Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, TomekL3 napisał:

Z tego co 16 latek podrzucał mu dziewczyny?

Ja nie wiem jak i gdzie to tłumaczyć 

26 minut temu, Roman_66094 napisał:

Po co składać jak wiadomo z góry że sąd odrzuci, bezsensowne działanie pozorowane. W trybie wyborczym nie można podawać prasy.  

To po co obiecywać że za hotel zapłaci, jak wiadomo że nie zapłacił 🤣

2 godziny temu, dekRe napisał:

A jak to tylko katar? Chciałbyś nasmarkać na widzów? 😉 Lepiej zapobiegać. Za to chcę widzieć Trzaskowskiego na testach antynarkotykowych!

Dresiarz kłamał, że guma. Sztab go wsypał. 

9 minut temu, expert napisał:

Naprawdę Kobieta z klasą a przez następne 10 lat nie będzie musiała nosić broni "pod podwiązką" bo będzie miała SOP 🙂

Nie bedzie alfons burdelu robił z pałacu  ! Hello 

9 godzin temu, stench napisał:

Nawrocki po testach narkotykowych. Wyszły negatywnie czyli nie wykryto zakazanych substancji.

A kiedy były zrobione? Jak już mu wyparowały z organizmu po debacie? 😆

@stench - ta ankieta jest źle ustawiona i niewiarygodna. Powinna być możliwość zmiany oddanego głosu. Zwłaszcza po aferach jednego z kandydatów. Ludzie mogli się pomylić. 😉 

1 godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Powiem wam że po tym co widziałem co Tusk wygadywał, ten strach a raczej przerażenie, trzęsące się ręce.

Widać jak naszemu premierowi zależy na dobru naszego narodu. Z przerażeniem widzi co patologiczna partia jaką jest pis wystawiła do walki o najwyższy urząd w naszym kraju. Zwykle opanowany mąż stanu ubolewa nad tymi biednymi ludźmi, których umysłami zawładnęła kłamliwa propaganda, często zbieżna z propagandą rozsiewaną przez ruskie farmy trolli. 

3 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Tusk boi się panicznie Nawrockiego i wielkiego Bu że go skrzywdzi i jego rodzinę. Napad jakichś fobii, lęków, naprawdę się martwię o stan zdrowia pana Premiera, ciekawe czy lekarz już do niego dzwonił. 

Wygląda mi to na koniec Tuska, taki lęk i przerażenie dawno nie widziałem czegoś takiego.   

Zadzwoni jak tylko wyjdzie od ciebie

1 godzinę temu, costa brava napisał:

Nasz KANDYDAT w dzisiejszym oświadczeniu juz nawet podaje piłeczkę Nawrockiemu , no weź pan wbij chociaż łopatę w tym Jedwabnem to cie poprzemy  

Albo zadeklaruj że wbijesz jak nie masz teraz czasu

A ten niekumaty nic a nic ...

W końcu dresiarz obiecał mu że w pierdlu nie posiedzi. Widocznie Grzechu przemyślał.

2 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Nigdy nie pisałem ze Trzaskowski jest narkomanem. Takiego stwierdzenia nigdy nie było. Pisałem że takie jest podejrzenie,  bo bardzo dziwnie się zachowywał. Poza tym pełno takich informacji w necie. Pisałem żeby zrobił testy i udowodnił że jest czysty.    

To nie jest odpowiedź na moje pytanie, które było bardzo proste.

3 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Mały apel do lewaków. Jak chcecie jakikolwiek przyzwoity wynik osiągnąć w tych wyborach to weście i schowajcie gdzieś tego Tuska niech się już nie kompromituje. 

Teraz już rozumiem dlaczego nie chcieli z nim w jednym pociągu jechać.  

Ależ jechali w jednym pociagu.

A wiesz jak wyglada pociag?Mama nie pokazała na obrazku?

13 minut temu, Buzzer napisał:

Nakladli tyle swiezego tematu ze o kawalerce nawet sam Nawrocki zapomnial. Ciekawe co jutro bedzie. Kosmici? xD

Chciałby zapomnieć .

3 godziny temu, gałąż napisał:

Matko bosko audiofilsko

Kto Cię okłamał ? Powiedz pomogę Tobie 🤣

Roman piszesz

W polskim prawie i naszej kulturze jest że dopóki nie zostaniesz skazany prawomocnym wyrokiem jesteś niewinny.

To wytłumacz jak Duda ułaskawił nie skazanych i twierdził latami że ułaskawienie jest prawidłowe ?

O nie. W tej sprawie to wyższa instancja jest potrzebna .

Maju .

Roman nic ci nie wyjaśni

Godzinę temu, toptwenty napisał:

Jakoś małżonka Karola mało się udziela w kampanii.

Rogi są mało fotogeniczne.

3 godziny temu, gałąż napisał:

Głupio to nam bedzie jak uczciwych Polaków bedzie reprezentowało takie dno jak alfons Nawrocki

Cóż,zacznij sie oswajać z ta myślą.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

16 minut temu, soundchaser napisał:

@stench - ta ankieta jest źle ustawiona i niewiarygodna. Powinna być możliwość zmiany oddanego głosu. Zwłaszcza po aferach jednego z kandydatów. Ludzie mogli się pomylić. 😉 

Chocby nie wiem jak była ustawiona to przegracie 😁

PS ja nie głosowałem 

Edytowane przez costa brava
Godzinę temu, gałąż napisał:

Tak świetna że 200 nocy w hotelu spędził 🤣

Dynamicznie spędził .

1 godzinę temu, toptwenty napisał:

Jakoś małżonka Karola mało się udziela w kampanii.

Może się dopiero dowiedziała o TEJ części przeszłości Karola 🙂

Teraz, Piękny Stefan napisał:

przeszłości Karola 🙂

Chocby nawet zgwałcił pijaną zakonnice w ciąży na przejsciu dla pieszych nie ma to najmniejszego znaczenia 

Znaczenie ma że jest mało wiarygodny jako "wybór prezesa"

Gdyby nie to,  nie wahałbym sie ani sekundy 

7 minut temu, costa brava napisał:

Chocby nie wiem jak była ustawiona to przegracie 😁

W ankiecie pewnie tak, bo tu sami skrzywieni Pisowcy głosują na oszusta, gangstera i alfonsa.
W realu taki gość nie ma szans na bycie prezydentem Polski. 
Tusk do tego nie dopuści.

2 godziny temu, dekRe napisał:

Ile razy trzeba ludziom TVP Info w likwidacji tłumaczyć zawiłość prawa, że technicznie jest to awykonalne - każdy prawnik to wie! W przypadku spraw wyborczych nie mamy do czynienia z losowaniem sędziów, tylko są oni wskazywani jako dyżurni sędziowie. W oczywisty sposób Sąd Okręgowy w Warszawie jest w tej chwili najbardziej zaangażowanym politycznie sądem w Polsce. Próbuje się Karola Nawrockiego wmanewrować w procesowanie się w sądzie, który nie daje gwarancji losowania sędziego. Będzie to sędzia wskazany „z palca”, gdzie rozstrzygnięcie jest z góry wiadome i z góry znane.

„Wszystkie rozgrzane głowy, które domagają się trybu wyborczego w sprawie publikacji Onetu, powinny wiedzieć, że taki tryb jest praktycznie niemożliwy do zastosowania w tym przypadku. I sądzę, że doświadczony Onet, obsługiwany przez całkiem niezłą kancelarię o tym wie, wiąże się jedynie z ryzykiem wieloletniego procesu o ochronę dóbr osobistych” – napisał mec. Bartosz Lewandowski.

„I tak np. w postanowieniu Sądu Okręgowego w Warszawie z dnia 20.04.2020 r., sygn. akt I Ns 9/20: „Jednakże materiał prasowy, którego treść kwestionuje wnioskodawca, zdaniem Sądu, nie stanowi materiału wyborczego w rozumieniu powołanego przepisu. Artykuł dotyczy wprawdzie wyborów na Prezydenta RP i zawiera informacje mogące w społecznym odbiorze być odebrane jako negatywne dla kandydatury wnioskodawcy, nie propagują one jednak żadnego innego kandydata, w szczególności stawiając wnioskodawcę w negatywnym porównaniu z jakimkolwiek innym kandydatem. Gdyby bowiem uznać tego typu materiały prasowe za materiały wyborcze, to każdy krytyczny artykuł opisujący postępowanie innych kandydatów, w tym urzędującego Prezydenta RP, w tym również ocenę ich działań i wypowiedzi należałoby uznać za materiały wyborcze”.

Dotarło do mózgu czy jeszcze nie?!

Rozumiem że takie stanowiska masz również w swoich prywatnych sprawach gdzie działa sad?

Dotarło do ??????????

Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Po co składać jak wiadomo z góry że sąd odrzuci, bezsensowne działanie pozorowane. W trybie wyborczym nie można podawać prasy.  

Co za brednie... Mógł tylko wygrać takim ruchem. A nie zrobił tego. Dlaczego?

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Tusk do tego nie dopuści

Dokladnie,   tylko w ten sposób może się to stać,  a ma wszelkie siły  i środki ku temu 

• Moderatorzy
4 godziny temu, MV2 napisał:

Jasne, że nie moderuje. Może n.p. komuś pyknąć punkty, bana, lub zablokować konto.. Sprawa trafia na "panel moderacyjny", gdzie decyzję się podtrzymuje, zmienia, lub anuluje... Czy moje wyjaśnienie zwęziło Ci źrenice do 0.37mm.?

Tak. A ja i cała moderacja haniebnie i niesłusznie najbardziej uwzięliśmy się na ciebie.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

3 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Roman. Pisałeś, że na uzależnionego nie zagłosujesz.

Nawrocki nie może wytrzymać 1.5 godziny bez jakiejś substancji. Nawet jak ktoś pali papierochy to tyle wytrzyma. Nigdy nie widziałem żeby ktoś jarał w trakcie jakichś wystąpień. Jest ewidentnie od czegoś  uzależniony. Możliwe, że robił test aż w Rzeszowie, bo wiedział, że tam akurat tego nie badają co on zażywa.

Ma to sens. Prawda Roman? Czy za mało poszlak?

Nie mogę znależć wpisu Romana .

Tutaj zapytam Romana . A wiesz jaki test miał Nawrocki?

Tutaj o testach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Romciu. Do roboty .

3 godziny temu, dekRe napisał:

Tusk Upadły, bo tak tylko można na niego od wczoraj mówić, został zaorany przez Kanał Zero!

Oczywiście, neomarksista chce wierzyć w to, w co chce wierzyć, fakty mogą uszkodzić ich mózgi:

Rozumiem że .

Przykładowo .

Mocna akcja - gdziekolwiek.

Jeden obserwator - szkoły studia ,nie karany sam miód i malinki .

Drugi obserwator Nazwisko np na N - bandyta , awanturnik , nawet panienkami handlował .I zeznania

Jeden mówi że nic nie widział , a drugi opowiada co widział .. Ty stoisz w oddali i wszystko widzisz.

Który jest wiarygodny?

3 godziny temu, dekRe napisał:

A jak to tylko katar? Chciałbyś nasmarkać na widzów? 😉 Lepiej zapobiegać. Za to chcę widzieć Trzaskowskiego na testach antynarkotykowych!

Do kataru to się chusteczkę wyciaga..

A ja niektórych u psychiatry

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez dulon184
1 godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Nawrockiego się po prostu boją. Nawrocki nie miał skrupułów żeby sowieckie pomniki rozwalać

No boją się, co będzie gdy prezydent, który zna się na rozwalaniu pomników stanie naprzeciwko prezydenta, który zna się na rozwalaniu Nawrockich.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.