Skocz do zawartości
IGNORED

Jestem rozczarowany nową koalicją :(

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A ja jestem zbudowany krytyką rządów PiS .

Tylko, że to nie jest tematem wątku.
Są wątki, gdzie można chwalić paździerzgrudniowych gadając do "Barejowskiej" szafy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 1 miesiąc później...

Ale jakie mają kadry ! 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

W dniu 11.02.2025 o 20:42, xniwax napisał:

Są wątki, gdzie można chwalić paździerzgrudniowych gadając do "Barejowskiej" szafy.

Chwalenie prezesa prawacy mają we krwi .

W dniu 2.04.2025 o 19:08, marek-1969 napisał:

Ale jakie mają kadry ! 

Ukryta Zawartość

Geniusz Humanum.pl#holownia.tvn

Ukryta Zawartość

W dniu 10.02.2025 o 19:30, Audroc napisał:

Za poprzednich 8 lat rządu Donalda Tuska Polska odżyła czego skutki pozytywne widzimy do dzisiaj.

Trzymamy wszyscy kciuki żeby rozpoczęte właśnie kolejne 8 lat równie pozytywnie wpłynęły na naszą gospodarkę.

Bo ileż można żyć religią i historią aż słabo się robi...

Pełna racja, czytałem że ruskie boty generują tysiące takich krytycznych wpisów żeby rozkręcić nienawiść i zniszczyć zaufanie do rządzących w Polsce. Podobnie miało się w Stanach, nagonka na Demokratów była gigantyczna i podobna jak u nas, że niby migrantów wpuszczają, że drożyzna itp.

10 lutego gorący był

A skutki widzimy

Do dziś

W dniu 11.02.2025 o 20:25, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A ja jestem zbudowany krytyką rządów PiS .

A pozwolenie na budowę masz?

Wiem, Kerwiński w Kłodzku wystawiał. 

Zachowaj.

W Misiu2 zagrasz.

Za misia Wasz Giertych będzie. Stać Was!

Autograf weź, ale się nie chwal.

,,Kupiliśmy" procedury nadmiernego deficytu od państw które je ,,przyjęły", do tego będziemy utrzymywać gości jako beneficjenci , uzbroimy całą Unię za , kredyty które będziemy spłacać nie otrzymując uzbrojenia , zaostrzymy  przyspieszymy zielony wałek już od tego roku. Łał. Jak fajnie !!!! 

Edytowane przez wsteczna świnka

Tak się jakoś składa, że niezadowoleni z rządów ścigających pisowskie złodziejstwo są pisowcy i pisopozytywni.

Ciekawa sprawa🤣.

Jestem Europejczykiem.

W dniu 17.12.2023 o 10:52, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jesteś aż tak naiwny ,że wierzysz iż wszystko można zmienić w jeden dzień ? Tak to robił PiS w nocy , z naruszeniem prawa i na kolanie . Tak się nie da. Trzeba to robić zgodnie z prawem, z namysłem i tak aby nie trzeba było poprawiać . Dokooptowanie nowych członków do KRS miało na celu przejęcie tej instytucji i przegłosowanie neo sędziów. Jak nie można zwalniać to trzeba dobierać nowych i przegłosowywać . Tak pewnie będzie w spółkach skarbu państwa . Zalecam więcej spokoju i rozwagi. Nie można naprawiać państwa po PiS metodami PiS.

Ech... tam. Wrzuciłem Wam pytanie w Polityce:

04.04.2025

Ukryta Zawartość

Tego też nie można zmienić, bo PiS to zabetonował?

Wiele razy wskazywaliście, że sądy mają zostać odpolitycznione, z czym się zgadzam. No to o czym ten klient opowiada? 😄

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok
W dniu 17.12.2023 o 10:52, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jesteś aż tak naiwny ,że wierzysz iż wszystko można zmienić w jeden dzień ? Tak to robił PiS w nocy , z naruszeniem prawa i na kolanie . Tak się nie da. Trzeba to robić zgodnie z prawem, z namysłem i tak aby nie trzeba było poprawiać . D

Po 16 miesiącach jakby ktoś inny jest naiwny.

W dniu 11.02.2025 o 20:42, xniwax napisał:

Płacąc bikiem.🤣

Gdzie dzisiaj są tutejsi krzykacze pro tuskowe co płakali nad wycinaniem lasów i wysyłką drewna do Chin (?)

Cytat

Eksport drewna do Chin.Z Polski w 2024 roku za granicę sprzedano prawie 2,6 mln ton nieprzetworzonego drewna. W 2023 roku było to ponad 2 mln ton. Do Chin w ubiegłym roku trafiło 467 tys. ton drewna, co oznacza wzrost eksportu o ponad 25 proc. w porównaniu z 2023 rokiem.

Edytowane przez xniwax

16 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A może jest bardziej prawdopodobne wytłumaczenie ? Bo się boją ?

Czy pan się nie boi , że panu mogą dokwaterować gości ?  Niedługo będzie ich bardzo dużo. 

Godzinę temu, xniwax napisał:

Gdzie dzisiaj są tutejsi krzykacze pro tuskowe co płakali nad wycinaniem lasów i wysyłką drewna do Chin (?)

To Pis wycina , budżet na 2025 też Pis 

15 minut temu, jarekb napisał:

To Pis wycina , budżet na 2025 też Pis 

No i póki co troszkę drgnęło w paździerzgrudniowym rozczarowaniu:

Czołówka
KO - 32,35%
PiS - 31,82%
Konfederacja - 18,08&

Plankton politycznego poparcia
TD - 8,06%
NL - 5,02% 

27 minut temu, xniwax napisał:

No i póki co troszkę drgnęło w paździerzgrudniowym rozczarowaniu:

Czołówka
KO - 32,35%
PiS - 31,82%
Konfederacja - 18,08&

Plankton politycznego poparcia
TD - 8,06%
NL - 5,02% 

Za te  ,,fejkowe sondaże" posądzą cię o mowę nienawiści. Sprawiasz jeszcze zagrożenie dla bezcennej KO zbyt małą różnicą głosów między KO i PIS. Najlepiej dla paździerza to PIS i Konfederacja mają ujemny procent i nie ma ich w sondażach. 

Edytowane przez wsteczna świnka
1 godzinę temu, wsteczna świnka napisał:

Czy pan się nie boi , że panu mogą dokwaterować gości ?  Niedługo będzie ich bardzo dużo. 

Nie , nie boję się .

A jeśli chodzi  o wpisy to widać ,że najbardziej rozczarowani są koalicją ci którzy na nią nie głosowali .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.