Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

Mieć w sumie dość bezpieczną pozycję w tych wyborach, to Trzaskowski z Sikorskim idą do Mentzena na piwo, to samo piwo, za które parę miesięcy wcześniej zrównywali Mentzena z błotem. To raz. Dwa. Wchodzi sobie Tusk do Rymanowskiego i opowiada bajki, że aż człowiekowi robi się wstyd przed samym sobą słuchając tego. Dalej Sikorki z tym swoim uśmieszkiem stwierdza, że Polska zyskała w związku z II wojną światową i trzeba pomyśleć aby kamień pamiątkowy był ok. Także niech jeszcze mówią 😄

.

9 minut temu, Roman_66094 napisał:

Jak posłuchałem Tuska to już wszystko rozumiem, rozwiał wszystkie moje wątpliwości.  

A czy odpowiedni sędzia z justicji jest już wyznaczony? 

Dowolny sędzia musi stosować się do przepisów prawa !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem spokojny ! Jeszcze nigdy nigdzie na świecie alfons gangus fasz*sta Hiena mieszkaniowa lichwiarz nie został prezydentem i nie zostanie !

A Benji Natanjahu?
Pomaska (KO) właśnie oskarżyła alfonsa Nawrockiego u Piaseckiego że był Alfonsem.
Teraz Alfonsjo już ma 100% pewności że sąd sprawą się zajmie w trybie wyborczym 24h
Szach Mat
Nie mógł bo miał 18 lat Roman alfos nie jest do obrony kiedy to zrozumiesz ! Za czerpanie korzyści z nierządu można karać od 13 roku życia !

Alfonsjo zgłosi jak dupiarz się przetestuje.
2 minuty temu, TomekL3 napisał:

Wystarczy, że jest ludobójcą.

Mówimy o alfonsie kolego a Tobie się wszystko pomyliło.

7 minut temu, TomekL3 napisał:

A Benji Natanjahu?
Alfonsjo zgłosi jak dupiarz się przetestuje.

To Alfonsjo nie chce udowodnić że nie był Alfonsem ? Czyli był 🤣 tfu psia jego jucha.

Poprzednio wygrali wybory na insynuacjach jak to PiS kradł, jakoś nikogo za to jeszcze nie oskarżyli.
Teraz kontynuują oszczerczą kampanię przy pomocy onetu, czyli tych którym Tusk z Trzaskowskim będą pokornie służyć.....a naród nie wyciąga prostych wniosków, omamiony i ogłupiony przez wrogów zewnętrznych i wewnętrznych się tylko miota.

Kiepsko to widzę......

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Mówimy o alfonsie kolego a Tobie się wszystko pomyliło.

Jest gorzej jak alfonsem.

Zdradek jak zwykle się wysypał.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, TomekL3 napisał:

Jest gorzej jak alfonsem.

Zdradek jak zwykle się wysypał.

Ukryta Zawartość

Co mnie to obchodzi, ja jestem Polakiem ! 😁

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, gałąż napisał:

Wiesz to nie moja sprawa gdzie spędzał noce, dopóki robi to na swój koszt a nie Polaków. 

Zdaje się ,że niekoniecznie robił to na swój koszt. Wykorzystywał hotel instytucji , którą kierował .

4 minuty temu, Maju napisał:

Poprzednio wygrali wybory na insynuacjach jak to PiS kradł, jakoś nikogo za to jeszcze nie oskarżyli.
Teraz kontynuują oszczerczą kampanię przy pomocy onetu, czyli tych którym Tusk z Trzaskowskim będą pokornie służyć.....a naród nie wyciąga prostych wniosków, omamiony i ogłupiony przez wrogów zewnętrznych i wewnętrznych się tylko miota.

Kiepsko to widzę......

Ukryta Zawartość

Może warto się zapoznać z małą częścią tego co robiła złodziejska banda pis.

Screenshot_20250528_081642_Chrome.jpg

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Zdaje się ,że niekoniecznie robił to na swój koszt. Wykorzystywał hotel instytucji , którą kierował .

To właśnie napisałem 😁

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 minut temu, Maju napisał:

Kiepsko to widzę......

Masz przecież obiektywną i prawdomówną Respublikę .

Imitacja państwa, dykta, tektura, trytki…

12 minut temu, gałąż napisał:

Ukryta Zawartość

Screenshot_20250528_081642_Chrome.jpg

To właśnie napisałem 😁

Ile miesięcy Tusk włada kartonowym imperium? 

26 minut temu, TomekL3 napisał:

Wystarczy, że jest ludobójcą.

+1

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

15 minut temu, TomekL3 napisał:

Tego nie jestem pewien.

Jeśli ktoś dopatrzy się w tej sytuacji wątpliwości, to zapewne nie będę to ja, mnie obchodzi Polski prezydent a Ciebie ? 🤣

9 godzin temu, stench napisał:

Tak. A ja i cała moderacja haniebnie i niesłusznie najbardziej uwzięliśmy się na ciebie.

"Całej moderacji" w to nie mieszaj. Nie reprezentujesz "całej moderacji". 

"Haniebnie i niesłusznie" uwziąłeś  się tylko Ty. Nie tylko na mnie, ale wielu innych userów. Jak będziesz to kontestował, to zmierzysz się z faktami... Lubisz fakty?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

19 minut temu, gałąż napisał:

I ty mi gałąż będziesz pisać o 100 aferach jak ja mam dostęp do ponad tysiąca???   :)

Nie licz na to że z tobą będę o tym pisać....

19 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Masz przecież obiektywną i prawdomówną Respublikę .

Wolę obserwować inne media, te "nasze" które udając niezależne robią wodę z mózgu.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

10 minut temu, Tajitsu napisał:

Imitacja państwa, dykta, tektura, trytki…

Ile miesięcy Tusk włada kartonowym imperium? 

+1

Spokojnie kolego jak w sierpniu pajac opuści pałac to sprawy ruszą z kopyta 😁

9 minut temu, Maju napisał:

I ty mi gałąż będziesz pisać o 100 aferach jak ja mam dostęp do ponad tysiąca???   🙂

Nie licz na to że z tobą będę o tym pisać....

Wolę obserwować inne media, te "nasze" które udając niezależne robią wodę z mózgu.

Czepiasz się ludzi że nie potrafią czytać ze zrozumieniem, a ja napisałem że to mała cześć tego co robiła złodziejska banda pis.

Zarzucasz też kłamstwo a Ty podajesz prawdę, to poproszę o te 1000 afer o których piszesz, udowodnij że prawdomówny jesteś 😉 chętnie poznamy 1000 afer złodziejskiej bandy pis 😁

A na deser 😁 widze że już zrozumiałeś że alfonsjo prezydentem być nie może i nigdy nie bedzie 👏

6 minut temu, TomekL3 napisał:

Ukryta Zawartość

190 osłów z pis w stronę Rosji 🤣

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
51 minut temu, rafal735r napisał:

Tusek Tusek i po Tusku. Zaorać tą śmieszna Koalicję. Bo ona to już jest śmieszna, a nie uśmiechnięta.

Jakie to ma znaczenie, że ten Murański to głąb, świr i przestępca? Nawrocki obracał się w tym samym otoczeniu co Murański i stąd panowie się znają i stąd Murański wie dużo o samym Nawrockim.

To jest w tej sprawie najważniejsze. Zarzuty są wiarygodne, potwierdzają je także inni...nie tylko świr Murański.

Taki człowiek ma być prezydentem Polski??? Naprawdę tego chcesz??

1 godzinę temu, rafal735r napisał:

Murańskiego. 😄 Internetowego chama, klamce i trola. 

Wyperfumuje się, ubierze w garniaka i za 5 lat to będzie pisowski kandydat.  

I też będzie miał poparcie jak Nawrocki.

38 minut temu, MV2 napisał:

"Całej moderacji" w to nie mieszaj. Nie reprezentujesz "całej moderacji". 

"Haniebnie i niesłusznie" uwziąłeś  się tylko Ty. Nie tylko na mnie, ale wielu innych userów. Jak będziesz to kontestował, to zmierzysz się z faktami... Lubisz fakty?

Robisz postępy. Groźby weszły na tapetę… W stosunku do spokojnego Pietrka… nonsens!

5 minut temu, costa brava napisał:

Jaki reżim, takie podpórki…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

7 minut temu, soundchaser napisał:

Przede wszystkim nie chce żeby taki człowiek byl plemielem

Plemiel ma dużo większą władzę 

To moze przeważyć u mnie

41 minut temu, MV2 napisał:

to zmierzysz się z faktami... Lubisz fakty?

Po faktach?

Nie, nie lubię tvnu

1 godzinę temu, Roman_66094 napisał:

A czy odpowiedni sędzia z justicji jest już wyznaczony? 

Sądzę,że oczywiście.

Justitia i Injuria,które dzięki panu Dudzie,obywatelskiemu poprzednikowi kandydata obywatelskiego zostały pozostawione w całości i w spokoju-poprzez dwukrotne zawetowanie ustaw wprowadzających reforme w sądownictwie-przez pana Dudę-znaja swoja powinność.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

23 minuty temu, soundchaser napisał:

Jakie to ma znaczenie, że ten Murański to głąb, świr i przestępca? Nawrocki obracał się w tym samym otoczeniu co Murański i stąd panowie się znają i stąd Murański wie dużo o samym Nawrockim.

To jest w tej sprawie najważniejsze. Zarzuty są wiarygodne, potwierdzają je także inni...nie tylko świr Murański.

Widzisz, a wyszedł na ludzi.

Zrobił studia, zrobił doktorat. Był prezesem IPN, aktywnie walczył z ruska propaganda likwidując pomniki naszych oprawcóe. Bardzo dobrze zna historie naszego kraju i go szanuje w przeciwieństwie do Trzaskowskiego. 

20 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Wyperfumuje się, ubierze w garniaka i za 5 lat to będzie pisowski kandydat.  

Coś ci się fakty kolego mieszają jak zwykle. To wasz wódz się na niego powołuje i go chwali jaki to aktor czy kto tam jeszcze. 

?👈

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.