Skocz do zawartości
IGNORED

Piwo z Mentzenem

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bardzo lubię jak mnie pouczacie i przedstawiacie swoje mądrości o Stanach - nie ma lepszej zabawy. I jeszcze lubię tę najobszerniejszą wiedzę na tema Stanów. W niczym wam nie przeszkadza bicie piany na tematy, o któryvh możecie tylko poczytć i obejrzeć w telewizorze. Anyway, zostawiam ten wontecek w spokoju na jakiś czas, bo jednak nie da rady z pospolitym ruszeniem.

Parker's Mood

16 minut temu, Chicago napisał:

Ja bardzo lubię jak mnie pouczacie i przedstawiacie swoje mądrości o Stanach - nie ma lepszej zabawy. I jeszcze lubię tę najobszerniejszą wiedzę na tema Stanów

Ciebie to bawi a mnie wkurza. I jeszcze te megalomańskie teksty o życiu w innej rzeczywistości.
Oni sobie sami tworzą własną rzeczywistość na podstawie fejków i złośliwych memów...o, takich które m.in. z uporem maniaka wkleja Top20 i już świadomość polityczną mają na tej podstawie wykształconą i ugruntowaną i rzecz jasna tę prawdziwą i właściwą.
A mi będą coś pisać o podatności na propagandę...kuźwa - ja i propaganda ze ściekowych mediów.

Edytowane przez soundchaser
1 minutę temu, toptwenty napisał:

Najgorzej mają w Norwegii, Szwecji, Danii i Holandii. 

Bieda aż piszczy. 

Oh. To sobie akurat wybrales kraje biedniejace przez socjalizm, przy okazji bogate z przyczyn, które w Polsce nie wystepują, ale cotam. 
Z mojego punktu widzenia nie ma żadnych przeciwskazan żeby w ławach sejmowych zasiaadali Mentzen z Bosakiem. Napewno nie bedzie to gorsze niż rzady po i pis-u. Tego jestem pewien.
Chętnie zagłosuję na konfederacje.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

2 minuty temu, toptwenty napisał:

Tak. Szliśmy w kierunku tych krajów, czy to źle?

Nigdy nie szliśmy w kierunku tych krajów i nie mielismy z nimi nic wspolnego. Bez żartów.

2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Dla mnie pan Mentzen to pajdokrata . 

Może to dobrze. Mamy dwoch emerytow walczacych na smierc i zycie o władze, Tuska i Kaczynskiego. Mnie patzrenie na swiat ludzi, ktorzy niedługo beda tylko patzrec w zawartosc własnego pampersa prawde mowiac przeraża. 
Partie ludzi starych, reprezentujace ludzi starych i chcace dogodzic starcom.

Cos tutaj przynajmniej od 8-10 lat nie gra….

Na codzien pracuje ze smiercią, starością. Jest to nieubłagane, nikt z tym nie wygrał, tyle, ze teraz ta starość wlasnie w aspekcie całego kraju wygrala.

Bezzebny, oszczany starzec rechocze w tv, zna odpowiedzi na wszystkie pytania, jezdzi po kraju otoczony groupies w wieku 65-75 lat, czyli dla niego w wieku atrakcyjnym…

A Wy ludzie dyskutujecie, czy trzeba zmienic ludzie przy żłobie….

15 minut temu, electro napisał:

Nigdy nie szliśmy w kierunku tych krajów i nie mielismy z nimi nic wspolnego. Bez żartów.

Nie żartuję.

Szliśmy w tym kierunku. Garb socjalizmu i spadek endecki rzucały nam kłody, ale szliśmy. 

I znowu pójdziemy.

1 hour ago, toptwenty said:

main-qimg-525f129668397b68ee5ba853fc60ce1e.jpg

Bzdura z co najmniej dwóch powodów:

1. Po pierwszym ataku młotkiem ten "student" idzie do paki, raczej drugiego ataku nie przeprowadzi. Nikt nie chodzi po szkole i bezkarnie nie nawala innych młotkiem czy innym narzędziem.

2. Inny sprawca raczej do tej samej szkoły też już nie pójdzie, bo po pierwszym ataku w szkole są strażnicy z młotkami i zrobią mu kuku jak tylko wyciągnie swój młotek. Pójdzie do takiej szkoły, co do której jest pewien, że nikt tam nie będzie miał młotka.

Ta analogia jest zwyczajnie kretyńska, aż dziwi, że daje się na nią nabrać człowiek ponoć "samodzielnie używający mózgu".

Edytowane przez Gabaryton
14 minut temu, toptwenty napisał:

Nie żartuję.

Szliśmy w tym kierunku. Garb socjalizmu i spadek endecki rzucały nam kłody, ale szliśmy. 

I znowu pójdziemy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tutaj sobie mozesz o gospodarce Norwegii poczytac. Niestety nic nie laczy tego kraju z Polską. No może rybołóstwo w jakimś stopniu:)

Ukryta Zawartość

Po pierwsze-mi w UE jest dobrze i czuje sie bezpiecznie chociażby widząc co sie dzieje za granicą wschodnią -także jeden z punktów tzw 5 Mentzena dla mnie jest kategorycznie do odrzucenia (pozostałych juz nie opisuje -kazdy do odrzucenia)

Mam pisać o planach karania kobiet za usunięcie ciąży czy bycia potencjalnym sojusznikiem Pis-owatego bałaganu po wyborach jesiennych ?

Mnie nie rajcują pochody wysokich wygolonych chłopców na modlę faszystowską po ulicach miast w kraju który stracił mnóstwo obywateli w ostatnich wojnach -chłopców hajlujących na spotkaniach z tortami  z hakenkreuzem

Mi nie odpowiada osoba z tematu która na zadane pytania w swoim temacie bełkocze nie mogąc na nie odpowiedziec a na końcu nie odpowiada mi styl i zachowanie buca  który wchodzi na wykład (obojetnie kogo) i zachowuje sie jak najgorsze....cos tam innej osoby która o kobietach wyraża sie bardzo...hm urągliwie jak zwykły cham (pytam sie co myslec o wyborcach  którzy wybierają takie osoby.... )

Tak jak na początku wspomniałem nie wierzę w bzdury że możemy byc potęgą gdy wokół jest tragedia mamienie i kłamstwo tak prymitywne w każdej postaci to nie dla mnie

i na koniec trzy próbki tzw konfederasty

Tyle mego w tym temacie

Bosak sie nie zhańbił żadną pracą ale jest jeszcze młody 

2 starców trzęsących Polska od prawie 20 lat też się nie zhańbiło i juz sie nie zhańbi

Utworzyli 2 plemiona Tootsie i Hootoo aby sie nawzajem kopać po kostkach ( ale wyżej juz nie) i zapewnić ludowi igrzyska a  sobie naprzemian władzę 

36 minut temu, costa brava napisał:

też się nie zhańbiło

O przepraszam- DT pracował na Wysokościach

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Myślałem że agentura amerykańsko żydowska czyli pis jest lepsza od niemieckiej, ale okazało się chocby w obliczu wojny że  niekoniecznie

Trzeba pamiętać że ostatniego slowa jeszcze nie powiedzieli 

1 minutę temu, costa brava napisał:

Myślałem że agentura amerykańsko żydowska czyli pis jest lepsza od niemieckiej, ale okazało się chocby w obliczu wojny że  niekoniecznie

Trzeba pamiętać że ostatniego slowa jeszcze nie powiedzieli 

No to słuchamy...

Jestem Europejczykiem.

54 minuty temu, costa brava napisał:

Bosak sie nie zhańbił żadną pracą ale jest jeszcze młody

45 minut temu, jezz napisał:

40 lat, mógłby już gdzieś popracować.

18 minut temu, costa brava napisał:

Może Mentzen go zatrudni w kancelarii

Jak widać, na Forum sami pracusie. Od rana do wieczora, i w nocy. Ta nasza dbałość i obawa o innych, to taki narodowy sport. I love it!

Parker's Mood

Putin marzy o tym, żeby Polska miała dookoła siebie samych wrogów. A to załatwia dla niego konfederacja pisowska. Tak było już, i skończyło się zaborami.

Nie chcę takiej Polski.

Edytowane przez jar1

Skoro wy o tym to ja też 

7 godzin temu, Ajothe napisał:

Janusz Korwin-Mikke przedstawił swoje oświadczenie majątkowe. Wynika z niego, że poseł Konfederacji boryka się z problemami finansowymi. Korwin-Mikke przez lata nie płacił składek na ubezpieczenia społeczne oraz zdrowotne, przez co jest teraz winien ZUS ok. 80 tys. złotych. Jego konto bankowe zostało zablokowane przez komornika.

Hahahahahaha 🤣

Korwin-Mikke wyjaśnia

– Pytacie, o co chodzi z tym ZUS-em, komornikiem i tak dalej. Chodzi o to, że ja w swoim czasie, dawno temu, skończyłem te 65 lat i powinienem brać emeryturę. No ale połowę życia płaciłem w KRUS-ie, połowę w ZUS-ie, obie instytucje nie mogą uzgodnić, kto mi powinien płacić, a ja machnąłem ręką, myślę: „A tam, państwo polskie jest biedne, nie będę brał tej emerytury przez jakiś czas. Przeżyję” – wyjaśnia polityk w nagraniu, które opublikował na swoim Instagramie.

Korwin-Mikke przypomina, że w międzyczasie był jeszcze europosłem. – No i proszę państwa, któregoś dnia bez wyroku sądowego wszedł komornik na moje konto. Za co? Bo ZUS się domagał, mimo, że nie prowadziłem żadnej działalności gospodarczej, mimo, że nie byłem na żadnym etacie, zażądał ode mnie składek emerytalnych i w sumie wyszło, że muszę jeszcze ZUS-owi 100 tys. złotych zapłacić – mówi polityk.

– Takie są skutki, jak człowiek ma dobre serce i chce państwu pomóc – stwierdził Korwin-Mikke.

Dalej polityk stwierdza, że myślał, że „ZUS to mnie za to ozłoci”. – Jakiś medal mi da, a on mnie oskubał, ograbił, obrabował, no i teraz ten komornik mi siedzi na karku – kończy poseł Konfederacji.

Hahaha 

Trzeba dac konfederacji szansę. Ten watek i argumenty kolegów przeciw zachecaja mnie za głosowaniem za konfederacją. Głosowalem jak pisalem na Kulesze i nie musialem sie wstydzic, nie wiem co sie stanie teraz z Kulesza.

W moim okregu wyborczym gdybym zaglosowal za po, pis, holownia, lewica stracilbym szacunek do siebie, bo głosowalbym na leni, przekreciarzy, zlodziei i debili. Stad ten Kulesza.

Nie jestem w stanie zagłosowac na poslanke wcislo, muche, tułajewa czy cos w tym stylu.

Przykro mi. Nie zagłosuję na debila.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 minut temu, jezz napisał:

Masz z tym jakiś problem?

Nie, ty masz. Chociażby dlatego:

1 godzinę temu, jezz napisał:

40 lat, mógłby już gdzieś popracować.

Ale rozumiem twoje troski. Prawy obywatel, praworządny.

Parker's Mood

30 minut temu, Chicago napisał:

Nie, ty masz. Chociażby dlatego

Ja nie mam problemu , poza tym, nigdzie nie kandyduję i nie po mnie ten wątek.

Nie po drodze mi z leniami bez wykształcenia, którzy karierę zaczynali w Młodzieży Wszechpolskiej i Lidze Polskich Rodzin.

Edytowane przez jezz
Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, electro napisał:

Może to dobrze. Mamy dwoch emerytow walczacych na smierc i zycie o władze, Tuska i Kaczynskiego. Mnie patzrenie na swiat ludzi, ktorzy niedługo beda tylko patzrec w zawartosc własnego pampersa prawde mowiac przeraża. 
Partie ludzi starych, reprezentujace ludzi starych i chcace dogodzic starcom.

Cos tutaj przynajmniej od 8-10 lat nie gra….

Na codzien pracuje ze smiercią, starością. Jest to nieubłagane, nikt z tym nie wygrał, tyle, ze teraz ta starość wlasnie w aspekcie całego kraju wygrala.

Bezzebny, oszczany starzec rechocze w tv, zna odpowiedzi na wszystkie pytania, jezdzi po kraju otoczony groupies w wieku 65-75 lat, czyli dla niego w wieku atrakcyjnym…

A Wy ludzie dyskutujecie, czy trzeba zmienic ludzie przy żłobie….

To znaczy , że dziecko w wieku przedszkolnym moglo by rządzić bo jest mlode? Pan Mentzen jest politycznym przedszkolakiem , a może nawet noworodkiem . Ja miał bym mu przekazać władzę w wyborach dając na Konfe głos przy rozwalaniu mikrofonu przez przez pana Brauna ? Nigdy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.