Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      30
    • Karol Nawrocki
      47

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyny normalny człowiek spośród tych fenomenów to Mentzen. Zagłosuję na niego, bo tak nakazuje mi sumienie. Trzaskowskiego, szymka czy piwowara nie biorę pod uwagę, Nawrocki nie budzi mojego zaufania dzisiaj, ile wyciągną na niego jeszcze obyczajówki nie ma juz dla mnie znaczenia. Jest śliski, coś tutaj będzie daleko od OK, Wielki Strateg chyba był niedotleniony gdy z nim wyleciał….

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Tez stawiam na Mentzena, ale niestety fakty są brutalne i raczej nie dostanie się do II tury. Plus jest taki że ludzie, którzy będą głosować na Mentzena w II turze oddadzą głos na Nawrockiego. Bo raczej nie na Trzaskowskiego. Przynajmniej tak mi się wydaje. 

Tak czy siak mimo że Trzaskowski ma teoretycznie przewage to myślę że w II turze prawica jakoś się zjednoczy i zagłosuje prawidłowo. 

?👈

Jaka prawica ? Nawrocki to prawica ? Śmiechu warte. A najzabawniejsze to jest to, że konfederatom  najbliżej do Nawrockiego . To świadczy o pomieszaniu z poplątaniem . Czyli chcą kontynuacji pisowskiej patologii .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

PIS to lewica, KO lewica i partie komunistyczne o zmienionej nazwie oraz partie promujące stosunki analne. Najbliżej jest moim poglądom Mentzen. Czy głosy z Mentzena trafią na Nawrockiego? Być może, ale czy to ma sens? Nie wiem. Napewno reprezentowanie interesów Niemiec doprowadzi do wiekszej biedy w Polsce niz wykonywanie rozkazów USA.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Moderatorzy
11 minut temu, electro napisał:

Najbliżej jest moim poglądom Mentzen.

Gdyby poważnie traktował kandydata Konfederacji w 2 turze to wystawiłby Bosaka lub Zajączkowską.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

14 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czyli chcą kontynuacji pisowskiej patologii .

Wskaż konkretne przykłady tej patologii, dokładnie w kwestiach światopoglądowych. Niebywała skala wypaczenia moralnego to serwowana jest obecnie, choćby poprzez program seksualizacji małych dzieci przeciw któremu mieliśmy dziś masowe manifestacje.

Mam to samo powtarzać po raz setny ? Większość wątków politycznych o tym traktuje . Możesz sobie poczytać .

33 minuty temu, electro napisał:

PIS to lewica, KO lewica i partie komunistyczne o zmienionej nazwie oraz partie promujące stosunki analne. Najbliżej jest moim poglądom Mentzen. Czy głosy z Mentzena trafią na Nawrockiego? Być może, ale czy to ma sens? Nie wiem. Napewno reprezentowanie interesów Niemiec doprowadzi do wiekszej biedy w Polsce niz wykonywanie rozkazów USA.

Sensu to nie ma piwny pseudoliberalizm Mentzena .

13 minut temu, rafal735r napisał:

A co piwa nie lubisz? 

Ja lubię, ale Mentzen na prezydenta? Chyba oszaleliście. To musi być mąż stanu,
a takim będzie tylko Trzaskowski.

Realnie patrzac to ciesze sie ze stwierdzilem ze odkad mieszkam za granica to nie bede glosowal. Tutaj szczerze nie ma na kogo zaglosowac. To jest k.... dramat

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Mam to samo powtarzać po raz setny ?

Tak, wyjątkowo poproszę, jeśli to nieduży problem oczywiście. Zaznaczam - chodzi mi o rzekome patologie PiS w kwestiach stricte światopoglądych. 

2 godziny temu, soundchaser napisał:

musi być mąż stanu,

Ty poważnie go tak oceniasz czy żartujesz? Mąż stanu? Chyba jedynie dla Brukseli i Berlina i to we wszelkich kwestiach, od tych gospodarczych poczynając, przez dotyczące polityki zagranicznej, na światopoglądowych, mających bezpośrednie przełożenie na destrukcję wszystkiego co związane z rodzimą historią, religią, tradycją i kulturą skończywszy. Człowiek finansujący byłych esbeków, wspierający przemarsze lgbt i Strajku Kobiet profanujące wartości chrześcijańskie i symbole religijne, współorganizujący przedsięwzięcia na których nawołuje się do "opiłowywania katolików" w tym kraju, popierający pseudoedukację seksualną małych dzieci, opowiadający się za likwidacją IPN i usuwaniem chlubnych symboli narodowych z przestrzenii publicznej, dążący poprzez wszelkie prymitywne fortele do zakazu organizacji Marszu Niepodległości, popierający ogólne partyjne stanowisko w zakresie rzekomego braku podstaw do dochodzenia reparacji za miliony wymordowane przez III Rzeszę itd. itp. To jest Twoim zdaniem mąż stanu godny posady prezydenta RP? Czekam na ewent. argumenty jeśli faktycznie tak uważasz.

10 godzin temu, Mark75X napisał:

Wskaż konkretne przykłady tej patologii, dokładnie w kwestiach światopoglądowych. Niebywała skala wypaczenia moralnego to serwowana jest obecnie, choćby poprzez program seksualizacji małych dzieci przeciw któremu mieliśmy dziś masowe manifestacje.

"Seksualizacja małych dzieci ..." 🤦. Zdecydowanie zjedz Snickersa bo pitolisz jakbyś był głodny 😂

"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h*j"

9 godzin temu, Mark75X napisał:

Ty poważnie go tak oceniasz czy żartujesz? Mąż stanu? Chyba jedynie dla Brukseli i Berlina i to we wszelkich kwestiach, od tych gospodarczych poczynając, przez dotyczące polityki zagranicznej, na światopoglądowych, mających bezpośrednie przełożenie na destrukcję wszystkiego co związane z rodzimą historią, religią, tradycją i kulturą skończywszy. Człowiek finansujący byłych esbeków, wspierający przemarsze lgbt i Strajku Kobiet profanujące wartości chrześcijańskie i symbole religijne, współorganizujący przedsięwzięcia na których nawołuje się do "opiłowywania katolików" w tym kraju, popierający pseudoedukację seksualną małych dzieci, opowiadający się za likwidacją IPN i usuwaniem chlubnych symboli narodowych z przestrzenii publicznej, dążący poprzez wszelkie prymitywne fortele do zakazu organizacji Marszu Niepodległości, popierający ogólne partyjne stanowisko w zakresie rzekomego braku podstaw do dochodzenia reparacji za miliony wymordowane przez III Rzeszę itd. itp. To jest Twoim zdaniem mąż stanu godny posady prezydenta RP? Czekam na ewent. argumenty jeśli faktycznie tak uważasz.

Spokojnie...będzie dobrym prezydentem wszystkich Polaków.

18 godzin temu, electro napisał:

PIS to lewica, KO lewica i partie komunistyczne o zmienionej nazwie oraz partie promujące stosunki analne. Najbliżej jest moim poglądom Mentzen

A G. Braun to prawica czy lewica?
i które partie promują stosunki analne?

Mam kilkoro znajomych, sympatyków Konfy. Oni też coś bredzą o lewactwie. Tzn. dla nich wszystko, poza Konfą jest lewactwem. Nawet, jak się dowiedziałem, brytyjscy Konserwatyści. 

Edytowane przez TAtomicus
8 godzin temu, soundchaser napisał:

Spokojnie...będzie dobrym prezydentem wszystkich Polaków.

Spokojnie...będzie dobrym prezydentem wszystkich "Polaków". To na pewno.

Kolejna typowa cecha naszej polskiej prawicy. Państwo to ja i moja partia. Reszta to AntyPolacy, “pseudoPolacy” itd. Żadna inna formacja nie używa takiego języka.

Kolejna cecha typowej lewicy - chowanie głowy w piach, ewent. prostackie komentarze, w najlepszym przypadku pustosłowie, a nie rzeczowa kontrargumentacja, gdy wskazuje się konkretne dowody jej patologii moralnej, obyczajowej, czy tożsamościowej. Jakoś nie widzę ani jednego sensownego, merytorycznego wpisu tych rzekomo obiektywnych w osądach i ich klakierów wobec oczywistych przejawów profanacji czy pogardy dla ww. wartości ze strony Trzaskowskiego. Dowodów przytoczyłem zaledwie kilka z całego jego obfitego pakietu "ubogacającego" naszą codzienną rzeczywistość. W odpowiedzi tylko próżnia myślowa i/lub kołtuństwo przekazu, ewent. średnio udane żarty. Trudno o cokolwiek innego ze strony tych, których ta patologia ewidentnie ubogaca. Dobrze by było gdyby ktoś to przynajmniej otwarcie przyznał, a nie udawał, że jest inaczej.

W dniu 1.12.2024 o 18:42, rafal735r napisał:

Tez stawiam na Mentzena, ale niestety fakty są brutalne i raczej nie dostanie się do II tury. Plus jest taki że ludzie, którzy będą głosować na Mentzena w II turze oddadzą głos na Nawrockiego. Bo raczej nie na Trzaskowskiego. Przynajmniej tak mi się wydaje. 

Tak czy siak mimo że Trzaskowski ma teoretycznie przewage to myślę że w II turze prawica jakoś się zjednoczy i zagłosuje prawidłowo. 

Wybory to zawsze wybór między mniejszym a większym złem nie ma idealnych prezydentów nie ma idealnych rządów, nigdy nie rządzi jeden człowiek ale mnóstwo ludzi którzy mają różne swoje interesy. Tusk, Bondar i wystawiony przez nich  Trzaskowski  wiadomo jakie mają interesy. Dążą do tego żeby wprowadzić totalitarne rządy podporządkowane komunistycznej już w dużej części Europie, tak jak kiedyś Moskwie. Jeśli Polska wybierze to zło reprezentowane przez Trzaskowskiego to już się nie pozbieramy a długie lata.          

W dniu 1.12.2024 o 17:50, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czyli chcą kontynuacji pisowskiej patologii .

Jeśli budowę polskiej infrastruktury i pilnowanie, by Niemcy nie przejęli polskiej własności nazywasz "patologią" - to tak! Chcę kontynuacji pisowskiej patologii!

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Jeśli Polska wybierze to zło reprezentowane przez Trzaskowskiego to już się nie pozbieramy a długie lata.         

Prawda! Nie oszukujmy się - póki Amerykanie nie namówią PSL do zmiany barw klubowych, to Polska MUSI mieć prezydenta uparcie wetującego te ustawodawcze potworki Uśmiechniętych.

1 godzinę temu, TAtomicus napisał:

Kolejna typowa cecha naszej polskiej prawicy. Państwo to ja i moja partia. Reszta to AntyPolacy, “pseudoPolacy” itd. Żadna inna formacja nie używa takiego języka.

Wiesz... prawicowcy po prostu lubią mieszkać w Polsce. Nie uśmiecha im się być sługusem Niemca w Generalnej Guberni.

7 godzin temu, TAtomicus napisał:

które partie promują stosunki analne?

No które? 😄 

1

Tu z żoną:

z17523515IHR,Krzysztof-Smiszek--Robert-B

23 godziny temu, soundchaser napisał:

Ja lubię, ale Mentzen na prezydenta? Chyba oszaleliście. To musi być mąż stanu,

Oczywiście! Poza tym jest wysoki!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

19 minut temu, Roman_66094 napisał:

Tusk, Bondar i wystawiony przez nich  Trzaskowski  wiadomo jakie mają interesy. Dążą do tego żeby wprowadzić totalitarne rządy podporządkowane komunistycznej już w dużej części Europie, tak jak kiedyś Moskwie. Jeśli Polska wybierze to zło reprezentowane przez Trzaskowskiego to już się nie pozbieramy a długie lata.

Strasznie będzie. 😁

Niezłą masz wyobraźnię. 

21 minut temu, il Dottore napisał:

Oczywiście! Poza tym jest wysoki!

Nie aż tak jak Charles de Gaulle. 😆

Ale @soundchaser ma rację: Polska potrzebuje Mężów Stanu!

Xzk3MC5qdxsKUTtwGgp6DkkJbypcU3RYHhF3YRpI

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Lewacy pozbawili nas już niepodległości, żyliśmy długie lata pod butem Moskwy. Teraz potomstwo tych co wcześniej nas uciskali chcą z powrotem podporządkować Polskę tym razem Brukseli. Jeśli my już nie decydujemy w swoim kraju o podstawowych rzeczach tylko Bruksela narzuca nam swoje prawa albo raczej bezprawie, to już jesteśmy częściowo pozbawieni suwerenności. Potrzebny jest ktoś kto nas z tego unijnego bagna wyciągnie. Ale pzredewszystkim społeczeństwo musi zrozumieć, co znaczy brak suwerenności, podległość obcym rządom.         

5 minut temu, il Dottore napisał:

Ale @soundchaser ma rację: Polska potrzebuje Mężów Stanu!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trzaskowski chyba przystojniejszy? 😉

6 minut temu, Roman_66094 napisał:

Potrzebny jest ktoś kto nas z tego unijnego bagna wyciągnie.

To tylko Kaczyński.
Może to on powinien być prezydentem? Chyba nie jest gorszy od brata? 😁

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.