Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

porypało? Tak to się robi - szybko, często i skutecznie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tak to się jedynie wygładza uszkodzenia ostrza które powstają zawsze, nawet podczas krojenia pomidorów, stalka nie ma nic do ostrzenia noży, prawidłowo ostrzy sięnóż w 3 etapach, najpierw odświerza się kształt i kąt ostrza na kamieniu grit 200 - 300, potem ostrzy się na 1000 i na końcu wygładza - poleruje na 5000 - 8000 tak naostrzony nóż z dobrej stali można potem co jakiś czas odswierzać na stalce i nóż jest ostry. Dla trwałości ostrza, szczególnie po krojeniu warzyw i owoców duże znaczenia ma mycie ostrza tuż po.

wszystko z własnego doświadczenia :)

Panowie, postanowiłem! Postanowiłem jednak zakupić tę czerwoną. Bardziej twarzowy kolor. Boję się, że z czasem logo "zepter" się zetrze, a warte jest ono aż 300,00zł!

W przypadku tego czerwonego modelu, fabryka umieszcza go gratis :)

Panowie, postanowiłem! Postanowiłem jednak zakupić tę czerwoną. Bardziej twarzowy kolor. Boję się, że z czasem logo "zepter" się zetrze, a warte jest ono aż 300,00zł!

W przypadku tego czerwonego modelu, fabryka umieszcza go gratis :)

zasilacz maja inny!

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jeszcze inaczej. Ten chiński ,, badziew'' to nieudolna podróba tego wybitnego i innowacyjnego urządzenia firmy Zepter.

Po użyciu dół noża jest może O.K., średnica trochę wycofana ale góra na 100% za ostra.

Edytowane przez HQ150

Pewna kobieta na 50 urodziny postanowiła zafundować sobie operację plastyczną. Wydała 15,000 dolarów, odmłodziła twarz, poprawiła wygląd piersi i była zachwycona swoim nowym wyglądem…

W drodze do domu wstąpiła do kiosku po gazetę. Zanim wyszła, zapytała ekspedientki:

- Mam nadzieję, że nie ma Pani nic przeciwko, że zapytam, ale jak Pani myśli – ile mam lat?

- Jakieś 32 – odpowiedziała

- Nie! Mam dokładnie 50! – odpowiedziała szczęśliwa kobieta

Postanowiła jeszcze coś przekąsić. Wstąpiła więc do McDonalda i zadała kasjerce dokładnie to samo pytanie.

- Wydaje mi się, że jakieś 29…

- Niee, mam 50 lat. – odpowiedziała z szerokim uśmiechem

Poczuła się o wiele pewniejsza siebie, piękniejsza i z dobrym nastrojem wstąpiła jeszcze do apteki. Podeszła do lady, by kupić kilka drobiazgów… Nie mogła się powstrzymać i zadała aptekarzowi to samo pytanie.

- Powiedziałbym, że jakieś 30 – odpowiedział

- Mam 50, ale bardzo dziękuję! – powiedziała z dumą

Podczas, gdy czekała na przystanku z zamiarem powrotu do domu, zapytała jeszcze starszego pana, który stał obok.

- Proszę Pani, mam już 78 lat, mój wzrok już nie ten… Jednak kiedy byłem młody, był taki niezawodny sposób aby precyzyjnie określić wiek kobiety. Wiem, że to może źle zabrzmieć, ale musiałbym Pani włożyć ręce pod stanik. Potem powiem ile DOKŁADNIE ma Pani lat. – odpowiedział

Czekali chwilę w ciszy na kompletnie pustej ulicy dopóki jej ciekawość nie wygrała. W końcu nie wytrzymała: “A co mi tam! Dawaj Pan!”

Starszy mężczyzna wsunął jej ręce pod luźną bluzkę i zaczął delikatnie dotykać ją powolnymi, okrężnymi ruchami – bardzo dokładnie i ostrożnie. Zważył w dłoni każdą z piersi, podrzucał i lekko uszczypnął sutki. Ścisnął je do siebie i potarł jedną o drugą.

Po kilku minutach takiego określania wieku powiedziała: “Okej, okej… To ile mam lat?!”

Ostatni raz ścisnął jej biust, wyciągnął ręce i powiedział:

- Szanowna Pani, ma pani dokładnie pięćdziesiątkę!

Kobietę aż wryło. Zszokowana zapytała:

- To było niewiarygodne, jak Pan to określił?

- Może Pani obiecać, że się nie zdenerwuje?

- Obiecuję, że nie będę się gniewać – powiedziała

- Stałem za Panią w kolejce do McDonalda!

Pozdrawiam

Tomasz

HQ150 - ja rozumiem że takie teksty mogły być ale nie rozumiem czym się tak "podniecać" - dla mnie to zwykłe buractwo i żenada

Jak zaaplikować kotu tabletkę ... Weź kota na ręce i otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowlę.

Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyska i naciśnij

lekko trzymając tabletkę w pozostałych palcach prawej ręki. Gdy kot otworzy

pysk wpuść tabletkę, pozwól kotu zamknąć pysk i przełknąć. Podnieś tabletkę z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz. Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmamłaną już tabletkę. Wyjmij nową tabletkę z opakowania, otocz kota lewym ramieniem jednocześnie

trzymając lewą ręką wierzgające tylne nogi.

Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej ręki wepchnij tabletkę tak

głęboko jak się da. Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu. Wyciągnij tabletkę z akwarium a kota z garderoby. Zawołaj żonę do pomocy. Przyduś kota do podłogi klinując go między kolanami jednocześnie trzymając

wierzgające przednie i tylnie łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie, warczące

odgłosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzyma głowę kota

jednocześnie wpychając mu drewnianą linijkę między zęby. Następnie wsuń

tabletkę wzdłuż linijki między rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po

gardle - co skłoni go do przełknięcia. Ściągnij kota siedzącego na karniszach i rozpakuj nową tabletkę. Zanotuj

sobie, żeby wymienić firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej

wazy, możesz je posklejać później. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie

tak, żeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletkę w

środku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i

wcisnąwszy rurkę między rozwarte zęby mocno wdmuchnij tabletkę do środka. Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a następnie

wypij jedną butelkę piwa żeby pozbyć się nieprzyjemnego smaku w ustach.

Zabandażuj żonie rozdrapane ramie, a następnie przy pomocy zimnej wody z

mydłem usuń plamy krwi z dywanu. Przynieś kota z altanki sąsiada. Rozpakuj następną tabletkę. Przygotuj

następną butelką piwa. Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak, żeby przez

szczelinę wystawała tylko jego głowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczką od herbaty

i przy pomocy gumki "recepturki" strzel tabletką między rozwarte zęby. Przynieś śrubokręt i przykręć wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce.

Wypij piwo. Weź butelkę wódki. Nalej do kieliszka i wypij. Przyłóż zimny

kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec.

Przemyj policzek wódką w celu zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek

aby ukoić ból. Podartą koszulę możesz już wyrzucić. Zadzwoń po straż pożarną, aby ściągnęli tego pier.. kota z drzewa. Przeproś

sąsiada, który wjechał samochodem w płot próbując ominąć kota

przebiegającego przez ulicę. Wyjmij koleją tabletkę z opakowania. Skrępuj tego drania przy pomocy sznurka

od bielizny związując razem przednie i tylnie łapy, a następnie przywiąż go

do nogi od stołu. Weź grube skórzane rękawice ogrodnicze. Wciśnij tabletkę

kotu do gardła popychając dużym kawałkiem polędwicy wieprzowej.

Już nie musisz być delikatny. Przytrzymaj głowę kota pionowo i wlej mu dwie

szklanki wody wprost do gardła żeby spłukać tabletkę. Wypij pozostałą wódkę z butelki. Pozwól żonie zawieźć się na pogotowie.

Siedź spokojnie, żeby doktor mógł opatrzyć ci ramię i wyjąć resztki tabletki

z oka. Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół. Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego mutanta z piekła rodem

i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie mają chomików. Jak zaaplikować psu tabletkę: Zawiń tabletkę w plaster szynki i zawołaj psa.

Edytowane przez Risto

Napisano przez wiatrak w 09.11.2012 - 11:25 w Bocznica

Napisano przez Lavender w 22.04.2009 - 15:42 w Bocznica

Napisano przez Werra w 26.06.2006 - 20:49 w Bocznica

Napisano przez dong w 10.01.2006 - 10:15 w Bocznica

:-))

Edytowane przez porlick
Gość Gosc

(Konto usunięte)

HQ150 - ja rozumiem że takie teksty mogły być ale nie rozumiem czym się tak "podniecać" - dla mnie to zwykłe buractwo i żenada

Może Ty się tym podniecasz, ale tu jest dział humor.

Jak dla mnie było to prostu zabawne, że szanowana osoba, profesor nauk przyrodniczych, psychofarmakolog, neurobiolog, biochemik, członek Polskiej Akademii Nauk i Polskiej Akademii Umiejętności, doctor honoris causa Śląskiego Uniwersytetu Medycznego i Uniwersytetu Medycznego w Łodzi w publicznym wystąpieniu pozwolił sobie na takie słowa. Jak było słychać rozbawił publikę. Nie było tam słychać oburzenia na sali.

Mnie osobiście dosadne, wulgarne słowa, jeśli nie są tylko wyrazem ograniczenia intelektualnego, ale są dopasowane do sytuacji, jakoś nie rażą.

Lubię język piękny ale i dobrze puszczoną wiązanką, w towarzystwie w którym można sobie na to pozwolić, nie wzgardzę.

A dysonans pomiędzy tym czego oczekujemy od pięknej starożytnej mowy, czym nas karmią w książkach, a tym co zostało faktycznie zapisane też fajny. I jak widać już w starożytnych czasach, wśród osób wykształconych, nie brakowało osób z moim podejściem do tematu.

Edytowane przez HQ150

znam takich profesorów z czasów studiów - to że ktoś ma tytuł naukowy wcale nie dodaje mu szlachetności - duża ilość z nich uważa się za nadludzi i poziom ich sięga często takiego dna o którym zwykłe dresy z pod bloku by nawet nie marzyły ( myśle że do większości dziewczyn w agencjach najgorsi klienci często odnoszą się z większym szacunkiem niż tacy profesorowie do studentów np. ) - ja napisałem jedynie co stwierdziłem na podstwie obejrzanego filmiku na którym pan profesor doktor wydawał się niemal wpadać w ekstazę pokazując "kutasy", "c*py" i przytaczając czytaty z rzymskich szalet o "jebaniu w mordę" - buractwo i żenada powtórzę raz jeszcze

znam takich profesorów z czasów studiów - to że ktoś ma tytuł naukowy wcale nie dodaje mu szlachetności - duża ilość z nich uważa się za nadludzi i poziom ich sięga często takiego dna o którym zwykłe dresy z pod bloku by nawet nie marzyły ( myśle że do większości dziewczyn w agencjach najgorsi klienci często odnoszą się z większym szacunkiem niż tacy profesorowie do studentów np. ) - ja napisałem jedynie co stwierdziłem na podstwie obejrzanego filmiku na którym pan profesor doktor wydawał się niemal wpadać w ekstazę pokazując "kutasy", "c*py" i przytaczając czytaty z rzymskich szalet o "jebaniu w mordę" - buractwo i żenada powtórzę raz jeszcze

Mnie osobiście dosadne, wulgarne słowa, jeśli nie są tylko wyrazem ograniczenia intelektualnego, ale są dopasowane do sytuacji, jakoś nie rażą.

Takie czasy :(

( dosadne, wulgarne słowa,) ( dopasowane do sytuacji, jakoś nie rażą.)

HQ możesz poprzeć przykładami, jakie sytuacje legitymują kulturalnego człowieka do użycia dosadnych wulgaryzmów?

Nie czasy drogi DeeS'ie, tylko polska "inteligencja".

Gość Cadam

(Konto usunięte)

HQ możesz poprzeć przykładami, jakie sytuacje legitymują kulturalnego człowieka do użycia dosadnych wulgaryzmów?

ubrudzony stół

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Elegancka kobieta do mężczyzny szepcząc mu do ucha w towarzystwie:

Zerżnij mnie jak k....ę.

Tak jak napisałem powyżej. Mnie wulgarny język zastosowany w odpowiednim momencie i do odpowiedniego grona nie razi.

Bardziej razi mnie chamstwo i prostactwo w niby pięknych słówkach. Np. zespół macierewicza.

Edytowane przez HQ150

Albo film Sexmisja i hasło na otwarcie włazu do wyjścia "k**wa mać" Niby wulgarny wyraz a wszyscy w kinie śmiali się jak dzieci, dzieci zresztą też ;)

Wyświechtany frazes. Nie żyłeś w innych oprócz swojego a to co było kilkadziesiąt lat temu tak naprawdę nijak się ma do tego co było kilkaset. A tak w ogóle to "czasy" są ciągle takie same. Jak i ludzka natura.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.