Skocz do zawartości
IGNORED

Czas Apokalipsy

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, Ajothe napisał:

Biedronia szanuj za odwagę

Nie mam za co szanować Biedronia, ale tez nie mam za co go nie szanować. Szanuję na pewno Jerzego Waldorffa… i wielu innych zasłużonych.  

Parker's Mood

6 godzin temu, il Dottore napisał:

I to jest statystyka  a nie "prawackie banialuki".

"Prawacka" statystyka. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

19 minut temu, Chicago napisał:

Nie mam za co szanować Biedronia, ale tez nie mam za co go nie szanować. Szanuję na pewno Jerzego Waldorffa… i wielu innych zasłużonych.  

Szanuj, bo się odważył na coming out w katolickim kraju prześladującym LGBT, a kaczan to tchórz 🤭

4 minuty temu, Ajothe napisał:

bo się odważył na coming out w katolickim kraju prześladującym LGBT,

A kuku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Godzinę temu, 23031970 napisał:

Wybacz , ale ja na temat pedofilii ,  nawet się nie zająknąłem !

A powinieneś, bo moze byś zrozumiał, dlaczego niektórzy nie patrzą z takim optymizmem na ideologię lgbt.

30 minut temu, Ajothe napisał:

Szanuj, bo się odważył na coming out

Zmiany w klasyfikacji chorób wieszczą comingouty pedofilów.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 minuty temu, Ajothe napisał:

Zaraz popadniesz w obsesję 🤔

W wielu tematach tak mówiono. Gdy czas pokazał, że miałem rację, to Ty mówisz w tym. Potraktuję Twój wpis jako koleżeńską radę, ale nie skorzystam.

Zrewanżuję się za to radą: zgodnie z aktualną klasyfikacją chorób pedofilia nie jest już uznawana za odchył od normy, więc gdy myśląc o własnych dzieciach bądź wnukach przyjdą Ci do głowy ostre słowa, bądź świadom brania na siebie oskarżenia o dyskryminację lgbt.

Puki można wtrącę obrazek bo za chwile się okaże a w zasadzie to już wiadomo że ofiary mają mniejsze prawa od bandytów. Niestety pojawiło się  to razem z marksizmem z UE.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, Chicago napisał:

Masz rację. Biedroń jest jakiś taki bezpłciowy...

...jako polityk rzecz jasna. 😉

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

zgodnie z aktualną klasyfikacją chorób pedofilia nie jest już uznawana za odchył od normy

Zależy co jest uznane za normę, która jest ustalana przez rządzących i podawana do publicznej wiadomości.
Skoro tak, to podasz źródło tej kontrowersyjnej informacji?

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Zależy co jest uznane za normę, która jest ustalana przez rządzących i podawana do publicznej wiadomości.
Skoro tak, to podasz źródło tej kontrowersyjnej informacji?

ICD11

Teraz, szymon1977 napisał:

Tusk/PO/UE/WHO/ICD11 właśnie wykreśliło pedofilię z listy chorób - jest dobrze a będzie jeszcze lepiej.

nie wspominając o Korwinie który ma hopla na punkcie obrony pedofili  

Komisja Europejska potwierdziła..., Żadnych pieniędzy unijnych bez poszanowania wartości unijnych

Nadejdzie nie wspaniałość a normalność 😵‍💫

320476840_NamiocBosk.thumb.jpg.a13ed012a719fa028cd2497936487abe.jpg.bd8b48c5a69e60ffcdccf3121d5ebfdc.jpg

1 minutę temu, YunnanTEA napisał:

Komisja Europejska potwierdziła..., Żadnych pieniędzy unijnych bez poszanowania wartości unijnych

To chyba oczywiste. Wchodząc do Unii zobowiązaliśmy się do przestrzegania unijnych wartości.

13 minut temu, Stream napisał:

To chyba oczywiste. Wchodząc do Unii zobowiązaliśmy się do przestrzegania unijnych wartości.

Pamiętaj o poszanowaniu prawa do bycia pedofilem, bo to już nie jest choroba.

30 minut temu, Stream napisał:

Nic nie jest już oczywiste w tym chorym świecie.
Dla Ciebie oczywiście wszystko jest cacy, jak przystało na zindoktrynowanego i trzymającego się jak rzep poprawności politycznej.

9 minut temu, soundchaser napisał:

Dla Ciebie oczywiście wszystko jest cacy, jak przystało na zindoktrynowanego i trzymającego się jak rzep poprawności politycznej.

Czytając Twoje komentarze czuję się autentycznie zażenowany. Jak to możliwe, że dorosły, wykształcony człowiek z uporem maniaka powtarza takie bzdury...

Edytowane przez Stream
10 minut temu, Stream napisał:

Jak to możliwe, że dorosły, wykształcony człowiek z uporem maniaka powtarza takie bzdury...

Ano mamy kompletnie inne podejście do tematów politycznych i przede wszystkim ja nie ulegam propagandzie.

Godzinę temu, Stream napisał:

Może ty, jak się zobowiązaĺeś. Mnie w to szambo nie mieszaj.

W dniu 6.10.2023 o 16:40, Ajothe napisał:

w katolickim kraju prześladującym LGBT,

Jest zasadnicza różnica pomiędzy poszanowaniem posiadania przez kogoś odmiennego zdania, a przytakiwaniu jego durnym wymysłom. Powstanie "stref wolnych od LGBT" wydaje się być całkiem racjonalną odpowiedzią 98%, na próby wymuszenia przez 2% pod groźbą oskarżenia o dyskryminację, przyzwolenia na wywrócenie do góry nogami porządku Świata. Była akcja - jest reakcja.

Mi się np nie podoba, że za sprawą ideologii LGBT, osobixy, które jeszcze niedawno określilibyśmy swojsko "zboczeńcami", zgodnie z oznaczeniem na toaletach publicznych korzystają razem z kobietami i dziećmi, zamiast z mężczyznami, którzy szybkim prostym zapobiec mogliby przejścia od pomysłu do czynu. Tym samym o 99% wzrosła liczba gwałtów dokonanych przez osoby klasyfikowane dziś jako kobiety, a jeszcze nie tak dawno jako mężczyźni z zaburzeniami. Ale co tam, że szymon1977 obawia się o dorastającą córkę, skoro na szali możliwość dojazdu do pracy po wyasfaltowanej za unijne pieniądze drodze.

Edytowane przez szymon1977

2 minuty temu, Ajothe napisał:

Znasz jakieś pary homoseksualne osobiście? 

Tak.

16 minut temu, Ajothe napisał:

To dziwi mnie skąd takie bzdury wymyślasz

Moi znajomi to niezależnie od orientacji seksualnej ludzie zwyczajni, "homosie" a nie "tfu-geje" i zapewne Cię to zdziwi, ale są równie anty-LGBT jak ja.

16 minut temu, Ajothe napisał:

chyba za dużo internetowego ścieku czytasz. 

Wypowiadasz się o sprawach, o których nie masz pojęcia. Ale "kto nie skacze jest za PiS", więc hop, hop, hop.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.