Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, asterix1 napisał:

widząc krzyki lamenty i podrygiwanie pis-u i akolitów

Oczywista oczywistość. PiS i Konfederacja wprowadzając rękami kucharki Przyłębskiej nieludzkie "prawo" stali się seryjnymi mordercami polskich kobiet.

20 minut temu, Bobcat napisał:

Złodzieje najgłośniej krzyczą "łapaj złodzieja".

Wyjątkowo z tym się zgodzę i dlatego od razu widać kto złodziej.

41 minut temu, asterix1 napisał:

-wyborcy 15 października pokazali gdzie i co myślą o Twoich i jeszcze kilku z tych stron ulubieńcach

Daruj sobie. Ile milionów z tych 11,6 głosowało z rozmysłem. Może połowa. Ta co zawsze była im wierna. Reszta to ludzie zaszczuci przeciwko PiS lub zmanipulowali. Obiecanki cacanki i straszenie wysoką inflacją, chlebem po 30 zł., ustawą o uśmiercaniu nienarodzonych dzieci, oraz matek bo lekarze boją się dziecko usunąć nawet przy zagrożonej ciąży, odbieraniu praw kobietom, rozdawnictwem, z którego tylko ochlajtusy korzystają, przez co nasze portfele święcić będą pustkami niebawem. 
Jakoś ja tego nie odczułem i to bez korzystania z jakichkolwiek programów społecznych.

Podrożało, ale nie rząd do tego doprowadził. A może jednak? Może są też odpowiedzialni za inflację w innych krajach?

Bardzo jednak odczułem to za rządów PO-PSL, kiedy było wysokie bezrobocie, a stawki godzinowe 3-5 zł. Do tego praca na czarno, bo gdybym miał ZUS opłacać, pracowałbym tylko na ZUS. 
Jeśli tak źle się dzieje na polskim rynku pracy i taka zapaść gospodarcza, dlaczego wielu moich kolegów wróciło do Polski z innych krajów, do których wyjechali za chlebem. 
Dalej będziesz twierdził, że ludzie przejrzeli na oczy? Będziesz, jak i Twoi koledzy o tych samych poglądach. Nie przejrzeli. Jest odwrotnie. Dali się nabrać i glosowali w zaślepieniu, ale oczy im się otworzą i to niebawem.

2 minuty temu, Kostucha napisał:

Bardzo jednak odczułem to za rządów PO-PSL, kiedy było wysokie bezrobocie, a stawki godzinowe 3-5 zł. Do tego praca na czarno, bo gdybym miał ZUS opłacać, pracowałbym tylko na ZUS

Jak widać jest tu sporo beneficjentów tego burdelu inaczej nie da się wytłumaczyć ich postawy.

55 minut temu, wlodek71 napisał:

Trzeba by zacząć od Twoich

45 minut temu, wlodek71 napisał:

I przede wszystkim, nie zaczadzony przez Tuska, TVN, Onet...

I paski z qrwizji ?

cos dla pis-olubów

@Maju pozdrowienia dla księży z Dąbrowy Górniczej doszli już po  traumie do siebie ?

aha i cos audio dla ukojenia duszy✌️194 do 248 ( w sejmie bez zmian )

8 minut temu, Kostucha napisał:

Podrożało, ale nie rząd do tego doprowadził. A może jednak? Może są też odpowiedzialni za inflację w innych krajach?

Do tej pory inne kraje nam zazdroszczą Glapińskiego ...i nie płacz  głowa do góry 😊

19 minut temu, Kostucha napisał:

Ile milionów z tych 11,6 głosowało z rozmysłem. Może połowa.

Pocieszaj się dalej. Tylko tylko Ci pozostało.

22 minuty temu, wlodek71 napisał:

Wyjątkowo z tym się zgodzę i dlatego od razu widać kto złodziej.

Jak ma razie krzyczą to zwolennicy PIS.

13 minut temu, jar1 napisał:

Ta piswska szczujnia jestzwyczajnie nudna. Nudna, panie, jak w polskim filmie. 

Trzeba wyprowadzić aktorów zamiast wychodzić z kina.

5 minut temu, papageno napisał:

Trzeba wyprowadzić aktorów zamiast wychodzić z kina.

Trolle się same nie wyprowadzą, dopóki ktoś będzie z nimi podejmował dyskusję.

W kinie nie występują aktorzy lecz puszczane są filmy. Aktorzy grają w teatrze ..nie kinie. „Oświeceni” chodzą do Kina myśląc że to Teatr

🤦

19 minut temu, jar1 napisał:

Trolle się same nie wyprowadzą, dopóki ktoś będzie z nimi podejmował dyskusję.

Z tobą nikt nie POdejmuje dyskusji a wciąż smarujesz..

Edytowane przez Niepokorny
29 minut temu, asterix1 napisał:

nie płacz

Co wam się uroiło z tym płaczem. Słyszę to w tv, radiu, komentarze w WP, tu na forum. Pisowska gadka. Nasłuchał się rządowej telewizji…
To takie prostackie. Płakać to będziecie wy, kiedy wasz wódz cofnie wszystko do czasów swoich rządów, a sam będzie triumfował, że Niemcy będą nam nakazywać lub zabraniać. 
Kiedy dostrzeżecie, że Polska go nie interesuje i reprezentuje tylko niemiecki interes.

40 minut temu, Kostucha napisał:

Kiedy dostrzeżecie, że Polska go nie interesuje i reprezentuje tylko niemiecki interes.

Tobie sie te "niemieckie interesy" już po nocach śnią -lepiej się módl żeby interesy z Niemcami sie nie zmniejszyły gdyż to nasz największy (o ile wiesz o tym) partner handlowy ...wiem już nie będzie ruskiego węgla i paliwa (kurek z tym zakręcił niedawno Putin)no może jeszcze zostanie nam San Escobar ...ale nimi  mieli kontakt Pisowcy

40 minut temu, Kostucha napisał:

Co wam się uroiło z tym płaczem. Słyszę to w tv, radiu, komentarze w WP, tu na forum. Pisowska gadka. Nasłuchał się rządowej telewizji…

Co do qrwizji tak sie składa że tego ścieku nie oglądam a pisowska gadka?  Odkąd tutaj sie pojawiłeś jest  razem z tobą ...

Edytowane przez asterix1
1 godzinę temu, Bobcat napisał:

Złodzieje najgłośniej krzyczą "łapaj złodzieja".

Kogo masz na myśli pisząc to?

----------------------------------------------------------

Tacy luzie mają nami rządzić.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

8 minut temu, asterix1 napisał:

"niemieckie interesy"

Pisząc to, nie mam na myśli partnerstwa handlowego. 
Potrafisz odróżnić międzynarodowe partnerstwo handlowe od handlu suwerennością kraju?

4 minuty temu, Kostucha napisał:

Pisząc to, nie mam na myśli partnerstwa handlowego. 
Potrafisz odróżnić międzynarodowe partnerstwo handlowe od handlu suwerennością kraju?

Tak od wielu lat to słyszę i jakoś nie widzę wojsk niemieckich tutaj ...a może chodzi o samochody to tak wielu tego sloganu jeździ niemieckimi samochodami 

A najgorsze jest to że wielu w Niemczech mieszka i pracuje brrr jak tak można 😉

Godzinę temu, Kostucha napisał:

Polska go nie interesuje i reprezentuje tylko niemiecki interes.

Mało przekonujące w ustach tych, którzy realizując rosyjską strategię polityczną chcieli nas wyjąć ze struktur Zachodu i pchali w objęcia Moskwy.

41 minut temu, xniwax napisał:

Kogo masz na myśli pisząc to?

Opcję polityczną, którą popierasz i z którą się utożsamiasz

29 minut temu, Kostucha napisał:

Twoja opcja pod pojęciem "suwerenność" rozumie łamanie fundamentalnych zasad demokracji i praw człowieka.

1 godzinę temu, asterix1 napisał:

Tak od wielu lat to słyszę i jakoś nie widzę wojsk niemieckich tutaj ...a może chodzi o samochody to tak wielu tego sloganu jeździ niemieckimi samochodami 

A najgorsze jest to że wielu w Niemczech mieszka i pracuje brrr jak tak można 😉

Jakie znowu wojska. Jakie samochody? 
Kopalnie zamykać. Budowy portów blokować. Oni mogą. My musimy się szarpać z nimi, bo ekologia, bo inne bzdury. 
Co robią Tuski, Hołownie i inni. Blokować, zamykać, bo konkurencja dla Niemiec. Jak świat stary, miasta portowe były podbijane w pierwszej kolejności. Miały znaczenie strategiczne i handlowe. 
No ale wiadomo. Sztuka niemieckiego rządzenia jest błogosławieństwem i trzeba się dostosować, choćby utratą tysięcy miejsc pracy i ograniczenia dóbr płynących z krajowej gospodarki. 

Edytowane przez Seyv
2 godziny temu, wlodek71 napisał:

I przede wszystkim, nie zaczadzony przez Tuska, TVN, Onet...

Zaczadzony przez Kaczyńskiego, Holecką, paski TVPinfo...

Suwerenność według PiS to typowa mentalność Kalego:

"Kali kraść, to dobrze, Kalemu ukkraść to źle".

Ot i cała filozofia pisowskiej suwerenności. 

3 godziny temu, il Dottore napisał:

No, pokazali. PiS wygrał.

A że ma gównianą zdolność koalicyjną - to sam sobie winien.

Wygrał i nic nie może zrobić .

Więc -= przegrał.

Czy to takie trudne do zrozumienia?

3 godziny temu, wlodek71 napisał:

Znowu nie zrozumiałeś, chodzi o to, że nie będę musiał się wstydzić.

Trzeba by zacząć od Twoich.

Zapytaj swoich dlaczego nie wyczyścili. Jeśli mieli co .

W inny razie to jest idiotyczne tłumaczenie .

11 minut temu, Kostucha napisał:

Ktoś Ci je odebrał. Napisz w jakiej formie? 

Na szczęście nie zdążył. Cała tzw. "reforma sądownictwa" (czytaj: podporządkowane sądów politykom) do tego zmierzało.

W demokratycznym państwie prawa obowiązuje zasada "nad władzą jest prawo". PiS chciał wprowadzić zasadę "nad prawem jest władza".

19 minut temu, Kostucha napisał:

Tuski, Hołownie i inne plugawstwo.

Plugastwo jest nie tam gdzie piszesz.

Nie tylko szczujnia pracowała, aby tworzyć propagandę PiS:

Teraz nie dziwię się dlaczego przed wyborami na "mojej" Gazecie Prawnej w komentarzach tak dużo było zawsze negatywnych, wręcz obraźliwych komentarzy o opozycji. Wiedziałem, że to trolle, ale trochę się dziwiłem, że redakcja tak to pozostawia. Teraz wiem, że za pieniądze ludzie zrobią z siebie nawet dziennikarskie szmaty.

Podobnie jak Marcin Meller.

W tych wszystkich ich wypowiedziach nic nie jest przypadkiem. 

Poszoł won w otchłań!

Edytowane przez Meloman
literówka

„Oświecone und Wykształcone”  znalazły se guru w kryminaliście wielokrotnie sądzonym i SKAZYWANYM zarówno za POmówienia i Zniesławienia..

Jan Piński - Wikipedia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Godzinę temu, Niepokorny napisał:

SKAZYWANYM zarówno za POmówienia i Zniesławienia

I wygrywającym większość 😋 i to w sprawach gdzie pomawiani  są "Aniołami "

Edytowane przez asterix1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.