Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      18
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      18
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      8
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      21
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      1
    • Marek Jakubiak - WR
      1
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      1
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      1
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      3
    • Adrian Zandberg - Razem
      1

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 17.05.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, dekRe napisał:

I dlatego Trzaskowski jest debeściakiem, bo i wciągnie jak trzeba, i z gejami w tany pójdzie, dusza człowiek co nikogo się nie wstydzi... 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lodzik2.jpg

Co ma do tego Trzaskowski  ?

A kto nie lubi wciągnąć czasem 😁

Screenshot_20250516_112958_Chrome.jpg

5 minut temu, xetras napisał:

Byki sadzisz

Nie każdy chce być w spisach i rejestrach

A czemu?..

Macieja Maciaka brak w ankiecie?

Też folklor i plankton tegoroczny

Jak już chcesz być moim nauczycielem, to możesz mi pałe postawić 😉 zasłużyłem 😁

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nadziwić się nie mogę że ktoś taki jak Biejat ma jakiekolwiek poparcie. Zwolenniczka podatku katastralnego, zabijania dzieci zastrzykiem w serce. Jak nisko upadła ta pseudo lewica. 

Godzinę temu, gałąż napisał:

Jak już chcesz być moim nauczycielem, to możesz mi pałe postawić 😉 zasłużyłem 😁

Stary kawał mi się przypomniał:

- Kazimierz, chciałabym trochę uatrakcyjnić nasze życie seksualne.
- OK, Brygida. Jak?
- Wyobraź sobie, że jestem dziewczyną z agencji.
- Hmmm… a można koleżanki obejrzeć!?

-----------------

A w temacie dziwek i k**estwa:

Ukryta Zawartość

bodnarrr3.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, Roman_66094 napisał:

Nadziwić się nie mogę że ktoś taki jak Biejat ma jakiekolwiek poparcie. Zwolenniczka podatku katastralnego, zabijania dzieci zastrzykiem w serce. Jak nisko upadła ta pseudo lewica. 

Roman czy przypadkiem prawo wprowadzone przez pis nie zezwala na taką aborcję ?

13 godzin temu, gałąż napisał:

Żyłem w Oslo 13 lat gdzie są chyba wszystkie nacje świata na ulicach i nigdy się nIe bałem, nie jestem pizdeuszem, i wstyd mi za Polaków którzy się boją na własnym podwórku że ich będą gwałcić.

Dla mnie ćwierć wieku mogłeś spędzić na księżycu. Nie obchodzi mnie to, czy jesteś fanem PO, PiS, SLD, Armii Zbawienia, czy innego tworu.

Ukryta Zawartość

"Integracja społeczna migrantów to fikcja."

Nie chcę doświadczyć podobnego burdelu w kraju w którym żyję. Jeśli lubisz rozróby, pakuj manatki. Syria czeka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok
1 minutę temu, dekRe napisał:

Stary kawał mi się przypomniał:

- Kazimierz, chciałabym trochę uatrakcyjnić nasze życie seksualne.
- OK, Brygida. Jak?
- Wyobraź sobie, że jestem dziewczyną z agencji.
- Hmmm… a można koleżanki obejrzeć!?

-----------------

A w temacie dziwek i k**estwa:

Ukryta Zawartość

bodnarrr3.jpg

Chyba źle mnie zrozumiałeś, nie chce uatrakcyjniać jestem normalny ! Inna sprawa z przeciwnikiem LGBT z Żoliborza, ale jak sam pisałeś jaki Pan taki kram 🤮

3 minuty temu, Mrok napisał:

Ukryta Zawartość

"Integracja społeczna migrantów to fikcja."

Dla mnie mogłeś przez ćwierć wieku żyć na księżycu.

Nie chcę doświadczyć takiego burdelu w kraju w którym żyję. Jeśli lubisz rozróby, pakuj manatki. Syria czeka.

Tak jak Ty dla mnie możesz nigdy nigdzie nie być i powtarzać prawilną propagande nic nie wiedząc o świecie.

Oslo to stolica Norwegii 😉

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, gałąż napisał:

Chyba źle mnie zrozumiałeś, nie chce uatrakcyjniać jestem normalny ! Inna sprawa z przeciwnikiem LGBT z Żoliborza, ale jak sam pisałeś jaki Pan taki kram 🤮

Tak jak Ty dla mnie możesz nigdy nigdzie nie być i powtarzać prawilną propagande nic nie wiedząc o świecie.

Oslo to stolica Norwegii 😉

Znam geografię. Oslo jest stolicą Norwegii, a ta nie graniczy z Chnami tylko ze Szwecją, w której życie obywateli jest zagrożone, co do Twojego sformatowanego mózgu najwyraźniej nie dociera.

Edytowane przez Mrok
3 minuty temu, gałąż napisał:

Z tą normalnością u zwolenników KO jest jak widać różnie, szczególnie w kierownictwie sztabu u Rafała, gdzie jeden się sam chwalił, że ma gałąź 22 cm. Masz rację, jaki pan, taki kram. Znowu mi stary kawał przypomniałeś:

Przychodzi facet do burdelu.
- Dzień dobry chciałbym zamówić sobie panienkę.
- Proszę tu jest cennik - mówi burdelmama.
- Aj, ale ja nie mam aż tyle kasy...
- Niech pan pokaże ile ma?
- ... - Uuuu, za tą forsę to żadnej naszej warszawskiej panienki to pan nie dostanie, jedynie może być pan Rafał, śmieje się burdelmama.
- No jak ma być, to niech będzie - odparł zdesperowany.
Zeszli do kotłowni, do palacza Rafała, na ścianie same plakaty wyborcze Trzaskowskiego i reklamy fundacji pomocy dziwkom, w sumie niezły klimat...
- Panie Rafale, klient do pana!
Pan Rafał odstawił wiadro z węglem szufle zdjął spodnie i wypiął się w stronę klienta. Klient spojrzał z niesmakiem na brudnego tłustego i zarośniętego Rafała, próbuje się do niego dobrać, ale nie bardzo wie jak.
Rozpaczliwie w desperacji szepcze:
- Stary, może byś mi jakoś pomógł?!
Na co Rafał odwraca głowę, wypluwa papierosa, zatrzepotał rzęsami i mówi ochrypłym basem:
- KOOOOOCHAM CIĘ...
;-)

23 minuty temu, Mrok napisał:

Znam geografię. Oslo jest stolicą Norwegii, a ta nie graniczy z Chnami tylko ze Szwecją, w której życie obywateli jest zagrożone, co do Twojego sformatowanego mózgu najwyraźniej nie dociera.

Tak jak Polska graniczy z Ukrainą gdzie 4 rok jest wojna, co to ma do rzeczy.

Pamietam jak w Kurwizji strasząc ciemnote uchodźcami, puszczali fragment z serialu, twierdząc że tak tam jest na ulicach.

2 minuty temu, gałąż napisał:

Pamietam jak w Kurwizji strasząc ciemnote uchodźcami

Oj, tam, oj tam... a w takiej Szwecji się cieszą - tylko włączyć trzeba napisy:

Edytowane przez dekRe
26 minut temu, dekRe napisał:

Z tą normalnością u zwolenników KO jest jak widać różnie, szczególnie w kierownictwie sztabu u Rafała, gdzie jeden się sam chwalił, że ma gałąź 22 cm. Masz rację, jaki pan, taki kram. Znowu mi stary kawał przypomniałeś:

Przychodzi facet do burdelu.
- Dzień dobry chciałbym zamówić sobie panienkę.
- Proszę tu jest cennik - mówi burdelmama.
- Aj, ale ja nie mam aż tyle kasy...
- Niech pan pokaże ile ma?
- ... - Uuuu, za tą forsę to żadnej naszej warszawskiej panienki to pan nie dostanie, jedynie może być pan Rafał, śmieje się burdelmama.
- No jak ma być, to niech będzie - odparł zdesperowany.
Zeszli do kotłowni, do palacza Rafała, na ścianie same plakaty wyborcze Trzaskowskiego i reklamy fundacji pomocy dziwkom, w sumie niezły klimat...
- Panie Rafale, klient do pana!
Pan Rafał odstawił wiadro z węglem szufle zdjął spodnie i wypiął się w stronę klienta. Klient spojrzał z niesmakiem na brudnego tłustego i zarośniętego Rafała, próbuje się do niego dobrać, ale nie bardzo wie jak.
Rozpaczliwie w desperacji szepcze:
- Stary, może byś mi jakoś pomógł?!
Na co Rafał odwraca głowę, wypluwa papierosa, zatrzepotał rzęsami i mówi ochrypłym basem:
- KOOOOOCHAM CIĘ...
😉

A Ty ile masz że 22cm tak Cię razi ? 😁

Reszty nie komentuje, piaskownica !

Kto faworytem drugiej tury? Nowy sondaż prezydencki dla Polsat News

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

46 minut temu, gałąż napisał:

A Ty ile masz

Wybacz, nie będę zainteresowany, żona nie narzeka :-)

Oto realne zagrożenie - nawet TVN24 o tym mówił:

Kto faworytem drugiej tury? Nowy sondaż prezydencki dla Polsat News

Ukryta Zawartość

Możesz sobie pomarzyć o wygranej Czosnkowskiego.

Ukryta Zawartość

21 godzin temu, rafal735r napisał:

Nasi bracia ukry dziękują nam za gościnę i pomoc 👍

Ukraińcy?

I mówią po rosyjsku?

Może to moskiewscy znajomi Brauna.

Ciekawa historia.

Godzinę temu, gałąż napisał:

Tak jak Polska graniczy z Ukrainą gdzie 4 rok jest wojna, co to ma do rzeczy.

Pamietam jak w Kurwizji strasząc ciemnote uchodźcami, puszczali fragment z serialu, twierdząc że tak tam jest na ulicach.

Nie wyjeżdżaj mi tu z wojną na Ukrainie. To odrębny temat. Rozmawiamy o następstwach sprowadzenia do UE tzw. "uchodźców", którzy stali się przekleństwem dla w miarę spokojnej Europy.

To co napisałem dotyczy totalnego burdelu, będącego następstwem unijnej polityki wobec imigrantów, z których większość to mężczyźni w wieku 18-40 lat. Ci wyznawcy Allacha zamienili spokojną Szwecję i inne kraje UE w ziemię gwałtu, o czym lokalnym szwedzkim dziennikarzom zabroniono wspominać. Ci z nich, którzy ten zakaz złamali, zostali zablokowani i zamieszczali swoje reportaże na niezależnych kanałach w sieci, ale tego najwyraźniej nie chciało Ci się oglądać. W tej chwili starsi Szwedzi mając dość syfu emigrują z swojej ojczyzny. To ma być ta multikulturowa rewelacja? To ma być praworządność?

Aktualnie obywatele Szwecji, Danii, Francji, Włoch, Wielkiej Brytanii itd. masowo protestują przeciwko sprowadzaniu motłochu, a Ty opowiadasz o wspaniałych latach spędzonych w Oslo. Chyba Cię do reszty pogięło człowieku.

Nie jestem fanem PiS-u, ale tandem Trzaskowski/Tusk to zielone światło dla imigrantów.

Edytowane przez Mrok
11 minut temu, toptwenty napisał:

Zwrócić posiłek się chce.

Oczywiście, nie ma to jak manipulacja liczbami, bez podania faktów, skąd te liczby się wzięły.
Cytuję:
"Wzrost wydatków szedł w parze z rozszerzeniem kompetencji
Z czego wynika tak duży wzrost wydatków KPRM? Między innymi z przeniesienia do Kancelarii wielu zadań, obowiązków i funkcji z innych jednostek. Centrum Informacyjne Rządu wystosowało w tej sprawie komunikat. Jak czytamy:

„W budżecie KPRM uwzględnione zostały środki nie tylko na funkcjonowanie samego urzędu – co stanowi zaledwie 20% budżetu – ale także na jednostki nadzorowane, takie jak Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych czy Narodowy Instytut Wolności.

Oprócz tego, w przeciwieństwie do okresu rządów PO-PSL, pod Kancelarię Prezesa Rady Ministrów podlegały w ostatnich latach liczne wydatki związane z konsolidacją administracji. KPRM przejęło pion europejski od Ministerstwa Spraw Zagranicznychzadania Ministerstwa Cyfryzacji. Pod Kancelarię podlegał także m.in. Fundusz Przeciwdziałania COVID-19, wydatki na wspieranie Polonii i Polaków za granicą, Rządowy Fundusz inwestycji lokalnych oraz Rządowe Centrum Analiz."

A teraz dopiero możecie zacząć wymiotować!!! Tylko odważnie rzygajcie, bez ściemy!!!

"Posłowie zrobili sobie mikołajkowy prezent. Właśnie 6 grudnia uchwalono ustawę budżetową na 2025 r., a w niej zaszyto podwyżki m.in. dla parlamentarzystów. Niektórzy posłowie i senatorowie zyskają na tych zmianach aż potrójnie.

Sejm uchwalił ustawę budżetową na 2025 r. To, na co zwracają uwagę eksperci – to ogromna dziura budżetowa. Deficyt wyniesie 289 mld zł. Eksperci ostrzegają, że to zły sygnał. – Finanse publiczne wyglądają coraz gorzej. Polska została objęta unijną procedurą nadmiernego nadmiernego deficytu. W nadchodzących latach zarządzanie finansami publicznymi będzie więc stanowiło nie lada wyzwanie – wskazuje główny ekonomista Konfederacji Lewiatan Mariusz Zielonka."

Źródło: 

Ukryta Zawartość

Rządy KO z lewicą niszczą nam Polskę, dlatego Polacy powinni całe to deficytowe towarzystwo pogonić w diabły, poczynając od najbliższych wyborów!

Ukryta Zawartość

35 minut temu, dekRe napisał:

Wybacz, nie będę zainteresowany, żona nie narzeka 🙂

Oto realne zagrożenie - nawet TVN24 o tym mówił:

Rozumiem 🤣

Mnie 22 nie zawstydza 🤣

33 minuty temu, TomekL3 napisał:

Możesz sobie pomarzyć o wygranej Czosnkowskiego.

Mogę 😁

Wystarczy mieć odpowiednie marzenie 😉 a bedzie spełnione.

14 minut temu, Mrok napisał:

Nie jestem fanem PiS-u, ale tandem Trzaskowski/Tusk to zielone światło dla imigrantów.

Zielone światło dla imigrantów dał pisowski minister spraw zagranicznych Czaputowicz.

Imigranci byli dobrzy, bo przez teren Polski przedostawali się na Zachód.

Spróbuję znaleźć jego wypowiedź.

9 minut temu, dekRe napisał:

Sejm uchwalił ustawę budżetową na 2025 r. To, na co zwracają uwagę eksperci – to ogromna dziura budżetowa. Deficyt wyniesie 289 mld zł. Eksperci ostrzegają, że to zły sygnał. – Finanse publiczne wyglądają coraz gorzej. Polska została objęta unijną procedurą nadmiernego nadmiernego deficytu. W nadchodzących latach zarządzanie finansami publicznymi będzie więc stanowiło nie lada wyzwanie – wskazuje główny ekonomista Konfederacji Lewiatan Mariusz Zielonka."

I w kolejnych latach ta dziura będzie się powiększała choćby ze wzgl. na finansowanie zbrojeń, atomu i całej reszty.

Niestety trzeba będzie "wybierać między armatami a masłem".

11 minut temu, cocacol napisał:

Zielone światło dla imigrantów dał pisowski minister spraw zagranicznych Czaputowicz.

Oczywiście, a Koalicja tą chwalebną politykę kontynuuje. Po co tworzy się teraz Centra Integracji Cudzoziemców dla czarnolicych "uchodźców z Białorusi i Ukrainy"? Myślisz, że jestem ślepy i nie widzę czarnych biegających po ulicach mojego miasta? Skąd się raptem w 2025 roku wzięli? PiS ich tutaj w walizkach złośliwie przemycił?

Edytowane przez Mrok
7 minut temu, cocacol napisał:

I w kolejnych latach ta dziura będzie się powiększała

"Od kwot, jakie rozliczyli parlamentarzyści jeże się włos na głowie. Jednym z posłów rekordzistów jest Robert Dowhan z KO. Jak wynika z jego rozliczenia, na przejazd taksówkami w 2023 r. i 2024 r. wydał – uwaga – 13 tys. 271 zł i 28 gr. Zakładając, że stawka za kilometr to 3 zł, taka kwota wystarczyłaby na przejazd 4200 km. – Jeżeli transport sejmowy jest niewydolny i nie ma innej możliwości dotarcia do ministerstw, PKP czy lotniska, to korzystam z taxi – tłumaczy się "Faktowi" Robert Dowhan. Co ciekawe, poseł nie tylko sporo wyjeździł taksówkami, to jeszcze w ramach kilometrówki odliczył prawie 55 tys. zł na przejazdy własnym samochodem.

Po piętach depcze mu koalicyjna koleżanka Izabela Bodnar z Polski 2050. Posłanka wyjeździła taksówkami 13 tys. 124 zł i 33 gr. – Wprawdzie taksówki były jednymi z większych kosztów prowadzenia mojego biura poselskiego, jednak pragnę podkreślić, że jestem jednym z posłów, którzy wydali mniejsze kwoty na tzw. kilometrówki – przekonuje nas posłanka Bodnar"

Źródło: 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, Mrok napisał:

Nie wyjeżdżaj mi tu z wojną na Ukrainie. To odrębny temat. Rozmawiamy o następstwach sprowadzenia do UE tzw. "uchodźców", którzy stali się przekleństwem dla w miarę spokojnej Europy.

To co napisałem dotyczy totalnego burdelu, będącego następstwem unijnej polityki wobec imigrantów, z których większość to mężczyźni w wieku 18-40 lat. Ci wyznawcy Allacha zamienili spokojną Szwecję i inne kraje UE w ziemię gwałtu, o czym lokalnym szwedzkim dziennikarzom zabroniono wspominać. Ci z nich, którzy ten zakaz złamali, zostali zablokowani i zamieszczali swoje reportaże na niezależnych kanałach w sieci, ale tego najwyraźniej nie chciało Ci się oglądać. W tej chwili starsi Szwedzi mając dość syfu emigrują z swojej ojczyzny. To ma być ta multikulturowa rewelacja? To ma być praworządność?

Aktualnie obywatele Szwecji, Danii, Francji, Włoch, Wielkiej Brytanii itd. masowo protestują przeciwko sprowadzaniu motłochu, a Ty opowiadasz o wspaniałych latach spędzonych w Oslo. Chyba Cię do reszty pogięło człowieku.

Nie wyjeżdżaj mi tu ze Szwecja, jak o Norwegii pisze ! 🤣

Kolego skoro już wiesz że Oslo to stolica Norwegii, to teraz pora na wyższy poziom, Norwegia nie jest w UE !

Kolejna sprawa jak myślisz kto z Polski jeździ do Norwegii zarabiać na swoje rodziny ? Kobiety ? Może starcy ? No nie, właśnie mężczyźni w wieku 20-50 lat.

Widzisz nic mi nie wiadomo na temat paniki o której piszesz, tak jak wspominałem żyłem w Oslo 13 lat i nic takiego nie zauważyłem, dodatkowo czasem pracowałem w Szwecji do której z Oslo jest bardzo blisko i też nic nie zauważyłem, a wspomniane ucieczki mieszkańców to totalne bzdury !

Skoro boisz się uchodźców to nie głosuj na tzw prawice dobrze Ci radzę skoro sam tego nie rozumiesz 😉

Giertych oswiadcza, że, kto wrzucał filmiki Akcji Demokracja, ten jest rosyjskim prowokatorem.

Okazuje się, że wrzucał je, między innymi, Giertych.

O w mordę. Giertych po raz pierwszy w życiu powiedział prawdę. Niech ten dzień nigdy nie zostanie zapomniany.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Przekręty z trollowa, nielegalna kampania wyborcza w internecie trwa w najlepsze. Prostackie reklamy atakujące szeroko pojętą prawice. 

Jestem za wariantem Rumunskim. Wykluczyć Trzaskowskiego z wyborów, bo okazało się że wszystkie tropy prowadzą do Koalicji uśmiechniętych. A mianowicie Jakuba Kocjana, ziomka Trzaskowskiego. 

?👈

7 minut temu, Mrok napisał:

Oczywiście, a Koalicja tą chwalebną politykę kontynuuje. Po co tworzy się teraz Centra Integracji Cudzoziemców dla czarnolicych "uchodźców z Białorusi i Ukrainy"? Myślisz, że jestem ślepy i nie widzę czarnych biegających po ulicach mojego miasta? Skąd się raptem w 2025 roku wzięli? PiS ich tutaj w walizkach złośliwie przemycił?

W 2025r dopiero się pojawili 🤣

Teraz, rafal735r napisał:

Przekręty z trollowa, nielegalna kampania wyborcza w internecie trwa w najlepsze. Prostackie reklamy atakujące szeroko pojętą prawice. 

Jestem za wariantem Rumunskim. Wykluczyć Trzaskowskiego z wyborów, bo okazało się że wszystkie tropy prowadzą do Koalicji uśmiechniętych. A mianowicie Jakuba Kocjana, ziomka Trzaskowskiego. 

Był Trzaskobyl,
jest Rafałgate...

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.