kontrowersyjnego polityka Konfederacji, oskarżanego o antysemityzm i homofobię. - Niestety wiem to z bardzo dobrych źródeł - powiedział Tomasz Smokowski z "Kanału Sportowego"."

Ukryta Zawartość

Szczucie komuchów na demokrację?

Co tam na froncie Zyzol, Ruskim słabo idzie to musisz obskoczyć wszystkie wątki?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

16 minut temu, Jaro_747 napisał:

Co tam na froncie Zyzol, Ruskim słabo idzie to musisz obskoczyć wszystkie wątki?

Zbiera punkty na przed Komisję.

30 minut temu, Jaro_747 napisał:

Żałosny jesteś bardziej niż zwykle. Szczególnie z tym zarzutem, że to ja muszę "obskoczyć wszystkie wątki".

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Ukryta Zawartość

Tak... UEFA, FIFA... Te "kryształowe" organizacje przecież nie mogły postąpić inaczej...

rotfl.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

To co, moze  już wystarczy bicia piany?

"Szymon Marciniak nie straci finału Ligi Mistrzów! UEFA zbadała sprawę udziału polskiego arbitra w imprezie zorganizowanej przez Sławomira Mentzena i podjęła ostateczną decyzję. Europejska federacja nie zdecydowała się jednak na odebranie Polakowi decydującego spotkania tej edycji Champions League."

"UEFA potwierdza, że pan Szymon Marciniak będzie pełnił rolę sędziego finału Ligi Mistrzów 2023" - czytamy w oficjalnym oświadczeniu na stronie UEFA.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

"Szymon Marciniak nie straci finału Ligi Mistrzów! UEFA zbadała sprawę udziału polskiego arbitra w imprezie zorganizowanej przez Sławomira Mentzena i podjęła ostateczną decyzję. Europejska federacja nie zdecydowała się jednak na odebranie Polakowi decydującego spotkania tej edycji Champions League.."

No i po gównoburzy.

Biedny Zyzol, costa i kto tam jeszcze.

"Szczucie i poprawność robią się coraz groźniejsze.".

Taaa...

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, cir napisał:

obstawiam ze szuka zajecia na emeryture co oczywiscie nie zmienia faktu z kim to robi

Fakt, długo już nie pobiega,  a można wykorzystać kibolskie środowisko do dorwania się do państwowego żłoba.

Nie on pierwszy i jedyny...

Ktoś tam wziął rozpęd walnął głową o beton i pomyślał że odda niedźwiedzia przysługę walce z rasizmem a wielką przysługę "populizmowi"

Wprost tak jest napisane w oświadczeniu UEFA

Oni tam aż tak głupi nie są 

W sumie SZKOODA, i juz  Mucha się  nakręciła , teraz musi się odkręcać 

Ale ta samokrytyka Marciniaka przypomina podobne z czasów słusznie minionych

Niesmaczne to,  ale rozumiem gościa 

Edytowane przez costa brava
20 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jeszcze TVN24 😆

8 minut temu, costa brava napisał:

"Czynny żal" 😂

Achievement unlocked!

21 minut temu, Jaro_747 napisał:

"Szczucie i poprawność robią się coraz groźniejsze.".

Taaa...

Zmień jednak okulary...

2 godziny temu, Zyzol napisał:

Ukryta Zawartość

Pogrubiłem, żebyś dostrzegł i w tych, kto jest sprawcą zamieszania. Powielało to dzisiaj kilka tytułów. I nie można udawać, że nie było szczucia w imię poprawności.

12 minut temu, costa brava napisał:

Zaznaczam, że mojej samokrytyki nie będzie. 

Ukryta Zawartość

I co na to chłopaki z konfy powiedzom?

""Mam nadzieję, że to oświadczenie trafi do wszystkich zainteresowanych, w szczególności do osób, które słusznie były zaniepokojone i rozczarowane moim udziałem w wydarzeniu »Everest« zorganizowanym w Katowicach 29 maja 2023 r. Chcę wyrazić moje najgłębsze przeprosiny za moje zaangażowanie i wszelkie przykrości lub szkody, które mogło ono spowodować.

Po refleksji i dalszym dochodzeniu stało się oczywiste, że zostałem poważnie wprowadzony w błąd i całkowicie nieświadomy prawdziwej natury i powiązań wydarzenia. Nie wiedziałem, że było ono związane z polskim ruchem skrajnej prawicy. Gdybym był tego świadomy, kategorycznie odrzuciłbym zaproszenie. Ważne jest, aby zrozumieć, że wartości promowane przez ten ruch są całkowicie sprzeczne z moimi osobistymi przekonaniami i zasadami, których staram się przestrzegać w życiu. Mam wyrzuty sumienia, że mój udział mógł być z nimi sprzeczny."

Ukryta Zawartość

Oby to było szczere, a nie jak ten Mentzen , co to piątkę swoją teraz tak określa 😉

evil-piatka-mentzena-chcemy-zydow-gejow-

Ukryta Zawartość

13 minut temu, soundchaser napisał:

Ale smród pozostał. A najlepiej na tym wyszedł Mentzen i spółka. 😉

- Halo? Wczoraj byliście u nas i po waszym wyjściu okazało się, że zniknął mój portfel. Nie przychodźcie już do nas więcej!
- To bardzo przykre, ale nikt z nas nie zabrał żadnego portfela!
- Tak, wiemy, już się odnalazł, ale niesmak pozostał... 😄 

Achievement unlocked!

1 minutę temu, costa brava napisał:

Biedny Marciniak nie wiedział kto to Mentzen 

Nieznajomość znajomych szkodzi gorzej niż nieznajomość prawa 

Nie dziw się. Nie każdy czyta teksty zamieszczane na Bocznicy. 

Konfederacja jedynie smrodem zwraca na siebie uwagę. Zresztą podobnie, jak i PiS. To bliźniacze ugrupowania i ci sami wyborcy. 

Edytowane przez jar1
38 minut temu, costa brava napisał:

Biedny Marciniak nie wiedział kto to Mentzen 

Żenujące to tłumaczenie, ale pewnie jedyne, które mu kazali ogłosić, aby uniknąć degradacji.

A teraz już cały świat wie kto to Mentzen. 😄

Edytowane przez soundchaser
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.