Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      6
    • Karol Nawrocki
      21

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Stream napisał:

Obrońcy Nawrockiego to takie samo moralne dno, jak on sam...

No to póki jeszcze ciszy wyborczej nie ma, zapytam. Co na temat Nawrockiego musiałoby wyjść na światło dzienne, żeby pisowscy wyborcy powiedzieli: dość i nie zagłosowali na niego?

13 minut temu, gałąż napisał:

Które to media są lewicowe ? 😁

Wszystkie oprócz Republiki, Trwam i wPolsce24.

1 minutę temu, zetempowiec napisał:

No to póki jeszcze ciszy wyborczej nie ma, zapytam. Co na temat Nawrockiego musiałoby wyjść na światło dzienne, żeby pisowscy wyborcy powiedzieli: dość i nie zagłosowali na niego?

Obawiam się że nie mam czegoś takiego.

3 minuty temu, zetempowiec napisał:

Wszystkie oprócz Republiki, Trwam i wPolsce24.

Wiem nawet miałem to napisać 😁

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Można sprawdzić swoje poglądy.

No,chyba,że ktoś ma wytyczne.

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Latarnik taki średni w tym roku. 

Moim zdaniem lepiej:

Ukryta Zawartość

chrome_screenshot_14maj202511_14_42CEST.thumb.png.cddc4feecc61c35c0e229185436d044f.png

Screenshot_20250515-110319.thumb.png.84c05260022e1140400112d6a96a5a66.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, waldi1965 napisał:

Latarnik taki średni w tym roku. 

Moim zdaniem lepiej:

Ukryta Zawartość

chrome_screenshot_14maj202511_14_42CEST.thumb.png.cddc4feecc61c35c0e229185436d044f.png

Screenshot_20250515-110319.thumb.png.84c05260022e1140400112d6a96a5a66.png

🤣🤣🤣

Braun 3.5%

Mentezen to wątpię czy 10% uciuła. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 minut temu, waldi1965 napisał:

Ale ja nie wrzuciłem sondaży a swoje wyniki w testach preferencji wyborczych. 

Ja mówiłem o sondażach.

19 minut temu, TomekL3 napisał:

Ukryta Zawartość

Ja to widze trupa politycznego Brauna. I dobrze 😁

29 minut temu, Piotr_1 napisał:

Nie ma żadnej legalnej  możliwości sprawdzić wiarygodności jakichkolwiek sondaży, więc są niewiarygodne i powinny być zakazane.

Jednak sprawdzają się + - 3%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta

Najciekawsze jest to że wyborcy Mentzena, podobno brzydzący się pisem, podobno i konfa się brzydzi 🤣 w ramach wywracania stolika, liżąc pisowskie tyłki w 52% pójdą głosować na Alfonsa hiene mieszkaniową.

Gdzie tu logika ?

21 minut temu, gałąż napisał:

Jednak sprawdzają się + - 3%

Ty jeszcze nie rozumiesz. Jak twój kolega postanowi popełnić samobójstwo, to jeżeli mu przyniesiesz powróz i powiesz mu że się nie myli, to najprawdopodobniej także podejmie osobistą, niezależną, życiową decyzję.

13 minut temu, TomekL3 napisał:

Gdzie tu logika by dwukrotnie wybrać mitomana Tuska? Jak sam widzisz bardzo łatwo manipulować ludźmi.

Kolego Tusk nie bierze udziału w wyborach 😉

5 godzin temu, marek-1969 napisał:

Giertych oswiadcza, że, kto wrzucał filmiki Akcji Demokracja, ten jest rosyjskim prowokatorem.

Okazuje się, że wrzucał je, między innymi, Giertych.

O w mordę. Giertych po raz pierwszy w życiu powiedział prawdę. Niech ten dzień nigdy nie zostanie zapomniany.

Pisałem rano wczoraj że to złe ruskie onuce chcą mieć pretekst do unieważnienia wyboru.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

5 minut temu, gałąż napisał:

Najciekawsze jest to że wyborcy Mentzena, podobno brzydzący się pisem, podobno i konfa się brzydzi 🤣 w ramach wywracania stolika, liżąc pisowskie tyłki w 52% pójdą głosować na Alfonsa hiene mieszkaniową.

Na warszawskiego alfonsa hienę mieszkaniową wyrzucającą ludzi z kamienic i ćpuna i plagiatora - złodzieja - nikt z konfy nigdy swego głosu nie odda - zapomnij!

11 minut temu, Piotr_1 napisał:

Ty jeszcze nie rozumiesz. Jak twój kolega postanowi popełnić samobójstwo, to jeżeli mu przyniesiesz powróz i powiesz mu że się nie myli, to najprawdopodobniej także podejmie osobistą, niezależną, życiową decyzję.

Rozumiem, miałem taką sytuację że ktoś  chciał sobie brzuch nożem, seppuku takie, powiedziałem że noże są w kuchni i nic się nie wydarzyło.

Uważam że to decyzja dorosłego człowieka który wie co robi.

5 godzin temu, gałąż napisał:

Mnie 22 nie zawstydza 🤣

Byle kotłował aż do nasycenia 🙂

Godzinę temu, zetempowiec napisał:

Na jakim poziomie jest teraz polityka w naszym kraju, jeśli próbuje się wygrać wybory nie programem; gospodarczym rozwojowym, aspiracyjnym, zapewniającym bezpieczeństwo kraju, tylko 28m2 kawalerki komunalnej na poddaszu w kiepskim stanie - mając nieporównywalnie więcej za paznokciami (to powód braku pewności siebie Trzaskowskiego w debatach). Na co liczy się u swoich wyborców? Kto się tym będzie kierował przy wyborze?  

Na szczęście ludzi kierujących się zdrowym rozsądkiem jest więcej czego będziemy mieli dowód już w niedzielę✌️

Kolego Tusk nie bierze udziału w wyborach

Oczywiście…
…pis, pis, pis,pis, pis…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, gałąż napisał:

Rozumiem, miałem taką sytuację że ktoś  chciał sobie brzuch nożem, seppuku takie, powiedziałem że noże są w kuchni i nic się nie wydarzyło.

Uważam że to decyzja dorosłego człowieka który wie co robi.

Ja tutaj nie jestem za Pisem, ale słynny Pan Jerzy też chciał pieniądze pod zastaw mieszkania, życiowa decyzja.

2 minuty temu, dekRe napisał:

Na warszawskiego alfonsa hienę mieszkaniową wyrzucającą ludzi z kamienic i ćpuna i plagiatora - złodzieja - nikt z konfy nigdy swego głosu nie odda - zapomnij!

Właśnie tak konfa walczy duopolem, tak stolik wywraca, chce się z pisem dosiąść do koryta, bo co Oni mogą z tymi 16 osłami  😁 jak widać elektorat również, na szczęście marny.

Dzień dobry.

"Rzekome ofiary z Marszałkowskiej 66, których wyrzucono na bruk." Mieszkanie było zmarłej babci, które bezprawnie zajęli bez uzgodnienia z wydz komunalnym, zasobów mieszkaniowych. Dodam, zwolennicy pis-u, ale jest to najmniej istotne w tej sprawie. Istotnym jest, że pracują w służbach mundurowych, ( nie mam pojęcia w jakich,) więc powinni świecić przykładem, a nie w Polsce24 dopuszczać się składanie kłamliwych oświadczeń i szkalowanie Prezydenta W-wy, R. Trzaskowskiego. A poza tym, ich zarobki znacznie przekroczyły możliwości żeby wejść w posiadanie mieszkania po zmarłej babci. Zaproponowano im mieszkanie z zasobów TBS, odmówili.

Miłego dnia moi drodzy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, gałąż napisał:

lotnisko w Radomiu nazwał Warszawa-Radom

Tamtejszy terminal był wcześniej w Łodzi a z Radomia to godzina drogi S79 S7 E77, tak więc logicznie ma pewne uzasadnienie ta nazwa dla Sadkowa jako rezerwowy port.

Edytowane przez xetras
Dopisek

dziedziczenie mieszkania komunalnego odbywa się na innych zasadach niż ogólnie przyjęte przepisy spadkowe.....wnuki nie mają prawa do dziedziczeni

1 godzinę temu, zetempowiec napisał:

Co na temat Nawrockiego musiałoby wyjść na światło dzienne, żeby pisowscy wyborcy powiedzieli: dość i nie zagłosowali na niego?

Musiałoby wyjść na jaw, że przejechał na czerwonym świetle zakonnice w ciąży, która przechodziła na pasach.

Edytowane przez 747
2 godziny temu, Lech36 napisał:

to jest Polak?

W Polsce ważniejszy obyczaj niż brzmienie odziedziczonego nazwiska.

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.