Skocz do zawartości
IGNORED

AudioHobby.eu zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie czy ktoś w najbliższym czasie będzie coś zamawiał z tej strony?

I moje pytanko ,czy po koleżeńsku dorzucił by do zamówienia 2 m przewodu dla mnie ?

Pzdr 

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

https://www.audiostereo.pl/topic/165355-audiohobbyeu-zam%C3%B3wienie/

Fajna strona? Ruskie w natarciu a Wy się zachwycacie.... wstyd. EU "cudownie" zamienili na RU. Omijać z daleka, niech zgniją za to co robią Ukrainie. A tak między nami, to towar chiński, oni nic obecnie nie produkują prócz broni.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez ampman

to dlaczego używają języka rosyjskiego i domeny RU? Odpowiem ci, podszywają się pod Estonię, by sprzedawać chiński towar niejako w UE. Tak się omija restrykcje 

Edytowane przez Seyv
28 minut temu, ampman napisał:

Skoro jesteś taki bystry, to dlaczego używają języka rosyjskiego i domeny RU? Odpowiem ci, podszywają się pod Estonię, by sprzedawać chiński towar niejako w UE. Załapałeś? Tak się omija restrykcje a Polak głupi i połknie haczyk, bo tanio.

Domena jest Eu. Ru to podstrona po rosyjsku, tak jak np en po angielsku. Firma jest estonska. Ja bym zniknął ruską wersję na ich miejscu, ale nie jestem na ich miejscu. 

nagrywamy.com

4 minutes ago, przemak said:

Ja bym zniknął ruską wersję na ich miejscu, ale nie jestem na ich miejscu. 

ja bym nie znikał bo w estonii ruskich jest od groma w IT, mają kasę i zapewne są klientami...

jeśli strona ma zniknąć to by trzeba tych ruskich z estonii eksmitować po prostu (1/4 kraju btw)

Trzeba pamiętać, że niezależnie od polityki, w krajach bałtyckich język rosyjski jest często pierwszym językiem. Rzeczywiście może niekoniecznie akurat w Estonii, ale... chyba jednak wiedzą co robią.

17 minutes ago, ampman said:

Jakby to nie tłumaczyć, perfidnie maczają tu palce ruscy i nijak to się ma do tłumaczeń forumowiczów.

jakieś argumenty poza biciem piany?

firma z tego co zostało wyżej napisane jest estońska - po prostu ma wersję rosyjską sklepu?

a no chyba, że konkurencja boli ;]

Audiohobby OÜ
nr vat mają estoński

Skoro jesteś taki bystry, to dlaczego używają języka rosyjskiego i domeny RU? Odpowiem ci, podszywają się pod Estonię, by sprzedawać chiński towar niejako w UE. Załapałeś? Tak się omija restrykcje a Polak głupi i połknie haczyk, bo tanio.

Co ty chłopie opowiadasz gdzie ty widzisz domenę RU? . Skąd ty wiesz że to chiński towar ? Na podstawie zdjęć ? Czemu od razu wyjeżdżasz z "bystrością" i "załapaniem" i głupimi Polakami do ludzi którzy mają rację ?.
1. Domena jest EU
2. Wybrany masz język rosyjski
3. Najpierw myśl / analizuj później pisz i to w każdym wątku.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Trzeba pamiętać, że niezależnie od polityki, w krajach bałtyckich język rosyjski jest często pierwszym językiem. Rzeczywiście może niekoniecznie akurat w Estonii, ale... chyba jednak wiedzą co robią.

Różnie tam to jest. Na Litwie młodzi nie znajdą rosyjskiego a starzy się nie przyznają. W Estonii podobnie trochę ruskich jest ale najwięcej na Łotwie . Tam to ich sporo zostało po "zmianie" i mają często nie uregoluwany stosunek państwowy i język rosyjski dość powszechny .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Solidny sklep, kupowałem od nich kilka razy. Swoją drogą, Estonii bliżej do Finlandii, aniżeli do Ruskich.

🇬🇧 Exposure with music in mind since 1974 🇬🇧