Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, jar1 napisał:
51 minut temu, asterix1 napisał:

On już wie jaki Iks ...był taki jeden z konfy bodajże

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To z wykładu na temat uzdrawiania naturalnego.

Jak widać najnudniejszy temat można przedstawić w atrakcyjnej formie 😉

Ukryta Zawartość

5 godzin temu, dulon184 napisał:

Co zerowy robił z tymi przekrętami?8 ostatnich lat ----Pamiętasz?

Zamiast swoich brać za mordę że czegoś nie zrobili - albo nic nie było - to ciagle pieprzycie o przekrętach PO.

Pomyśl przez chwilę zanim coś napiszesz. Czy ja twierdzę, że przekręty są wyłącznie po stronie PO? Napisałem, że przejmując TVP w swoje łapska, zrobili by lustrzany TVN i nikt z Tuskowych nie pieniłby się, że telewizja publiczna to TVPO. To by wam pasowało. Kłamać mogłaby Kolenda z Olejnik lub z Kraśko równolegle, bo im czasu antenowego już brakuje na te łgarstwo.

A kto to jest zerowy? Zdaje się, że naczelny aparatczyk tak Ziobrę nazwał. 
Jeśli wg niego Ziobro jest zerem, to on jest mniej niż zero. Komuch siedzi w europarlamencie i wspólnie z nienawidzącymi polaków stara się zrobić z Polski niemiecki land.

Czy Wasz Bodnar będzie brał za mordę swoich? 

W dniu 15.10.2023 o 21:17, Ajothe napisał:

Z dniem dzisiejszym w Polsce nastąpił koniec kaczyzmu. 

Niezupełnie. Kaczyzm to ideologia i wciąż trwa. Skończył się Kaczystan.

Notowania posła Brauna znacznie wzrosły.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

19 godzin temu, Kostucha napisał:

Prawie się z Tobą zgadzam. Jest tylko jeden problem. Kiedy platforma przejęłaby TV publiczną, zrobiłaby z niej TVN 2 ze swoimi kłamstwami, manipulacjami, cichosza na temat platformowych przekrętów z kryminalnymi włącznie, a nawet przede wszystkim. Jestem więcej niż pewien, że to by wam nie przeszkadzało.

Na pewno się z Tobą nie zgadzam. Nie zgadzam się z oceną TVN . A z TVP to należy tak skonstruować jej umocowanie prawne aby politycy ( wszelcy ) nie mieli na nią wpływu . Na świecie są takie przykłady  ( np. BBC ) i można je skopiować .

7 godzin temu, TomekL3 napisał:

Notowania posła Brauna znacznie wzrosły.

Ukryta Zawartość

U producentów gaśnic pianowych , wariatów czy u Putina ?

Ukryta Zawartość

taki news z wczoraj a tu dopiero teraz @asterix1 to podaje.....takie niedopatrzenie....te przeprosiny to n ie manipulacja? To nie jest wyrok sądu I instancji?  🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

11 godzin temu, zetempowiec napisał:

Skończył się Kaczystan.

… a nastąpił Tuskostan i zanim stwórca tego ustroju myknie do Brukseli, pozostawi w Polsce pustostan. Na odchodne powie „mamy to” lub „dokonałem tego”, a wy mu jeszcze będziecie brawo bić jak w Korei Północnej.

1 minutę temu, Maju napisał:

taki news z wczoraj a tu dopiero teraz @asterix1 to podaje.....takie niedopatrzenie....  🙂

A tak przepraszam twoje newsy wklejane z lat komunistycznych są bardziej świerze ...ale po szybkiej reakcji zabolał...✌️

4 minuty temu, Kostucha napisał:

… a nastąpił Tuskostan i zanim stwórca tego ustroju myknie do Brukseli, pozostawi w Polsce pustostan. Na odchodne powie „mamy to” lub „dokonałem tego”, a wy mu jeszcze będziecie brawo bić jak w Korei Północnej.

Bedziemy bic brawo a ja nawet uronię łzę jak będziesz wyjeżdżał z kraju który ma tak dużo wspólnego z tą znienawidzoną Brukselą..żyj zdrowo w Rasiji

U producentów gaśnic pianowych , wariatów czy u Putina ?

Napewno nie u Ciebie.
Jednak jest wielu Polaków, widać to w komentarzach, których nazwałeś wariatami i którzy zweryfikowali swoje poglądy. Tym bardziej po tym co zadziało się i dziać będzie w Sejmie. Na ten moment Braun zdobył mnóstwo głosów poparcia na prezydenta RP.
2 minuty temu, asterix1 napisał:

po szybkiej reakcji zabolał...✌️

Mnie boli od wczoraj brzuch od śmiechu jak zobaczyłem jak wasz człowiek Serafin pozazdrościł rotacyjnemu "sławy" i postanowił filmik wstawić (udostępniony przez KPRM!) do internetu jak to biegiem załatwiał zaliczkę z KPO.....kabaret pod naiwnych, kolejne show.

Ukryta Zawartość

"Komisja Europejska wydała 21 listopada pozytywną opinię ws. zmienionego Krajowego Planu Odbudowy; Polska otrzyma ponad 5 mld euro zaliczki - poinformowało kilka tygodni temu kierowanego przez Zjednoczoną Prawicę Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej."

A po co Serafin biegał nie wiedział że Ursula celowo poczekała (wcześniej rzucała kamienie milowe pod nogi) by nie Morawieckiemu a Donaldowi....jedynym prawdziwym kamieniem milowym był powrót Tuska do władzy a biedaczysko tak się bez sensu nabiegał.   🙂

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dla przypomnienia "dokonań "złodziejskiej bandy...

zastrzegam sporo do przeczytania

"

Od łaski dla Mariusza Kamińskiego do dymisji Piotra Wawrzyka. Osiem lat afer PiS

Jeszcze dekadę temu wystarczyłaby jedna z nich, by obalić każdy rząd. Teflon, w jaki swoje rządy przyodziało Prawo i Sprawiedliwość podporządkowując sobie służby, wymiar sprawiedliwości i mający czuwać nad legalnością ich posunięć Trybunał Konstytucyjny, dały partii Jarosława Kaczyńskiego osiem lat spokojnych rządów. I komfort zbywania każdej z kolejnych ujawnianych przed niezależne media afer milczeniem."

Ukryta Zawartość

A potem nadszedł dzień 15 października ✌️

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, asterix1 napisał:

Bedziemy bic brawo a ja nawet uronię łzę jak będziesz wyjeżdżał z kraju który ma tak dużo wspólnego z tą znienawidzoną Brukselą..żyj zdrowo w Rasij

Będziesz ronił łzy, ale przez własną naiwność. Ja się nigdzie nie wybieram, bo tu jest moja ojczyzna.

Nie wstydzę się bycia Polakiem, jak Sztury, Jandy i inne Niemieckie lizusy. Obsrywają Polskę i Polaków, ale jakoś nie chcą się przenieś do niemieckiej oazy dobrobytu i demokracji. Kto by dał rolę w filmie takiemu aktorzynie jak młody Sztur. W Polsce może chociaż liczyć na rólkę u lewackiej antypolskiej Hollad.

4 godziny temu, Kostucha napisał:

Będziesz ronił łzy, ale przez własną naiwność. Ja się nigdzie nie wybieram, bo tu jest moja ojczyzna.

Nie wstydzę się bycia Polakiem, jak Sztury, Jandy i inne Niemieckie lizusy. Obsrywają Polskę i Polaków, ale jakoś nie chcą się przenieś do niemieckiej oazy dobrobytu i demokracji. Kto by dał rolę w filmie takiemu aktorzynie jak młody Sztur. W Polsce może chociaż liczyć na rólkę u lewackiej antypolskiej Hollad.

Jak już piszesz nazwiska innych to staraj się pisać je poprawnie  ...jak nie wiesz użyj wyszukiwarki...

🙂✌️

Edytowane przez Seyv
Gość

(Konto usunięte)
14 godzin temu, zetempowiec napisał:

Niezupełnie. Kaczyzm to ideologia i wciąż trwa. Skończył się Kaczystan.

image.png.d36f801f585bf9e93a3ca0622d456f4a.png

Wolisz tego Pana ? Jeszcze żyje .

Edytowane przez Wojtek 1959
12 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Wolisz tego Pana ? Jeszcze żyje .

Wolę demokrację bez ideologii. Ale wiem, że wyznawcom doskonałości Zbawcy Narodu Jarosława trudno jest zrozumieć, że wiary z polityką łączyć nie należy, bo wychodzi z tego tylko dyktatura.

3 godziny temu, Kostucha napisał:

Demokracja nie oznacza rządów konkretnego "wodza", oznacza przestrzeganie prawa przez rządzących. Dla wyznawcy religii pisowskiej to może być trudne.

33 minuty temu, asterix1 napisał:

Jak już piszesz nazwiska innych to staraj się pisać je poprawnie  ...jak nie wiesz użyj wyszukiwarki...

I weź leki na uspokojenie

🙂✌️

Chyba żartujesz. Plują na Polskę i Polaków. Jakiś chamskie, prostackie i wulgarne teksty pod adresem rodaków, i miałbym jakiś szacunek do takich mieć? Jeśli ma być poprawnie to nie inaczej niż Herr Stuhr.

16 minut temu, Kostucha napisał:

Chyba żartujesz. Plują na Polskę i Polaków. Jakiś chamskie, prostackie i wulgarne teksty pod adresem rodaków, i miałbym jakiś szacunek do takich mieć? Jeśli ma być poprawnie to nie inaczej niż Herr Stuhr.

Dlaczego wypowiadasz sie w imieniu całości Polaków ? Jestem Polakiem i mam inne zdanie -nie potrzebuję jątrzenia wyzywania innych i wojen o coś czego nie ma więc nie wypowiadaj się w imieniu całego narodu bo większość nie jest brunatna i nie popiera pi-su

Godzinę temu, Kostucha napisał:

Narracja komunistycznej propagandy z czasów Bieruta.

39 minut temu, zetempowiec napisał:

Demokracja nie oznacza rządów konkretnego "wodza", oznacza przestrzeganie prawa przez rządzących.

I Ci nowi niby będą przestrzegać jak przekonują naiwnych? Niby przez osiem lat pracowali nad sobą i teraz będą prawa przestrzegać? 
Będzie tak. Zlikwidują CBA, TVP, jedyną stację, która ich brudy na światło dzienne wyciągała, wszystkie stanowiska sędziowskie oraz prokuraturę obsadzą swoimi, i ruszą rabować ze zdwojoną siłą. Taka będzie teraz sprawiedliwa władza.

5 minut temu, asterix1 napisał:

Dlaczego wypowiadasz sie w imieniu całości Polaków ? Jestem Polakiem i mam inne zdanie -nie potrzebuję jątrzenia wyzywania innych i wojen o coś czego nie ma więc nie wypowiadaj się w imieniu całego narodu bo większość nie jest brunatna i nie popiera pi-su

Jeśli tak, to Cię przepraszam. Stać mnie na takie słowa. Nikogo nie krytykuję za sam wybór innej partii niż PiS. Sam również nie jestem ich wielbicielem ponad wszystko.

Moje komentarze mają taki wydźwięk, bo wulgarna chołota do tego doprowadziła. Darcie ryja osiem gwiazdek, zamknij ryj psie, do k*rwy spod latarni mam więcej szacunku, wieszać pisiorów oraz rękoczyny wobec starszych, łącznie z chamstwem aktorów i muzyków.

Pochwalasz taki styl sprzeciwu wobec urzędującej władzy?

Gość

(Konto usunięte)
27 minut temu, asterix1 napisał:

Kurski won  🙂

2 godziny temu, zetempowiec napisał:

Ale wiem, że wyznawcom doskonałości Zbawcy Narodu Jarosława trudno jest zrozumieć, że wiary z polityką łączyć nie należy, bo wychodzi z tego tylko dyktatura.

Ten Pan na zdjęciu "którego tak się tutaj brzydzą , zresztą ja też" należącego do dynastii Kimów , wyznaje religią którą ta dynastia  stworzyła . Obecne władze na świecie korzystają z "gotowców" , które znane są od starożytności jeśli chodzi o religie . Jak widać towarzyszom wszelkiej maści bliżej do religii Kimów niż do starych  religii , a katolickiej zwłaszcza , która zresztą była tępiona i jest tępiona przez towarzyszy w mniejszym , bądź większym stopniu.

Edytowane przez Wojtek 1959

Ciekawe, że TVP te brudy wyciągała, wyciągała, wyciągała, wyciągała i wyciągała

i jakoś przez 8 lat niczego nie znalazła i tylko Arabskiego bezprawnie posadzili ...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.