Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, fetek napisał:

ad 2 a czy TVN transmitował chociaż jedno spotkanie PiS ? czy TVN transmitował konferencje prasowe ministrów ? - NIE
ad 3 TVN też źle policzył

Łżesz- oglądając TVN 24 często jestem niestety świadkiem  pseudo konferencji tego czegoś więc nie ściemniaj tutaj 

TVN jest prywatna telewizja  więc mogą robić co chcą  ale jakby ci mało wróć do tego co napisałem powyżej

Za tv publiczną płacimy z naszych podatków a mamy partyjny sciek...a co do wyliczen pap-u i pisowskiej policji w wyliczeniach demonstrantów to gratuluję dobrego humoru...chyba nawet oni potem rakiem się wycofywali i że "swoich wyliczeń"

Co do nagonki na Tuska -wierzę wielu  ludziom co to szambo oglądają i to opisują to mi wystarczy niż słowa złodzieji od handlowania wizami

Ps 11.5 miliona osób zagłosował na opozycje a nie na złodziejską zgraje

Młodzi ludzie i kobiety podziękowały im za całokształt 

Godzinę temu, fetek napisał:

Mamy 3 zarzuty, a gdzie są KŁAMSTWA ? KONKRETY !!

Jaki rozdarty... Jak Duda 🙂 Chyba taka przypadłość pisowców.

Z takich świeższych kłamstw reżimowych mediów to takie, że obwinili Trzaskowskiego za zalane ulice, którymi on nie zarządza. 

Ile potrzebujesz tych kłamstw żeby ci oczy otworzyć?

21 godzin temu, Neon47 napisał:

Za czasów rządów PO - PSL bezrobocie wynosiło 14,8 %, a za rządów PiS 5,2 %

21 godzin temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wiem, że sprawy dla Ciebie trudne, ale poza wklejeniem obrazka, wypadałoby przeczytać choć to, co sam podlinkowałeś:

"Nastąpił dynamiczny wzrost zatrudnienia w strukturach administracji publicznej z poziomu 158,6 tys. osób w 1990 roku[12] do poziomu 426 tys. osób w 2014 roku[13]."

"Pod koniec 2013 roku ok. 2,2 miliona osób pracowało poza granicami Polski, głównie w krajach Unii Europejskiej[14]."

Tak na szybko z 40mln około 20mln jest zdolne do pracy. Z tego 20% jest bezrobotne czyli, czyli jakieś 4mln. W samym UK jest około 1mln polskich imigrantów, co już daje spadek do 15%. 

Dn4k9kpTURBXy83M2UxOGQ1NTdlZjZmMjNjZGVkM

10% czyli jakieś 4mln znalazło godne życie "na zmywaku"... itd, itp. To wszystko efekt, gdy komuchy przemianowane na przedsiębiorców, przez 25lat okradały ludzi i państwo, doprowadzając na krawędź upadku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 godzinę temu, fetek napisał:

Według mnie nie kłamią 🙂

To Wy twierdzicie że kłamią więc proszę o konkretne przykłady, może żyje w wielkim błędzie. 

Nie podadzą ci żadnych przykładów kłamstwa bo wszystko co było w TVP to prawda, IPN też im przeszkadza z tego samego powodu. Komuniści zawsze kłamali i historię kształtowali na swoje potrzeby aż dziwne że bitwy pod Grunwaldem jeszcze nie ruszyli bo teraz Niemcy to nasi przyjaciele ale co się odwlecze to nie uciecze.

1 minutę temu, costa brava napisał:

Prezydent oświadczył że są dwaj kandydaci na premiera  

Macierewicz i Czarzasty pewnie

5 minut temu, caleb66 napisał:

Macierewicz i Czarzasty pewnie

no ej... drugi to ten, który mówił że już premierem nie zostanie.

24 minuty temu, szymon1977 napisał:

Wiem, że sprawy dla Ciebie trudne, ale poza wklejeniem obrazka, wypadałoby przeczytać choć to, co sam podlinkowałeś:

warto tez pamiętać że PO puściło z dymem kilka dużych ośrodków przemysłowych, całe rejony bankrutowały. Za PiS takich eventów nie było.

skrajne ubóstwo za Pis jest znacznie niższe.

56 minut temu, asterix1 napisał:

TVN jest prywatna telewizja  więc mogą robić co chcą

Nie mogą i płacą kary, dawno powinni stracić koncesję

Polacy pognali reżim, który dążył do przejęcia kraju - tak jak banda Orbana na Węgrzech . 

Skiba ma już podobno informacje, kto i gdzie będzie siedział , oraz z kim .😆

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

38 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Z takich świeższych kłamstw reżimowych mediów to takie, że obwinili Trzaskowskiego za zalane ulice, którymi on nie zarządza. 

Ile potrzebujesz tych kłamstw żeby ci oczy otworzyć?

Cytat

Droga S8 została praktycznie zalana. Podjęliśmy z GDDKIA szereg działań w związku z zalaniem, sprawdziliśmy też, co jest jego przyczyną. Przyczyną nie jest infrastruktura drogowa podległa rządowi, przyczyną jest zapchanie infrastruktury miejskiej, do której infrastruktura rządowa GDDKiA jest podłączona - powiedział na briefingu w Sejmie wojewoda mazowiecki Tobiasz Bocheński. - Dodał, że w związku z tym występuje z formalnym wnioskiem, na podstawie ustawy o wojewodzie i administracji rządowej w województwie żądając informacji od prezydenta Rafała Trzaskowskiego, jakie działania zostały podjęte w środę oraz jakie działania prewencyjne zostały podjęte poprzedniego dnia.

Prezydent Rafał Trzaskowski odniósł się do sytuacji w Warszawie na platformie X. "Cały czas monitorujemy sytuację związaną z ulewnym deszczem w Warszawie" - napisał. "Odebrałem raporty od naszych służb, mamy ok. 30 zalewisk na drogach, odbieramy także zgłoszenia o zalanych piwnicach. Nakazałem odpompowywanie wody na bieżąco. Poleciłem też służbom wzmożony nadzór i monitoring na drogach i wzdłuż cieków wodnych" - przekazał. Zaznaczył też, że trasa S8 jest w zarządzie GDDKiA i to zarządca odpowiada za jej stan i przejezdność.

Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji w m.st. Warszawie S.A. to spółka komunalna użyteczności publicznej, której Właścicielem (Akcjonariuszem) jest Miasto Stołeczne Warszawa

Nie wiem co mówiło TVP ale z tego co pisze TVN wychodzi że winny jest prezydent warszawy. Więc jak to jest z tym kłamstwem ?

6 minut temu, costa brava napisał:

I gdyby nie PiS to juz by stracili

Straciłeś kontakt z rzeczywistością,

1 minutę temu, fetek napisał:

Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji w m.st. Warszawie S.A. to spółka komunalna użyteczności publicznej, której Właścicielem (Akcjonariuszem) jest Miasto Stołeczne Warszawa

Droga S8 jest w gestii GDDKiA. Nie miasta.

Teraz, Bobcat napisał:

Straciłeś kontakt z rzeczywistością,

Ja? Przecież PiS na tupnięcie nogą najważniejszego sojusznika skulił ogon pod siebie

3 minuty temu, Neon47 napisał:

Powinni siedzieć towarzysze Nowak i Karpiński.😛

Ale będą inni. Z Twojej opcji.

13 minut temu, caleb66 napisał:

Nie mogą i płacą kary, dawno powinni stracić koncesję

Nałożył te kary pan (nomen-omen) Świrski. Teraz odpowie za przekroczenie uprawnień.

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Nie tylko oni 2/3 sejmu

Powtórzę. Będą inni. Z Twojej opcji.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Nałożył te kary pan (nomen-omen) Świrski. Teraz odpowie za przekroczenie uprawnień.

Przestań, jakie to kary, co to jest 80 tyś dla TVN jak splunięcie, gdyby dostali 80 mln to byłaby kara

Godzinę temu, asterix1 napisał:

TVN jest prywatna telewizja  więc mogą robić co chcą  ale jakby ci mało wróć do tego co napisałem powyżej

lol.... tak ? a Ty jak masz prywatną firmę tez możesz robić co chcesz ? Naprawdę nic głupszego nie mogłeś wymyślić. Nie mogą, mają ograniczenia i obowiązki koncesyjne, których zresztą nie wypełnia.

Łżesz- oglądając TVN 24 często jestem niestety świadkiem  pseudo konferencji tego czegoś więc nie ściemniaj tutaj 

tia... ja z ciekawości nie raz sprawdzałem i wiele transmisji NIE BYŁO, transmitują to co jest wygodne. 

Ps 11.5 miliona osób zagłosował na opozycje a nie na złodziejską zgraje

Młodzi ludzie i kobiety podziękowały im za całokształt 

tak z czego 65% nie głosowało za Tuskiem  a anty pis. Kobiety PiS 36,5  PO 33 jak na reżim zwalczający prawa kobiet to lekko dziwny wynik.

Za tv publiczną płacimy z naszych podatków a mamy partyjny sciek...a co do wyliczen pap-u i pisowskiej policji w wyliczeniach demonstrantów to gratuluję dobrego humoru...chyba nawet oni potem rakiem się wycofywali i że "swoich wyliczeń"

Dla Ciebie ściek dla innych nie, dla mnie Ściekiem jest TVN. Powtarzam każdy ogląda co chce bo jeszcze może, za jakiś czas tego komfortu nie będzie.

Wracając do tematu, gdzie są KŁAMSTWA ?? Proszę o KONKRETNE PRZYKŁADY, przecież tyle tego jest...

8 minut temu, Bobcat napisał:

za którą karę 😛 bo trochę ich jest.

Odwróćmy kota ogonem, czemu TVN nie pozwał TVP za program "Jak oni kłamią" ?

Edytowane przez fetek
4 minuty temu, fetek napisał:

dla mnie Ściekiem jest TVN

Niedawno napisałeś, że nie jesteś z PiS-u. Tu dajesz dowód, że jesteś. Kiedy kłamałeś? Wtedy czy teraz?

5 minut temu, fetek napisał:

Wracając do tematu, gdzie są KŁAMSTWA ?? Proszę o KONKRETNE PRZYKŁADY, przecież tyle tego jest...

W każdych Wiadomościach od początku do końca. A TVP Info na okrągło 24 godziny na dobę.

Skończ zadawać prowokacyjne pytania i udawać niewiedzę. Z dobrze pojętym interesie własnym.

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Data zamówienia 15 niszczarek to 11 listopad, 2 tygodnie po przegranych przez PO wyborach. Widać, że nie mieli sraczki i się nie śpieszyli. Pisowcy ("dobra zmiana") zamówili dzień po wyborach 55sztuk. Prawie 4 razy więcej szwindli niż PO, a oprócz tego zawodowców, bo sami nie dają rady zniszczyć wszystkiego. 

Skala misiu. I nie gorączkuj się tak. Posłuchaj Beci: zamknij oczy...

😅 data realizacji zamówienia na 55 Pisowskich niszczarek to 15 grudzień i PIS w przeciwieństwie do PO wybory wygrało.

z ciekawości zapytam, wiesz co to elektroniczny obieg dokumentów ? wiesz że masz zwielokrotnione ewidencjonowanie dokumentów ?

Misiu ? sorrry panie jestem hetero.

7 minut temu, Bobcat napisał:

Niedawno napisałeś, że nie jesteś z PiS-u. Tu dajesz dowód, że jesteś. Kiedy kłamałeś? Wtedy czy teraz?

Nie jestem, nie mam legitymacji.

8 minut temu, Bobcat napisał:

W każdych Wiadomościach od początku do końca. A TVP Info na okrągło 24 godziny na dobę.

Skończ zadawać prowokacyjne pytania i udawać niewiedzę. Z dobrze pojętym interesie własnym.

To dajesz przykłady, w czym masz problem ?

Gdzie Ty masz prowokacyjne pytania ? Grozisz mi ? znowu ?

28 minut temu, Neon47 napisał:

Ja też nie oglądam TVN 24, bo tam od rana do nocy kłamią.

To oglądaj w nocy do rana. wtedy mówią prawdę :)

38 minut temu, Bobcat napisał:

Powtórzę. Będą inni. Z Twojej opcji.

Moja to Kukiz albo Marek Jakubiak na którego głosowałem. Zbyszka Ziobro lubię za tępienie komuchów i za mores w sądach.

6 minut temu, caleb66 napisał:

Moja to Kukiz albo Marek Jakubiak na którego głosowałem. Zbyszka Ziobro lubię za tępienie komuchów i za mores w sądach.

Twoja to cała ZP.

5 godzin temu, costa brava napisał:

Rozliczyć PiS

Zlikwidować tvp info

Kasa z KPO

Czekam 

Dzień 10 

Chyba Cię trochę splątało

55 minut temu, fetek napisał:

Misiu ? sorrry panie jestem hetero.

Miś może być homo, hetero, mono, stereo, whatever, ważne aby był na miarę swoich możliwości 😉

3 godziny temu, fetek napisał:

Media zostaną zneutralizowane

Bez przeciwwagi jaką jest TVPis do reszty tzw „Wolno Kłamać” mediów to dopiero będzie zamordyzm i tylko „jeden właściwy przekaz” 

POwcom marzy się sytuacja z przed 2015r kiedy to WSZYSTKIE media były ich. 
Mam nadzieję że to nie wróci.

Jak to mawia Wałęsa.: „Miała być Demokracja a każdy gada co chce..” - Ale o to właśnie chodzi ✌️

Byle by nie kłamać bo jak pokazały ostatnie wybory, Wygrywa ten co Kłamie bardziej przekonywująco, tzn w białej koszuli, z uśmiechem na ustach i serduszkiem w klapie. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.