Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

z16917443IH,Hity-kampanii-samorzadowej-2014.jpg

Tutaj dziennikarze coś nie zrozumieli. Chłopak młody i oszczędny - dla tego cwano projekt plakatu przygotowany już pod następny etap: wybory prezydenta kraju - pokazuje więc, że odpowiednią na tym stanowisku ortografię ma już opanowaną.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

"9/10 facetów woli duże cyce. ten dziesiąty woli tych dziewięciu."

To tekst Mordimera Madderdina, pamiętam.

Edytowane przez Father_PiO

z16917443IH,Hity-kampanii-samorzadowej-2014.jpg

Tutaj dziennikarze coś nie zrozumieli. Chłopak młody i oszczędny - dla tego cwano projekt plakatu przygotowany już pod następny etap: wybory prezydenta kraju - pokazuje więc, że odpowiednią na tym stanowisku ortografię ma już opanowaną.

Tu jest znacznie więcej koszmarnych błędów, których "zaznaczacz" nie zauważył - czyli też głupek.

Na marginesie: ta cała Szyba kocha PIS.

To wiele wyjaśnia.

Jeśli ten nieco wyżej przedstawiony kandydat Maciej Szyba to nie jest jakiś grubo krojony żart-sabotaż (może SLD go podstawiło albo co?), to koniec świata rzeczywiście zbliża się wielkimi krokami.

coście się przejęli jedną szybą? takich szyb są tysiące - przez ileś lat - co robił wasz konkretny radny?

- zegarek Nowak śledź Pitera - tymi się zajmijmy - od 7 lat rządzą aferały

a szybka chce se do tej kliki dopiero dołączyć - noi nieudało się - o niescęście...

a do rzeczy

Młode małżeństwo, tydzień po ślubie siedzi przy obiedzie.

Żona zwraca się do zachmurzonego męża:

- W poniedziałek zrobiłam ci kluski i powiedziałeś, że ci smakują. We wtorek, środę, czwartek i piątek było tak samo... a teraz nagle, w sobotę, mówisz mi, że nie możesz na nie patrzeć!

Wysiadły silniki w samolocie i stewardessa oznajmia, że ktoś musi wyskoczyć. Żeby było sprawiedliwie kolejność będzie alfabetyczna:

– A… froamericans.

Nikt się nie zgłasza:

– B… lack people.

Nikt się nie odzywa, tylko mała Murzynka w ostatnim rzędzie pyta ojca:

– Tatusiu, czy to o nas chodzi?

– Nie córeczko, my jesteśmy niggers.

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

coście się przejęli jedną szybą? takich szyb są tysiące - przez ileś lat - co robił wasz konkretny radny?

- zegarek Nowak śledź Pitera - tymi się zajmijmy - od 7 lat rządzą aferały

a szybka chce se do tej kliki dopiero dołączyć - noi nieudało się - o niescęście...

a do rzeczy

Młode małżeństwo, tydzień po ślubie siedzi przy obiedzie.

Żona zwraca się do zachmurzonego męża:

- W poniedziałek zrobiłam ci kluski i powiedziałeś, że ci smakują. We wtorek, środę, czwartek i piątek było tak samo... a teraz nagle, w sobotę, mówisz mi, że nie możesz na nie patrzeć!

Wysiadły silniki w samolocie i stewardessa oznajmia, że ktoś musi wyskoczyć. Żeby było sprawiedliwie kolejność będzie alfabetyczna:

– A… froamericans.

Nikt się nie zgłasza:

– B… lack people.

Nikt się nie odzywa, tylko mała Murzynka w ostatnim rzędzie pyta ojca:

– Tatusiu, czy to o nas chodzi?

– Nie córeczko, my jesteśmy niggers.

No to jesteśmy bezpieczni. Polacks są na P.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Poziom kandydata mnie akuratnie nie szokuje - chyba już wystarczająco zdążyliśmy się przyzwyczaić do tego rodzaju inteligencji w polityce jak i życiu codziennym.

W tym wypadku jego zachowanie determinuje w dużym stopniu stres przed kamerą i próba jego kompensacji nadmierną ekspozycją własnego "coolnes".

Dużo bardziej przeraża mnie absolutny hyenizmus osoby, która ten materiał udostępniła. W końcu to ktoś, komu człowiek zaufał, komu prawdopodobnie nawet zapłacił, by przedstawił go w najlepszym świetle (co mu akuratnie doszczętnie tłumaczył słowami kur..a rozumiesz - jestem wykwalifikowany! Nie ma takiego drugiego chu..a we wsi!). Jak by nie było - te fragmenty nagrania nie były przeznaczone do publikacji i odbywały się na poziomie prywatnym.

Ale że hyena kwalifikuje się absolutnym brakiem jak etyki zawodowej, tak ludzkiej - jest dla niej pięć minut sławy w internecie łakomym kąskiem.

Coś ohydnie obrzydliwego.

Ukryta Zawartość

U Sowy przy borowikach i cielęcince, też miała być prywatna rozmowa no i patrz, jakiś Kootas udostępnił nagrania na światło dzienne. A tak nawiasem następny ryj chcący zespawać się jak kleszcz z korytem.

U Sowy przy borowikach i cielęcince, też miała być prywatna rozmowa no i patrz, jakiś Kootas udostępnił nagrania na światło dzienne.

No i co? Czy jest udostępnienie materiału z tym młodym głupkiem przez to mniejszym aktem hyenizmu?

Operator, który to wypuścił w świat powinien cieszyć się w branży takim samym powodzeniem jakim cieszy się kelner o którym wiadomo, że cie podsłuchuje lub nawet nagrywa. Zresztą wydaje się, że temu młodemu rapgłupkowi ktoś rozsądniejszy już doradził by skopać mu tylek drogą prawną.

Ciekawe czy miałby tyle jaj by także przedstawić się publicznie na youtube.

Czy wierzymy Pani Hannie? Wieżymy ! NO !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tymczasem choroby umysłowe prawdziwych polaków postępują...

2-kaczynski.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Taki "koafiur" to miał kapitan Żbik:)

Samolocik jest piękny; znak zapytania a'la Dali; Rosja z Floydów...

Wszystko jest k**wa po prostu - prześliczne!!!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Taki "koafiur" to miał kapitan Żbik:)

Samolocik jest piękny; znak zapytania a'la Dali; Rosja z Floydów...

Wszystko jest k**wa po prostu - prześliczne!!!

I jeszcze ta tajemnicza czarna skrzynka, która wygląda jak...czarna skrzynka :-)))) Mógł ten artysta melanż dokształcić z deka i wyguglować jak wygląa czarna skrzynka samolotu... boszzz takie nieuctwo i ignoranctwo potem analizuje tor lotu i opisuje prawa fizyki po swojemu...

0f175b8b.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

To "dzieło" jest przeznaczone dla "odbiorcy masowego". Gdyby "artysta" namalował czarną skrzynkę, która wygląda jak butla z gazem na działkę, to "odbiorca masowy" nie wiedziałby, co "artysta" miał na myśli i przekaz "dzieła" byłby niepełny.

Dla pełnego obrazu - z kieszeni powinny ś.p. Prezydentowi wystawać pieniądze od "Telegrafu" . A w oknie wieżowca brat uprawiający seks z mężczyzną ...

Z życia wzięte:

"Dwie kobiety rozpylały w samochodzie dezodorant po czym zapaliły papierosa. Nastąpił wybuch: obydwie z obrażeniami trafiły do szpitala. Samochód jest do kasacji."

0,,18062749_303,00.jpg

Ukryta Zawartość

Niemiecki portal nie informuje, czy były to blondynki.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.