Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      16
    • Karol Nawrocki
      34

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, 747 napisał:

Niech ktoś to zabierze z telewizji bo szkoda czasu antenowego w prime time.

telewizja jest dla gospodyń domowych, nie wiedziałeś?

1 minutę temu, 747 napisał:

Tabor pociągowy.. i wszystko jasne..

Tak i naczelna izba kontroli.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Jak słyszę tą debatę,  to chce mi się śpiewac Boże coś Polskę 

Oni tak szybko mówią żeby nikt nie zauważył kłamstw, ignorancji, miałkości i wodolejstwa? 

Trzaskowski dobrze zapunktowal za wstawki z Nawrockiego u Mencena 

Ale jutro on u niego zagości...

Skompromitował sie wykluczeniem wyborców Brauna, tu Nawrocki zapunktowal 

Ogolnie chyba Trzaskowski górą 

Lepiej kłamie,  lepiej odgrywa rolę "fachowca", bardziej przekonująco mówi dla głupiego ludu 

27 minut temu, costa brava napisał:

Trzaskowski górą 

Nie żartuj, Trzaskowski cały czas się z czegoś śmieje.. śmieje się i śmieje - funkcja prezydenta wymaga powagi - więc już przegrał, chyba że wygra bo kumple liczą głosy..

Edytowane przez 747
1 godzinę temu, rafal735r napisał:

Dzięki za reklamę jednej z najlepszych, elektronicznych płyt lat 90. Jak ktoś posiada Tidal to zapraszam do posłuchania surowej klasyki pierwszej połowy lat 90.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Siku tylko nie zrób. 

Wystarczy spotkanie geba w gębę i portki Twe do prania ! 😉

Godzinę temu, xetras napisał:

Ankieta jest agitacyjna 

W ramach agitacji też brednie i zmyślenia są powielane taśmowo systemem kopiuj/wklej 

Wow 🤣

Godzinę temu, 747 napisał:

Jest debata, przegrywa.

Nawiasem pisząc, dostałby jeden strzał od boxera i by padł.. prezydent..

No tak; dla niektórych mięśnie są najważniejsze, ale najważniejszy mięsień to mózg ! Szczególnie dla prezydenta !

Godzinę temu, xetras napisał:

Bodnar nawet tych bobrów od sabotażu wałów nie wytępił to nie spodziewam się wykonania planu pięcioletniego zapełniania postpandemicznych  ośrodków odosobnienia uchodźców.

Pełnego obłożenia obozów pracy przymusowej  nie ogarnie żadna korporacja.

Dużo niczego 

15 minut temu, dekRe napisał:

To zmieni wynik debaty ? 

16 minut temu, 747 napisał:

Nie żartuj, Trzaskowski cały czas się z czegoś śmieje.. śmieje się i śmieje - funkcja prezydenta wymaga powagi - więc już przegrał, chyba że wygra bo kumple liczą głosy..

🤣 ja się z Ciebie śmieje a kumple liczą głosy ! Co ty opowiadasz ?

Ukryta Zawartość

7 minut temu, fan64 napisał:

Kolejna debata z cyklu bajki z mchu i paproci,tematów ważnych nawet nie tykają,takie piedxxxxe o niczym,widocznie tak sztaby ustaliły.

Dokładnie,   jak nie lubie tych wyuczonych formulek i machania rękami 😁

25 minut temu, 747 napisał:

Może Mencen go jutro zgrilluje 

Na pewno zadanie to przerosło Nawrockiego

Edytowane przez costa brava
52 minuty temu, costa brava napisał:

Ogolnie chyba Trzaskowski górą 

Lepiej kłamie,  lepiej odgrywa rolę "fachowca", bardziej przekonująco mówi dla głupiego ludu 

Też to zauważyłem. Pierniczyl takie bzdety aż sam prawie uwierzyłem. 

Ale ten ciągły uśmieszek zaczynał działać potem chyba na jego niekorzyść. 

26 minut temu, 747 napisał:

Cieszył się jak głupi, ale ktoś mu kazał tak robić żeby przekonać do siebie tym tępym uśmiechem ludzi. 

Zacznijmy od podstaw. Ludzie nie słuchają o czym oni w ogóle mówią. Połowa nie ma pojęcia czego dotyczyła rozmowa np o Mercosur itp. Najważniejsze że się uśmiechał bez ładu i składu. 

?👈

2 godziny temu, gałąż napisał:

A co grozi Tuskowi ?  Tusk ma wy...ne, tu idzie o to czy można bezkarnie okradać Polske i Polaków czy nie.

Za przyzwoleniem obecnego rządu łupią nas niemiłosiernie. Kradną eurokraci z naszym rządem na czele. Trzeba to zakończyć zaorać ten eurokołchoz.  

22 minuty temu, gałąż napisał:

Wystarczy spotkanie geba w gębę i portki Twe do prania ! 😉

Dzięki za kolejny, merytoryczny i sensowny wpis. 👍 Widzę debata bążura weszła na grubo. 

12 minut temu, fan64 napisał:

Kolejna debata z cyklu bajki z mchu i paproci,tematów ważnych nawet nie tykają,takie piedxxxxe o niczym,widocznie tak sztaby ustaliły.

Kilka ważnych było, tylko co z tego jak lud i tak nie rozumie co ogląda. 

?👈

4 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Za przyzwoleniem obecnego rządu łupią nas niemiłosiernie. Kradną eurokraci z naszym rządem na czele. Trzeba to zakończyć zaorać ten eurokołchoz.  

Wpierw przekonaj Kaczynskiego wielkiego zwolennika Unii 

9 minut temu, costa brava napisał:

Może Mencen go jutro zgrilluje 

Na pewno zadanie to przerosło Nawrockiego

Karolek nie mógł tego zrobić. Jest równo w sondażach. Każdy głos na wagę złota. Zrażanie do siebie wyborców centrowych-niezdecydowanych byłoby błędem.

I tak, Sławek myślę, że dołoży do pieca 🙂

Debata na poziomie przedszkola... to są kandydaci na prezydenta???
Obydwaj zarzucali adwersarzom kłamstwa, zero konkretów, chęć ośmieszenia przeciwnika... żenada.
Nawrocki wyrobił się jak gówno na asfalcie w tym kretyńskim odpyskiwaniu z głupim uśmieszkiem na twarzy.
Trzaskowski wypadł lepiej, ale co z tego? Dla mnie ta debata to kolejna kpina z ludzi...kto kogo przegada. Szkoda czasu na takie telewizyjne spektakle. I tak każdy wie na kogo głosować - na mniejsze zło. Dla mnie tym mniejszym złem jest Trzaskowski.

2 minuty temu, expert napisał:

I tak, Sławek myślę, że dołoży do pieca 🙂

Myślę że stanie na wysokości zadania i da Trzaskowskiemu jakaś tam wolna rękę. Ale będzie trudno 😄 dzisiejsza debata, to był pryszcz. 

?👈

35 minut temu, 747 napisał:

śmieje się i śmieje - f

No właśnie 

Kardynalny błąd Nawrockiego że stanął do debaty na uśmiechy... w tym nikt z Trzaskowskim nie wygra 

Trzeba było od początku walić z grubej rury merytoryczne grube zarzuty to i usmiech by mu zniknął 

Po prostu twardo i bezczelnie po chamsku go obnażać 

Tylko wtedy Nawrocki miałby szanse,  a nie w miłej atmosferze ...

Ja to wiem to sztabowcy nie wiedzieli?

Ale to nie ten kaliber kandydata no cóż...Sorry

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Nawrocki wyrobił się jak gówno na asfalcie w tym kretyńskim odpyskiwaniu z głupim uśmieszkiem na twarzy.

Chyba patrzyliśmy na inne debaty. To Trzaskowski ciągle miał uśmiech na twarzy jak klaun. Tak go chyba wyuczyla jego psycholożka na zapleczu. 

?👈

11 minut temu, 747 napisał:

Wygrał Nawrocki.

Wygrał...w kretyńskich ripostach. Poza tym zero merytoryki i cały czas chęć obrażania przeciwnika.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

I tak każdy wie na kogo głosować - na mniejsze zło.

"Jakbym był w sztabie Nawrockiego, to tę informację o napierdalance 70 chłopa na 70 chłopa, w której brał udział, wrzucałbym w prime time z takim rozmachem, jakby to było orędzie nowego prezydenta. Serio. Bo to jest gigantyczny kontrast. Po drugiej stronie mamy Trzaskowskiego, który musi odbyć sesję z terapeutką, żeby wyjść na ustawioną debatę we własnej telewizji...

To jest polityczny atut. Nie ma lepszej rekomendacji na to stanowisko niż informacja, że w razie ataku na Polskę, prezydent i społeczeństwo nie skuli się w kącie, tylko stanie do walki. To daje wrogom sygnał do zastanowienia. Spójrzmy, co mamy do wyboru. Rafał Trzaskowski – dosłownie wczoraj stoczył wewnętrzną walkę o to, czy spotkać się z aktywistami klimatycznymi, bo okupowali mu jego własne biuro! I wiecie co on zrobił? Nie wpadł tam i nie wyniósł towarzystwa za kudły, tylko… zgodził się na ich warunki. We własnym biurze. Okupowanym przez dzieci bez szkoły z zapasem kleju w plecaku i kanapką, którą mama zrobiła, żeby nie siedziały na ulicy głodne. PODDAŁ SIĘ. " 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, costa brava napisał:

Po prostu twardo i bezczelnie po chamsku go obnażać 

Tylko wtedy Nawrocki miałby szanse,  a nie w miłej atmosferze ...

Ja to wiem to sztabowcy nie wiedzieli?

Zraził by niezdecydowanych. Na nas pewnie nie zrobiło by to większego znaczenia. Ale potem by go obsmarowali jak Mentzena czy Brauna.

?👈

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Myślę że stanie na wysokości zadania i da Trzaskowskiemu jakaś tam wolna rękę. Ale będzie trudno 😄 dzisiejsza debata, to był pryszcz. 

Sławek nigdy nie poprze rafałka i zrobi wszystko by debata tak wlaśnie przebiegała

Teraz, soundchaser napisał:

Wygrał...w kretyńskich ripostach. Poza tym zero merytoryki i cały czas chęć obrażania przeciwnika.

Chyba inną debatę oglądałem 🙂

6 minut temu, rafal735r napisał:

To Trzaskowski ciągle miał uśmiech na twarzy jak klaun

Uśmiech naturalny, a głupi, chamski uśmieszek to jednak trochę różnica.
Nawrocki jest chamski i to widać.

4 minuty temu, rafal735r napisał:

Kilka ważnych było, tylko co z tego jak lud i tak nie rozumie co ogląda. 

Dla mnie pytań ważnych nie było...np.co dalej z przywilejami dla tych z U. stać nas na to?czy temat podatku katastralnego który już jest z lekka grzany...na razie niby dla tych z 3-4 mieszkaniem,dalej progi podatkowe cisza....o opiece zdrowotnej nie wspomnę tu jest dramat, czy niszczenie rolnictwa,bezpieczeństwo...

Tak,obiecać można wszystko i tego śię trzymajmy...

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.