Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      16
    • Karol Nawrocki
      34

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, rafal735r napisał:

Wystarczy że CPK zaorał, bo przecież mamy lotnisko w Berlinie i Frankfurcie. 

A było tego wiele więcej. 

I proszę, nie paplaj że przecież się buduje, bo spadnę z fotela. 

Szkoda, że to CPK, które zbudowano za PIS popadnie teraz w ruinę. Tyle pięknych budynków.

1 minutę temu, gałąż napisał:

Który kraj członkowski stracił suwerenności ? Jak nue jesteś w stanie wymienić, to opowiadasz propagandę  !

Wymien,w jakich dziedzinach Polska ta suwerennosc zachowała.

energetyki
sądownictwa
przemysłu zbrojeniowego
polityki miedzynarodowej
gospodarki surowcowej
edukacji
sektora podatkowego i fiskalnego
importu żywności
i kilkunastu innych bym nie poruszał.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

26 minut temu, stench napisał:

Jeśli jest organizacja pozarządowa, która wynajmuje lokal na preferencyjnych warunkach od Miasta, a przy okazji dokonuje cyklicznych, systematycznych i ogłaszanych akcji łamania prawa, na które Policja i stosowne służby miejskie nie reagują w należyty sposób (udaremnić, usunąć, ukarać) to mnie się z tego klei jakaś forma urzędowego przyzwolenia.

"Gniazdo, Centrum Aktywizmu Klimatycznego, jest mylnie nazywane lokalem należącym do Ostatniego Pokolenia. Miejsce przy ul. Kruczej 17 w Warszawie zostało wynajęte przez Fundację Aktywizmu Klimatycznego w 2022 roku, czyli na długo przed powstaniem ruchu Ostatnie Pokolenie."

8 minut temu, gałąż napisał:

Który kraj członkowski stracił suwerenność ? Jak nie jesteś w stanie wymienić, to opowiadasz propagandę  !

Polska.

Nie wolno nam nawet znieść Vatu, bo konkurencyjność buhahaha

6 minut temu, Pseudodrummer napisał:

energetyki
sądownictwa
przemysłu zbrojeniowego
polityki miedzynarodowej
gospodarki surowcowej
edukacji
importu żywności

+1

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Jakoś nie zauważyłem tego, a to chyba ważne:

Godzinę temu, dekRe napisał:

Taki Trzaskowski, walczący z naszą polską kulturą chrześcijańską, zdejmujący krzyże, który nie ma oporu by założyć na swoją głowę żydowską myckę, miałby zostać prezydentem Polski?
Wstyd, co będą na niego głosować!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taki w mycce co został prezydentem Polski. Wstyd! :

"Ceremonia zapalenia świeczek chanukowych w Pałacu Prezydenckim

10 grudnia 2007 r. z okazji żydowskiego Święta Chanuka Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Lech Kaczyński przyjął w Pałacu Prezydenckim przedstawicieli mniejszości żydowskiej w Polsce."

Ukryta Zawartość

mLgk9kuTURBXy9jYTBmMjMxMi1mYmFhLTRlNzUtOTI0NS04NDAzOTc4Mjk0YzEuanBlZ5GVAs0EsADDw94AAaEwBQ.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

44 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Teraz mi napiszta prawaki jak Trzaskowski jest powiązany z tymi oszołomami z ostatniego pokolenia? I że ich wspiera? Przecież chcą coś od Trzaskowskiego, a on ma ich w doopie.

Jak wam się to klei?

A co ci w przypadku Trzaskowskiego przez ostatnie dwa miesiące klei? Gość odcina się od Lgbt, od oszołomów z ostatniego pokolenia żeby nie upaść do końca w tym biegu do prezydentury. 

Teraz, Piękny Stefan napisał:

10 grudnia 2007 r. z okazji żydowskiego Święta Chanuka Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Lech Kaczyński przyjął w Pałacu Prezydenckim przedstawicieli mniejszości żydowskiej w Polsce."

Ukryta Zawartość

mLgk9kuTURBXy9jYTBmMjMxMi1mYmFhLTRlNzUtOTI0NS04NDAzOTc4Mjk0YzEuanBlZ5GVAs0EsADDw94AAaEwBQ.jpg

Dlatego trzeba było w końcu to zgasić. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

1 godzinę temu, Maju napisał:

Poza tym czytaj ze zrozumieniem to co piszę, apel mam taki do ciebie....

A ja mam do Ciebie taką prośbę. Podejdź do lustra, spójrz sobie w oczy i powiedz z pełnym przekonaniem : "Karol Nawrocki to uczciwy, porządny, nie wzbudzający kontrowersji człowiek, który całym swoim dorosłym życiem udowadniał, że zasługuje na pełnienie urzędu Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej."

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Ukryta Zawartość

Zapalający zawsze zaczyna od świeczki „sługa”.

Stefanie zapoznaj się z Talmudem i zapisanych tam wymogach co do gojów (nie 7yduw).

Teraz, rafal735r napisał:

Dla ciebie to by nasikac można, a i tak byś powiedział że deszcz pada dlatego nie wciągniesz mnie po raz kolejny w durne gadki, bo zrobisz jak ostatnio. Zaczniesz głupio rżec jak twój Bążur i na tym się zakończy rozmowa z tobą. 

Obyło się bez zgłoszenia i pkt dla Ciebie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Może życiem w teczce prezesa; no, może z wyjściami na ustawki ...

Tradycja w narodzie, jak czasem piszą koledzy może i jakaś jest, ale sądząc po wynikach 

głosowania na obu ścianach to słabo wygląda. Bo to raczej tradycja "Goralenvolku",

granatowej policji czy nawet Radziłowa czy Jedwabnego ... a może i Kielc 1946 ...

Warcholstwo rules ...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

1 minutę temu, audioburak napisał:

Jedwabnego ... a może i Kielc 1946 ...

Ekshumacje i wtedy zobaczymy.

21 minut temu, Pseudodrummer napisał:

energetyki
sądownictwa
przemysłu zbrojeniowego
polityki miedzynarodowej
gospodarki surowcowej
edukacji
importu żywności

Co za brednie dla naiwnych! Nawet izolacjonistycznej Korei Północnej nie udało się zachować suwerenności w tych dziedzinach.

2 godziny temu, Tajitsu napisał:

Aaa, w dalszej części programu:

a dalej:

Ukryta Zawartość

GroFiBfXkAA7WJv.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, rafal735r napisał:

A co ci w przypadku Trzaskowskiego przez ostatnie dwa miesiące klei? Gość odcina się od Lgbt, od oszołomów z ostatniego pokolenia żeby nie upaść do końca w tym biegu do prezydentury. 

Ktoś tu ma zanik pamięci krótkotrwałej...

Już ci dzisiaj pisałem. Trzaskowski nie ma nic wspólnego z ostatnim pokoleniem. Nie przeczytałeś, nie zrozumiałeś, wypierasz? Od czego ma się odcinać? 

Co to znaczy odcina się od LGBT? 

2 minuty temu, ro35 napisał:

a dalej:

Ukryta Zawartość

GroFiBfXkAA7WJv.jpg

Arcykapłanka w świątyni propagandy, synowa, No właśnie…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, rafal735r napisał:

A czaskoski chciał dać pierwszy ślub homoseksualistom! O! "I co łyso wam?" 😂

I bardzo dobrze .

Co w tym zlego że ktoś sie kocha .

Nawet tak.

Pokumaj .

A gdyby jednym z nich był twój syn.

Co byś zrobił?

2 godziny temu, Maju napisał:

Zawsze nie był warzywem, przez wiele lat miał czas na to by się choć komuś poskarżyć że go "wydymano"....mistrzowie "logiki" tu piszą, jak pragnę zdrowia.

Jak widać mało wiesz o ludziach .

18 minut temu, rafal735r napisał:

Dlatego trzeba było w końcu to zgasić. 

Dlaczego? 

Bo Lech Kaczyński zapoczątkował taką tradycję? 

Jak to...

14 minut temu, rafal735r napisał:

Dla ciebie to by nasikac można, a i tak byś powiedział że deszcz pada dlatego nie wciągniesz mnie po raz kolejny w durne gadki, bo zrobisz jak ostatnio. Zaczniesz głupio rżec jak twój Bążur i na tym się zakończy rozmowa z tobą. 

Jak tak odpowiadasz na proste pytanie to faktycznie nie wiadomo czy rżeć, czy płakać!

Czyli żaden ! Czyli ciśniesz tylko propagandę.

Teraz, dulon184 napisał:

Jak widać mało wiesz o ludziach .

Niedaleko mnie mnie mieszka mocna starsza kobieta . Klepie biedę - mocna biede .Zero rodziny .

I Nigdzie nie idzie po pomoc . Nikomu się nie skarży .

Pytanie brzmi .

Dlaczego ?

Ja wiem dlaczego . A ty wiesz?

2 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Każdemu sportowcowi imponuje naparzanie się po mordach przez kiboli? 

Na pewno tak jest panie moderatorze. Gortat już się dowiedział i zmienił zdanie o pisowcach? Powinien zrobić jakąś rolkę, sporo by Nawrocki zyskał.

Z tym, że Trzaskowski się nigdy do asfaltu nie przykleił, ale co tam...

Przeca to jasne .

Zwiazany ze sportem to znaczy bejsbol , maczeta , kastet i inne cudeńka ..

Dziwny to sportowiec który obok takiego miłośnika sportu stanie .

3 minuty temu, dulon184 napisał:

Niedaleko mnie mnie mieszka mocna starsza kobieta . Klepie biedę - mocna biede .Zero rodziny .

I Nigdzie nie idzie po pomoc . Nikomu się nie skarży .

Pytanie brzmi .

Dlaczego ?

Ja wiem dlaczego . A ty wiesz?

Pomagasz tej Pani, chociaż dobrym słowem, skoro honor nie pozwala Jej prosić o pomoc państwa policyjnego jakim jest Polska?

A i czy wreszcie zrugasz w Polityce Arturap za donosy?

Bo @Maju bardzo wam przeszkadza, a Arturp?

7 minut temu, gałąż napisał:

Jak tak odpowiadasz na proste pytanie to faktycznie nie wiadomo czy rżeć, czy płakać!

Bzdura!

8 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Dlaczego? 

Bo Lech Kaczyński zapoczątkował taką tradycję? 

Jak to...

Bo to Polska, a nie Polin!

3 godziny temu, Maju napisał:

Zawsze nie był warzywem, przez wiele lat miał czas na to by się choć komuś poskarżyć że go "wydymano"....mistrzowie "logiki" tu piszą, jak pragnę zdrowia.

Starszy człowiek w takim stanie i sie NIE skarżył .

A ty często sie skarżysz.

8 minut temu, gałąż napisał:

Ostatnio zacząłeś rżec jak Bążur gdy przedstawiłem ci fakty, dlatego szkoda mi na dyskusje z tobą,która wiadomo jak się skończy. 

Pseudodrummer ci odpisał. Możesz się odnieść. Ale wątpię bys był w stanie. 

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Oszalałeś 😄

@dulon184 widzisz, jak lewa strona prowokuje i zgłasza dobrych ludzi?

Teraz, dulon184 napisał:

Starszy człowiek w takim stanie i sie NIE skarżył .

A ty często sie skarżysz.

Arturp częściej i co?

14 minut temu, dulon184 napisał:

I bardzo dobrze .

Co w tym zlego że ktoś sie kocha .

Nawet tak.

Pokumaj .

A gdyby jednym z nich był twój syn.

Co byś zrobił?

No jakby uczęszczał na edukację zdrowotna to kto wie. Może już w III  Klasie podstawówki chciałby być dziewczynka. 

?👈

31 minut temu, Tajitsu napisał:

Zapalający zawsze zaczyna od świeczki „sługa”.

Stefanie zapoznaj się z Talmudem i zapisanych tam wymogach co do gojów (nie 7yduw).

Obyło się bez zgłoszenia i pkt dla Ciebie?

Ja nie donoszę, prawi są tu od tego, tacy honorni 🤣

Teraz, gałąż napisał:

Ja nie donoszę, prawi są tu od tego, tacy honorni 🤣

Sygnalizujesz? 🙂

8 minut temu, rafal735r napisał:

Ostatnio zacząłeś rżec jak Bążur gdy przedstawiłem ci fakty, dlatego szkoda mi na dyskusje z tobą,która wiadomo jak się skończy. 

Twierdzisz człowieku że Polska straciła suwerenność, wiec Cię zapytałem które państwa członkowskie straciły suwerenność, odpowiedzi brak ! To takie męskie.

Kolega o którym wspominasz już kiedyś odpowiedział mi na pytanie czy system stereo też ma suwerenny, a drugi dodał że to blaszany bebenek 🤣 wiec o czym mam z nim rozmawiać.

6 minut temu, Tajitsu napisał:

Sygnalizujesz? 🙂

Nie robię świństw, mam lusterko i lubie w nim widzieć człowieka nie ścierkę wiec nigdy na nikogo nie doniosłem.

17 minut temu, rafal735r napisał:

Masz racje nasze dyskylusje kończą się tym że ja podaje fakty a Ty propagande a później uciekasz. No cóż rozumiem.

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.