Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

46 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Frustracja pisiatych....bezcenna !

I rydzykowych 🙂

Skończy się kasa.

2 minuty temu, ASURA napisał:

ten Tusk i na dodatek ludzi okłamuje i prowadzi nad przepaść

Nie wygłupiaj się. Będzie dobrze. Znajdziesz inną robotę.

5 minut temu, ASURA napisał:

No popatrz obiecał Tusk a "zapomniał" o prezydencie; no oszołom oderwany od realiów ten Tusk i na dodatek ludzi okłamuje i prowadzi nad przepaść

Oszołomem to ty jesteś  " skoro nie zauważasz" rzeczy oczywistych.

Trzeba powiedzieć, że TVPiS i rydzykownia zrobiły świetną robotę w promocji Tuska. Polacy oddali nie niego rekordową ilość głosów - ponad pół miliona.

17 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Nie denerwuj się. Zagryź zęby. 4 lata to nie tak długo.

Ale zęby mogą nie wytrzymać.

7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale zęby mogą nie wytrzymać.

Chyba, że ma protezę mocowaną przy pomocy ,,Corega Tabs"...

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Już boli. To widać 🙂

Leczenie kanałowe, lub ekstrakcja zęba zalecana 🙂.

20 minut temu, jar1 napisał:

I rydzykowych 🙂

Skończy się kasa.

Ano skończy , będziesz płacił więcej podatków np.od tego że żyjesz bo od powietrza już mądrale wprowadzili, na tych z Lampedusy bo tak trzeba 🙂 Jeszcze zatęsknisz za naszą patologią jak ci się pokaże pusta kieszeń.

Edytowane przez mariusz05
14 minut temu, jar1 napisał:

Trzeba powiedzieć, że TVPiS i rydzykownia zrobiły świetną robotę w promocji Tuska. Polacy oddali nie niego rekordową ilość głosów - ponad pół miliona.

Polacy są narodem przekornym. Wiadomo że sterowana przez państwo, masowa akcja hejtu przeciw jakiejś osobie odniesie skutek odwrotny od zamierzonego: przysporzy mu sympatii i zwolenników.

32 minuty temu, Maju napisał:

mam tylko nadzieje że niektórym otworzą się oczy szybciej niż za cztery lata....  🙂

Za niego wybiorą, zadecydują, że ma takich polubić a tu mu powiedzą, przypomną że prawo, postanowienia  UE jest ważniejsze od tego czego by sobie życzył.....a na dokładkę przypomną że referendum nie obowiązuje, bo nie głosował.
Będzie miał zachód jak nic.....   🙂

Jakby pisowieci wprowadzili stan wojenny i zamknęli opozycję to byś skakał z radości. 

Na szczęście jesteśmy w UE, która monitoruje praworządność 🙂

3 minuty temu, mariusz05 napisał:

będziesz płacił więcej podatków

Morawiecki wprowadził 30 nowych. 

O, przepraszam, nie wprowadził żadnego. Każdy się jakoś inaczej nazywa: opłata, danina, odpis i co tam jeszcze.

49 minut temu, Maju napisał:

A poważnie - żadna poprzednia "sekta" nie oddawała władzy z takim poparciem społecznym przy takiej frekwencji

Gdyby Zjednoczona Prawica nie startowała z jednej pisowskiej listy, poparcie dla tzw. Prawa i Sprawiedliwości byłoby mniejsze. Nie sądzisz?

Teraz, Bobcat napisał:

Morawiecki wprowadził 30 nowych. 

O, przepraszam, nie wprowadził żadnego. Każdy się jakoś inaczej nazywa: opłata, danina, odpis i co tam jeszcze.

No i w czym to przeszkadza żeby następcy wprowadzili 30 następnych.

2 minuty temu, Ajothe napisał:

Jakby pisowieci wprowadzili stan wojenny i zamknęli opozycję to byś skakał z radości. 

Jak czytam takie wpisy to się już niczemu nie dziwię.....a jak pomyślę że takich naiwnych może być więcej to nawet Warszawie się nie dziwię..    🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Ja się nadziwić nie mogę jak to możliwe, że ludzie którzy przeżyli PRL nie widzą analogii do rządów pisu. 

No cóż, propaganda zrobiła swoje, ruscy myślą że u nich demokracja panuje. 

Edytowane przez Ajothe
Teraz, Maju napisał:
5 minut temu, Ajothe napisał:

Jak czytam takie wpisy to się już niczemu nie dziwię.....a jak pomyślę że takich naiwnych może być więcej to nawet Warszawie się nie dziwię..    🙂

To takie w formie życzeniowe zwolnienie z myślenia podobno inteligencji? się objawia…

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Koledzy. Po co te tarcia jak przy drutkach. Skończy się „dobrobyt” PiS, rozpocznie się „dobrobyt” KO. 
Pięć gwiazdek zamienią nam na urlopy w pięciogwiazdkowych hotelach. Donald pewnie o tym marzy 😉

2 minuty temu, Ajothe napisał:

Ja się nadziwić nie mogę jak to możliwe, że ludzie którzy przeżyli PRL nie widzą analogii do rządów pisu. 

Jak zaczniesz myśleć to zrozumiesz…

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Pisowcy to jednak sekta 🙂

Oczywiście. Formacja która z kłamstwa uczyniła podstawowe, żeby nie powiedzieć: jedyne narzędzie swojej polityki zarzuca kłamstwo innym? 

Wyjątkowy przykład bezczelności.

2 godziny temu, ASURA napisał:

Nie rozmawiam z osobą która lata nie potrafi sobie zestawić dobrze systemu audio a chce się zajmować państwem..

🤣 To wiele wyjaśnia , z tym sobie porozmawiaj. Tacy ci odpowiadają i ich styl rządzenia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2 godziny temu, ASURA napisał:

Jak to dobrze że tutaj widoczna mniejszość niemiecka nie dostała się w wyborach do sejmu

Wybierz mniejszość sowiecką.😂

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

10 minut temu, mariusz05 napisał:

No i w czym to przeszkadza żeby następcy wprowadzili 30 następnych.

Jeśli uważasz, że Morawiecki jest spoko ze swoimi 30 nowymi - to powinieneś uważać również że następcy ze swoimi 30 jeszcze nowszymi też są spoko. Bądź konsekwentny.

Pisałem o następcach nie  o Morawieckim .Już się cieszę ☠️ na te nowe demokratyczne /postępowe/ekologiczne  podatki. Z których część pójdzie w świat na ichnią patologie. I z teorii skapywania dobrobytu nici.

5 minut temu, Bobcat napisał:

Formacja która z kłamstwa uczyniła podstawowe, żeby nie powiedzieć: jedyne narzędzie swojej polityki zarzuca kłamstwo innym? 

Wyjątkowy przykład bezczelności.

No przecież oni nie potrafią uczciwie pracować, więc czego od nich oczekiwać ? Z drugiej strony kłamać też nie potrafią , chociaż bardzo się starają. Nie udało się okłamać i okraść Polaków. Zaraz zaczną krzyczeć, że są prześladowani, jak kościół.🤣 Społeczeństwo położyło kres złodziejstwu i nieudacznictwu więc teraz rozpaczają i krzyczą pod niebiosa, bo wiedzą, że czekają ich odsiadki. Każdy złodziej - złapiesz go za rękę więc krzyczy, że to nie jego ręka. 

...there is no spoon...

6 minut temu, arturp napisał:

🤣 To wiele wyjaśnia , z tym sobie porozmawiaj. Tacy ci odpowiadają i ich styl rządzenia.

Ukryta Zawartość

Wybierz mniejszość sowiecką.😂

Coś ci się o mnie pokopało, sowietów nie lubię choć by z tego powodu że mi po 17 września 1939 roku rannego w walkach z nimi dziadka w szpitalu zamordowali Dom rodzinny mojej żony na dawnych terenach Polski ukradli i takie tam…

No ale ty pewnie ich lubisz za ten gównianie zestawiony system audio…

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, arturp napisał:

Oczywiście ... wiemy, wiemy.🤣

Jak wiecie tow. to zachowajcie to dla siebie. Taką wnikliwą obserwacje 🙂

2 minuty temu, arturp napisał:

Oczywiście ... wiemy, wiemy.🤣

Nic nie wiesz za to ja wiem że Tuskowi bardzo się podoba rosyjski system z oligarchami i taki będzie w Polsce zaprowadzał a cała reszta cały naród będzie na nich niewolniczo tak jak w rosji tyrał i gęba na kłódkę 

17 minut temu, Ajothe napisał:

Tyle, że to już nie jest propaganda tylko pranie mózgów.

Zauważyłem to u moich dawnych znajomych. Parę lat temu mieli jakiś krytyczny ogląd na politykę. Od ostatnich wyborów - klasyczne "urządzanie się w dupie"... Ich dzieciaki wyjechały za granicę. Nie zamierzają wracać, więc nie muszą myśleć o ich przyszłości.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.