Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzi trzech gości w łodce na środku jeziora. Połowy nocne, wędki w wodzie, spokój, sielanka, powoli zaczyna się rozwidniać. Jeden z wędkarzy zagaja:

- Słońce wschodzi.

Drugi mówi:

- Faktycznie, dawno nie widziałem takiego wschodu.

Nagle trzeci wędkarz szybkimi ruchami ramion wypycha dwóch pozostałych z łódki . Ci, przerażeni, machając gorączkowo rękoma wołają do pozostałego w łódce:

- Odbiło ci!? Za co?

Ten mówi:

- Pierwszego za offtopic, a drugiego za flooda.

Na to wściekli wędkarze w wodzie:

- A ty to co, cwaniaczku jeden!!

Ten w odpowiedzi chwyta za wiosło i wpychając końcem dwóch pozostałych pod wodę mówi:

- A za niepotrzebne dyskusje BAN!

-------------------

Przychodzi syn do ojca i wyznaje :

- Muszę Ci się do czegoś przyznać, jestem... nekrofilem.

- Co Ty pier**lisz?

- Trupy Tato, trupy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piotr_1

Ten obrazek z Jobsem i Tuskiem widzę już na AS co najmniej trzeci raz.

Jak widać w ogóle się nie zestarzał i jest coraz bardziej aktualny.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Zatrzymują do kontroli kierowcę. Jakiś niewyraźny. To co? Dmuchamy? Ano dmuchamy! Kierowca dmucha raz - nic. Dmuchnął drugi - nic. Policjant patrzy i mówi - chyba zepsuty. Dmucha sam i mówi - nie! Jest dobry!

teraz moda bedzie na

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Pewnie znowu wstawiam suchara ;)

W urzędzie pośrednictwa pracy w Tarnowie pojawiła się oferta pracy jako "Asystent Ginekologa". Żywo zainteresowany facet pyta urzędnika o szczegóły.

Urzędnik odpowiada, że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania tzn.:

- pomóc kobietom rozebrać się, położyc je na łóżku

- następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca", zaaplikować krem do golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole

- i na koniec starannie wmasować olejek w te miejsca które będą badane tak, żeby kobieta była gotowa do badania.

- Pensja 5.300 złotych netto plus dodatki, z tym że gdyby był Pan zainteresowany tą pracą, to musi Pan pojechac najpierw do Bielska-Białej.

Facet pyta urzędnika :

- A wiec praca jest w Bielsku ?

- Nie - odpowiada urzędnik - praca jest w Tarnowie, natomiast w Bielsku-Białej jest koniec kolejki.

Co potrafi ginekolog-majsterkowicz?

Wytapetować korytarz przez dziurkę od klucza.

Ewentualnie wymienić świecę przez rurę wydechową.

Edytowane przez porlick

Mam psa labradora i właśnie kupowałem worek Pedigree Pal w supermarkecie czekając w kolejce do kasy. Kobieta za mną zapytała czy mam psa (!). Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal. Chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy poczujesz głód. Jest to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ja zastosować. Muszę zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów. Powiedziałem jej, że nie. Po prostu usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył.

Słuchając rozumu....

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Co potrafi ginekolog-majsterkowicz?

Wytapetować korytarz przez dziurkę od klucza.

Ewentualnie wymienić świecę przez rurę wydechową.

To drugie, to proktolog.

Co za czasy, prawie wszyscy mają w dupie co się dzieje koło nich;)

Takie czasy, każdy myśli tylko o sobie, z małymi wyjątkami.!? -:)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Mam psa labradora i właśnie kupowałem worek Pedigree Pal w supermarkecie czekając w kolejce do kasy. Kobieta za mną zapytała czy mam psa (!). Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal. Chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy poczujesz głód. Jest to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ja zastosować. Muszę zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów. Powiedziałem jej, że nie. Po prostu usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył.

Dopisz jeszcze z jakiego to filmu ;) jeśli wiesz.

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Czemu miało by to służyć? Przecież to wątek o humorze i żartach... a nie wątek śledczy skąd dana anegdota pochodzi.

Nie wiem z jakiego filmu. Nie wiem nawet czy z filmu. Nie muszę wiedzieć.

Mnie rozbawiło i jak widzę po "lajkach" kilku kolegów również. I o to chodziło! :)

Słuchając rozumu....

oczywiscie ze chodzi o humor,nikt cie o nic nie posadza tutaj ale oryginal jest niesamowity,glownie przez akcent opowiadajacego...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jaki brak humoru na Forum?

Pisze do moderatora, wkurzony na jego wcześniejszą decyzję, że czuję się obrażony wpisem zwierającym zwrot "nie będę kopał się z koniem". Uczeń podstawówki wie, ze nie jest to obraźliwe. Moderator stosuje karę.

Administrator, z którym prowadzę ożywioną dyskusję na PW odpowiada mi, punktem regulaminu, który jeszcze nie szedł w życie. Dodaje,ze nie jest specem od regulaminu tylko od programowania. Ów administrator gra pierwsze skrzypce w wyjaśnianiu zasad nowego regulaminu moderacji w wątku "Propozycje i uwagi dotyczące Forum". Watek ten notorycznie się wiesza.

Czy nie jest to humor? Czarny.

Ukryta Zawartość

komedia przy korycie

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.