Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      14
    • Karol Nawrocki
      34

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, soundchaser napisał:

Prowokacja...i jeszcze te różowe gatki w kropeczki i czerwone skarpetki. 😆 

Trudno uwierzyć , że to kandydat na prezydenta . Gdyby to nie było jego konto . 

...there is no spoon...

13 minut temu, TRRoR napisał:

Tusk to nie unia 

Polska to UE 

3 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

a ile poszło z tych 210,4 na Ukrainę?

Nie widze sensu komentować tego.

1 minutę temu, gałąż napisał:

Nie moja sprawa kim się czujesz kolego ☝️😁

A co ma powiedzieć ten szatniarz... To jest obciach... 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

41 minut temu, Roman_66094 napisał:

Dlaczego Polska nie może produkować tyle żywności ile chce? Pamiętam jak rolnicy musieli wylewać mleko żeby limitów nie przekroczyć. Dlaczego mamy zniszczyć polskie rolnictwo i kupować żywność od Niemiec którą będą sprowadzać z krajów mercosur? Wiem że dla wyborców PO to nie zrozumiałe, jak można nie lubić swojego oprawcy. UE niszczy Polskę żadna to tajemnica wszyscy o tym wiedzą, ale tylko niektórzy mówią.   

Skąd czerpiesz te bajki z mchu i paproci?  Goździkowa powiedziała? 😉

"2024 był kolejnym rokiem, w którym pobity został rekord wpływów z eksportu produktów rolno-spożywczych z Polski. Głównym partnerem handlowym naszego kraju pozostały Niemcy. Innymi ważnymi odbiorcami artykułów z Polski były też Francja, Niderlandy, Włochy i Czechy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wstyd ci tak bajdurzyć?  I zmyślać?

Przecież rolnicy cię zatłuką 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
2 minuty temu, jar1 napisał:

2024 był kolejnym rokiem, w którym pobity został rekord wpływów z eksportu produktów rolno-spożywczych z Polski.

Dlatego umowa z mercosur będzie dla naszych rolników zbawienna. O to Panu chodziło? 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

7 minut temu, gałąż napisał:
10 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Nie widze sensu komentować tego.

Słusznie. Kto zacz, to widać, słychać i czuć.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

7 minut temu, Tadeiro napisał:

A co ma powiedzieć ten szatniarz... To jest obciach... 🤣

Rozumiem, skoro On jest szmaciażem to jak Ty wypadasz w porównaniu z nim ?

3 minuty temu, gałąż napisał:

Rozumiem, skoro On jest szmaciażem to jak Ty wypadasz w porównaniu z nim ?

Zrozumiał Pan, że szatniarz, to szmacia(ż)rz? Oj... 🤣

Wyczuwam u Pana brak empatii do Pana Premiera.😆

Achievement unlocked!

5 minut temu, Tadeiro napisał:

Ale nie wyczuwasz że to co Ty o kimś myślisz, to wcale nie znaczy że inni też tak myślą.

To jak wypadasz ? Nie bądź taki skromny, napewno jest się czym pochwalić 🤣

A mógł pijanemu Junckerowi powiedzieć: Nie mam pańskiej marynarki i co pan mi zrobi? Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Achievement unlocked!

Zareklamuję tylko prawakom gościa, który jeździł po wiecach Brauna i wspomagał go w kampanii. Braun go tylko chwali i broni, nawet podczas wystąpień w Sejmie.

"Neofaszyści z Kamractwa oficjalnie poparli Karola Nawrockiego (...). A ich lider zapowiada mordowanie przeciwników politycznych."

"Rżnąć, k****, wrogów ojczyzny. To jest ten moment. Potem się będziemy dzielić łupami". Obraża też kobiety."

Edytowane przez Piękny Stefan
  • Moderatorzy
1 godzinę temu, arturp napisał:

Kandydat na prezydenta ? Co on sobie wydziarał na klacie to nadal tajemnica ale może ktoś odczyta te bazgroły na plecach . Wyglądają jak autografy towarzyszy niedoli . 

Wyczytałem, że to loga 2 ukochanych klubów piłkarskich z dawnych czasów.

Ja bym sobie nic nie wydziatał, ale jak ktoś chce to jego sprawa.

Fajnie skacze na skakance. Szacun. Ważne, że nasz przyszły Prezydent nie jest beksą.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

14 minut temu, Tadeiro napisał:

Wychowałem się w czasach w których mówiło i pisało się krótko o nie których na osiedlu przez H co było błędem, ale nikt nie jęczał jak panienka oj oj i wyrośli z Nas mężczyźni a nie pipy.

5 godzin temu, Tadeiro napisał:

Czyżby zgodził się przekazać te "worki kartofli"? 😂

A co straci Kosiniak Kamysz?

PSL to wielka nieobecna ekipa.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Moderatorzy
1 godzinę temu, jar1 napisał:

Ponad 25% polskiego eksportu idzie do Niemiec.  Aha, eksport to to co Polska sprzedaje a nie co kupuje, jakby co. 😉

A ile kupuje ? Ile % drogowego transportu z Niemiec na wschód powiedzmy w 2022 roku przejeżdżało przez nasze drogi i niszczyło je ?

• Moderatorzy
Godzinę temu, arturp napisał:

Tak pan Nawrocki rozumie zaufanie ,

Czy Trzaskowski wędkuje ?

2 minuty temu, stench napisał:

A ile kupuje ? Ile % drogowego transportu z Niemiec na wschód powiedzmy w 2022 roku przejeżdżało przez nasze drogi i niszczyło je ?

Polskie drogi tylko dla Polaków!!!

1 minutę temu, stench napisał:

Czy Trzaskowski wędkuje ?

Czy pan Nawrocki coś czyta, czy tylko skacze na skakance, robi pompki i wędkuje?

Edytowane przez Piękny Stefan
5 minut temu, stench napisał:

Fajnie skacze na skakance. Szacun. Ważne, że nasz przyszły Prezydent nie jest beksą.

I to jest argument godny Moderatora Forum AS. Szacun.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Moderatorzy
Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Dlaczego Polska nie może produkować tyle żywności ile chce? Pamiętam jak rolnicy musieli wylewać mleko żeby limitów nie przekroczyć. Dlaczego mamy zniszczyć polskie rolnictwo i kupować żywność od Niemiec którą będą sprowadzać z krajów mercosur? Wiem że dla wyborców PO to nie zrozumiałe, jak można nie lubić swojego oprawcy. UE niszczy Polskę żadna to tajemnica wszyscy o tym wiedzą, ale tylko niektórzy mówią.   

Było kilka filmów o brazylijskim rolnictwie . Więc zbiory 2-2,5 w roku czyli 5 zbiorów w 2 lata. Bez podlewania ale na terenach po wycinanej dźungli, które szybko ulegają zniszczeniu na skutek struktury gleby i rabunkowej eskploatacji.

Czy dla Niemieckiego motoryzacyjnego dilu mamy zniszczyć własną niezależność rolną i pomóc w zniszczeniu do końca amazońskiej dźungli ?

6 minut temu, stench napisał:

Polacy nie jeżdżą w innych krajach i nie niszczą 😁

• Moderatorzy
7 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Polskie drogi tylko dla Polaków!!!

Za ostre hasło, ale tiry na tory w pełni popieram i cały tranzyt wywaliłbym na tory.

42 minuty temu, Tadeiro napisał:

Dlatego umowa z mercosur będzie dla naszych rolników zbawienna. O to Panu chodziło? 🤣

Polska zywnośc do niemiec,a my będziemy jeść gruz z mercosur i ukrainy,bez żadnych norm.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

• Moderatorzy
10 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Czy pan Nawrocki coś czyta,

Nie wiem, natomiast kontrkandydata w trakcie lektury nie widziałem.

7 minut temu, stench napisał:

Czy dla Niemieckiego motoryzacyjnego dilu mamy zniszczyć własną niezależność rolną i pomóc w zniszczeniu do końca amazońskiej dźungli

własnie to robimy od dwudziestu lat

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

12 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Czy pan Nawrocki coś czyta, czy tylko skacze na skakance, robi pompki i wędkuje?

Całuje Trumpa :}

Edytowane przez jar1
11 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Czy pan Nawrocki coś czyta

To,co pan Rafał.
Rozkazy i wytyczne do realizacji.

1 minutę temu, stench napisał:

Za ostre hasło, ale tiry na tory w pełni popieram i cały tranzyt wywaliłbym na tory.

Pewnie ktoś policzył i wyszło, że się nie opłaca. Inaczej zapewne tak by było. Oczywiście można to uregulować prawnie i nakazać pogarszając sytuację przewoźników dla dobra jeżdżących osobówkami. 

Może Nawrocki wyjedzie z postulatem. Typowo prawicowy.

Godzinę temu, Pseudodrummer napisał:
Godzinę temu, gałąż napisał:

Polska wpłaciła do budżetu UE ponad 68,6 mld euro i otrzymała prawie 210,4 mld euro. 

Właściwsze pytanie - ile poszło do kieszeni polityków.

• Ostatnio przeglądający   2 użytkowników

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.