Skocz do zawartości
IGNORED

Lista spełnionych obietnic PiSu

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Neon47 napisał:

Nie było, ale wprowadzili.

Temat jest o obietnicach, które PiS obiecał spełnić.  Proste chyba, nawet dla wyznawców PiS, nieprawdaż?

Pragnę naszym milusińskim członkom i sympatykom PiS uświadomić, że 500+, 13, 14, obniżenie podatków i inne prezenty, to nie są pieniądze, jakie dał nam PiS. To są nasze pieniądze, które PiS podzielił według własnego uznania.

PiS jedynie dofinansował swój elektorat - czyli biedotę intelektualną, nierobów i kler.  Muchas gracias.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

6 minut temu, MV2 napisał:

Pragnę naszym milusińskim członkom i sympatykom PiS uświadomić, że 500+, 13, 14, obniżenie podatków i inne prezenty, to nie są pieniądze, jakie dał nam PiS. To są nasze pieniądze, które PiS podzielił według własnego uznania.

PiS jedynie dofinansował swój elektorat - czyli biedotę intelektualną, nierobów i kler.  Muchas gracias.

Pisowcy nie rozumieją że dać nie swoją kasę to każdy potrafi. Trza mieć z czego. A czy mieli z czego to dowiemy się niedługo. @Maju księgowy pisu to samouk, czy ma jakąś szkołę?

46 minut temu, YunnanTEA napisał:

Piękny Stefanie

46 minut temu, YunnanTEA napisał:

Akademia 1-majowa. Zaocznie.

Nie odpowie, nie potwierdzi, "znawca" mocno zajęty odpowiadaniem takiemu samemu znawcy, w przerwie zajmuje się insynuacjami do mnie kierowanymi.....nie wie że na głupie teksty przestałem odpowiadać.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dlaczego ci obrońcy zła wszelakiego udzielają się kompulsywnie w każdym temacie w którym się to zło piętnuje?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

15 minut temu, Neon47 napisał:

@jar1 ja jestem wyborcą PiS a nie ich wyznawcą.

Ok, niech tak będzie.

Ale to w kwestii realizacji obietnic wyborczych PiS dalej nie ma nic wspólnego.

21 minut temu, Maju napisał:

Taka drobna uszczypliwość jak niezbyt udolnie udawałeś, że nie rozumiesz o czym piszę gdy ci uświadamiałem po co założyłeś ten temat.....inni w tym zobaczą taki nie do końca udany cytat.   🙂

Ciągle po chrześcijańsku nadstawiam ci policzek z nadzieją, że jednak coś wykrzeszesz w temacie wątku.

29 minut temu, Maju napisał:

Taki już jestem że pisanie o kimś prawdy nikomu nie żałuję.....można to przyjąć albo (jak inni) zgłaszać.

To przynajmniej mamy coś wspólnego.

Czy jesteś w stanie napisać prawdę o sukcesach pisowskich rządów. Bez szukania tematów obocznych, analizy przyczyn założenia wątku itp. krętactw?

Czy nie ma o czym pisać?

Masz niżej w moim wpisie i wyżej we wpisie innych dowód na to dlaczego nie zamierzam brać udziału w tej twojej prowokacji.....a zapewniam ciebie będzie tych dowodów znacznie więcej

5 godzin temu, cocacol napisał:

liczę na pomoc Kolegów mających wiedzę o sukcesach pisowskiego rządu.

Koledzy właśnie nie zrozumieli twoich "czystych" intencji, bo chcą w tym temacie pisać nie na temat i "piętnować zło" im się marzy.....poucz ich, powiedz że pomylili temat.   🙂

5 minut temu, cocacol napisał:

Ciągle po chrześcijańsku nadstawiam ci policzek z nadzieją

Płonne nadzieje hipokryty.

EOT!

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

19 minut temu, Maju napisał:

Nie odpowie, nie potwierdzi, "znawca" mocno zajęty odpowiadaniem takiemu samemu znawcy, w przerwie zajmuje się insynuacjami do mnie kierowanymi.....nie wie że na głupie teksty przestałem odpowiadać.

Jak wkleję wyliczenia to ładnie przeprosisz i przyznasz rację? Muszę mieć motywację żeby edukować pisowców.

Godzinę temu, caleb66 napisał:

A co do spełnionych obietnic to PiS chyba jako pierwsza partia po 89r jakieś w ogóle spełnił

racja, morawiecki obiecywał zapie**alanie za miskę ryżu i cyk, jest 😄 

45 minut temu, Maju napisał:

można to przyjąć albo (jak inni) zgłaszać.

popatrz, a na moje pytanie nie odpowiedziałeś, tylko zgłosiłeś 😄

i dalej nie poznałem odpowiedzi 😄 

5 minut temu, Maju napisał:

Koledzy właśnie nie zrozumieli twoich "czystych" intencji, bo chcą w tym temacie pisać nie na temat i "piętnować zło" im się marzy.....poucz ich, powiedz że pomylili temat.   🙂

Drogi Maju. Ja nie jestem tutaj od pouczania kogokolwiek.

Nie mam na to wpływu.

Jestem jednak pewien, że gdybyś przestał lawirować i wskazywać cudze wady "nie widząc belki w oku swoim", z pewnością się poprawią.

Proszę cię więc najuprzejmiej jak potrafię. Z wisienką na czubku.

Podaj kilka przykładów sukcesu pisowskich rządów. 

apeluję o powagę oraz zaprzestanie hipokryzji!

modlitwa również jest wskazana!

Edytowane przez kostropaty
3 minuty temu, Ajothe napisał:

Było już o przekopie dla łódek?! 

Było.... Ale w sytuacji, gdzie nawet wyznawcy "dobrej zmiany" mają kłopot ze znalezieniem pozytywów jej rządów, musimy to uznać ponownie.

Piszę to z przykrością, ponieważ to zachowanie niegodne sportowca 😞

Aaale...co mi tam. Pisowcy nie takie przekręty robili.

Skur…  dalej pisze. Widać kosciolkowym się pali pod jajcami.

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

6 minut temu, fox733 napisał:

Skur…  dalej pisze. Widać kosciolkowym się pali pod jajcami.

@Maju? Maju nie zna żadnego księdza. Tak pisze. Nie jest też pisowcem. Jego słowa.

2 godziny temu, Maju napisał:

drobna uszczypliwość jak niezbyt udolnie udawałeś, że nie rozumiesz o czym piszę gdy ci uświadamiałem po co założyłeś ten temat.....

"Niezbyt udolnie" to jest to, że jeszcze nie założyłeś tematu w stylu - "Chwała i nakolanna posługa polskiemu Kościołowi, hej!".

Kopyrajt mój ci daję. Bierz i obdarz.

O! "Nalozem! Leżało na drodze". A to jest dobre, bo przecież wszystko, co PiS stworzył jest dobre.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia

1. Maseczki zostały kupione i dostarczone największym samolotem na świecie.
2. Status posiadania narodu wydatnie wzrósł np. (Morawiecki, Krupiński, Litwińczuk, Rapkiewicz, Agatowska, Król, Kraczkowski, Sadurska, Chludziński, Woźniak, Wadowski, Obajtek itd.).
3. Równość w czasie kwarantanny (poza nielicznymi wyjątkami, o które nie należy bić piany) została zachowana.
4. Cena benzyny spadła (co prawda przez wyborami, ale spadła).

Pragnę zauważyć, że to są fakty, a nie pobożne życzenia.

Edytowane przez Mrok
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.