Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Stream napisał:

Reputacji pana Karola i tak nic nie uratuje....

Tak,z tej reputacji niewiele zostało.
ratuje ja fakt,że Trzaskowski nie ma i nie miał żadnej.

5 minut temu, asterix1 napisał:

A teraz jeszcze dochodzą podejrzenia o sutenerstwo...To ma być prezydent prawie 38 milionowego kraju ?

Przynajmniej będzie dobry w dostarczaniu mięsa na front.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

1 minutę temu, asterix1 napisał:

W czasie  najwazniejszej w życiu jego debacie na oczach milionów ludzi?

Co zrobi gdy będzie na spotkaniach gdzie wiele godzin przy stole będzie siedział...I jeszcze jedno te zwijki na snusa mi nie wyglądały 

A teraz jeszcze dochodzą podejrzenia o sutenerstwo...To ma być prezydent prawie 38 milionowego kraju ?

Przestań, żołnierze też palą na wojnie. Może po prostu nigdy nie byłeś wystawiony na długotrwałe działanie stresu, więc może nie wiesz jak to działa na człowieka. Padły propozycje na testy narkotykowe u obu kandydatów więc co stoi na przeszkodzie aby Trzaskowski się zgodził? Są środki nielegalne mniej prymitywne niż nikotyna których używają politycy. Co stoi na przeszkodzie aby obydwu kandydatów się poddało testom na ich obecność w organizmie? Propozycja padła ze strony Nawrockiego, więc czemu nie?

2 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

ratuje ja fakt,że Trzaskowski nie ma i nie miał żadnej.

Brak reputacji Trzaskowskiego ratuje reputację kibola, kłamcy, oszusta i sutenera? Dobre!

1 minutę temu, Stream napisał:

Brak reputacji Trzaskowskiego ratuje reputację kibola, kłamcy, oszusta i sutenera? Dobre!

Obaj to mniej niz zero.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

2 minuty temu, Stream napisał:

Kryształowo czysty Alf pół Polski musiałby pozwać 🤣

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja Mentzena nie posądzam o to, ze chciałby się układać z platformersami, ale fakt jest taki, że dla chwilowego fejmu dał się zrobić jak małe dziecko. Kiepski polityk i tyle. Trzaskowski z resztą też się władował. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

24 minuty temu, Piotr_1 napisał:

Może pisz za siebie, nie wkładaj mi w usta że powiedziałem że Hitler był super, napisałem że przynajmniej posiadał charakter oraz własne poglądy w porównaniu do "kameleona" Trzaskowskiego. To tylko porównanie. Ja mogę porównać do siebie cholerę i dżumę i powiedzieć że któraś z tych chorób jest mniejszym złem i to nie oznacza iż jestem fanem którejkolwiek z tych chorób, lub ją promuję.

I czego ty bronisz? Jasno z twojego wpisu wychodzi, że w rankingu siły charakteru i stałości poglądów wygrywa u ciebie Hitler vs Trzaskowski. Ciężko to rozważać w oderwaniu od tych poglądów. Przypomnij jakie to poglądy miał Hitler i jak je wdrażał. 

Trzeba było wybrać sobie kogoś innego do porównań. Gorzej wybrać ciężko.

1 minutę temu, Lumperator napisał:

Ja Mentzena nie posądzam o to, ze chciałby się układać z platformersami, ale fakt jest taki, że dla chwilowego fejmu dał się zrobić jak małe dziecko. Kiepski polityk i tyle. Trzaskowski z resztą też się władował. 

Ukryta Zawartość

Platforma nigdy nie ugada się z konfą, ale jak nie lubię Mentzena to tym razem zrobił lepszy ruch niż iść w stronę pisu, pis zjadłby konfe, a po rozpadzie pisu jest sporo elektoratu tumanów popisowskich do zagospodarowania. 

Ukryta Zawartość

24 minuty temu, gałąż napisał:

Nie rozumiesz nawet po co UE inwestuje w biedniejsze kraje

Domyślam się-że z dobroci serca.

5 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Domyślam się-że z dobroci serca.

Przecież nawet szczepionki mieliśmy za darmo! 😉 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Godzinę temu, endriuw napisał:

Nie jest taka prosta, gdyż musi być jeszcze patriotą..

To jest oczywista oczywista, że prawdziwy Polak jest patriotą, a kibol z tatuażami o charakterze religijnym, to jak dwóch patriotów.

Uf.

2 minuty temu, Tadeiro napisał:

Przecież nawet szczepionki mieliśmy za darmo! 😉 

Przestań!
Oni tak naprawdę myślą...😂

3 godziny temu, Pseudodrummer napisał:

Co prawda,pan Duda Prezydent nie robi tego,co obiecuje zrobić pan Nawrocki Prezydent-ale pan Nawrocki na pewno ,jak juz zostanie wybrany,to zrobi to,czego nie zrobił przez 10 lat pan Duda.
Prawda?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

32 minuty temu, Tajitsu napisał:

Karol nic nie załatwi i nie zrobi dla Polski…

Kiedy Prevost słuchał coraz częstszego wyczytywania swojego nazwiska trzymał twarz w dłoniach, kręcił głową na "nie" i trząsł się cały. Kiedy zapytano go czy przyjmuje wybór powiedział "tak" i wstał i był już zupełnie innym człowiekiem niż przed odpowiedzią.

Lęk, drżenie i obawy ...prysły.

Co chcę przez to powiedzieć? Jeśli ktoś wierzy w pomoc Opatrzności to zawsze da radę nawet jeśli po ludzku może się to wydawać niemożliwe.

Może tak ma być , że jeden z nas, normalny człowiek, który ma "przeszłość" powinien zostać prezydentem może będzie to właśnie ten, z którego będziemy dumni.

Popatrz na Ukrainę. Komik i błazen został prezydentem i daje radę mimo czasu wojny mordów nieszczęść i podłości .

Szaweł mordował i oskarżał ... a jednak został apostołem narodów.

Może tak trzeba podejść do tych wyborów.

Ja zagłosuję na Nawrockiego, dam mu szansę.

4 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Przestań!
Oni tak naprawdę myślą...😂

Albo to my się mylimy…

2 minuty temu, expert napisał:

Popatrz na Ukrainę. Komik i błazen został prezydentem i daje radę mimo czasu wojny mordów nieszczęść i podłości .

To akurat zupełnie inna para kaloszy. Tam jest słup…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 godziny temu, jar1 napisał:

Ale siem narobiło....

Ukryta Zawartość

Cała prawda całą dobę? W tym przypadku jednak "trzecia prawda Tischnera"... 🤣

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

5 minut temu, costa brava napisał:

Ukryta Zawartość

Judainiec… 10 lat błazenady i wspierania…

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tajitsu
10 lat… blednie napisałem 8

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

19 minut temu, Piękny Stefan napisał:

I czego ty bronisz? Jasno z twojego wpisu wychodzi, że w rankingu siły charakteru i stałości poglądów wygrywa u ciebie Hitler vs Trzaskowski. Ciężko to rozważać w oderwaniu od tych poglądów. Przypomnij jakie to poglądy miał Hitler i jak je wdrażał. 

Trzeba było wybrać sobie kogoś innego do porównań. Gorzej wybrać ciężko.

Nie nie, to nie ja zacząłem o Hitlerze, a mówiłem jedynie o ludzkim charakterze i posiadaniu i posiadaniu własnego światopoglądu, egzekwowaniu go. Może po prostu masz strach rozważania pewnych aspektów postaw ludzkich. Może szukasz 100% ludzkich ideałów. Chyba kiepsko sobie wybrałeś szukając ideałów wśród polityków. Jeżeli masz chęć oskarżania mnie, to oskarżaj mnie jeżeli Ci to pomoże.

W "kropce nad i "Wójcik pajaca z siebie robi nad pytaniem dlaczego w trybie wyborczym nie zglaszaja Onetu w sprawie sutenerstwa Nawrockiego

26 minut temu, gałąż napisał:

Platforma nigdy nie ugada się z konfą, ale jak nie lubię Mentzena to tym razem zrobił lepszy ruch niż iść w stronę pisu, pis zjadłby konfe, a po rozpadzie pisu jest sporo elektoratu tumanów popisowskich do zagospodarowania. 

Guano z tego będzie. Mentzen może liczy, ze pamięć wyborców jest bardzo ulotna, ale moim zdaniem przeliczy się. Takich obrazków się nie zapomina. Trzaskowski jak obejmie urząd prezydenta, wraz z Tuskiem najpierw wyślą Brauna na zieloną łączkę, a później wezmę się za Mentzena. Durnowaty Mentzen nie rozumie w co władował swoich kolegów z Konfy. Nerwy Bosaka są nader wymowne.

.

12 minut temu, Tajitsu napisał:

Judainiec… 10 lat błazenady i wspierania…

w punkt

8 minut temu, Piotr_1 napisał:

Nie nie, to nie ja zacząłem o Hitlerze, a mówiłem jedynie o ludzkim charakterze i posiadaniu i posiadaniu własnego światopoglądu, egzekwowaniu go. Może po prostu masz strach rozważania pewnych aspektów postaw ludzkich. Może szukasz 100% ludzkich ideałów. Chyba kiepsko sobie wybrałeś szukając ideałów wśród polityków. Jeżeli masz chęć oskarżania mnie, to oskarżaj mnie jeżeli Ci to pomoże.

Nie chce mi się w tym grzebać.

Ideały wśród polityków. Też dobre.

23 minuty temu, jezz napisał:

To jest oczywista oczywista, że prawdziwy Polak jest patriotą, a kibol z tatuażami o charakterze religijnym, to jak dwóch patriotów.

Uf.

Rozwiązałeś zagadkę, nad której rozwiązaniem zastanawia się patriotyczna, kibolska brać od zarania kibolskich dziejów.😉

Tajemnicą poliszynela jest, że warszawka lubi kokę. To jest drogi drag dla bogatych i Rafcio korzysta. Dlatego Batyr go prowokuje do testów, wiedząc, że się nie zgodzi, bo ma we krwi dużo tego świństwa. 

Karol zawsze był dżentelmenem wobec kobiet, dbał nawet o panie wątpliwej konduity. Jest to mężczyzna szlachetny 🤣

"Tynk pożera dźwięk" 747

5 minut temu, EmilioE napisał:

Jest to mężczyzna szlachetny 🤣

Nie jestesmy mu godni zawiazac rzemyka u sandałów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

8 minut temu, EmilioE napisał:

Tajemnicą poliszynela jest, że warszawka lubi kokę. To jest drogi drag dla bogatych i Rafcio korzysta. Dlatego Batyr go prowokuje do testów, wiedząc, że się nie zgodzi, bo ma we krwi dużo tego świństwa. 

Karol zawsze był dżentelmenem wobec kobiet, dbał nawet o panie wątpliwej konduity. Jest to mężczyzna szlachetny 🤣

Normalka wśród bananowych dzieci komunistów ,  towar za dolary, nie jakaś zabawa dla biedoty przy Żubrówce 

30 minut temu, expert napisał:

Szaweł mordował i oskarżał ... a jednak został apostołem narodów.

Może tak trzeba podejść do tych wyborów.

Ja zagłosuję na Nawrockiego, dam mu szansę.

Za siedmioma górami, siedmioma lasami, siedmioma rzekami, siedmioma coś tam coś tam był sobie zamek. W tym zamku król wychodzi na balkon i mówi: [cenzura!] , czemu ja tak daleko mieszkam?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.